Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#42626

2015-07-25 04:27

Labie contra,desteptarea hai ba injuratorul de serviciu ca doar nu te platesc aia degeaba,nu-i crede prosti,ca te trezesti cu gura plina,nu de alta dar avem demnitate nu regulam o coarda ca tine, asa dupa oricine.DESTAPTAREA LABIE
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42627 CHINEZII IN VALCEA :„OZN”-urile de la Seaca vor avea vizitatori

2015-07-25 05:30

„OZN”-urile de la Seaca vor avea vizitatori

oficialitatile locale au predat amplasamentul firmei care l-a inchiriat pentru urmatorii cinci ani

 

Reprezentantii investitorului chinez interesat de spatiile Centrului Expozitional de la Seaca au preluat locatia de la autoritatile vâlcene. Contractul de inchiriere este valabil pe o perioada de cinci ani, cu posibilitatea de a-l prelungi cu inca 10 ani. Suma pe care partea chineza o va plati anual autoritatilor din Vâlcea se ridica la 120 de mii de euro. Investitorul chinez care a inchiriat pavilioanele Centrului Expozitional Seaca promite ca, pâna la sfârsitul anului, va deschide un centru comercial de anvergura si va crea cel putin 130 de noi locu_ri de munca. Acesta si-a asumat si intretinerea si plata utilitatilor pentru acest centru. Ceea ce si-a propus omul de afaceri din Asia este sa realizeze o deschidere pentru investitorii din Orientul Mijlociu si cei din Orientul Indepartat, dornici sa ajunga cu produsele lor pe pietele europene. „Va fi un hub comercial care va reprezenta o punte de legatura intre Far si Middle East si Europa Centrala si cea de Est. Scopul nostru este sa gasim relatia dintre cerere si oferta care exista deja in zona Asiei. Am ales Calimanestiul in primul rând pentru ca locatia este foarte generoasa si este bine pusa in centrul tarii. Infrastructura ne avantajeaza pentru ca se poate ajunge usor si, in plus, este foarte simplu de marketat pentru ca are o istorie negativa peste care poti sa vii si aplici o poveste de succes si astfel va fi mult mai usor de intrat in memoria colectiva. Eu sunt convins ca vom deveni foarte cunoscuti in zona chiar din momentul in care vom incepe activitatea, pentru simplul fapt ca vom angaja 150 de oameni, care inseamna 150 de familii plus cunoscutii lor. In plus, vom veni cu o gama diversa de produse incepând de la ace si pâna la buldozere, excavatoare… orice. Este insa o afacere cu concept integrat, complet diferit de Dragonul Rosu, cu un stoc unic si un singur operator.”, a precizat Eduard Ursescu, reprezentantul NBC Media Bazzar Corporation S.R.L., firma care a inchiriat centrul de la Seaca.

Florinel Constantinescu a scapat de o mare grija

 

Initial, chinezii au dorit sa deschida acest centru comercial in Alba, dar au gasit conditii mai bune la Calimanesti si au descis sa mute locatia, spre incântarea autoritatilor din Vâlcea care s-au vazut astfel degrevate de o mare responsabilitate – aceea de a intretine acest obiectiv realizat in 2010 pe fonduri europene si care nu a functionat niciodata cu destinatia pentru care a fost conceput. „Avantajul major al judetului din acest contract este ca va avea câteva sute de noi locu_ri de munca, lucru care nu s-a mai intâmplat de câtiva ani buni in Vâlcea. Apoi, vor fi impozite care vor intra la bugetul local si, foarte important, este ca va da incredere investitorilor sa vina la noi in judet. A fost o lunga perioada când nu a mai aparut nimeni prin Vâlcea. Nici macar nu si-au manifestat interesul de a deschide o afacere in Vâlcea. Deci, sunt multe lucruri benefice pentru judet, iar pentru Consiliul Judetean inseamna ca a scapat de o grija. Trebuia sa avem in vedere si administrarea acestui obiectiv, ceea ce pentru noi insemna alocarea permanenta de bani care acum vor avea o alta destinatie.”, marturiseste Gheorghe Pasat, presedintele Consiliului Judetean. In plus, este si o revigorare a economiei locale din Calimanesti, edilii fiind convinsi ca un astfel de obiectiv economic va aduce bani la bugetul local, dar va atrage si mai multi turisti in statiune. „Este vorba si de venituri. Este vorba de chiria pe care o vor plati, dar in primul rând conteaza taxele care se vor plati catre primarie, impozite pe cladiri si pe teren. Este o suma destul de importanta, in jur de 80 de mii pe an, suma pe care societatea Expo Nord Oltenia SA nu putea niciodata s-o plateasca având in vedere activitatile sporadice pe care le desfasura aici. In plus, dezvoltând aceasta zona avem si avantajul oferirii unor servicii pentru celelalte unitati, mai ales turistice si de alimentatie publica pe care le avem in Calimanesti.”, spune primarul Florinel Constantinescu.

Costuri mari

 

Actionariatul companiei NBC Media Bazzar Corporation SRL a fost schimbat, iar in maxim o saptamâna vor fi actualizate datele pe ONRC. Este o companie care, la momentul semnarii contractului, era nefolosita si s-a hotarât folosirea ei, urmând sa fie adaptata pe masura ce vor avansa in acest proiect. Actionariatul este acum cu totul altul decât cel care apare pe site-ul ONRC. Adrian Ursescu va ramâne unul dintre actionarii companiei, iar ceilalti parteneri sunt membri ai unui grup puternic care are activitati in zona de logistica, constructii, fabricatie pe componente pentru constructii. Intr-o prima faza, la Seaca, se va face o expozitie cu vânzare pentru anumiti producatori din zona Falis (China, Hong Kong, Coreea de Sud, India) si Midelis (Qatar, Arabia Saudita, Dubai), care vor veni sa-si expuna bunuri industriale si de larg consum, dar si din zona de servicii pe care o ofera. Practic, la Seaca, va fi o interfata intre cele doua zone Falis si Midelis si piata Uniunii Europene. NBC Media Bazzar Corporation SRL si-a asumat prin contract sa plateasca chiria, taxele locale, toate utilitatile, sa se ocupe de tot ceea ce inseamna renovarea spatiilor de la Seaca. Efectiv, Consiliul Judetean si Consiliul Local Calimanesti au fost degrevate de orice fel de cheltuiala. Pe o perioada de gratie de sase luni, compania are obligatia sa efectueze renovarile si reparatiile. NBC Media Bazzar Corporation SRL a platit o chirie in avans si garantie pentru inca doua luni. Chiria pe care compania o va achita anual este de 40.800 euro, la care se adauga aproximativ 85.000 de euro cât reprezinta taxele locale. Astfel, costurile anuale estimate de companie sunt undeva intre 650.000 si 750.000 de euro anual, la care se vor adauga costurile de salarizari. Centrul Expozitional din Calimanesti are o suprafata de 55.000 de metri patrati si este al doilea ca marime din tara, dupa Romexpo. Gândit ca o platforma de promovare si dezvoltare pentru regiunea Oltenia, vestul Munteniei si sudul Transilvaniei, Oltexpo este compus din patru pavilioane si a fost inaugurat in 2010. Centrul a costat numai putin de 12 milioane de euro, fonduri Phare, in cei cinci ani de la inaugurare investitia nefiind amortizata, ba chiar a inregistrat pierderi foarte mari.

 http://www.monitoruldevalcea.ro/arhive/1211

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42628 DNA cercetează proiectele europene ale Municipiului Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 05:38

DNA cercetează proiectele europene ale Municipiului Râmnicu Vâlcea

Procu_rorii anticorupţie solicită, până pe 24 iulie, mii de documente care vizează, în principal, investiţii pe fonduri europene, proiectate şi demarate în mandatele primarilor Mircia Gutău şi Romeo Rădulescu.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cere Primăriei Râmnicu Vâlcea o documentaţie impresionantă, referitoare, mai cu seamă, la investiţii pe fonduri europene, proiectate şi demarate în mandatele foştilor primari PDL Mircia Gutău şi Romeo Rădulescu. Şi cum termenul-limită de predare expiră vineri, 24 iulie, mai mulţi angajaţi ai primăriei muncesc zi-lumină pentru a face xerocopii acestor documente.

139 de bibliorafturi cu documente

Primarul Eduard Vârlan a declarat pentru Indiscret în Oltenia că DNA a solicitat Primăriei Râmnicu Vâlcea, cu precădere, documente referitoare la trei investiţii pe bani europeni şi care însumează 139 de bibliorafturi. „Procu_rorii anticorupţie au cerut toată documentaţia referitoare la Pasajul peste calea ferată de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, de asemenea, documente ale proiectului Reabilitare şi modernizare clădire Colegiu Naţional Alexandru Lahovari, precum şi pentru cele două poduri de pe râul Olăneşti, cel în prelungirea străzii Carol I şi cel de pe strada Morilor. De asemenea, ne-au mai fost cerute documente ce privesc lucrările de la Liceul Pleşoianu, dar şi documente pentru alte investiţii“, a precizat Vârlan. Conform acestuia, municipalitatea trebuie să predea documentele DNA până pe 24 iulie şi din acest motiv a fost suplimentat numărul de angajaţi ai primăriei care se ocupă de xeroxarea datelor cerute: “Actele pleacă în original către DNA, însă noi trebuie să ne facem copii. Lucrează la asta patru oameni din primărie. Iniţial au fost doi, însă a trebuit să suplimentăm”.

