Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

OMV

#5201 5200

2013-08-02 11:31

Cei care nu ganditi sunteti voi, ca dovada muriti de foame ! Nu e vina domnului Piperea. Cu sau fara Oltchim el nu moare de foame !
revolutie

#5202 Re: Pt.carcotasi !

2013-08-02 11:34

#Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! / #5198 Pt.carcotasi !

Oricate explicatii vi s-ar da egal cu 0.Sunteti in situatia asta pentru ca v-ati complacut cu totii in ea!De ce faceti scandal abia acum?De ce n-ati avu tupeu 20 de ani?De ce nu ati plecat la disponibilizare?V-a promis cineva lapte si miere?Se incearca, dar nu e vina nimanui.Aduceti voi un investitor serios cu bani (nu cu rumegus) si lasati-l somer pe Piperea. Sau aratati-i lul Vosganian ca sunteti pe profit si ca merita tinuta de statul roman. Atata timp cat nu faceti nimic din cele de mai sus aveti 2 variante: rabdati sau va dati demisia ! Alta varianta (gen scandal, injuraturi, blesteme,stat pe strada, la TV) nu mai tin ! Credeti-ma pe cuvant!

de ce sa plecam la disponibilizare ? daca se dadeau compensatoriile pe loc da plecam ...da ni s-a promis lapte si miere inca de anul trecut ...nu e treaba noastra sa gasim investitori sau sa ii aratam lu vosganian ceva (oricum nici macar nu are bunul simt sa vina pana aici , se vede cat il intereseaza) ....nu ai inteles ca chiar daca e pe profit nu mai poate ramane la stat , vosganian a zis ca vrea sa privatizeze toate marile companii de stat ... ba tine varianta cu scandal si injuraturi dar nu suntem in stare sa iesim cu totii la fel cum se intampla si cu alte probleme din tara asta ... prosti or mai fi aia care sa mai creada vreun politician in campanie , am putea chiar sa renuntam la campania electorala si sa facem  un concurs de minciuni , e acelasi lucru

revolutia

#5203 Re: 5200

2013-08-02 11:36

#5201: OMV - 5200

nu moare de foame ca doar au grija altii de el ... doar se mai indestuleaza putin si de la oltchim


Musafir

#5204 Re: 5200

2013-08-02 11:38

#5201: OMV - 5200

OMV prostu satului daca Oltchim si Arpechim in 2007 duduia la propriu mergand pe profit (nu revin sa-ti  explic chestia cu reinvestitia ca vad ca esti retard si nu o pricepi, observ ca te depaseste situatia) . De ce in 2013 la marire de capacitate nu mai are nicio sansa, vezi ca esti prost ??? Alta chestie, ce are sula cu prefectura, daca afacerea este banoasa si statul roman a constatat ca are idioti la conducere, e ca si cand ai un copil si  schimbi bona, o dai afara, aduci alta bona CRIMINALA, omori copilul sange din sangele tau, care  nu numai ca a crescut dar poate sa iti aduca beneficii. BANI COAIE BANI, in ani de vin fara dureri de cap statul roman CASTIGA. Tu te bucuri la un pol care-l castiga Piperea si gasca lui acum si ratezi viitorul de miliarde de poli si bogatie imensa. Pe langa Oltchim a cazut Sarea, Miniera, CET-ul, muuuulte altele care si ele au mari probleme. Omenirea are nevoie de Oltchim si Arpechim in viitor ( chiar daca acum este o frana) , dar curand se ridica piciorul si se trece pe acceleratie,"cretini romani" asa ne fac occidentalii, "au si nu vor, prefera sa distruga".


Musafir

#5205

2013-08-02 13:22

Fac unii ce fac si iar o iau pe aratura ... Voua nu va este clar ca Piperea nu declara falimentul Oltchim pentru ca mai are ceva bani de supt?

Musafir

#5206

2013-08-02 14:10

...si lumea sta foarte linistita ca si cum o duc bine, au salariile la zi! Halal!

Musafir

#5207 Re: Re: Pt.carcotasi !

