Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#7726 Re: IE GREU

2013-09-23 17:53

#7720: OAMENI SIMPLI SA NE REPREZINTE NU HOTII - IE GREU

ce doctrina mati doresti ,bulamgiulle,cind rahatul de cernev ,piperea ,rahatul de vuzganian ,sint mina in mina cu zaremba frecateas  raule mincamisa i mina din centru ,ciond,acesti maf9oti s au ntilnit in taijhna ,laoltchim la  trans in spate la biroul luicernev ,tradatorul fota si dami nraspunsul ,muistul;e


Musafir

#7727 Re: Re: De viitor

2013-09-23 17:57

#7707: - Re: De viitor

exprimate sa intel   ca daca nu esti un papagl  fota


Musafir

#7728 Re: Re: Re: De viitor

2013-09-23 18:06

#7727: - Re: Re: De viitor

7727 s o fut pe mata daca nu intelegi tradatorule ,ca cernev e adus politic chiar de mafiotul din umbra numit voiculescu ,tariceanu ,fratii criss ,sustinut de vozganian ,,prostule care esti,dar nu in ultimul rind de muistul de piperea ,ai fraere tupeul meu sa continui cu ce mint eu

S. MAX

#7729 Liniste! Vorbeste Cernev.

2013-09-23 18:07

"Corneliu Cernev: Conducerea Oltchim analizează mai multe variante de finanţare a procesului de producţie

Conducerea OLTCHIM va analiza în cursul acestei săptămâni mai multe variante de finanţare pentru procesul de producţie, a declarat luni pentru AGERPRES Corneliu Cernev, preşedintele Sindicatului Victoria din combinatul vâlcean.


<< Sunt în lucru trei variante de finanţare. Una dintre acestea va fi avizată vineri în şedinţa AGA. Prima dintre variante ar fi obţinerea a 15 milioane de euro prin vânzarea secţiei Ramplast la care să se adauge creditele de la Piraeus şi Transilvania Bank. A doua varianta este oferta ruşilor de la Oil Trade Gas care au declarat că ar fi dispuşi să ofere 50 de milioane de euro. Compania rusă este de altfel şi interesată de preluarea combinatului, spunând că în varianta în care ar reuşi achiziţionarea combinatului să se scadă din preţ suma dată pentru finanţarea producţiei. O a treia variantă analizată este şi oferta celor de la Daewoo care vor să finanţeze materia primă >>, a afirmat Corneliu Cernev.

El susţine că până la această dată două companii au depus oferte neangajante - ruşii de la Oil Trade Gas şi cei de la Fortissimo Capital împreună cu PCC.

<< Tot săptămâna asta vor veni la combinat şi reprezentanţii unui consorţiu al domnului Ştefan Vuza (om de afaceri român - n.r.). Iar surpriza cea mai mare, spun eu, este faptul că o mare companie din Dubai s-a arătat interesată de Oltchim >>, a declarat liderul de sindicat.

Potrivit lui Corneliu Cernev, până la sfârşitul lunii ar urma să fie constituită compania Oltchim II, o companie nouă degrevată de datorii, fixat preţul acesteia şi privatizată.

În prezent, la combinatul vâlcean lucrează aproximativ 2.300 de angajaţi, Oltchim fiind din luna ianuarie în procedură de insolvenţă.AGERPRES/(AS - autor: Liviu Popescu, editor: Ştefan Gabrea)"

Preluare articol publicat de AGERPRES - http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/224609-Corneliu-Cernev-Conducerea-Oltchim-analizeaza-mai-multe

revolutia

#7730 Re: Conducerea Oltchim analizează mai multe variante de finanţare a procesului de producţie

2013-09-23 18:13

#7715: - Conducerea Oltchim analizează mai multe variante de finanţare a procesului de producţie A doua varianta este oferta ruşilor de la Oil Trade Gas care au declarat că ar fi dispuşi să ofere 50 de milioane de euro. Compania rusă este de altfel şi interesată de preluarea combinatului, spunând că în varianta în care ar reuşi achiziţionarea combinatului să se scadă din preţ suma dată pentru finanţarea producţiei.

cum adica in varianta in care ar reusi preluarea oltchim sa se scada din pret banii de ii da in avans pt productie ? care e prostul ala care s dea bani asa in avans si daca castiga bine daca nu ramane cu banii dati .... daca ii da in avans ii da cu un scop ori e clar ca ei castiga sau in caz ca nu castiga ii cer inapoi si mai vor poate si dobanda


Musafir

#7731 Re: Re: Re: De viitor

2013-09-23 18:20

#7727: - Re: Re: De viitor

nu mai trebuie sa ti spun nimic;uite acusi acusi acusi ,va da muireit roibulus ,ati inteles tradatorilor,;;fota

DOTTORE

#7732 #7729 Liniste! Vorbeste Cernev. VORBESTE DAR VORBESTE PROST!

