Salvati Radauti de poluarea Egger

Quoted post

Gogu

#54 buna

2013-07-06 22:01

ba naivilor....ala ce iese si se vede si care ziceti voi ca e fum..e ABUR....Lemnele se toaca si aschiile se usuca.understood?cat despre formaldehida nu sunt emisii in fabirca Egger Technologia cu pricina nu mai zic in afara.Lasati oamenii sa isi vada de treaba ca a oferit multe locuri de munca..legativa de spirt(SABER)si alte fumigene.

Raspunsuri

PanteLeu

#66 Re: buna

2014-04-28 16:56:06

#54: Gogu - buna

Dl Gogu, nu suntem cu totii prosti sau naivi, asa cum ti-ar place sa crezi. M-ai convinge daca ti-ai face un tratament cu "abur" din ala :)

Cat despre locuri de munca - nu au oferit nici jumate din cat au promis si nici un sfert din cate au anulat omorand intreaga industrie locala (cele doua firme impreuna). Nu mai are nimeni acces la cherestea sa fabrice mobila de lemn de rasinos in toata tara din cauza lor.


Musafir

#78 Re: buna

2015-02-17 21:49:22

#54: Gogu - buna 

 Domnule Gogu ,inainte de a vorbi asigura-te bine ca niciunul din cei care citescce ai scris nu intelege limba romana caci altfel ramai de rusine cand spui ca nu este fum ci abur ,oare voi spuneti abur la bioxidul de carbon ??????????????

 

Guest

#95 Re: buna

2015-03-27 00:18:41

#54: Gogu - buna 

 Într-adevăr ăla e abur care iese din uscarea lemnului.e filtrat printr-un filtru ewk multă poveste..nu e toxic/nociv.doar in proporție foarte mica sau sa nu funcționeaze filtrul.principala problema e Egger technologia care produce formaldehida in Instalația Formox.adica metanolul este transformat in formaldehida sau UFC (urea formaldehyde concentrat) prin Combinație cu mai multe Substanțe(soda caustica/uree) intrun reactor.se știe ca vaporii de formaldehida/formalina sunt cancerigeni.de la fabricata asta nu iese nici un abur dar teoretic e cel mai mare poluator de la egger.