Termene de finalizare prelungite de 17 ori, la pasajul peste linia ferată şi Colegiul Lahovari

Cele trei investiţii din bani europeni au un istoric tumultuos şi au constituit prilej de speculaţii legate de plăţi pentru lucrări neexecutate, contracte de lucrări şi de prestări servicii încheiate de primărie fără respectarea procedurilor legale, ori achiziţii discutabile ale municipalităţii. Iniţiatorul proiectului “Pasajul peste linia ferată de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu”, de aproximativ 6 milioane de euro, cea mai mare lucrare de infrastructură pe fonduri europene derulată în Râmnicu Vâlcea, a fost Mircia Gutău (n.r. de două ori condamnat pentru acte de corupţie). Lucrările, cu termen de finalizare un an, au început pe 5 iunie 2012, în mandatul lui Romeo Rădulescu. La vremea respectivă, s-a speculat că Rădulescu a dat startul cu o grabă suspectă, pentru ca, la alegerile din 10 iunie, pe care, de altfel, le-a şi câştigat, să mai bifeze un şantier. Din cauza acestei grabe, a mai multor probleme neprevăzute în proiectul iniţial, a intrării în insolvenţă a constructorului, firma Confort Timişoara, termenul de încheiere a lucrării a fost prelungit de opt ori. În august 2014, podul a fost inaugurat pe o singură bandă de circulaţie, însă şi în ziua de azi, câţiva angajaţi ai constructorului mai “cârpesc” lucrarea nefinalizată sută la sută. Scuza firmei Confort a constat în aceea că întârzierile au fost generate de proiectantul angajat de Primăria Râmnicu Vâlcea, care a omis să treacă în studiul de fezabilitate reţeaua de gaze şi cea de transmisiuni a Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) din zona căii ferate.

Şi proiectul de modernizarea a Colegiului Alexandru Lahovari, instituţie de învăţământ emblematică, în care învaţă circa 1.050 de elevi, poartă marca proiectării “Mircia Gutău”. Contractul, de circa 18 milioane lei, bani europeni, a fost semnat în martie 2010, tot în mandatul lui Romeo Rădulescu, şi încredinţat firmei Conexvil. Termenul de finalizare, toamna anului 2012, nu a fost respectat nici pe departe, ci prelungit de nouă ori. Recepţia lucrării, cu rezerve, întrucât au rămas multe detalii neterminate, a fost făcută în februarie 2014, pe când primar era Emilian Frâncu (PNL). Ca şi în cazul Confort, firma Conexvil ar fi trebuit să plătescă penalizăţi de 1% din valoarea investiţiei pentru fiecare zi de întârziere, ceea ce nici în primul şi nici în al doilea caz nu s-a întâmplat încă.

Tot Mircia Gutău a fost şi artizanul celor două poduri peste râul Olăneşti: unul în centrul oraşului, în prelungirea străzii Carol I, şi celălalt, în partea vestică, făcând legătura între străzile Ştirbei-Vodă şi Morilor. Podul de pe strada Morilor, o investiţie de 5.040.518,15 lei, a fost inaugurat în noiembrie 2011 (cu o jumătate de an mai devreme de termenul de execuţie) de către Romeo Rădulescu. Podul din centru, care a costat 13.544.953,36 lei, a fost dat în folosinţă în iunie 2012, tot în mandatul lui Rădulescu. Ambele lucrări, construite din fonduri structurale, au fost executate de către firma Delta ACM şi Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri Vâlcea. 

http://www.indiscret.ro/

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42629 CENTRUL DE TRANSFUZII VALCEA FACE APEL LA DONAREA DE CELULE STEM

2015-07-25 05:46

CENTRUL DE TRANSFUZII VALCEA FACE APEL LA DONAREA DE CELULE STEM

 

CENTRUL DE TRANSFUZII DE SANGE VALCEA face apel la pop_u_latie sa mearga sa doneze celule stem. De cu_rand Centrul a intrat in Registru National al donatorilor de celule stem. Asta inseamna ca valcenii pot dona astfel de celule, crescand astfel speranta la viata a celor care au aceasta nevoie. De asemenea, centrul deruleaza o campanie umanitara pentru ajutorarea a doi copii care au nevoie urgenta de un asemenea transplant.

http://vtv.ro/centrul

https://www.youtube.com/watch

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42630 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 05:56

 ANAF RAMNICU VALCEA:

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

 UNDE SUNT BANII ,  OLTCHIM?????

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Concediere colectivă şi salarii compensatorii pentru angajaţii OLTCHIM

21 mai 2013 | JURIDICE.ro

Obiectivul principal al consorţiului de administratori judiciari este reorganizarea activităţii Oltchim SA pe principii de performanţă şi productivitate, concomitent cu menţinerea în stare funcţională a activelor neutilizate. Pentru secţiile şi fabricile oprite (de ex. Arpechim este închis de 4 ani, Monomer de 4 ani, PVC de 2 ani etc), am decis revenirea la normalitate, respectiv păstrarea exclusiv a personalului necesar conservării, potrivit unui comunicat.

Reducerea de personal vizează 929 de sa_lariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de sa_lariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

Atenuarea impactului social al planului de disponibilizare se realizează prin dispozițiile legale în vigoare și prevederile Contractului Colectiv de Muncă al S.C. OLTCHIM S.A, iar criteriile de concediere sunt stabilite prin CCM Oltchim, Codul Muncii și Legea 85/2006 – privind procedura insolventei.

În ceea ce privește măsurile de protecție socială acestea se referă, în principal, la indemnizația de șomaj, venitul lunar de completare și nivelul salariilor compensatorii acordate conform Contractului Colectiv de Muncă Oltchim.

Conform art. 39 din Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocuparii forței de muncă indemnizaţia de şomaj se acordă şomerilor pe perioade stabilite diferenţiat, în funcţie de stagiul de cotizare, după cum urmează:
– 6 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an;
– 9 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 5 ani;
– 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 10 ani.

Conform art. 8, al. 2 din Ordonanţa de Urgenţă 36/2013, venitul de completare se acordă lunar pe perioade stabilite diferenţiat, în funcţie de vechimea în muncă a persoanelor concediate, după cum urmează:
– 12 luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 3 ani si pana la 10 ani;
– 20 de luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 10 ani si pana la 15 ani;
– 22 de luni, pentru sa_lariatii care au o vechime in munca intre 15 ani si pana la 25 de ani;
– 24 de luni, pentru sa_lariatii care au o vechime in munca de cel putin 25 de ani;

De asemenea, conform art. 38, alin. b din Contractului Colectiv de Muncă al S.C. OLTCHIM S.A. sa_lariații concediați vor beneficia de o indemnizație de concediere în funcție de vechime, astfel:
17.106 lei pentru o vechime intre 0 – 5 ani, reprezentând o suma netă echivalentă cu 6 salarii medii brute existente în S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
34.212 lei pentru o vechime intre 5 – 15 ani, reprezentând o suma netă echivalentă cu 12 salarii medii brute existente în S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o sumă netă echivalentă cu 18 salarii medii brute existente în S.C. Oltchim S.A., la data concedierii.

De exemplu, un sa_lariat Oltchim cu un salariu de 1.500 lei net şi 20 de ani vechime, va beneficia cu titlu de protecţie socială în urma concedierii colective, de următoarele facilităţi:
– Primele 12 luni va avea un venit lunar de 1.500 de lei compus din indemnizaţie de şomaj în valoare de 525 lei şi venit de completare de 975 lei,
– Următoarele 10 luni va avea un venit lunar de completare de 975 lei,
– La care se adaugă 51.318 lei reprezentând salarii compensatorii.

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri    
Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile sa_lariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

http://www.impactreal.ro/


 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42631 JAF LA OLTCHIM, CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!

2015-07-25 06:24

 
 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 
Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREAN_TE....

 

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:    

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015   

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recu_rs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

25.03.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe sc_urt: Respinge cererea Tehnosud ca rămasă fără obiect. Amână pronunţarea cu privire la cererile de plată la data de 01.04.2015. T.fond.22.04.2015
Document: Hotarâre  715/2015  25.03.2015

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42632 JAF LA OLTCHIM, CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!

2015-07-25 06:29

 LEGEA 85/2006

Art. 3.10. crean_tele sa_lariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment;

art. 86 (1) Contractele în derulare se consideră menţinute la data deschiderii procedurii. Orice clauze contractuale de desfiinţare a contractelor în derulare pentru motivul deschiderii procedurii sunt nule. În vederea creşterii la maximum a valorii averii debitorului, administratorul judiciar/lichidatorul poate să denunţe orice contract, închirierile neexpirate sau alte contracte pe termen lung, atât timp cât aceste contracte nu vor fi fost executate în totalitate ori substanţial de către toate părţile implicate. Administratorul judiciar/lichidatorul trebuie să răspundă, în termen de 30 de zile, unei notificări a contractantului, prin care i se cere să denunţe contractul; în lipsa unui astfel de răspuns, administratorul judiciar/lichidatorul nu va mai putea cere executarea contractului, acesta fiind socotit denunţat. Contractul se consideră denunţat:

a) la data expirării unui termen de 30 de zile de la recepţionarea solicitării cocontractantului de denunţare a contractului, dacă administratorul judiciar/lichidatorul nu răspunde;

b) la data notificării denunţării de către administratorul judiciar/lichidator.