2013-08-02 14:16

#5202: revolutie - Re: Pt.carcotasi !

Sa mai creada cineva vreun politician in campanie ? Doar copiii mici si senilii! Personal n-am mai fost la vot de mai bine de 7 ani si nici nu ma voi mai duce vreodata. Aia nu e campanie electorala e campanie de minciuni. Era aici in Pitesti, la iesirea spre autostrada, in timpul ultimei campanii electorale un afis : votati ... ( mi-a fost si scarba sa citesc despre cine era vorba ). Si era scris cu litere de-o schioapa : " impreuna vom salva Arpechimul".

ARPE

#5208 OMV #5201 5200

2013-08-02 18:30

Nu moare de foame fie ca este sau nu este administrator judiciar la Oltchim. Dar mananca (inca) o paine de pe urma Oltchim fiind avocatul unor tepari in procesele pe care Oltchim le are cu acestia (ex. Gen Fero Chim, etc.) pentru recuperarea unor datorii. Deci in cazul de fata Pipera in calitate de avocat este INOMPATIBIL cu Piperea in calitate de administrator judiciar.
SALVATI OLTCHIM

#5209 Gazprom "prospectează" Oltchim prin Oil Gas Trade LLC

2013-08-02 18:41

Gigantul rus Gazprom s-ar afla în spatele companiei Oil Gas Trade LLC, care a vizitat recent Oltchim, ne-au spus surse cu legături de afaceri în Federaţia Rusă.

Oil Gas Trade LLC este o companie privată din Rusia, cu o cifră mică de afaceri, dar care acţionează la comanda clienţilor mari, precum Gazprom sau Gazprom Export, ca structură de lobby, consultant sau interfaţă în licitaţii, mai spun sursele noastre.

Oficial, din puţinele date disponibile pe internet, Oil Gas Trade LLC Rusia este producător şi distribuitor de produse petroliere şi petrochimice, cu două linii mici de producţie. Volumul anual de vânzări este de 50-100 milioane de dolari. Oil Gas Trade LLC se prezintă, pe internet, şi ca un trader de încredere, partener al marilor rafinării din Rusia.

Sursele noastre mai susţin că Oil Gas Trade LLC face acum un proces de evaluare a Oltchim, fiind pregătiţi cu ofertă şi finanţare, dar numai pentru platforma de la Râmnicu Vâlcea, nu şi pentru petrochimia de la Arpechim şi pentru rafinăria Arpechim, deţinută de Petrom.

Directorul general al Oltchim, Mihail Tălpăşanu, a declarat, recent, că Oil Gas Trade LLC Rusia a vizitat combinatul şi a trimis sute de întrebări administratorilor judiciari. Domnul Tălpăşanu a mai spus că în vizită la Oltchim a fost chiar patronul companiei ruse - Vadin Jelenzikov - care a fost însoţit de reprezentanţii băncii dispuse să-i finanţeze în preluare şi a subliniat că ruşii au transmis chiar şi scrisorile de bonitate la administratorii judiciari.

Potrivit surselor citate, marile companii din Rusia nu mai doresc să vină direct la licitaţii în ţara noastră după aventura ruşilor de la TISE, de numele cărora autorităţile s-au folosit în nenumărate ocazii în legătură cu Oltchim, dar cărora li s-ar fi pus nenumărate piedici în privatizarea combinatului. TISE ar fi renunţat, până la urmă, să mai aibă vreo întâlnire oficială, la Bucureşti sau la Moscova, cu reprezentanţii Guvernului, afirmă sursele noastre.

Autorităţile susţin că de preluarea Oltchim sunt interesate companii precum Socar, KazMunaiGaz, PCC (acţionar minoritar semnificativ al combinatului, care deţine, direct şi indirect, circa 33% din acţiuni). Şi omul de afaceri Ştefan Vuza, care controlează grupul SCR, vrea să se asocieze cu Ioan Niculae, patronul Interagro, ca să preia Oltchim. Neoficial, pe lista investitorilor interesaţi sunt şi fondul de investiţii israelian "Fortissimo Capital", dar şi chinezii care deţin Borsodchem Ungaria (concurent al Oltchim).

