Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

musafir

#5326

2013-08-12 11:12

Poate ar fi bine sa faca o poza si-n rochie de plaja. Hai ,Ghioca,baiatule ca poti sa ne uimesti ..com..
CURIOSUL.

#5327 Re: ptr toti care au ceva de împartit cu cernev

2013-08-12 12:20

#5325: - ptr toti care au ceva de împartit cu cernev

nu trebuie sa intelegi nimic. asta e nivelul tau.

- dar astia noi care conduc acum oltchimul ar fi trebuit sa imbunatateasca starea de lucruri, nu sa o inrautateasca, daca cei vechi au furat, voi ce faceti ? de ce se tot acumuleaza datorii din ce in ce mai mari ?

macar stopati asta daca de altceva nu sunteti in stare?

Si cui sa-i cerem noi drepturile lui diculoiu ori lui cernev? astia conduc astazi oltchimul ?

cel putin tambalagiul sustine toate gogomaniile conducerii .ca de e si el lider la 50 de fraieri, si poate mai apuca si el vreun oscior.


Musafir

#5328 de tot rasul !!!1

2013-08-12 13:14

Am aratat poza cu GHIOCA -bunicii. "Maica, asta este bun de pus in cires, sa se sperie ciorile ! "Gluma,gluma, dar la gradina zoologica mai avem maimute ? Oamenii i-ar da banane sa manance . Doamne, ce paparude am clonat !

Musafir

#5329 azi bai daor pentru sefi

2013-08-12 13:17

sefii de sectii si-au primit azi "niste banuti" sa faca tot posibilul sa nu lase oamenii la greva sau sa opreasca fabrica. prostimea a luat decat banii pe transport si sefimea... FELICITARI CELOR DE LA RAMPOLAST





ASU

#5330

2013-08-12 13:19

poate sa-mi raspunda cineva daca mai avem si noi sindicate????
UNU' ALTU'

#5331 S-AU DAT BANII

2013-08-12 16:08

S-AU DAT BANII....DIFERENTA LUNII APRILIE,,,,INCLUSIV TRANSPORT....UNII MAI MULT ALTII MAI PUTIN...NU-I DREPT DAR ASTA E.... DIN PACATE.
revolutia

#5332 Re: #5307 RABDARE !!!!! Cernev a ajuns la vorba multura dintre noi si ne spune:

2013-08-12 17:31

#5311: DOTTORE - #5307 RABDARE !!!!! Cernev a ajuns la vorba multura dintre noi si ne spune:

Nu pot sa fac nimic!
Managementul Oltchimului este slab (prost) incepand cu Talpasanu, continund cu Spiru Armand si Spiru Felicia, cu Norocel Marinescu, cu Popescu Valentin, cu Parvu de la DBP, cu Dana Mardare, cu Daniel Pirnea, cu Enache Laurentiu si Guran Mihai si cu ... etc.

te rog frumos ... fara Dana :)

revolutia

#5333 Re: ptr autorul petitiei

2013-08-12 17:37

#5306: MAI CONTEAZA - ptr autorul petitiei -

Asa ca ce nu ne convine,dar bani luati ptr PVC 2 ,dar bani luati ptr piroliza dar bani luati pe vopseaua vînduta ptr ca se gîndea sa vopseasca si cîini prin combinat numai sa încaseze bani imediati si asta se întîmpla cu toate ca noi nu ne luam bani,ptr ce a construit un pvc atîta timp cît stia ca nu are sorti de izbînda fara piroliza ptr ce a bagat bani în piroliza fara rost în loc sa-i fi dat oamenilor ptr munca depusa asta ie binele pe care vroia sa-l faca societati,vorbesti ca ar putea detine inf ptr ce le tine daca nu ie vinovat ptr ce îi cerea în mod expres lu diculoiu sa tina prostimea în lesa,ptr toate aceste lucruri spui ca nu iel împreuna cu diculoiu si cu multi altise fac vinovati de soarta oltchim de es sti de cîte ori a fost cîntarite cele zeci de tone de rebuturi scoase din ramplast si apoi duse sa le faca teava ptr a încasa cascavalu sti cîte tone de vopsea a luat drumul pirolizei ptr as vinde si încasa bani imediat atîta timp cît noi luam bani o data la tri luni si ptr asta tot guvernanti sînt de vina,ie adevarat ca principala vine le revine lor dar s-au lasat mînjit si au facut profituri uriase si uni si alti pe spinarea celor care s-au îmbolnavit în acest combin si ptr ce ca acum sa primeasca un sut în cur pe romîneste sti ce ar merita toti cei care au provocat acest dezastru gîtul în streang ptr furtul adus avutiei natrionale poate cîndva se va forma o liga adreptati se le de pedeapsa capitala fara prea multa judecata,ASTA SA STI;îmi cer scuze ptr greselile de ortog,si punctuatie.