(2) În cazul denunţării unui contract, o acţiune pentru despăgubiri poate fi introdusă de către contractant împotriva debitorului.

(3) Pe parcu_rsul perioadei de observaţie, cu acordul cocontractanţilor, administratorul judiciar va putea să modifice clauzele contractelor de credit, astfel încât acestea să asigure echivalenţa viitoarelor prestaţii.

 (4) Dacă vânzătorul unui bun imobil a reţinut titlul de proprietate până la plata integrală a preţului vânzării, vânzarea va fi considerată executată de către vânzător şi nu va fi supusă prevederilor alin. (1).(5) Un contract de muncă sau de închiriere, în calitate de locatar, va putea fi denunţat numai cu respectarea termenelor legale de preaviz.

(6) Prin derogare de la prevederile Legii 53/2003 - Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare, după data deschiderii procedurii, desfacerea contractelor individuale de muncă ale personalului debitoarei se va face de urgenţă de către administratorul judiciar/lichidator, fără a fi necesară parcu_rgerea procedurii de concediere colectivă. Administratorul judiciar/lichidatorul va acorda personalului concediat doar preavizul de 15 zile lucrătoare.

(7) Într-un contract prevăzând plăţi periodice din partea debitorului, menţinerea contractului nu îl va obliga pe administratorul judiciar/lichidator să facă plăţi restante pentru perioadele anterioare deschiderii procedurii. Pentru astfel de plăţi poate fi formulată declaraţie de creanţă împotriva debitorului.

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale.

Legea 85 2006 a insolvenţei actualizată prin:

OUG 173/2008 - pentru modificarea şi completarea Legii 85/2006 privind procedura insolvenţei din 19 noiembrie 2008, Monitorul Oficial 792/2008;
Detalii: http://legeaz.net/legea-insolventei/

 MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELENOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!


 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42633 JAF LA OLTCHIM, CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!

2015-07-25 06:31


  

UNDE SUNT BANII???? OLTCHIM A DISPONIBILIZAT 929 CONFORM COMUNICATULUI DAT DE ROMNISOLV SI PUBLICAT PE SITE-UL OLTCHIM.

PUNCTUL A  NU MAI SUNT IN DISCUTIE, NOI AVEM PUNCTUL  B DE ACHITAT:

 A. LA NIVELUL TARII SI DELIMITARE PROTECTII SOCIALE SI FORME DE RECONVERSIE PROVESIONALA:

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

Art. 7. - Persoanele concediate in conditiile prezentei ordonante de urgenta beneficiaza de urmatoarele drepturi:

Art. 7. a) indemnizatie de somaj, stabilita potrivit reglementarilor legale in vigoare;

# indemnizatie de somaj care beneficiaza toti somerii  in categoriile de someri, OBLIGATIE PE PROTECTIE SOCIALA LA NIVELUL TARII ROMANIA, luati in evidente de AJOFM:

a)  6 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an;

b)  9 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 5 ani;

c) 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 10 ani.

Art. 7. b) venit lunar de completare;

 # indemnizatie venit de completare prin protectie sociala si cu reconversie provesionala,  dupa caz cine doreste si se inscrie, nefiind obligatie, pe baze sindicale si statul roman patron coroborat cu AJOFM statul roman:

–      12 luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 3 ani si pana la 10 ani;

–      20 de luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 10 ani si pana la 15 ani;

–      22 de luni, pentru sa_lariatii care au o vechime in munca intre 15 ani si pana la 25 de ani;

–      24 de luni, pentru sa_lariatii care au o vechime in munca de cel putin 25 de ani;

B. SOCIETATILE COMERCIALE CAZUL DE FATA SC. OLTCHIM SA., PATRON SI ACTIONAR MAJORITAR STATUL ROMAN.

#34462 CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

Art. 7. c) plati compensatorii acordate de catre operatorii economici din bugetele de venituri si cheltuieli ale acestora, in conformitate cu prevederile contractelor colective sau individuale de munca aplicabile, respectiv incheiate la nivelul fiecarui operator economic.

# plati sa_larii compensatorii in functie de vechime in munca pe Legea CCM (Contractului Colectiv de Munca ) la nivel de S.C. Oltchim S.A. conform acestei legi  aprobata judecatoresc si de toate institutiile in competenta lor si sprijinita de alte legi in vigoare:

Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

SA_LARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI, 9 milioane de euro, valoarea sa_lariilor compensatorii

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii

 Reducerea de personal vizează 929 de sa_lariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de sa_lariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.UNDE SUNT BANII????

In conformitate cu prevederile art. 1alin.(1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 36/ 2013 masurile de protectie sociala se acorda in baza unui plan de disponibilizare întocmit in conditiile legii.
Prin planul de disponibilizare propus de consortiul de administratori judiciari se propune disponibilizarea a 1050 de sa_lariati ai SC Oltchim SA, cu influente asupra bugetului asigurarilor pentru somaj de aproximativ 32.000.000 lei. arhiva.gov.ro

UNDE SUNT BANII???? OLTCHIM A DISPONIBILIZAT 929 CONFORM COMUNICATULUI DAT DE ROMNISOLV SI PUBLICAT PE SITE-UL OLTCHIM.

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42634 JAF LA OLTCHIM, CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!

2015-07-25 06:32

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

http://portal.just.ro/

 
DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.
 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.

Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

H.G. 241/08.05.2013

 DECIDE:  Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite sa_lariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SA_LARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite sa_lariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, sa_lariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Sa_lariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului."

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 sa_lariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Sa_lariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la sa_larizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze sa_lariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

    a¹) sa acorde sa_lariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

   c) sa acorde sa_lariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de sa_lariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, sa_lariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a sa_lariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

       i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale sa_lariatilor.

SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2013 UNDE SUNT BANII???? 


Musafir

#42635

2015-07-25 06:32

Labie contra, desteptarea in gatu mati,ptr.ce te platesc astia sa dormi,hai prostu satului,ca ai ramas in urma hai ca doar esti cu salariu la zi ,de nu toti pot sa fie lingai ca tine aromatule.
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42636 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 06:39

Am mai lasat scris in petitie, pe astia, gica-contra si alti babuini sufocati  indemnati de zabuseli, varcoliri, zvarcoliri, menopauze pe care le au impotentii de servici sugace si sugativizate clante clantoi clantanitori partidulete politruce si sconcsii de incitatori clantanitori macanitori pacanitori, pocnitori, petarde..., gusteri de macanitori clante clantoi clantanitori, porcaitori, maimute, grohaitori, mizeriile societatiii... GRADINA ZOO..., DACA I-AM TINE ACUM LA MUNCA IN COMBINATUL CHIMIC OLTCHIM AFARA SA MUNCEASCA, nu sa grohaie si sa spuna ca muncesc...eheeee eheeee si-ar  justifica activitatea, au  sinapsele arse si  prabusite lipsa creier si de arsita de coma indusa a mizeriilor pe care le-au lasat, cica bani astia.... SA_LARIATII FOSTI SI ACTUALI OLTCHIM TREBUIE SA INCASEZE BANII TOTI LA ZI PENTRU  VECHIMEA IN MUNCA SI MUNCA DIN OLTCHIM SALARII, nu astia care ne contesta ceea ce pulicam DREPTURILE NOASTRE LEGALE SI EVIDENTE TRECUTE PESTE TOT IN INSCRISURI DE NOI SALVATI OLTCHIM si readucem in repetate randuri reapublicat... SA NU MAI FIE OPRIMATE DE LA ADEVAR SI CENZURATE ...!!!!!!! Mama lor de prabusitii vietii gica-contra, un banut n-as da pe ei...BLESTEMELE OLTCHIMISTILOR SA SE ACIUIASCA PE ACESTIA  SA CADA PE ACESTIA TOATE BLESTEMELE CA, ASTA NE-A MAI RAMAS, ACESTIA FIIND NISTE BLESTEMATI EMBRIONI AVORTATI SI LIPSA CREIER PRABUSITII DE CE LASA IN URMA LOR...!!!!!!!!! DUMNEZEU SA-I AIBE SOCOTEALA CU EI, ASA CUM FAC  SA-I CHINUIE PE EI SI SA LE MUSTRE CONSTIINTA SA LE IASA OTRAVA  PESTE TOT. TOATE BLESTEMELE OLTCHIMISTILOR SA CADA PE NEAMURILE LOR SI PE EI CA NUMAI DUMNEZEU II VA TREZIIIIIIIIIIIIIIII, DUMNEZEU II TREZESTE!!!!!!!!! LE MAI ADUCEM AMINTE CA, ASTEA SUNT PROBLEMELE OLTCHIM SI SALARII COMBINAT CHIMIC OLTCHIM PE CARE-I AVEM TRECUTI IN ACTE SI-N INSCRISURI PESTE TOT  SI VOR-NU-VOR TOT SE ACHITA TOT, CHIAR MAI MULT VOM TRECE LA RECUPERARE DAUNE-INTERESE PE PREJUDICIILE CREATE TUTUROR:

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850 Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334

Bugetul local 1,542

TOTAL DATORII 50,340

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare

pag 81 din 315 din LINK:PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
 
SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!
 
