Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25642 Re: Minciunile lui Pipera: uite planul ... unde-i planul?

2014-08-31 11:09

#25639: - Minciunile lui Pipera: uite planul ... unde-i planul? 

 Chiar asa! Suntem in ultima zi a lui august. Unde sunt promisiunile? Sunt doar minciuni:
- a crescut capacitatea de productie si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu previziuni si promisiuni care se transforma in MINCIUNI - "conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate", a precizat Piperea;
- avem un plan de reorganizare si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni - la foc automat care se transforma in MINCIUNI - "pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai.", a declarat Piperea;
- au venit banii din CHINA si noi nu stim sau poate ii aduce in bocceluta premierul aflat la plimbare in CHINA - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni care se transforma in MINCIUNI (cum e turcul şi pistolul ... cum e Ponta si Piperea!!!) - "banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China", a declarat Piperea.

Chiar asa! Masura falimentului este valabila numai pentru Piperea nu si pentru disponibilizati?
Falimentul "muma" pentru Piperea si "ciuma" pentru salariati - adica "falimentul actioneaza cu dubla nmasura" ... depinde in ce barca esti.
- OLTCHIM isi poate recupera banii daca baga in faliment ASTRA -
"Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat."
- Actiune complet gresita daca disponibilizatii cer falimentul OLTCHIM  - "dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura" spune Pipera.