Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #34769 Hai sa ne amintim! 2012-09-07. Ieri "cozi de topor" astazi SVO - lovitura de gratie pt. UNIREA.

2015-02-27 12:35

#115: Vocea Valcii - Eşecul de la Palatul Parlamentului 

Avocat făcut la bariera Vâlcii
Prezent la întâlnire, şefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, avocatul Remus Vulpescu le-a explicat celor trei conducători vâlceni de ce nu vrea să fie convertită datoria istorică a Oltchim în acţiuni, teoria sa diletantistă sfidând realitatea şi regulile economiei de piaţă. Monologul său a lăsat, străveziu, să se înţeleagă că se doreşte lichidarea societăţii, negând că a afirmat că dacă echipa de manageri îşi va da demisia se va face conversia acţiunilor şi se vor da garanţii pentru obţinerea finanţării şi bani pentru plata salariilor restante.

Privatizarea nu se va face!
După ce s-a bătut apa-n piuă timp de câteva ore bune, inutilii miniştri şi avocatul Vulpescu au promis că se vor duce, în această seară, la întâlnire cu premierul Ponta şi seful Finanţelor Florin Georgescu, consultându-i pe aceştia asupra paşilor de urmat în viitorul de numai două săptămâni până la privatizare. Care nu se va face! 

Dacă Oltchim-ul pornea rafinăria dela Arpechim şi producea combustibili auto, la un preţ mai mic decât la Petrom sau la Lukoil, mafia petrolului ar fi fost grav deranjată şi aceştia, încă de la cumpărare, s-au pus în gardă, “stimulând” – totul şi pe toţi – cei care pot hotărî soarta societăţii voastre. 


PS :
La ordin şi bine dirijat, se încearcă destabilizarea sindicatului OLTCHIM.
Autorii si instigatorii protestelor din faţa Pavilionului societăţii vâlcene sunt 5 “săgeţi” ale sindicatului UNIREA, de la Arpechim, care au gasit câteva cozi de topor oltchimiste – vezi veşnicul Cernev - nemulţumit că-i “roata” a nu ştim câta, in sindicat, la Rm. Vâlcea - care incită oamenii prin secţii să-şi lase locurile de muncă şi să părăsească incinta combinatului în favoarea străzii, pentru a se da in spectacol, prin cererea lor de schimbarea liderilor de sindicat.
Îi semnalăm pofticiosului Cernev ca Sindicatul UNIREA/Arpechim este “sponsorizat” de Petrom, nu are numărul statutar de membri pentru a funcţiona legal şi nu este afiliat la cartelul ALFA, după cum este afiliat sindicatul OLTCHIM. (vom reveni)

• Romeo POPESCU