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????

 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
 
 
UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42637 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 08:27




Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective


OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

0.3070
1/30/2013 2:03:44 PM



Status: Suspended (insolvency procedure, 01/30/2013)

 
Electrica Furnizare şi ANAF fac recu_rs la confirmarea planului de reorganizare a Oltchim

 

Companii-Afaceri Bursa - 27.07.2015
     Electrica Furnizare SA şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au depus recu_rs la sentinţa Tribunalului Vâlcea prin care a fost confirmat planul de reorganizare al combinatului chimic Oltchim Vâlcea, se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucu_reşti.
     Potrivit certificatului de grefă, recu_rsul Electrica Furnizare la... http://www.bursa.ro/

 
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????

 

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
Admin

#42638 AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 08:33

AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

Datorita mesajelor repetative postate de userul CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM si de userul CLANTOI, forumul petitiei SALVATI OLTCHIM a fost blocat timp de doua zile.
Daca situatia se repeta si cei doi nu inteleg sa fie rationali, sufocand forumul cu postari inutile de tip spam, vom bloca forumul petitiei SALVATI OLTCHIM definitiv.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM RAMNICU VALCEA

#42639 Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 08:45

#42638: Admin - AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM <= Nu acceptam sa fie defaimata situatia si etapele prin care trece OLTCHIM ACUM, CREAN_TE SA_LARIALE SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE OLTCHIM SE DETASEZA DE ORICE ABATERE SI ORICE NEMERNICIE CARE SE COMIT PRIN INABUSIREA ADEVARURILOR SI  REALITATILOR CU_RENTE OLTCHIM.BLOCARAE PARTIALA SAU TOTALA A FORUMULUI DE COMENTARII LA ACEASTA PETITIE TREBUIE SA FIE ADMINISTRATA NU OBSTRUCTIONAT SCOPUL SI CREAN+TE OLTCHIM SI SA_LARIATII OLTCHIM CAT SI ALTE SITUATII APARUTE LA SITUATIA OLTCHIM IN LEGALITATE SI COMISE DIVERSE ABATERI PRIN OPRIMARE.

 Stimabile admin, a obstructiona cuvinte precum cu_rtea de apel, crean_te, sa_lariati, sa_lariale, recu_rs....etc.etc.etc. si multe alte blocaje pe care le considereati indacvate, cum va justificati astfel obstructionarile, repetitive ca fiind " spam " si nu selectati cuvintele injurioase sau mizerabile sa fie cenzurate, pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura? In ceea ce priveste ceea ce ati spus, aveti dreptate, s-a abuzat pe contrele care le alimentati si nu luati atitudine sa nu se mai minta, obstructiona, deturna, muuulte altele...etc. si s-au comis niste abateri repetitive prin trollizarea INFILTRATA  in contra - nou ( CEI DE SUNTEM OLTCHIM CREAN_TE SALARII SAL_ARIALE SI TOATE DREPTURILE CREAN_TE OLTCHIM  ), iar CLANTE CLANTOI CLANTANITORI, acestia fiind platiti in ilegalitate sa comita astfel de abateri mizere  de catre clante clantanitoare clantanite si care mai mult doresc sa nu se stie realitate si sa se induca ca totul este ok la Oltchim, ceea ce este un fals grosolan si acesti trolli care se arata infierati si fara scop decat sa distruga, mai mult rau aduc starii generale, care dupa cum se  observa evolueaza si fara sa aibe acestia drept asupra ceea ce comit impotriva CREAN_TELOR SA_LARIALE OLTCHIM SI TUTUROR DREPTURILOR CREAN_TE OLTCHIM CAT SI SITUATIEI OLTCHIM SI STARII GENERALE CARE EVOLUEAZA LA OLTCHIM SI IN VIATA DE ZI CU ZI IN ROMANIA. Va multumesc, cu stima.

p.s. Dupa creditorul Electrica furnizare s-a mai alaturat in recu_res un alt creditor ANAF si toti creditorii cu crean_te suntem implicati in ceea ce se intampla cu Oltchim si crean_tele Oltchim.


Musafir

#42640 Rec_urs sentinta confirmare plan de reorganizare - 24 iul. 2015

2015-07-27 09:28

OLTCHIM S.A. RM. VALCEA (OLT)
Raport c_urent - procedura insolventei - rec_urs sentinta confirmare plan de reorganizare - 24 iul. 2015

Pentru mai multe informatii CLICK:
http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/OLT240715_ro.pdf

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42641 Re: Rec_urs sentinta confirmare plan de reorganizare - sentinta judecatoreasca 24 APRLIE 2015

2015-07-27 09:37

#42640: - Rec_urs sentinta confirmare plan de reorganizare - 24 iul. 2015 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

OLTCHIM S.A. RM. VALCEA (OLT)

Raport c_urent - procedura insolventei - rec_urs sentinta confirmare plan de reorganizare - 24.04. 2015

Pentru mai multe informatii CLICK:

http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/OLT240715_ro.pdf

Electrica Furnizare şi ANAF fac recu_rs la confirmarea planului de reorganizare a Oltchim
 
Companii-Afaceri
27.07.2015
Electrica Furnizare SA şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au depus recu_rs la sentinţa Tribunalului Vâlcea prin care a fost confirmat planul de reorganizare al combinatului chimic Oltchim Vâlcea, se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucu_reşti.

Potrivit certificatului de grefă, recu_rsul Electrica Furnizare la hotărâ¬rea din data de 22 aprilie a Tribunalului Vâlcea a fost înregistrat în data de 8 iunie, iar cel al ANAF, în data de 4 iunie.

Oltchim menţionează că societatea nu a primit din partea instanţei o comunicare în acest sens şi, ca urmare, nu poate informa asupra termenelor de judecată ale celor două recu_rsuri declarate.

În data de 22 aprilie, instanţa a aprobat planul de reorganizare a Oltchim, iar compania a transmis, în data de 27 mai, că a primit sentinţa Tribunalului Vâlcea de confirmare a acestui plan, propus de consorţiul Rominsolv SPRL şi BDP Business Restructuring SPRL.

Discuţiile pentru confirmarea planului fuseseră amânate, anterior, din 25 martie, ca urmare a unei contestaţii depuse de Electrica Furnizare.

Electrica Furnizare este o companie din cadrul grupului Electrica SA - unul din principalii creditori ai Oltchim. Electrica Furnizare a contestat tabelul definitiv al creanţelor şi planul de reorganizare aprobat la începutul lunii martie, pe motiv că i-a fost subevaluată garanţia la 30% din valoarea creanţei, ne-a spus, în aprilie, avocatul Gheorghe Piperea. Domnia sa ne-a precizat că acţiunea în instanţă a fost respinsă, ulterior, de judecător, iar planul de reorganizare a fost aprobat.

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea se află în insolvenţă de la finele lunii ianuarie 2013.

Creditorii Oltchim au aprobat, pe 9 martie, planul de reorganizare a combinatului vâlcean. Acesta presupune vânzarea combinatului către un investitor privat, soluţie pe care administratorii au mai încercat-o, dar fără succes. Gheorghe Piperea a precizat, recent, că vânzarea Oltchim nu mai stă acum sub presiunea timpului, subliniind: "În plus, combinatul vâlcean nu mai este un pacient în comă, ci s-a stabilizat şi se află în convalescenţă. Din acest motiv, putem spune că reorganizarea a devenit posibilitatea valorificării unei oportunităţi şi nu o metodă de salvare de la faliment. Excludem în continuare posibilitatea falimentului".

Administratorii Oltchim susţin că au decis să continue restructurarea şi eficientizarea Oltchim pentru a face societatea mult mai atractivă, după tentativele eşuate de vânzare din ultimii doi ani.  site-ul bursa.ro http://www.bursa.ro/

RECU_RS inregistrat la 08.06.2015 de Electrica Furnizare SA şi  RECU_RS inregistrat la 04.06.2015 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF)

http://i.imgur.com/yy3Y1K0.png

RECU_RS inregistrat la 08.06.2015 de Electrica Furnizare SA şi  RECU_RS inregistrat la 04.06.2015 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF)

http://i.imgur.com/ea1ht8D.jpg

http://portal.just.ro/

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREAN_TE....

 

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:    

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015   

 


Musafir

#42642 Companiile de stat, rezolvate din pix. Aceeaşi Mărie cu altă pălărie.

2015-07-27 10:07

Companiile de stat, rezolvate din pix.

