Interesul public mai presus de gustul publicului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interesul public mai presus de gustul publicului


Musafir

#576

2014-01-14 20:27

Bahmu, Bianca, Tonciu, Crudu, Buruiana, Margherita, Laurette, Sensual...morti, sinucideri, amantlacuri, sarcini, avorturi, casnicii,divorturi, batai. Astea le vad copiii nostri zilnic. Control parental? Avem. Pentru cate posturi? Acum Antena,Prima, Acasa, Kanal, Pro Tv te ataca prin emisiuni despre Zavoranu, Nikita, manelisti, Gabor, Mitea, Mantea etc....lista e interminabila. La Un Show Pacatos vedem pseudo jurnalisti care racaie, cauta in rahat, gunoi, comenteaza, barfesc, inventeaza, acuza, rezolva, emit ipoteze...si in pauze..o domnisoara tranteste un dans penibil...incercand sa reproduca versurile ..cat poate..fiind in tinute ieftine, vulgare, ele fiind cu par de plastic, tate de plastic, u ghii de plastic, gene de plastic...trecsnd din fotbalist in manelist...devenind anorexice, gravide, iubite, batute, acuzate, divortate...prezentatoare tv...Vedem la tv orice, chiloti, cicatrici, teste de sarcina, lesinuri, nasteri, operatii, certuri, acte, procese etc.. Cine sunt? CUM ajung aici femei ca Madalina Pamfile? Care spune "paienjeni"?? Sau Gabor care vine cu rata din Bacau si o vedem cu rade ca proasta langa un bunic cu pretentii de amorez? Si acum se zgaiesc toti peste ocean la asa zisa viata luxoasa a drei Gabor din SUA? Cum am ajuns sa vedem asta? De ce nu vedem filme??? De ce nu vedem firescul? Bunul simt? Umorul ? Cum imi feresc copiii de asta? Sper cu ajutorul CNA sa se rezolve toate acestea. Va multumesc!
alexander

#577 nazistii!

2014-01-16 13:16

http://www.petitieonline.com/sustine_partidul_national_socialist_din_romania_nazist

semnati aici,lasati porcariile alea eu am semnat si cred ca merita mai mult,ca la cat muncim noi nu prea avem timp de TV

Musafir

#578 ba gunoaielor

2014-01-16 21:42

c N A e un gunoi de institutie care nu are rostul decat de a toca banii publici.
ce vreti voi sa faceti? sa dictati voi ce programe sa intre pe posturi ? asta nu e cumva cenzura?

CONSTITUTIA ROMANIEI ( copy/paste )
Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
...........................................................................
acum citez din parazitii "ACTIUNILE VOSTRE NE ALIMENTEAZA URA"
CNA-ul meu are butoane si schimba canalu'

#579 Re: Ce inseamna "numar suficient de semnaturi"?

2014-01-19 14:37

#1: - Ce inseamna "numar suficient de semnaturi"?

nr suficient inseamna "ce vrea muschii lor". tot criteriul asta il folosesc  membrii cna si cand apreciaza ei ce tre sa vada si sa auda publicu' larg si ce tre sa nu. muschi care se inflameaza instantaneu cand te iei de baselu care e si mama si tata la imbecili sau la lichele. CNA TRE DESFIINTAT CA MANANCA BANII DE POMANA!!!!!!!!!!!!!


Musafir

#580

2014-01-20 22:05

si fara reclame comerciale la Bergenbier, Nurofen, Stalinskaya, Ariel, Hemoro Easy, etc. pe posturile PUBLICE!!! Pe posturile publice vreau reclame la piese de teatru, expozitii, bibloteci, cercuri artistice pentru copii, nu in stiri retroactive de 10 secunde la jurnale tvr!
sorin gociu

#581 fara reclame comerciale la TVR

2014-01-20 22:06

si fara reclame comerciale la Bergenbier, Nurofen, Stalinskaya, Ariel, Hemoro Easy, etc. pe posturile PUBLICE!!! Pe posturile publice vreau reclame la piese de teatru, expozitii, bibloteci, cercuri artistice pentru copii, nu in stiri retroactive de 10 secunde la jurnale tvr!

Musafir

#582

2014-01-22 14:00

CNA ar trebui sa identifice aceasta situatie, fara initierea vreunei petitii. Consider ca aceasta institutie are tocmai rolul de a ne proteja de emisiunile jalnice si chiar periculoase.

