Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

unul care incearca sa inteleaga economia

/ #2020 Re: Re: pentru alain si cei ca el

2013-03-18 14:52

#1988: Alain - Re: pentru alain si cei ca el

R: se pare ca guvernul nu a actionat pentru a imprumuta acesti bani - dar nu au treaba cu asta Cernev, Diculoiu sau Balan - sper ca esti constient de asta

Daca acum cand si-a pus in fruntea societatii oamenii pe care i-a considerat capabili sa redreseze societatea, guvernul nu a facut nimic, ce va imaginatii ca s-a intamplat in cazul managerului Roibu pe care guvernul l-a condamnat pentru neperformanta?

!

Guvernul trebuie sa ceara celor pe care i-a numit sau altor potentiali specialisti cu experienta un program de redresare. Analisti economici, financiari si specialisti in industria chimica trebuie sa valideze acest/aceste programe si sa aleaga o varianta. Guvernul trebuie sa fie convins ca varianta este viabila si sa ia decizia : salvam sau inmormantam.

Guvernul nu este banca- Corect!

Guvernul prin Ministerul de Finante discuta cu bancile si garanteaza performanta societatii.

Guvernul prin Ministerul de Finante discuta cu bancile si alte detalii financiare ( dobanzi, perioade de gratie, etc) ca sa obtina conditii favorabile , flexibile si executabile.

Decizia odata luata "negrii mititei" din Oltchim, Ministerul Economiei si Ministerul de Finante trebuiesc pusi la treaba.

SI nu in ultimul rand: majorarea de capital este imperios necesare!