C_URIERUL NATIONAL / Afrodita Cicovschi / 27.07.2015

Pe principiul „aceeaşi Mărie cu altă pălărie”, MECT a înfiinţat Departamentul pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului
DPAPS a fost înfiinţat însă prin reorganizarea OPSPI, care a preluat cea mai mare parte din portofoliul actualei AAAS, fostă AVAS, fostă APAPS, fostă AVAB
Ordonanţa a fost adoptată anul trecut, fără a fi însă stabilite şi „noile” atribuţii ale Departamentului, acestea fiind menţionate într-un proiect de HG privind organizarea şi funcţionarea DPAPS
 
Guvernul crede că a găsit so­luţia pentru rezolvarea proble­melor companiilor aflate în dificultate, prin schimbarea de­­numirii Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) în Departamentul pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului (DPAPS) şi stabilirea unor noi atribuţii, cu ajutorul cărora „noul” departament ar avea posibilitatea preluării de active şi active funcţionale, inclusiv prin procedura de dare în plată.
„Noul” departament, constituit prin reorganizarea OPSPI, care a preluat cea mai mare parte din portofoliul actualei AAAS, fostă AVAS, fostă APAPS, fostă AVAB, poate forma societăţi mixte şi poate atrage investiţii, reorganiza agenţi economici, înfiinţa societăţi cu capital de stat, în România şi în străinătate, în funcţie de nevoile de dezvoltare a eco­no­miei naţionale.
Conform ordonanţei nr. 20/2014 privind înfiinţarea Departamentului pentru Privatizare şi Administrarea Par­ti­­ci­­paţiilor Statului, aprobată încă de anul trecut, DPAPS s-a înfiinţat prin reorganizarea OPSPI, „cu un număr suficient de posturi, proces ce implică un nou mod de soluţionare şi compartimentare a managementului”.
Prin proiectul de Hotărâre privind organizarea şi func­ţionarea Departamentului pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului se reglemen­tează principalele atribuţii ale D.P.A.P.S, structura organizatorică a instituţiei, precum şi modali­tăţile de preluare a personalului şi a patrimoniului, în aplicarea prevederilor Ordonanţei. 
Astfel, principalele atribuţii ale D.P.A.P.S. constau în „înde­plinirea, în numele Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului a atribuţiilor acestuia de instituţie publică implicată în pri­vatizare, respectiv realizarea pri­vatizării operatorilor econo­mici cu capital de stat şi administrarea participaţiilor acestora”.
D.P.A.P.S. administrează un număr de 49 operatori economici plus filialele şi/sau societăţile cu capital mixt, din sectoare strategice ale economiei naţionale, precum: sectorul resurse minerale, industria de apărare, cercetare-dezvoltare, turism şi alte activităţi industriale în contextul unei legislaţii sectoriale specifice, complexe. 
Urmare adoptării Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 86/2014, privind stabilirea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, cu completările şi modificările ulterioare, Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului (MECT) prin D.P.A.P.S. exercită drepturile şi îndeplineşte obligaţiile ce dec_urg din calitatea de acţionar a statului la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. şi la Societatea Naţio­nală de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Mediaş. 

S-a înfiinţat DPAPS, dar îi este greu să gestioneze situaţia Oltchim

Iniţiatorii proiectului de hotărâre menţionează că în portofoliul administrat de D.P.A.P.S. „majoritatea societăţilor se confruntă cu probleme cu grad ridicat de complexitate, care necesită identificarea şi aplicarea rapidă a unor soluţii viabile (cum  ar fi Societatea OLTCHIM S.A., Societatea ROMAERO S.A., C.N. REMIN S.A. etc.), astfel încât exercitarea atribuţiilor D.P.A.P.S. de administrare a acestor societăţi este dificil de realizat”. 
„Având în vedere volumul mare de activitate al D.P.A.P.S. alocat îndeplinirii atribuţiilor şi sarcinilor acestuia şi în scopul asigurării condiţiilor pentru implementarea în bune condiţii a politicilor statului de dezvoltare a economiei naţionale, este necesară asigurarea unui cadru instituţional adecvat derulării de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului prin D.P.A.P.S. a activităţilor de atragere de investiţii şi privatizare, de administrare a participaţiilor statului, de guvernanţă corporativă prin modernizarea şi eficientizarea managementului la operatorii economici, de restructurare/reorganizare/lichidare a unor operatori economici aflaţi sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului”, notează iniţiatorii în nota de fundamentare a actului normativ.

Va putea prelua activele funcţionale inclusiv prin procedura de dare în plată

În ceea ce priveşte „noile” atribuţii ce îi sunt conferite DPAPS prin actul normativ, acestea privesc şi posibilitatea preluării de active şi active funcţionale, inclusiv prin procedura de dare în plată, constituirii de societăţi mixte şi atragerii de investiţii, reorganizării agenţilor economici, înfiinţării de societăţi cu capital de stat, în România şi în străinătate, în funcţie de nevoile de dezvoltare a economiei naţionale. 
„Astfel, în contextul celor mai sus menţionate şi în scopul de a creşte eficienţa activităţii instituţiei, s-a impus înfiinţarea D.P.A.P.S. cu un număr suficient de posturi, proces ce implică un nou mod de soluţionare şi compartimentare a managementului. S-a urmărit, astfel, o creştere a capacităţii instituţiei de a-şi redefini obiectivele şi priorităţile, precum şi remodelarea capacităţii de so­luţionare în spiritul noilor concepte ale managementului aface­rilor, precum şi asigurarea unui management orientat spre atingerea acestora”, se arată în documentul citat. 

O parte din „noile” atribuţii ale DPAPS, exercitate în trecut de AVAS 

DPAPS, înfiinţat prin reorganizarea OPSPI, care a preluat cea mai mare parte din portofoliul actualei AAAS, fostă AVAS, fostă APAPS, fostă AVAB, va avea următoarele „noi” atribuţii, prevăzute în art. 3 din proiectul de HG:
- propune şi elaborează, în ve­derea supunerii spre aprobare Guvernului, strategii de privatizare pe domenii de activitate;
-  asigură aplicarea strategiei de privatizare şi monitorizează realizarea procesului de restructurare şi privatizare a operatorilor economici cu capital de stat şi a fi­lialelor acestora aflaţi sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului;
- asigură pregătirea societăţilor pentru privatizare, stabileşte metodele de privatizare şi realizează privatizarea, prin oricare din metodele permise de lege şi în condiţiile actelor normative aplicabile;
- realizează monitorizarea postprivatizare a îndeplinirii clauzelor din contractele încheiate în cadrul proceselor de privatizare;
- participă la elaborarea strategiei anuale privind restructurarea şi privatizarea operatorilor economici cu capital de stat şi, după caz, a filialelor acestora;
- avizează Programul anual de privatizare, care se supune spre aprobare Guvernului;
- elaborează strategia de privatizare, elementele esenţiale ale mandatului instituţiei publice implicate pentru vânzarea acţiunilor, în vederea aprobării acestora de către Guvern sau de către ministrul economiei, comerţului şi turismului, după caz;
- elaborează anual sau ori de câte ori este necesar rapoarte privind activitatea D.P.A.P.S. privind privatizarea şi restructurarea operatorilor economici, pe care le prezintă ministrului economiei, comerţului şi turismului;
- monitorizează, potrivit legii, aplicarea măsurilor pe perioada de administrare specială şi suprave­ghere financiară a operatorilor economici cu capital de stat şi a filialelor acestora;
- asigură, în numele Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului, aplicarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor pu­blice şi finanţarea cheltuielilor afe­rente acestei activităţi;
- propune proiectele de acte normative în domeniul său de activitate, inclusiv cele referitoare la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al operatorilor economici şi le supune avizării Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului în vederea promovării acestora, respectiv avizează proiectele de acte normative, corespunzător domeniilor pentru care a fost învestit;
- preia active sau active funcţionale, inclusiv prin procedura de dare în plată, în scopul valo­rificării acestora, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Valo­rificarea activelor se poate realiza prin, dar fără a se limita la, vânzare, închiriere, majorarea capitalului social al unor societăţi. În cazul în care activele sunt preluate prin procedura de dare în plată în scopul stingerii unor creanţe bugetare administrate de D.P.A.P.S., acestea pot fi date în administrarea unor instituţii publice, prin hotărâre a Guvernului, potrivit legii;
- derulează activităţile de atragere de investiţii la operatorii economici aflaţi sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului;
- înfiinţează, în condiţiile legii, societăţi cu capital de stat, în România şi în străinătate şi asigură cheltuielile legate de această operaţiune, din bugetul de venituri şi cheltuieli aferent activităţii de privatizare al D.P.A.P.S.;
- realizează procesul de valorificare a creanţelor deţinute, la ope­ratorii economici la care statul român este acţionar unic sau majoritar, de către alte instituţii publi­ce, regii autonome sau societăţi cu capital majoritar sau integral de stat, în condiţiile prevăzute la art. 41 şi art. 42 din Ordonanţă, prin, dar fără a se limita la, conversia creanţelor în acţiuni, stingerea creanţelor ca efect al dării în plată, eşalonarea plăţii, în baza unei convenţii de eşalonare încheiată cu D.P.A.P.S., asigurată prin constituirea de garanţii;
- îndeplineşte orice alte atribuţii stabilite de ministrul economiei, comerţului şi turismului care dec_urg din exercitarea calitãţii de acţionar a statului la societăţile şi companiile naţionale, precum şi la celelalte societăţi din portofoliul Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului; 
- îndeplineşte orice alte atribuţii prevăzute de lege pentru domeniul său de activitate şi ia orice măsuri pentru îndeplinirea acestora, în conformitate cu prevederile legii.
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42643 REMEMBER, SA NE REAMINTIM : Din nou protest la Oltchim 13 August 2013

2015-07-27 10:19

  

Din nou protest la Oltchim 13 August 2013

O sută de angajaţi de la Oltchim Râmnicu Vâlcea protestează în faţa combinatului pentru că nu şi-au primit salariile pe iunie şi iulie. Oltchim e în insolvenţă, după o încercare ratată de privatizare anul trecut.