 

a bagat cumva singur banii in piroliza ? nu cumva s-a hotarat mai sus ? da , sunt sigur ca detine informatii ; ce interes are sa le spuna ? e acuzat oficial de ceva ? da guvernele sunt de vina , sau uiti cumva ca s-au facut controale si de corpul de control si de garda financiara si a fost totul in regula ? astia de acum ce au facut ? nimic , si ne mai si vrajesc ca au decapusat .... da da , tot ca la hidroelectrica au decapusat ...sau vor sa faca afacere la fel ca la cfr marfa  ... tu crezi ca i-a manjit roibu ? e posibil , pe astia locali dar mai sus sunt sigur ca au cerut ei sa primeasca nu au asteptat sa ii roage el cu ceva .... asa ca "traiasca" usl .... dupa vosganian deja ne apropiem de profit , am trecut de partea cand aveam pierderi

revolutia

#5334 Re: S-AU DAT BANII

2013-08-12 17:38

#5331: UNU' ALTU' - S-AU DAT BANII

ne-a dat de ne-a saturat

musafir

#5335 Rusinica

2013-08-12 18:04

Va rog sa puneti si poza marelui lider Cernev langa Ghioca ca si dumnealui a fost plecat in vacanta pe litoral sa se bronzeze .

Vai de capul nostru!...parca ne-a spalat cineva creierul sa-i lasam pe acesti indivizi sa formeze sindicatul de rahat.

Poate numai asa vom scapa de asemenea specimene.Rusine sa le fie pentru faptul ca sfideaza salariatii,care nu viseaza la vacante si se gandesc cu ce bani sa mai vina la serviciu si sa puna ceva de mincare la copii pe masa...rusine...
SALVATI OLTCHIM

#5336 Spiru Armand - Director Operatiuni (economice si comerciale) - ne-a mai aruncat astazi un oscior.

2013-08-12 18:25

Sa nu uitam ca actuala conducere (incompetenta si nesimtita) de la Oltchim este cu salariiile la zi iar noua ne arunca mizilicuri ca la fraieri.

Sa nu uitam ca noi nu mai avem bani sa venim la serviciu (unii dintre noi dorm in vestiare si se duc acasa o singura data pe saptamana) iar actuala conducere de la Oltchim pleaca in concediile de odihna cu autoturismele de serviciu ale Oltchim.
Spre exemplu, familia Spiru - Armand si Felicia (familie de directori "facuti" de PNL la Oltchim) se plimba cu unul dintre autoturismele din dotare (unul pentru ca sunt dotati cu doua) la inceputul lunii iulie 2013 pe Transfagarsan, pe Transalpina, etc.).

Sa nu uitam ca in preajma alegerilor parlamentare de anul trecut, mai precis in data de 20.09.2012, Guvernul a promis ca va acorda un ajutor de urgenta de 1.400 de lei fiecarui salariat, suma care va fi platita in doua transe. Dimineata, P.M Ponta si purtatorul sau de cuvant au anuntat un ajutor social de 1.400 LEI / salariat / luna iar seara, doi ministrii ai Guvernului Ponta (Chitoiu si Pop) ne-au spus ca ("Ponta este mincinos:") este vorba despre un ajutor social (1.400 LEI / salariat / luna) acordat numai salariatilor ale caror venituri sunt mai mici decat venitul mediu brut pe economie.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/guvernul-a-promis-angajatilor-oltchim-un-ajutor-de-urgenta-de-1400-de-lei-fiecarui-salariat.html
In data de 28.12.2012 guvernul - prin vocea Doamnei ministru Mariana Campeanu, a anulat hotărârea în baza căreia o parte dintre angajaţii Oltchim ar fi trebuit să primească în luna decembrie ajutoare sociale, argumentând că aceştia au încasat salariile restante, iar acordarea ajutoarelor ar genera discriminare între beneficiari şi angajaţii care ar primi doar salariul.