Preluare articol scris de ALINA TOMA VEREHA in BURSA: http://www.bursa.ro/gazprom-prospecteaza-oltchim-prin-oil-gas-trade-llc-212983&s=companii_afaceri&articol=212983.html

x

#5210 minciuna autoritatilor

2013-08-02 19:30

Autoritatile declara ce doresc ca sa ne distraga noua atentia cu gogosile lor, dar mai intai trebuie sa faca Oltchim 2 din cele 3 sectii, fara sa il inhameze cu vreo datorie (mireasa trebuie cusuta ca sa fie fata mare asa ca va dura ceva timp pana gasesc acul cu ata), iar pe Oltchim 1 lasa toata datoria, da Oltchim 2 PCC, apoi sterge datoria de pe Oltchom 1 si trece la privatizare, cumparati fratilor cea mai ramas din Oltchim , daca va mai intereseaza daca nu Remat SA.

Daca eu mint! sa ma contrazica gasca lui Cernev care detin adevarul in totalitate si sa ne spuna cand se mai dau ceva lovele.
PCC

#5211 #5210 minciuna autoritatilor

2013-08-02 19:39

OLTCHIM 1, OLTCHIM 2 - faliment scrie pe voi.
revolutia

#5212 Re: minciuna autoritatilor

2013-08-02 19:59

#5210: x - minciuna autoritatilor -Autoritatile declara ce doresc ca sa ne distraga noua atentia cu gogosile lor, dar mai intai trebuie sa faca Oltchim 2 din cele 3 sectii, fara sa il inhameze cu vreo datorie (mireasa trebuie cusuta ca sa fie fata mare asa ca va dura ceva timp pana gasesc acul cu ata), iar pe Oltchim 1 lasa toata datoria, da Oltchim 2 PCC, apoi sterge datoria de pe Oltchom 1 si trece la privatizare, cumparati fratilor cea mai ramas din Oltchim , daca va mai intereseaza daca nu Remat SA.

ei zic ca oltchim 2 o sa cuprinda 90% din oltchimul actual si restul 10% ramane la oltchim 1 impreuna cu datoriile ...un singur lucru pare clar ca oltchim 1 va fi dat la fier vechi


Musafir

#5213

2013-08-03 08:35

Oltchim 1, Oltchim 2, Oltchim 3, etc., faliment in intregime.
ARPE

#5214 OMV #5201 5200

2013-08-03 11:31

Nu moare de foame fie ca este sau nu este administrator judiciar la Oltchim. Dar mananca (inca) o paine de pe urma Oltchim fiind avocatul unor tepari in procesele pe care Oltchim le are cu acestia pentru recuperarea unor datorii (ex. Gen Fero Chim, etc.).

Deci, in cazul de fata, Pipera in calitate de avocat este INCOMPATIBIL cu Piperea in calitate de administrator judiciar.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-08-03 11:34


Traian B.

#5216 oltchim - capusare 2

2013-08-03 14:23

Vad ca incep sa apara trompete pe aici care apara gashca administratorilor (evident toti au functii inalte), lovind in noi, angajatii Oltchim. Ar fi bine sa stati cuminti in birouri sa munciti cu acelasi aplomb ca si pana acum - sa reziliati contractele capusa pe care le mai gasiti si sa faceti voi altele. Ca de asta v-au adus la Oltchim - sa mai faceti si voi un ban frumos. Pe voi nu va doare ca Oltchimul se poate inchide maine, va ia in brate cine v-a adus si va gaseste alta vaca muribunda s-o mai mulgeti putin ... Asa ca tot ce trebuie sa faceti dupa ce terminati serviciul asta greu de-l aveti la Oltchim : pupati-i in dos pe piperea si stanescu.
ulki

#5217 victorieni inainte

2013-08-03 16:51

Victorieni nu mai facem si noi o greva sau asteptam sfirsitul se para ca am fost trdati.