 Angajaţii care protestează la Râmnicu Vâlcea spun că au de primit mai mulţi bani, nu numai salariile restante pe lunile iunie şi iulie. Ei susţin că firma le e datoare cu o parte din salariul pentru aprilie, avansul pe luna ianuarie, dar şi cu banii de transport pentru decembrie 2012. Unul dintre liderii de sindicat spune că unii dintre angajaţi nu au mai avut bani de navetă, aşa că au dormit în combinat. „Pentru că nu au mai avut bani pentru navetă, mulţi dintre angajaţi au dormit, în ultima săptămână, în combinat. Nu au bani nici pentru a-şi cumpăra abonamente. Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi pentru că nu şi-au luat salariile şi alte drepturi financiare. Au greutăţi foarte mari şi sunt disperaţi. Au de luat subvenţia pe transport de 80 de lei fiecare pentru luna decembrie 2012, avansul pe luna ianuarie a acestui an. Mai e restantă şi parte a salariului pe aprilie, 10 la sută din el, precum şi salariile pe ultimele două luni ale acestui an, pentru iunie şi iulie”, spune Mihai Diculoiu, preşedintele Sindicatului Liber Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Insolvenţă, concedieri, program redus

La ora actuală, din cei puţin peste 2.300 de angajaţi ai Oltchim, 1.500 lucrează. La sfârşitul lunii iulie, lichidatorul judiciar a trimis în şomaj tehnic peste 700 de sa_lariaţi, până la 8 septembrie, ca urmare a lipsei de materii prime, a capitalului de lucru şi funcţionării la capacitate redusă a instalaţiilor. Totodată, combinatul şi-a redus programul de lucru săptămânal de la 5 zile la 4 zile, pentru perioada 29 iulie – 8 septembrie, pentru angajaţii aparţinând Direcţiei Petrochimice. Ca urmare a acestei decizii, sindicaliştii de la Oltchim au cerut premierului Victor Ponta să desemneze o comisie de analiză şi decizie la nivelul combinatului, susţinând că administratorii judiciari „au deosebita plăcere să ducă Oltchim la faliment prin concedieri colective, şomaj tehnic şi nefuncţionarea instalaţiilor”. În luna iunie, peste 900 de sa_lariaţi de la Oltchim - 605 de la Râmnicu Vâlcea şi 327 de la Divizia Petrochimică Bradu-Piteşti - au fost disponibilizaţi, numărul sa_lariaţilor ajungând la 2.330.

Rezultate financiare modeste

Oltchim a avut în primul semestru pierderi de 147 de milioane de lei, mai mici faţă de cele de 182 de milioane de lei din aceeaşi perioadă a anului trecut. Asta în condiţiile în care gradul de utilizare a capacităţilor de producţie a fost de doar 18%, la jumătate faţă de primul semestru al anului 2012, din cauza lipsei capitalului de lucru. Compania de stat din Râmnicu Vâlcea a avut venituri de 239,1 milioane de lei, de la 533,9 milioane de lei în primul semestru al anului precedent, şi cheltuieli de 386,6 milioane de lei, comparativ cu 722,2 milioane de lei la 30 iunie 2012.

Combinatul a înregistrat vânzări de 210,5 milioane de lei, din care aproape 60% au fost exporturi. Cele mai mari ponderi în totalul vânzărilor au avut produsele de petrochimie (116,7 milioane de lei) şi cele clorosodice (54,6 milioane de lei).

Datoriile firmei au crescut la 3,62 miliarde de lei (dintre care 3,4 miliarde lei pe termen lung), de la 3,45 miliarde de lei la finele anului 2012.

Oltchim se află în insolvenţă din luna ianuarie 2013. Privatizarea companiei a eşuat anul trecut, întrucât potenţialul cumpărător, Dan Diaconescu, câştigătorul licitaţiei, nu a plătit suma la care s-a angajat, respectiv 45 milioane de euro.

Guvernul a propus companiei petroliere azere de stat SOCAR să preia Oltchim, reprezentanţii potenţialului investitor afirmând că vor analiza situaţia înainte de a lua o decizie.

sursa radio france international romania: http://www.rfi.ro/articol-stiri

TIC TAC,VA SPUNE CEVA?

#42644 HOPAAAA,CE FACI SEC..URISTO COMUNIST TE AI RAZGINDIT?

2015-07-27 13:29

#42643: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - REMEMBER, SA NE REAMINTIM : Din nou protest la Oltchim 13 August 2013 

 OF TRADATORILOR CERNEVISTII;GHIOCA,CORNESCU,MORCOASE SI TRASEISTA DE MARCELA,CE DULCE AMI VA FI RAZBUNEREA,


Musafir

#42645 Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 14:43

#42639: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM RAMNICU VALCEA - Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM 

 Stimate Domnule Crea,nta sau cine mama dracului te mai crezi tu in mintea ta bolnava.

Admin si noi toti cei care am avut reactii la adresa ta , nu avem treaba cu acele cuvinte si nu ti le obstructioneaza nimeni . Ti s-a cerut in repetate randuri sa nu mai intoxici si sa nu mai poluezi aceasta petitie cu repetari inutile. Stiu ca nu ai ocupayie si trebuie sa iti incarci timpul cu ceva , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de noi toti. Nu inteleg cum dracului crezi tu ca noi toti suntem nebuni in afara de tine, nu stiu cum dracului crezi ca toti sunt prosti in afara de tne. Nu te mint si iti spun din convingere. daca un singur text aleatoriu scris sau copiat de tine , l-ar citii un psihiatru sigur te-ar invita pe la cabinetul lui. 

Ti se pare normal ca din primul minut in care s-a deschis petitia sa te apuci sa bagi la greu aceleasi texte uzate si imbatranite?

"pot si procu_rorii de caz sa va intrebe, ce aveti cu astfel de cenzura" 

Acum inteleg, tu in mintea ta bolnava te crezi COLOMBO sau COMISARUL MOLDOVAN sau cine stie ce dracului mare erou.  Daca nu stiai aceasta petitie nu are caracter juridic si nu este luata in seama de nimeni.

Daca vrei sa ai o petitie a ta , poti sa ti-o deschizi singur si sa te xerti si sa copiezi ce vre si cum vrei si nu va avea nimeni nimic cu tine.

Ti se pare normal sa vad zilnic slitul lui Balan , monstrii , maimute, caricaturi, ceasuri , poze cu oamnenii de care imi este cel mai scarba (piperea, mateita , stanescu) etc

Ce ar insemna daca fiecare dintre no am venii cu stiri si evenimente din toata pe aceasta petitie, ce ar insemna daca ne-am apuca fiecare sa copiem toate legile acestei tari si ale U.E. si ale SUA si le-am posta pe acesta pettie? Nu ar f nimic altceva decat un Turn Babel.

Ca sa nu mor prea prost (nu ca nu as fi), tradu-mi si mie expresia de mai jos

"abateri repetitive prin trollizarea INFILTRATA  in contra nou" 

 

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42646 Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 15:06

#42645: - <= CLANTOI SCOS DIN  CONTEXT LABIE CONTRA, DA CINE TE CREZI MA TU USER CLANTOI?????????? LA CARE TOTI FACI MEREU REFERIRE...???? PSIHIATRIA SI PSIHOANALIZA  BOLNAVA DE O CARI DUPA TINE SI O EXPUI SCRIS IN PETITIE, LA CARE TOTI FACI REFERIRE??????  NOI CREAN_TE SALARII OLTCHIM SI DREPTURI OLTCHIM TOT CE AVEM PUBLICAT AVEM INFORMATII, LINK-URI, SURSE, LEGI, ALTE LEGI,ACTE, DOCUMENTE SI MULTE  ALTE SI MULTE ALTE INFORMATII PE CARE DAI DOVADA CA  NU LE DETII SAU CAUTI SA LE AI SI TU DIN CE PUBLICAM NOI SI SA LE INSUSESTI, CLANTA TA RATACITA SI A ALTORA AU CREAT HAOS PRIN SCOATERI DIN CONTEXT SI DENATURARI, OBSTRUCTIONARI, ABATERI, ILEGALITATI, BATISTA PE TAMBAL, ...ETC.,ETC.,ETC, DE CARE ESTI PARTE IN A SCOATE TOTAL DIN CONTEXT!!!! NOI, CREAN_TE SALARII OLTCHIM SI DREPTURI OLTCHIM SI SA_LARIATI OLTCHIM AVEM IN SUSTINERE TOT NOI CREAN_TE SA_LARIALE OLTCHIM SI TOT CA PROBA IN FATA PERSONALITATILOR VOASTRE IMPUTITE SI DEJECTATE IN SCOATERI DIN CONTEXT..., I-A DE AICI SI PAPA TOT:

