Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM RAMNICU VALCEA

/ #42639 Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 08:45

#42638: Admin - AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM <= Nu acceptam sa fie defaimata situatia si etapele prin care trece OLTCHIM ACUM, CREAN_TE SA_LARIALE SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE OLTCHIM SE DETASEZA DE ORICE ABATERE SI ORICE NEMERNICIE CARE SE COMIT PRIN INABUSIREA ADEVARURILOR SI  REALITATILOR CU_RENTE OLTCHIM.BLOCARAE PARTIALA SAU TOTALA A FORUMULUI DE COMENTARII LA ACEASTA PETITIE TREBUIE SA FIE ADMINISTRATA NU OBSTRUCTIONAT SCOPUL SI CREAN+TE OLTCHIM SI SA_LARIATII OLTCHIM CAT SI ALTE SITUATII APARUTE LA SITUATIA OLTCHIM IN LEGALITATE SI COMISE DIVERSE ABATERI PRIN OPRIMARE.

 Stimabile admin, a obstructiona cuvinte precum cu_rtea de apel, crean_te, sa_lariati, sa_lariale, recu_rs....etc.etc.etc. si multe alte blocaje pe care le considereati indacvate, cum va justificati astfel obstructionarile, repetitive ca fiind " spam " si nu selectati cuvintele injurioase sau mizerabile sa fie cenzurate, pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura? In ceea ce priveste ceea ce ati spus, aveti dreptate, s-a abuzat pe contrele care le alimentati si nu luati atitudine sa nu se mai minta, obstructiona, deturna, muuulte altele...etc. si s-au comis niste abateri repetitive prin trollizarea INFILTRATA  in contra - nou ( CEI DE SUNTEM OLTCHIM CREAN_TE SALARII SAL_ARIALE SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE OLTCHIM  ), iar CLANTE CLANTOI CLANTANITORI, acestia fiind platiti in ilegalitate sa comita astfel de abateri mizere  de catre clante clantanitoare clantanite si care mai mult doresc sa nu se stie realitate si sa se induca ca totul este ok la Oltchim, ceea ce este un fals grosolan si acesti trolli care se arata infierati si fara scop decat sa distruga, mai mult rau aduc starii generale, care dupa cum se  observa evolueaza si fara sa aibe acestia drept asupra ceea ce comit impotriva CREAN_TELOR SA_LARIALE OLTCHIM SI TUTUROR DREPTURILOR CREAN_TE OLTCHIM CAT SI SITUATIEI OLTCHIM SI STARII GENERALE CARE EVOLUEAZA LA OLTCHIM SI IN VIATA DE ZI CU ZI IN ROMANIA. Va multumesc, cu stima.

p.s. Dupa creditorul Electrica furnizare s-a mai alaturat in recu_res un alt creditor ANAF si toti creditorii cu crean_te suntem implicati in ceea ce se intampla cu Oltchim si crean_tele Oltchim.