Sa nu uitam ca ministrul Varujan Vosganian, acompaniat de prim-ministrul Victor Ponta (acesta din urma fie este dezinformat in mod sistematic fie cunoaste situatia dar se complace in minciuna), a ridicat minciuna la rang de politica guvernamentala repetand, ori de cate ori se aduce vorba in sedintele de guvern despre situatia salariatiilor de la Oltchim, faptul ca acestia sunt cu drepturile salariale platite la zi (ultima isprava de acest gen a avut loc in sedinta de guvern din data de 04.07.2013).
http://www.gov.ro/declara-ii-sus-inute-de-premierul-victor-ponta-la-inceputul-edin-ei-de-guvern__l1a120456.html

Sa nu uitam ca adevarul de asatazi este altul si ca inregistram urmatoarele restantele in plata a drepturilor noastre salariale (drepturi salariale conform Contract Colectiv de Munca, recunoscute de administratorii judiciar si administratorul special, confirmate de ITM Valcea):
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat - functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. prima de 8 martie pentru salariatele Oltchim (50 lei / salariata);
4. cca. 10,5% drepturi salariale aferente lunii APRILIE 2013 neplatite in data de 13-14.05.2013 de catre AJOFM;
5. avansul lunii IUNIE 2013;
6. lichidarea lunii IUNIE 2013 (cu transport inclus);
7. tichetele de masa aferente lunii IUNIE 2013;
8. avansul lunii IULIE 2013;
9. lichidarea lunii IULIE 2013 (cu transport inclus);
10. tichetele de masa aferente lunii IULIE 2013;
In plus, disponibilizatii, inregistreaza urmatoarele restante salariale, care trebuiau platite in momentul disponibilizarii alaturi de drepturile salariale comune salariatiilor ramasi si ai celor disponibilizati (cele mentionate mai sus la punctele de la 1 la 4):
1. lichidarea aferenta perioadei 01 – 13.06.2013;
2. tichetele de masa aferente perioadei 01 – 13.06.2013;
3. o suma de bani aferenta concediilor de odihna neefectuate in anul 2013 sau rest. anterioare anului 2013;
4. salariile compensatorii datorate de Oltchim.

Sa nu uitam despre deturnarile de fonduri realizate de catre conducere Oltchim - retinerea CAR-ului pe statele de plata si nevirarea acestor sume la CAR, retinerea ratelor bancare pe statele de plata si nevirarea acestora la banci, retinerea "garantiilor" pe statele de plata si nevirarea acestor sume in depozitele bancare de garantii, etc.

Sa nu uitam, ca in ciuda declaratiilor facute de catre ministrul Vosganian si de catre administratorii judiciari, criza se adanceste si datoriile cresc. Au facut disponibilizari si se lauda ca sunt bancabili dar acum ne trimit in somaj tehnic. Suntem deja in luna august si, conform comunicatului transmis de Oltchim catre CAR Oltchim, in luna august nu o sa primim nimic - pentru ca nu mai sunt bani.

Sa nu uitam ca ITM Valcea a dat ca termen conducerii Oltchim data de 27.08.2013 pentru a veni la zi cu toate platile aferente drepturilor salariale, restante si curente, datorate de catre Oltchim salariatiilor si disponibilizatiilor.

Sa nu uitam ca actuala conducere a Oltchim ne-a dat ne-a dat tot ceea ce nu s-a promis dar s-a omis ... ne-a dat in somaj tehnic si in program de lucru de 4 zile pe saptamana, incepand cu data de 29.07.2013!
Ne-au dat la inceputul lunii iulie speranta ca Oltchimul "bancabil" are finantare (asa au declarat Piperea si Vosganian in jurul datei de 05.07.2013) si acum ne spun ca nu avem "capital de lucru", ca nu avem "materii prime" si se va reduce activitatea la Oltchim (de parca pana acum ar fi functionat la o capacitate mai mare de 5 - 6% - marturie stau rapoartele financiare ale Oltchim publicate pe BVB din T3 / 2012, din an 2012 si din T1 / 2013).
Ne-au dat din nou minciuni, gogosi si ne-au vandut iluzii!


