Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Justitiarul

/ #12654 NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE.

2013-11-30 11:33

NUMAI MAINE NU-I POIMAINE ... VOR INCEPE SA CURGA DIN NOU SCUZELE SI ACUZELE. SA VEDEM CINE ESTE DE DATA ASTA VINOVAT! SIGUR ESTE CA EI (MINISTRU, CEI 2 ADMINISTRATORI JUDICIARI, ADMINISTRATOR SPECIAL, CEI 21 DE DIRECTORI, CERNEV - TROMPETA CELOR MAI SUS ENUMERATI SI A PCC) VOR SPUNE CA NU SUNT VINOVATI CU NIMIC, CA AU FACUT TOT POSIBILUL, CA ... BLA, BLA, BLA ... .



http://www.financiarul.ro/2013/11/26/companii-chineze-interesate-sa-participe-la-procesul-de-privatizare-a-oltchim/

Planul de reorganizare a Oltchim, care prevede înfiinţarea noii societăţi Oltchim SPV, va fi discutat pe 2 decembrie, a declarat, pe 20 noiembrie, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev.

Pe 2 decembrie, se va întruni Adunarea Generală a Creditorilor, a tuturor creditorilor Oltchim. În cadrul acestei adunări, se va supune planul de reorganizare a societăţii Oltchim SPV, sau Oltchim II cum mai este numit. Asta nu înseamnă că în acea zi, probabil imediat după 2 decembrie, se va produce acest lucru. Tot în cadrul acestei adunări, se vor aproba şi criteriile de preselecţie ale investitorilor şi graficul de depunere a ofertelor angajante. Ştim că domnul ministru Gerea spunea de data de 20 noiembrie, dar, din motive obiective, această dată s-a decalat, a precizat Cernev.

 

SI ... DUPA 2 DECEMBRIE ... POTOPUL!