Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Justitiarul

#12654 NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE.

2013-11-30 11:33

NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE. SA VEDEM CINE ESTE DE DATA ASTA VINOVAT! SIGUR ESTE CA EI (MINISTRU, CEI 2 ADMINISTRATORI JUDICIARI, ADMINISTRATOR SPECIAL, CEI 21 DE DIRECTORI, CERNEV - TROMPETA CELOR MAI SUS ENUMERATI SI A PCC) VOR SPUNE CA NU SUNT VINOVATI CU NIMIC, CA AU FACUT TOT POSIBILUL, CA ... BLA, BLA, BLA ... .



http://www.financiarul.ro/2013/11/26/companii-chineze-interesate-sa-participe-la-procesul-de-privatizare-a-oltchim/

Planul de reorganizare a Oltchim, care prevede înfiinţarea noii societăţi Oltchim SPV, va fi discutat pe 2 decembrie, a declarat, pe 20 noiembrie, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev.

Pe 2 decembrie, se va întruni Adunarea Generală a Creditorilor, a tuturor creditorilor Oltchim. În cadrul acestei adunări, se va supune planul de reorganizare a societăţii Oltchim SPV, sau Oltchim II cum mai este numit. Asta nu înseamnă că în acea zi, probabil imediat după 2 decembrie, se va produce acest lucru. Tot în cadrul acestei adunări, se vor aproba şi criteriile de preselecţie ale investitorilor şi graficul de depunere a ofertelor angajante. Ştim că domnul ministru Gerea spunea de data de 20 noiembrie, dar, din motive obiective, această dată s-a decalat, a precizat Cernev.

 

SI ... DUPA 2 DECEMBRIE ... POTOPUL!

Raspunsuri


Musafir

#12655 Re: NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE.

2013-11-30 11:55:20

#12654: Justitiarul - NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE.

Chiar daca - sa zicem - se creeaza OLTCHIM SPV, tot la fier vechi ajunge.

musafir cu carlig

#12656 Re: NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE.

2013-11-30 12:06:44

#12654: Justitiarul - NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE.

Stai frate linistit ca n-o sa vina nici un potop.De ce? pentru ca luni n-o sa fie nici o sedinta,au ei grija sa nu fie toata lumea prezenta,si inca un mic amanunt,daca n-ati observat pana acum BIG BROTHER vegheaza permanent, cum se incing spiritele cum se mai deblocheaza niste bani si primiti salariile! Referitor la greva ce sa zic nici daca va cheama directorul general in fata nu veniti,in 89 daca ceausescu nu convoca acel miting urias n-avea loc revolutia,romanul e las citeodata, la pomenile electorale se calca in picioare dar cand e vorba lupta pt drepturile lor se dau dupa gard