Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

MIHAITA

/ #4774 DE LA CERNEV CITIRE ...

2013-07-10 07:17

Iata declaratia nmarelui cernev: http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/oltchim-combinat-somaj-somaj-tehnic-valcea-ramnicu-valcea-1_51dce4d8c7b855ff5620ae4e/index.html

Somaj tehnic la Oltchim. O parte din angajatii combinatului din Ramnicu Valcea vor intra in somaj tehnic peste doua saptamani

La Oltchim se fac deja liste cu angajatii care vor fi trimisi in somaj tehnic in perioada 22 iulie-31 august 2013.
Masura a fost dispusa dupa ce, saptamana trecuta, ministrul Varujan Vosganian anunta ca cifra de afaceri a societatii a crescut, in ultimele luni, cu 100 %, la 11 milioane de euro.
Deocamdata nu se cunoaste numarul salariatilor care vor fi trimisi in somaj tehnic, dar in acest moment se fac liste cu cei care vor fi afectati de masura.
"Se fac calcule in acest sens, deocamdata nu se stie cate persoane vor fi trimise in somaj tehnic. Acest lucru se va stabili pana la sfarsitul acestei saptamani. Este afectat personalul din sectiile unde nu exista activitate in acest moment. Perioada de somaj tehnic este 22 iulie-31 august. Dupa aceasta data, oamenii vor reveni la munca mai ales ca se fac demersuri pentru reluarea activitatii la Oltchim. Administratorul judiciar a semnat cu o banca pentru un imprumut in vederea asigurarii capitalului de lucru", precizeaza Corneliu Cernev, lider Sindicatul Victoria Oltchim.
In luna aprilie, administratorul judiciar de la Oltchim aprecia ca 500 de persoane vor fi trimise in somaj tehnic.

De ce nu a facut aceste declaratii vineri cand a discutat cu Vosganian si ministresa Pana?
Cine pleaca in somaj, stie cineva? Cernev si gasca lui de mafioti stiu.