 Ma, asta CLANTOI SCOS DIN CONTEXT user dat de ADMIN CA TE  MIRI CEEA  CE ESTI. Dar tu, giga-contra si clanta clantoi clantanitor, nu-ti observi ineptiile????? Nu's  stimate  cu tine, NICIODATA LA STIMA ca n-am stima fata de personaje ca tine. Boala de o detii vrei sa spui si este argumentat continuu cu ceea ce consideri SF-IST lasat in urma bolii  de o detii  si te dai DE GOL ITI INDUNCI NEBUNIILE SCOASE DIN CONTEXT  RAVASIND SUBIECTUL DIN TEXTUL SCRIS SI EXTRAGI CA BOLNAVUL CE ESTI SUBIECT DE FARAMITAT REALITATEA SI ADEVARURILE, VA PUNETI SINGURI LATUL LA GAT SI VA SUFOCATI IN LIPSA AERULUI SI PROSTIILOR INDOBITOCITE PE CARE LE  COMITETI. [PUNCT] LA CARE TOTI FACI MA TU REFERIRE?????????????? LA CARE TOTI DAI CA FACI REFERIRE??? Un numar infim, nul, in comparatie cu ...SI CARE TOTI TE INVARTI IN JURUL LA TOTI????  CLANTA CLANTOI CLANTANITOARE USER DAT DE CATRE ADMIN, NOI CREAN_TE SALARII SI SA_LARIATII OLTCHIM NE DETASEM DE MANEVRELE PE CARE TOT LE INCU_RCI SI DEMONSTREZI CA STAI DE CU TOTUL ALTE DETURNARI, DENATURARI, DEZINFORMARI, TE ADRESEZI LA TOTI, LA CARE TOT CLANTOI SPUNEAI CA PETITIA  NU ESTE  CITITA DE TOTI SI NUMAI VOI.... LA CARE TOTI FACI REFERIRE...????????????????? NU DETII INFORMATII, CERI INFORMATII, DEVII INTREBATOR CONTINUU, ASMUTI TROLII ADUSI DE TINE SI INSTIGATI LA CE AI LASAT IN URMA TA BAI CLANTOI, ASA ESTI DAT DE CATRE USER CLANTOI SI TE CREZI IN FILMUL TAU DE POVESTI DE INTOXICARI OTRAVITE FANTASMAGORII SCLIFOSITE ... SI, TELENOVELE CARE SUNT TOTAL IREALE SI  IN AFARA CU REALITATEA FAPTELOR  DE NU-TI VOM PERMITE SA MAI ADUCI ATINGERE CREAN_TELOR SA_LARIALE OLTCHIM SI TUTUROR CREAN_TELOR OLTCHIM CAT SI IN NICIUN CAZ SA ADUCI ATINGERE OLTCHIM ORI CEEA CE EVIDENTIEM, ADUCEM IN VAZUL TUTUROR AICI PE FORUM COMENTARIU SI ARATAM CA AU RAMAS ACELEASI PROBLEME MAI AGRAVATE SI ACELEASI SURSE IN ACELEASI SITUATII CA IN 2012, NU S-A MISCAT NIMIC, S-A AGRAVAT, DA, AI VAZUT SI VEZI CE TE DERANJEAZA  SI ITI DERANJEAZA  LIPSA CARACTERULUI  SI OCHIUL CU TOATE BOLILE PE CARE LE DETIII ESTI ODIOS BOLANG SECU_RISTO COMUNIST BOLSEVIC CIUMA, LEPRA, SCU_RSURA ANILOR  SI ASA  CUM ESTI DE  NU-TI CONVINE CA ACESTE PROBLEME LE RIDICAM IN CONTINUARE, PENTRU CA ELE SE INTAMPLA. BAIIII...,SCOS DIN CONTEXT CLANTA CUM ESTI  SUGACIULE SI SUGATIVA,  BAIIII... USER CLANTOI, RAMAI UN TROLL ASMUTIT IN DERADEREA TUTUROR, N-AI PIC DE ONOARE SI ESTI LIPSA CARACTER UN LIMBIDINOS,UN HOIT, O DUHOARE IMPUTITA,  O JAPITA, O JAGARDEA, O MIZERIE IN STILUL INJURIOS SI PORCAIT, MAIMUTARIT ASMUTIT SA COMITI ILEGALITATI. CLANTOI SCOS DIN  CONTEXT SI TE REGASESTI IN POZE SI INSCRISURI CU NUME SI PRENUME ASA CUM ESTI SI SUNTETI BOLNAVILOR AIA TOTI, CARTE NU STITI .... CARE TOTI?????  DAR CINE TE CREZI MA TU BOLSEVICULE CLANTA RATACITA?????????? NOI SUNTEM CREAN_TE SA_LARIALE OLTCHIM SI DREPTURI OLTCHIM SI SA_LARIATI OLTCHIM.

 

SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
 
UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42647 Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 15:28

#42645: - <= ITI ADUCEM LA CUNOSTINTA, NU-TI DAM SFATURI:

 Nu ai inteles baaaa nimic labie contra, pentru ca esti UN NIMIC CLANTA SCOS DIN CONTEXT IMPLICAT DOAR SA ASMUTI CLANTANIT LABIE CONTRA,  clanta user dat de catre ADMIN, CLANTANITULE CLANTOI CLANTANITOR, NOI SUNTEM CREAN_TE SA_LARIALE OLTCHIM si TOATE DREPTURILE CREAN_TE SI SA_LARIATI OLTCHIM, ANIIIIIIIIII BAAAAAA SI BANII PE SALARII IN MUNCA, VECHIMEA IN MUNCA PROFESIA SI PROFESIONALISMUL LA OLTCHIM. IAR TU CLANTOI FACI ALUZII LA CARE TOTI??? LIMBA TA CLANTANITA...DAR CINE TE CREZI MA TU BOLSEVICULE CLANTA RATACITA?????????? CINE TE CREZI MA TU CLANTA SCOS DIN CONTEXT SI RATACIT, TORTIONAR????????????????? ESTE UNU INAINTEA TA 20 DE ANI ( VISINESCU,  SCOALA VIETII )  LA PUSCARIE ACOLO MOARE UN TORTIONAR!!!!!!!!!!!!!! NOI SUNTEM CREAN_TE SA_LARIALE OLTCHIM SI DREPTURI OLTCHIM SI SA_LARIATI OLTCHIM DREPTURI IN MUNCA VECHIME IN MUNCA SI ACTIVITATE IN MUNCA OLTCHIM.

TORTIONARULE CLANTA SCOALA VIETI ASA AI SI TU REACTIII HALUCINANTE CONDAMNATULE LA CEEA CE AI COMIS IN URMA ..., ITI FACEM CUNOSCUT UN TORTIONAR CA TINE, UITE:

 

Vişinescu, reacţie halucinantă după ce a fost condamnat la 20 de ani de închisoare

 


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/visinescu
Follow us: @realitatea on Twitter

 

SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
 
UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

 

 


Musafir

#42648 Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 22:45

#42647: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM 

 Imi e greu sa iti raspund pentru ca sunt convins ca ai grave probleme (astfel nu imi explic), dar totusi. Nu sunt eu clantoi , clantoi e altul pe care eu nu il cunosc  dar care e la fel de scarbit ca si mine de comentariile tale de bolnav psihic , de imaginile pe care le repeti la infinit, de legi si stiri care nu au nici-o treba cu scopul petitiei . Te-am rugat sa imi explici ce ai vrut sa spui in acel text. Da recunosc nu sunt atat de inteligent ca tine si nu m-am prins ce ai vrut sa spui.

In rest , eu am stima si pentru cel din sant daramite pentru un disponibilizat ca si mine.

P.S. Daca vrei sa demonstre zi cu adevarat ceva, fa-o in justitie, ia atitudine in fata celor care ne -au umilit si ne umilesc  de doi ani si jumatate , nu pe acesta petitie care nu are nici-o valoare din punct de vedere juridic

Cu aceiasi stima, cu toate ca sunt convins ca esti suparat ca ti s-a cam luat jucaria, dar sa stii ca eu sunt unul din cei care au facut loby pentru a nu se inchide definitiv

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42649 Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-28 06:45

#42648: - <= Iti aducem la cunostinta, nu-ti dam sfaturi, ESTI LABIL CONTRA CLANTOI USER DAT DE CATRE ADMIN, PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS:

 1. Iti este greu sa raspunzi pentru ca sti ca ai lasat in urma ta numai nenorocire prin demersurile si imbarligaturile create de astfel  de "..." ca tine.

2. Nici de-al dracu nu te vei recunoaste in oglinda ba CLANTOI CLANTA CLANTANITA, CLANTOI USER DAT DE CATRE ADMIN PETITIEONLINE.COM, bolangule, RECLAMANGIULE LABIL CONTRA CLANTOI vesnica ta pomeniree " altii". " altu"..., scarbiti aia, ca esti tu deranjat de boala.... hahahaha hahahahaha...., ti se reflecta traumele bai nevroza libii contra paraschizofrenoidadebilmintaloligofrenizataalzaheimer, boala agitatilor precum esti ca iti stau tie in ochi ce publicam, legal, dovedit, cu link-uri, cu argumente..etc, la care nevrozatii labilil contra ca tine sunt vesnicii deranjati.

3. Ma, nu-ti dam sfaturi, dar ti s-au adus la cunostinta.

4. Stima, respectul, alte forme de adresare SE CASTIGA, NU SE IMPUN, nu avem fata de astia "..." ca tine niciun pic de respect si nu te salveaza ca esti disponibilizat precum suntem si noi disponibilizati si nu inseamna ca trebuie sa mananci rahat si sa mesteci acadele si daca te simti plin sa incepi sa  faci crize pe aici si pe alt-undeva sa lasi in urma numai scoateri din context, distorsionari, fantasmagorii, ilegalitati, dejectii, denaturari, porcaieli, maimutareli, imbarligaturi, sa aduci atingere actelor, legilor, documentelor..etc.