PENTRU MINE ESTE FOARTE CLAR - NU SE DORESTE SALVAREA OLTCHIM SI SALVAREA LOCURILOR DE MUNCEA DE LA OLTCHIM!

Ne indreptam spre faliment - asa cum s-a dorit de aproape un an de zile si spre pierderea tuturor locurilor de munca din Oltchim (si nu numai).

xxx

#5337

2013-08-12 19:32

Ptr.5319 In comentariul tau mare adevar spui.FELICITARI.

Musafir

#5338

2013-08-13 05:35

HAI LA MITING,CU MIC CU MARE,CA NU M-AI TINE VRAJEALA!EU AM PLECAT .PA

Musafir

#5339

2013-08-13 07:43

NU VA FIE TEAMA !!! LA PROTEST, TOTI , HAI HAI HAI OLTCHIM !!!!!

Musafir

#5340

2013-08-13 07:44

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Protest+la+Oltchim+Angajatii+nemultumiti+ca+nu+si-au+mai+primit+ Protest la Oltchim. Angajații, nemulţumiţi că nu și-au mai primit salariile de două luni

Musafir

#5341

2013-08-13 07:45


Musafir

#5342

2013-08-13 07:46

http://www.rtv.net/100-suta-de-angajati-ai-oltchim-ramnicu-valcea-protesteaza-fata-de-neplata-salariilor_93458.html 100 sută de angajaţi ai Oltchim Râmnicu Vâlcea protestează faţă de neplata salariilor
OLT

#5344

2013-08-13 08:09

AFARA CU CIOBESTII DIN COMBINAT, CIOBURILE ADUC NECAZURI HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....., MARS AFARA !!!!!!! HAI OLTCHIM !!!!

Musafir

#5345

2013-08-13 10:11

http://www.evz.ro/detalii/stiri/rapidistii-raman-in-greva-foamei-un-suporter-a-fost-dus-la-spital-1052016.html ACESTIA NU AU MIZA DECAT IUBIRE SI SUSTINERE A UNEI ECHIPE, FELICITARILE MELE !!! NOI CEI DIN OLTCHIM AVEM SI MIZA SI INTERESUL SA FUNCTIONEZE COMBINATUL ! ASA SE FACE SI NUMAI ASA SE REZOLVA, ALTA SANSA NU AVEM !!!! HAI OLTCHIM !!!

Musafir

#5346

2013-08-13 10:13

http://www.economica.net/omv-petrom-va-transforma-in-depozit-de-titei-o-parte-din-instalatiile-arpechim_59394.html OMV Petrom va transforma în depozit de ţiţei o parte din instalaţiile Arpechim

Musafir

#5347

2013-08-13 10:16

5346 esti in urma cu 5 ani (de cand e declarat terminalul ! ) Sau crezi ca OMV asteapta Oltchimul ?

Musafir

#5348 Re:

2013-08-13 10:35

#5347: -

Gresesti, stirea este data azi preluata din mediafax (13 aug, 13:07 | Mediafax), mergi si citeste stirea si uita-te la data !!!  Completez cu stirea din alt ziar http://adevarul.ro/economie/afaceri/petrom-transforma-depozit-titei-parte-instalatiile-arpechim-1_520a01abc7b855ff56d2165f/index.html

13 august 2013, 12:53

Citeste mai mult: adev.ro/mrgrjx
13 august 2013, 12:53

Citeste mai mult: adev.ro/mrgrj
13 august 2013, 12:53

Citeste mai mult: adev.ro/mrgrjx
13 august 2013, 12:53

Citeste mai mult: adev.ro/mrgrjx
13 august 2013, 12:53

Citeste mai mult: adev.ro/mrgrjx
13 august 2013, 12:53

Citeste mai mult: adev.ro/mrgrjx

Musafir

#5350

2013-08-13 11:31

Asa e oficial ! Dar stand langa ei stiu mai bine .Nu crezi? Lucrez in Petrom de 25 de ani ! Terminalul l-am inceput (constructia) din 2008. Era vorba doar de niste aprobari de mediu de la guvern pe care le-am obtinut in iulie. Si autorizatia de demolare !