Musafir

#5218 un bagator de seama

2013-08-03 17:25

Cernevulva m-ai facem si noi o greva, daca i-ti e rusine sa o organizam ziua ,o organizam noaptea ca tu la cat esti negru nu o sa te observe nimeni,si o sa iesi basma curata.
xxx

#5219

2013-08-03 17:37

Licitatia pentru stabilirea firmei care va taia instalatiile din OLTCHIM a avut loc.
A.D.L.

#5220 #155 AGITATORUL - Remember Me

2013-08-03 17:38

Sa ne referim pentru inceput la "Gura-Mare" de Emil Ghioca:
Emil Ghioca ar trebui mai intai de toate sa spuna ce HOT ordinar este el, cel care a furat din Oltchim cat a putut, motorina si benzina, si piese din garaj pe care a incercat sa le vanda pe sub mana! Sa faca bine sa spuna ce facea in timpul programului de lucru, cand in loc sa-si faca treaba se ducea acasa sa manance si sa doarma! Sa spuna el, care a facut greva foamei, ce se lauda cu friptanele pe care le manca si chiolhanurile pe care spunea ca le face. Daca a dus-o atat de rau, de ce etaleaza lanturi si bratari de aur cat mana de groase?? Sa faca bine sa spuna cate curse baga pe foile de parcurs in plus ca sa-si scoata bani in buzunarul propriu!

Astia sunt adevaratii hoti de la Oltchim, care acum s-au trezit cu portavocea in gura! HUOOOOOOOO!

HOTUL a ajuns sa strige hotii! Un exemplar tipic de jigodie materialista pe care nimeni nu a dat 2 bani; un PUTUROS care de cate ori era de munca se imbolnavea si lasa colegii sa-i faca treaba! NU muncea nici 4 ore pe zi, ci doar se plimba si-si facea treburile personale in timpul serviciului!
Nulitatea asta a ajuns in prim plan la televizor, sa faca greva foamei cu burta plina de fripturi si bautura! Sa-l ia la cercetat si sa vada toti care se uita in gura lui ce HOT ordinar este si cat a "capusat" el Oltchimul in atatia ani! Nici macar rusine nu-i este, pentru ca un asemenea specimen are obrazul prea gros. Un puturos care era platit mai bine decat altii ca sa isi faca treburile personale in timpul serviciului!
Uitati-va in gura marelui sindicalist EMIL GHIOCA - un HOT de cea mai joasa speta! Sa va explice si voua cum fura ca ultimul tigan si acuma are tupeul nesimtit sa strige ca altii sunt hoti! Toti prostii stau si il aplauda, fara sa inteleaga macar o iota. Ce sa inteleaga din vanzarea catre firmele din jurul Oltchim cand sunt atat de redusi mintal incat nu vad cum asta fura de sub nasul lor???

Musafir

#5221

2013-08-03 18:45

Baaa, anunta Campeanca ca au banii si ca ni dau si voi dormiti in cisme. Va invita sa faceti galagie sa iesiti in strada si voi nimic. Dracu mai intelege, nici invitati nu vreti. Ati vazut cand am iesit cum au dat bani, acum a zis cocoana ca are pentru toti banii, pe ei pe mama lor sa ne luam banii...
ACELAS IUBITOR

#5222 tin cu MARIUS M

2013-08-03 19:52

musafirilor,invatati sa scrieti si apoi vorbiti.apropo pt cel care ii raspunde lui MARIUS M :tu ,chiar esti unul cu musca pe caciula,esti Prost tare.In loc sa fim UNITI,tu esti de partea HOTILOR.Sa iti fie rusine.

Musafir

#5223

2013-08-03 19:54

am scris ACELAS sa fiu in ton cu prostii care scriu pe aici si asa scriu

Musafir

#5224 boilor

2013-08-03 19:55

asa se scrie?
MUIE SIND SLO

#5225 SIND.DOBITOCILOR SLO

2013-08-03 20:00

sa, ma pupati in dos ,toti dobi din OLTCHIM ,care nu sunt uniti.BRAVO SINDICATUL VICTORIA.BV CERNEV.