2013-09-23 18:25

Vineri nu este programata nici o sedinta AGA (Adunare Generala a Actionarilor) la Oltchim. Aceste sedinte se convoaca de obicei cu 30 de zile inainte iar convocatorul cu ordinea de zi se publica pe siteul Oltchim si pe siteul Bursei de Valori Bucuresti.

Probabil Cernev stie ceva (a tras cu urechea) dar este vorba de sedinta Comitetul Creditorilor societăţii Oltchim.


Musafir

#7733 Re: Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

2013-09-23 18:30

#7677: SALVATI OLTCHIM - Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

Asta se intampla cand toti prostii ajung ziaristi. Pentru el cel mai indicat era sa vanda ziare. Asta e , traim din pacate in Romania.


Musafir

#7734 Re: Re: Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

2013-09-23 18:36


Musafir

#7735 Re: Re: Conducerea Oltchim analizează mai multe variante de finanţare a procesului de producţie

2013-09-23 18:37

#7730: revolutia - Re: Conducerea Oltchim analizează mai multe variante de finanţare a procesului de producţie

Varianta cu finantarea suna asa (adica oferta facuta de rusi) : se dau banii cu pricina, daca se castiga licitatia atunci se scade suma din suma de cumparare, daca nu, sa ramana actionari la Oltchim-ul functional, proportional cu banii dati.... repet: nu stiu daca asta cu rusii e de bine sau de rau; nu-mi dau seama ce vor ei de fapt....

 

 

Autorule de petitie, vezi ca sunt niste mesaje injurioase pe paginile astea, trebuie sa le publicam la radio ca sa le vezi si sa iei masuri?


Musafir

#7736 vuvuzeaua conducerii

2013-09-23 18:40

Cernev. aspiră la postul de purtător de cuvînt al oltchimului, ca lider de sindicat a cam dat-o în bară. nefiind agreat de majoritatea salariaţilor.
Unul

#7737 Re:

2013-09-23 18:42

#7718: -

vinovatii sunt de fapt unul singur. Statul  ca si patron al acestei societati. Ceilalti au fost doar angajati ca oricare alt angajat.

QED

#7738 Re: vuvuzeaua conducerii

2013-09-23 18:44

#7736: - vuvuzeaua conducerii

Cernev. aspiră la postul de purtător de cuvînt al oltchimului, ca lider de sindicat a cam dat-o în bară. nefiind agreat de majoritatea salariaţilor.

 

eu v-am explicat : apucati-va sa scsrieti dupa ce va trece mahmureala ! Ca principiu : ai pierdut o buna ocazie de  a sta linistit si a nu scrie nimic; ai dat niste informatii redundante, ca si cum ai fi ajuns la un rezultat studiind efectul razelor de luna asupra galosilor de guma - ai informatii pertinente baga, daca nu, stai acolo linistit si incearca sa-ti relaxezi cerebelul.

Unul

#7739 Re: Re: Re: Re: De viitor

2013-09-23 18:45

#7731: - Re: Re: Re: De viitor

nu mai continua cu astfel de chestii , ca-i faci pe unii sa faca atac de cord

S. MAX

#7740 Constantin Rotaru acuza

2013-09-23 18:53

"Liderul National al Patidului Alianta Socialista, Constantin Rotaru, sustine ca administratorii judiciari ai Oltchim SA Rm. Valcea conduc prost si fraudulos aceasta societate. Nu se poate ca cineva care lichideaza un combinat chimic de talie mondiala, sa-si ia banii, iar angajatii sa isi astepte salariile, spune Rotaru. Acesta s-a declarat intotdeauna impotriva privatizarii Oltchim pentru ca acest combinat este proprietatea statului, iar proprietatea nu trebuie instrainata. In cazul in care guvernantii nu sunt in stare sa faca acest lucru, ar trebui sa plece. Constantin Rotaru crede, de asemenea, ca pentru a salva Oltchim, toti valcenii ar trebui sa ocupe combinatul, sa-i dea afara pe administratorii judiciari si sa preia gestiunea acestei societati. Acesta mai spune ca cei 12 parlamentari valceni ar trebui sa-si dea demisia si chiar sa plece din Valcea din cauza ca nu si-au tinut promisiunile facute in campania electorala privind salvarea Combinatului Chimic Oltchim."

