ALĂTURI DE PASTORUL VLADIMIR PUSTAN

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția ALĂTURI DE PASTORUL VLADIMIR PUSTAN


Musafir

#51 Fff ine spus. Nu se mai. Deosebesc pocaiti. De nepocaiti ! Domnul sa aiba mila. De noi toiti !,Re:

2014-04-24 13:20


Musafir

#52

2014-05-24 17:17

Cind din biserica dispare puterea Duhul Sfint oameni devin lumesti.Si daca exista oameni care vor S'a faca lucrare Domnului sint pusi la zid. Rusine atit vreau sa Le transmit.si in biserica Domnului sa avem parte de asa ceva. Frate Pustan privirea la cel care va facut chemarea.Fratele Calin din biserica Agape.wiena.
Bogdan Eugen-Daniel

#53

2014-05-30 00:44

Domnul și Împăratul nostru Isus Hristos să binecuvănteze cu înțelepciune pe Frații din conducerea administrativă al Cultului Penticostal,și astfel să-i determnine să ceară iertare Fratelui Păstor, Vladimir Pustan, pentru nedreptatea săvârșită din punct de vedere social, prin deciziile neînțelepte, nefiind în acele momente călăuziți și cârmuiți de către Domnul Dumnezeu-Episcopul sufletelor noastre.
Întelepciunea și bucuria Domnului nostru Isus Hristos să fie tăria Fratelui Păstor-Vladimir Pustan Ioan, și a tuturor celor care doresc să împlinească Legea Duhului de Viață dată prin Hristos-credința care lucrează prin dragoste pentru Domnul Dumnezeu și semenii nostri!!!

Musafir

#54 sincer te rogRe: Hai, mergeți la nani-nani!

2014-06-11 19:20

#16: Trâmbița va să sune - Hai, mergeți la nani-nani!

poate sunt eu singurul care nu stie de care fata vorbesti .cine a depus plangere unde ? cand? nume si date reale te rog.!multi sfinti mai sunt azi!interesannt Isus in vremea Sa nu a gasit nici unu sa dea cu piatra dar azi? m-da sunt multi.oare o fi loc in rai pentru sfinti deastia?Domnul sa le deschida ochii Amin.nu il apar nici pe Vladimir,nu e treaba mea daca cade s-au sta in piciore treaba mea e sa ma rog pentru el sa rodeasca mai departe. Amin.

 


Musafir

#55

2014-07-10 19:19

in cultul penticostal sunt si oameni de bine, dar cei care ne conduc nu merg dupa cuvintul Domnului,nu ii intereseaza ca nu lucreaza drept,important ptr.ei sunt legaturile de prietenie legate intre ei si chiar daca face cineva ,,abuz in serviciu'' fapt ptr care trebuie sa fie dat afara din slujba[functie] nu o fac, fiind neinteresati de turma care se risipeste, Domnul isi va curati aria cu desavirsie.ptr ca asupresc oameni nevinovati .Nu a scris Ezechel in34 despre astfel de conducatori?[pastori?]Domnul a facut de cunoscut din timp aceste vremuri.Probabil aici este si acea metoda de denigrare a posibililor contra candidati.

 


Musafir

#56

2014-09-26 20:47

...Pentru ca este ul Om atins de inger cu aripa!

Musafir

#57

2014-11-01 18:48

Da,subscriu aceste-i petitii,pentru cei care nu vegheaza si cauta numai posturi bine platite,acesta este rezultatul munci lor,intradevar sint fosti colaboratori cu securitatea care au ramas din vechea garda si cu nerusinare au negat ca au fost colaboratori,dar au practici securiste mai mult si-au votat in 2013 la Sovata in Statutul de functionare a Cultului,ca pot conduce Bisericile inca 4 aani cu aceeasi echipa,cu alte cuvinte DICTATURA,RUSINE>Domnul sa-i Binecuvinteze cu Intelepciune.

Musafir

#58

2014-12-29 19:59

DORESC CA DEVARUL SI DREPTATEA LUI HRISTOS DL. SI IN HRISTOS DL SA BIRUIASCA...!
FII TARE FR VLADIMIR PUSTAN ,ESTI IN INIMILE NOASTRE ,IUBIM SI RESPECTAM LUCRAREA CE O FACI SI STIM CA PRIN ACEASATA LUCRARE MINUNATA DL NOSTRU ESTE SLAVIT SI PROSLAVIT! IMPREUNA VOM IESI MAI MULT DECAT BIRUITORI !

Musafir

#59

2015-01-24 22:09

Este dureros cea ce se intimpla nu pot accepta sa fiu deacord cu aceasta.Pentru pastori respect VLADIMIR PUSTAN si ADRIAN ,suntem alaturi de dumneavoastra va apreciem ptr.tot cea ce faceti.ADEVARUL E ADEVAR CHIAR DACA DOARE ADEVARUL RAMINE IN PICIOARE ,dar important este sa nu fim exclusi din imparatia cerului,iar COMITETULUI PENTICOSTAL RUSINE ,cuvintul DOMNULUI spune;fiti LUMINA SI SAREA PAMINTULUI ,daca lumina ta nu deranjaza nu poti fi placut TATALUI CERESC .Or cum biserica lui HRISTOS TRAIESTE ESTE VIE si merge mai departe .Sunteti fruntea cel mai bun la obiect corect in respectarea cuvintului LUI DUMNEZEU asa imi doresc mustrarea pe fata dar sa fiu in imparatia CERULUI.DOAMNE ai mila de noi ajuta-ne sa traim pentru TINE si sa nu mai fim aratati cu degetul nu mai intristati pe DUHUL SFINT .

Musafir

#60

2015-08-16 07:59

sint alaturi de VLADIMIR PUSTAN e nedreppt discreditarea lui. aruncarea la gunoi oare dv. care sinteti pusi sus nu aveti constiinta patata ce lucreaza DOMNUL prin acest om nu face tot cultul .unde va e frica. respectul ,,,,vati murdarit asemenea multora rusine.....dativa DEMISIA vine judecata.

Musafir

#61

2016-02-04 15:42

Niciodata nu-i prea tarziu. Multumesc ca mi-ati dat sa beau cand mi-a fost sete... pe Youtube.