Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un tembel

/ #11606 Re: Re: Re: Urmăriți acest video despre Oltchim dacă vreți să știți adevărul

2013-11-13 21:57

#11601: revolutia - Re: Re: Urmăriți acest video despre Oltchim dacă vreți să știți adevărul

V-am mai spus si cu alta ocazie ca personajele care ne conduc sunt niste NESIMTITI.

Dupa cum bine va aduceti aminte, impotenta lor exprimata la televizor, la emisiunea de la Realitatea TV, este explicata numai prin faptul ca nu VOR. Daca acesti NESIMTITI ar fi vrut, ar fi stiut si ar fi putut sa FACA CEVA. Dar ei nu stiu decat sa dea din gura. Va mai aduceti aminte ce personaje de trista amintire au aparut atunci: Vladoiu - mandru de activitatea lui comunista, Dobrinescu - mandru ca a fost primul director al teatrului Anton Pann, Calea - mandru ca a bagat si CET-ul in rahat (nu ca nu ar fi fost deja), Gherghina - mandra ca a reusit sa-i cumpere fetei ei o masina la majorat, Diculoiu si Vancea - mandrii ca isi bat joc de angajatii oltchim (membri sau nemembrii de SLO), Cernev - mandru ca a ajuns si el mare lider de sindicat si purtator de cuvant al oltchim, Radulescu - mandru ca e primarul scapat de puscarie, si o intreaga sleahta de berbeci creduli - angajati sau fost angajati oltchim.

Toate MARIILE lor si-au anuntat impotenta dar au refuzat sa-si anunte demisia. Altii trebuie sa faca treaba lor, nu ei, ca ei nu pot. In schimb pot sa-si ridice la timp salariile, pot sa se plimbe pe banii nostrii, pot sa ne zambeasca mirific in timp ce ridica din umeri.

Dintre MARIILE EXECUTIVE ale Oltchimului, niciuna nu a putut sa vina sa vorbeasca cu gloata. In schimb ele pot sa minta cu nerusinare.

Ma opresc la impasibilitatea noastra a tuturor, angajati sau fosti angajati, valceni si argeseni, romani. Era si este de datoria noastra sa-i oprim pe acesti IMPOSTORI NESIMTITI!