Preluare articol aparut pe VALCEA1 - http://www.valcea1.ro/constantin-rotaru-acuza/


Musafir

#7741 Re: Constantin Rotaru acuza

2013-09-23 19:01

#7740: S. MAX - Constantin Rotaru acuza

Dnu Rotaru are dreptate pana la un punct. Ca nu o sa ne intoarcem inapoi in timp si asa suntem depasiti cu 100 de ani de alte tari in evolutie. Ori dansul a adus ambasadorul Coreii de Nord in Valcea si s-a sprituit cu Cilea la Consiliul Judetean. Nu asa... Totusi !!! Fara comunisti si instigatori. Vrem evolutie, pana acum am avut involutie, tot cu comunistii la putere. JOS COMUNISTII !!!


Musafir

#7742 Re: Re: Re: Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

2013-09-23 19:11

#7734: - Re: Re: Si frecatorii de menta de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor să dea în judecată combinatul

pt  oameni din tot bolchimul ;fotava va spume adevarul s numai adevarul ,asa sa ma bata bdumnezeu dar si pe d ul dr talpasanu ,daca nu i am, spus ca sacast cernerv .nu este un pui  de iudaa ,sa ma bata dumnezeu daca va m,ant ,,,,,,,soi maivreau sa va spun si adevarul ,despre moartea lui bul ,trad ,mizer ,manciu ,pe care eu fota il mai condamn ninca o data la moarte ,e  ok  ,d nnule ghioca ,tugurin ,catre a ti furat  cu el ,cacanarilor ,ordinalilor      care esti  un nenorocit de ghioca ,care ai   furat  din acest  olt  fara  frica ,rahat mizerabil care esti ,tu tugurin  cu masina de pompieri ,pe mina cu paza ,,am ,martori fraerilpor ,ai auzzit tugurine ,,ca fota stie prea multye si trebuie sa fi un mit in fata mea,fota ;care vad  ca nu vrei sa te linistesti ,cred ca tugurine te maninca rau ,dar sa sti ca  nu te mai indrum si9 nu te mai iert ,o sa pleci cu ;cernev ,pt ca imi permit cu tine pt canu esti atit de prost ca cernevisti si mergi la doua capete ,dar cu remus ,fota nu ti mai merge ,te pup fraierer


Musafir

#7743

2013-09-23 19:18

Domnu' Max, ma faci sa apelez iar la cutiuta cu jmekerii....

Musafir

#7744 Re: Re: Constantin Rotaru acuza

2013-09-23 19:19

#7741: - Re: Constantin Rotaru acuza

Cine e Rotaru? N-am auzit....


Musafir

#7745 Re: Re: Re: Constantin Rotaru acuza

2013-09-23 19:21

#7744: - Re: Re: Constantin Rotaru acuza

Cel mai inrait PCR-ist din judetul Valcea, urmat de Cilea si co. COMUNISTI !


Musafir

#7746

2013-09-23 19:24

eiiiii, atunci e foarte in masura sa-si dea cu parerea...

Musafir

#7747 Re:

2013-09-23 19:25

#7746: -

Cum aducand salbaticii de nord coreeni........SA FIM SERIOSI, totusi, nu s-a murit degeaba in 1989. DE 23 ani suntem condusi de COMUNISTI. Care ne FURA DE NE RUP !!!!!!!!!!!!!


Musafir

#7748 Re: Re: Constantin Rotaru acuza

2013-09-23 19:33

#7741: - Re: Constantin Rotaru acuza

asa e tata sa moara cu adevarat com  prec;ilrescu vadim ,ilie sirbu ,vozganian ,basescuu ,dupa el alti mafiotu ca;piiperea cernev   cernebv   cernev sa ma  bata ,dumnez     daca ,nu   l voi umli   fo  reve4r


Musafir

#7749 Re: vuvuzeaua conducerii

2013-09-23 19:50

#7736: - vuvuzeaua conducerii

cu stima fota iotraGE IN DIRECT LA CERNEV CIND VOR MUSC LUI DE TAMBALAGIU SIO ESCROC SI TRADATOR ,NUMIT;IUDA AL TARI ,,,,,,,,SI AL VAlcenilor    sa    moara  ,sa dewa ,dumnr ,nu l m,ai suport fraierilor din oltchim ,daca nu ma ajutati sa i indepartam prin forta,ca altfel  ,trebuie sa asteptam pe cine credeti ,fraierilor,pe tay  catreb [le va da prin gurita],n ati inteles  ;sper ca tot prosti o sa ramineti .,inca 1 an       fo rever


Musafir

#7750 Re: Re: vuvuzeaua conducerii

2013-09-23 19:54