 


Musafir

#583

2014-01-31 19:01

Va multumim CNA pentru ca inchideti taraful mam saturat sa vad toata ziua femei dezbracate pe un post muzical care face tara de ras jos palaria pentru aceasta decizie primita cu bucurie de catre Romanii
Costi

#584 Inchiderea taraf TV Romania va multumeste ptr aceasta decizie

2014-01-31 19:01

Va multumim CNA pentru ca inchideti taraful mam saturat sa vad toata ziua femei dezbracate pe un post muzical care face tara de ras jos palaria pentru aceasta decizie primita cu bucurie de catre Romanii
alex

#585 alex

2014-02-02 12:56

vrem sa ramana si taraf tv sa nu se anchida si otv sa se redeschida

Musafir

#586 alex

2014-02-02 13:07

sunt manele frumoase nu numai cu femei dezbracate numai ca nu le difuzeaza dar sunt si mai vechi si mai noi care chiar se merita promovate
Un Roman scarbit de CNA

#587 In interesul publicului ... sa dispara CNA-Ponta-Voiculescu

2014-02-07 05:41

Sunteti o rusine, voi hoti politici ai banilor munciti cu greu de romanii cinstiti, platitori de taxe. Nu va dati seama ca ocupati functiile acestea vremelnic? Sa fiti blestemati, voi si urmasii vostri pentru mocirla care o revarsati din voi. Aparati infractorii, voi slugi voiculesciene, dar maine, cand o sa puneti mainile pe piept, nimeni nu va spune o vorba despre voi, de nici un fel. Voi nu meritati decat dispret. Ponta, Voiculescu, Gadea etc., stapanii vostri de azi, va vor arunca la gunoi ca pe niste pesti stricati cand nu le veti mai fi de folos. De fapt asa meritati.
Mary

#588

2014-02-08 18:17

Cand la CNA o sa fie oameni competenti si nu slugi politice ,atunci sa indrazniti a ne cere ceva.Deocamdata va cerem noi, cei care va platim salariile sa aveti un minim de bun simt si sa plecati.Oricum nu va pute-ti justifica salariu.La TV avem emisiuni la fel cum avem si membrii CNA

Musafir

#589

2014-02-12 10:56

e buna initiativa, sînt nemultumita de deciziile subiective pe care le luati, n-am respect pentru cei care "uita" de principii, cei care "danseaza" dupa cum li se cînta
N-am sa-nteleg cum nu sînteti deranjati de faptul ca la Antena3 se calomniaza, se minte, se discrediteaza iar la Rmânia tv constnt, zilnic, se face apologia unui puscarias, condamnat, deja, în puscarie, fiind ! Sincer, chiar nu sînteti capabili sa stopati toate astea sau nu va lasa cineva ?
Heil Hitler

#590

2014-02-14 10:18

Oameni buni. Am tot spus oamenilor pe paginile de facebook ale jurnalistilor antena3 (radu tudor, mihai gadea, sabina iosub, razvan dumitrescu, mircea badea) sa iasa in strada si sa dam jos sistemul ticalosit si pe basescu si pe ai lui. Ghiciti ce mi s-a intamplat? Mi-au fost sterse mesajele si am fost blocat. Upsssssss....ce sa insemne asta? Cine doreste sa scape de sistemul ticalosit si de basescu?

Musafir

#591

2014-02-14 13:10

Va rugam sa semnati petitia data de CNA este in binele cetateanului de a salva mass-media centrala
Heil Hitler

#592

2014-02-15 10:58

Apel catre oamenii de buna credinta, sa ne unim, sa luam atitudine si sa inlaturam mafiotii.