5. In justie suntem si nu este de competenta nici a ta si nici a nebuniei pe care o aplici, " atidudine" ma, uite cum iti dai arama pe fata, nu esti tu ala pe cand erau apropiate termene in fata judecatorului-sindic LA PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM 2013 / FALIMENT  aruncai in contra si invers asa cum esti labil contra sa instigi sa mergem la Guvern, sau la Prefectura, sau la Consiliul Judetean, ori la Oltchim...etc.,etc., etc... si nici nu te interesa justitia, din contra ti s-a reprosat de catre instanta ca ati comis alte fapte in fata judecatorului de caz si ati pierdut cu irevocabil inchisa sedinta pierzandu-va procesele in fata judecatorului pentru ca bateati campiii SI VA CONTESTATTI DREPTURILE CREAN_TE OLTCHIM IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC RAMNICU VALCEA STA SCRIS ASTA, dovedit cu motivarea cazului care se afla pe petitie in vazul tuturor HOTARAREA 210 dosar 349/90/2015, voi 87...initiatori. Si de cand AVOCATA DINU ESTE REPREZENTAT DISPONIBILIZATII COLECTIV 2013 .....APROPO, ....????  NU-MI ADUC AMINTE SA FI IMPUTERNICIT PERSONAJUL ASTA DUBIOS SI RATEUL INSTANTELOR SI VIETII PE CARE O ARE.... NU I-AM DAT ACORDUL SA FIE REPREZENTATA DISPONIBILIZATILOR 2013, .... DE MAI AVEA UN PIC SI-I LINGEA DEGETELE DE LA PICIOARE ALE LUI PIPEREA IN FATA TRIBUNALULUI FIIND TOTAL CLANTANITOARE SI IMPUNEA LINISTE SA NU-I DERANJEM MENTORUL HALUCINATUL SSSSSSSSS HIPNOTIZATORUL VAMPIRUL ECONOMIC ACEST PIPEREALA AVOCATUL DE SE CREDE DRACULA IN ROMANIA. Avocata, Dinu,  este reprezentanta a unui grup de disponibilizati colectiv 2013 Oltchim, maaa pramatie, boticul tau este  si a alora " toti " de va credeti " toti " si de-o-data ai prins drag de JUSTITIE, mare pramatie bolnava esti.....

6.Jucarii ai tu ma in cap si toxinfectieotravita si esti enervat la culmea ca SESIUNEA DE COMENTARII EXISTA DESCHISA dupa lungile tale reclamatii si altora ca tine...., daca s-a inchis a fost doar sesiunea de comentarii a petitie atat, PETITIA NU SE INCHIDE. Ai facut lobby cu reclamatii si insulte, ai facut lobby cu vrajba si denigrare, faci lobby pe interese care le vom aduce in ochii tai si te deranjeaza, esti lobbystul imbarliga si instiga, esti lobbystul labil contra...etc.,etc., etc...etc.

AVOCATA DINU SI TOANTA: http://www.bvb.ro/infocont/OLT_270515_ro.pdf

 http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  = > NICOLAE BURDOAZA 

CREAN_TELE SA_LARIALE DISPONIBILIZATI 2013 DORESC SA SE FACA PUBLICE NUMELE SI PRENUMELE CELOR CARE AU SEMNAT UN PROTOCOL SI CARE SI-AU INSUSIT CALITATEA DE " REPREZENTATI AI CELOR DISPONIBILIZATI IN IUNIE 2013 " CONFORM CU DECLARATIA DATA IN MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015

Ai reusit tu si inca 58 SAU 87 CATI ATI FOST ca tine sa va contestati crean_tele din acte (crean_tele sa_lariale si toate drepturile sa_lariale crean_te, din acte, legi....s.a.m.d. ). Si minune vi s-a aprobat sa vi se respinga de catre judecator, norocul vostru ca nu a jucat precum doreati voi si  putea sa va accepte cererea in contestare crean_te sa_lariale si paaaa..., .... asa cevaaa....

PROTOCOALELE LE DISCUTAM CU DNA DE FATA, N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREAN_TE SA_LARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREAN_TE SAU ALTOR DREPTURI CREAN_TE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREAN_TELE SA_LARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREAN_TELE SA_LARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SA_LARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SA_LARIATILOR FOSTI SA_LARIATI.  http://www.docdroid.net/

SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????
 
UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42650 Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-28 07:02

#42648: - Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM 

 

 MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELE:

RASPUNSUL LA INTREBAREA "Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari ai Oltchim, asa cum a declarat Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim"?(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "de altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )
PLATA SALARIILOR COMPENSATORII - pana la sfarsitul anului 2015, asa cum a declarat avocatul Gheorghe Piperea, conform HOTARIRII TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015 (declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )

NOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM

  Asta este din ce ai postat tu, de la tine publicat HOTARAREA 210 dosar 349/90/2015:  " Invedereaza ca daca se merge pe varianta planului de reorganizare care inseamna vanzarea acelui SPV, toate aceste plati se vor face imediat, daca se va merge  pe varianta unei reorganizari care care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015. De altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentati ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol. Depune la dosar concluzii scrise. " [ raspunde in consecinta romnisolv si bdo pe ceva ce noi n-am dat scris, nu avem reprezentanti si este caz penal pentru insusirea de foloase necuvenite din deturnare salarii compensatorii si nicio legatura cu venitul de completare ajofm pe care dorea pe susta sa ni-l incu_rce voit si repet, salariile compensatorii rezida din salarii 6,8,12 in functie de vechimea in munca L CCM 2011-2014 la nivelul Oltchim.]

 Aparare Oltchim: "Aparatorul Consortiului de administratori judiciari solicita instantei respingerea cererii ca lipsa de interes, intrucat crean_tele nu au fost contestate niciodata de catre administratorii judiciari. Ele sunt prevazute intr-o anexa la tabelul creditorilor afisat la data de 7 ianuarie" [ s-au contestat crean_tele prin deturnarea creata, dovada certa a ceea ce au comis in iunie 2013 in ilegalitate si recunoscut de catre rominsolv, bdo si Oltchim, noi aratand ANAF anul 2013-2014 cum nu-si justifica trecerea prin deturnare comisa in ilegalitate si fara sa ni se achite tot conform legilor, nedandu-ne acord scris in nici-un sens.]

Sentinta JUDECATOR-SINDIC: " In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul crean_tei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile Legii 85/2006. " [ decizie corecta partial sumele exista si apar in plan de reorganizare, acte, legi etc., nu contestam chiar le sustinem in integrum si tot valoarea din acte, legi, decizii...etc., ba, mai mult rostogolite de la 9 mil euro la 18 mil euro achitarea era olbligatorie toata suma atata timp cat s-a primit in Oltchim aceasta suma de 9 mil euro  prin ajofm de la statul roman Romania ( nu ne-am dat acordul scris pentru confiscarea acestor sume de catre Oltchim si deturnare in combinat chimic in loc  sa ajunga catre  destinatarul final disponibilizat 2013 in anul 2013 ) n-are nicio legatura cu profitul sau excedentul ori plusul sau minusul  din combinat creat ori functionarea Oltchim la niciun nivel plus sau minus, niciolegatura. Si se argumenteaza de catre noi achitari valoare din acte si conforme cu L 85 / 2006 pe TOT ACHITAT CU DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE care nici noi nu contestam dovedit este si votul mare din AGOA ne dorim 100 % achitari si valoarea toata si L CCM 2011-2014 la nivelul Oltchim coroborare cu toate legile in sustinere  pentru drepturi legale SPECIFICA ACHITARI VALOAREA DIN ACTE TOT CU DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE. ]

" Referitor la plata drepturilor compensatorii, se precizeaza ca aceste drepturi banesti se refera la suma totala de 8 milioane Euro, activitatea debitoarei si tratamentul crean_telor fiind subsumate principiului optimizarii averii debitoarei si interesul concu_rsual al creditotilor " [ gresit, aceste sume parvin  si au fost deturnate  de la statul roman prin Oltchim intrerupand achitarile Oltchim in insolventa 2013 si nu au mai achitat catre destinatarul final disponibilizatii 2013 cotizantii in functie de vechimea in munca asa cum se arata in L CCM 2011-2014 la nivelul Oltchim dobandite si conform legilor pe vechimea in munca din salarii si conform vechimii beneficiind de 6, 12,18 salarii compensatorii disponibilizatii 2013 Oltchim insolventa 2013]

 " In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul crean_tei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile  Legii 85/2006. " [ n-are nicio legatura cu profitul plan de reorganizare  sau excedentul ori plusul sau minusul  din combinat creat, niciolegatura, este o eroare de judecator pentru ca au obstructionat justitia rominsolv si bdo cu Oltchim in culpa ]

 PENTRU A FI MANDADAT PE CREAN_TELE SA_LARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREAN_TELE SA_LARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SA_LARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SA_LARIATILOR FOSTI SA_LARIATI SI IMPLICIT CONSORTIILE BDO SI ROMINSOLV IN ILEGALITATE PENALA FATA DE ACESTE SUME PE CARE NU AU VOIE SA SI LE INSUSEASCA SAU SA LE ADUCA DAUNE-PREJUDICII PE ILEGALITATILE COMISE DE ACESTIA.  http://www.docdroid.net/