Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#10258 Re: RAMPLAST

2013-10-17 16:00

#10256: - RAMPLAST


In schimb de oamenii care lucreaza acolo nu sunt obiect al contractului iar de ei nu sunt interesate nici sindicatele nici Conducerea Oltchim si poate doar partial viitorul proprietar in masura in care angajatii vor accepta salariile si conditiile impuse - salarii cu mult mai mici decat cele actuale (din surse sigure).

 

Se vede formularea tendentioasa din start; spre informarea ta, aproape TOTI angajatii Ramplast sunt membrii SLO, du-te si intreaba-l pe diculoiu cum apara el oamenii astia (presupun ca tot asa cum i-a aparat pe cei din mentchim si pe cei din designro...ahaaa...... cu ani in urma);

 


Sa intelegem ca interesele sunt mai mari sa protejam angajatii altei firme decat pe cei ai Oltchim sau e vorba de interese personale?

 

tot spre stiinta ta, angajatii mentchim au fost STRICT angajati Oltchim, mutati afara abuziv pentru a se sifona niste bani de la stat; de ce nu ai avut aceasta atitudine si atunci? nu e vorba de nici un interes personal, e vorba de o reparatie morala si tehnic necesara Oltchim! Inca o data, somerii din mentchim NU beneficiaza de nici un fel de ordonanta!

Raspunsuri


Musafir

#10260 Re: Re: RAMPLAST

2013-10-17 16:10:46

#10258: - Re: RAMPLAST

am spus initial " sindicatele nu sunt interesate" - asta le implica pe toate - 2,3 , 9 sau cate mai sunt in prezent - inclusiv Cernev inclusiv Diculoiu si alti lideri. Toti sunt o apa si-un pamant - Cernev anunta angajari din alte societati , Diculoiu spune " fiecare cu norocul lui in viata"  si tot asa

 

angajatii Ramplast sunt tot angajati Oltchim - ei nu trebuie sa beneficieze de protectie sociala ? sau trebuie sa treaca si in cazul asta cativa ani pentru a se face reparatiile tehnice si morale ?