Oameni buni, facem apel la dumneavoastra, sa ne unim, sa luam atitudine, sa iesim in seara asta in pietele mari ale oraselor unde locuim, si sa protestam impotriva sistemului ticalosit (statul), a mafiotilor , a politicienilor care ne-au condus din 89 incoace. Am dormit 24 de ani...de ajuns...a sosit timpul sa ne trezim si sa luam atitudine. Cu fiecare din voi, care ni se alatura, care iau atitudine, sansele noastre de a castiga lupta este mai mare, fiindca noi suntem mai multi ca ei. Doar trebuie si noi sa ne unim si sa luam atitudine. Chiar daca azi nu ne vom strange indeajuns de multi, chiar daca azi nu vom reusi sa "trezim" indeajuns de multi oameni, nu ne lasam. Vom iesi si maine. Vom fi si mai multi maine. Vom iesi si peste o saptamana. Vom fi si mai multi peste o saptamana. Vom iesi pana ne vom uni toti, si ii vom inlatura de la conducere.
Degeaba stam in casa si injuram televizorul. Pe televizor nu il deranjeaza ca il injuri.
Degeaba astepti alegerile, pentru ca oamenii cinstiti nu au bani sa isi faca un partid, nu sunt lasati sa isi faca televiziune pentru asi putea promova proiectele, nu sunt invitati si promovati de televiziunile aservite politicienilor gen antena3, rtv, b1, realitatea...etc.
Deasemeni fac un apel la oamenii care ies in strada sa ia atitudine, sa nu mai se razboiasca cu jandarmii din strada, cu reporterii din strada. Nu ei sunt dusmanii tarii, hotii si tradatorii, ei sunt fratii nostri, care au aceleasi probleme ca si noi, sunt platiti la fel de mizerabil ca si noi. Chiar daca unii din ei nu constientizeaza , nu s-au trezit, e de datoria noastra sa le explicam civilizat cine sunt mafiotii tarii.
Dragi simpli jurnalisti din strada, fac apel la constiinta voastra, ganditi-va ce tara doriti sa lasati copiilor vostri. Nu mai mintiti poporul, cum ca noi suntem oamenii lui basescu sau a nu stiu cui. Am sesizat diversiunea pusa la cale de sefii vostri, impreuna cu basescu si cu dragnea. Va multumim.
Fratii nostri dragi, simpli jandarmi din strada, simpli politisti, simpli procurori, simpli agenti SRI, simpli diversionisti infiltrati, nu noi suntem dusmanii tarii, nu noi va platim cu salarii mizerabile, ci mafiotii (sefii vostri), sa aibe ei ce bani sa fure, sa isi faca vile peste vile, sa faca averi colosale peste noapte. Nu noi furam si capusam companiile si fabricile pana le falimentam, pana le punem pe butuci. Nu noi vindem companii si resursele tarii, ca ei sa isi ia un comision colosal. Si nu noi spunem asta. Sunt atat de prosti ca se dau in vileag unii pe altii. Nu mai zic de rapoartele Curtii de Conturi, care ne spun ca anual se fura cu zecile de miliarde de euro. Asa ca va rugam sa va abtineti, sa nu mai executati ordinele sefilor vostri. Ei sunt dusmanii nostri. Chiar va rugam sa va alaturati noua si sa luptam impotriva lor. Va multumim.

Oameni buni, stim.... mafiotii se vor apara, nu o sa fie o lupta usoara.
Dar e singura noastra sansa sa scapam de saracie si de sclavie. Nu asteptati sa vina strainii sa ne salveze. Pentru ca strainii pe care ii asteptati sunt de fapt sefii lor, sefii mafiotilor nostri. Strainii nu au interes sa ne salveze pe noi, au interes pentru buzunarele lor, si pentru oamenii din tara lor.

Va multumim. Va multumesc,

Musafir

#593

2014-02-17 18:58

Nu urmaresc niciodata filmele transmise de PROTV in orele de maxima audienta. Sunt violenta pura.
Emisiunile cu si despre "femeile usoare" ale zilei sunt dezgustatoare.

Musafir

#595

2014-02-25 09:11

e greu sa gasesti ceva decent pe un canal tv,noi platim ce vedem, incultura , asta platim.

Musafir

#596

2014-03-07 09:15

sunt de acord cu aceasta initiativa si va doresc succes!
ilina

#597

2014-03-07 12:02

m-am saturat pina peste cap de bianca,sinzi,tonciu,guta,asistente pacatoase,manele,nuditate,silicoane,dansuri lascive sau inmormintari.imi doresc sa vad bun simt.atit.

Musafir

#598

2014-03-07 15:11

Sper ca prin aceasta petitie programele TV,radio si massmedia sa termine cu denigrarea limbii,culturii,istoriei si calitatilor poporului roman si sa-si aduca macar o mica contributie la ridicarea nivelului socio- cultural,la promovarea VALORILOR si la eliminarea ,,VIP-urilor-majoritar nonvalori.


Musafir

#599

2014-03-10 07:55

Este incredibil cat de mult televiziunile noastre sunt infestate de badaranie si prostul gust.
La RomaniaTV - Dragos Patraru se adreseaza catre Sorina Matei : "Soro fii sincera , ai avut un orgasm" la sarutul prededintelui Basescu invitat la emisiune..
MA INTREB: - de unde atati derbedei in Romania? P.S. Imi asum riscul de a fi dusman al derbedeului Mircea Badea prin semnarea acestei petitii.