Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#48576

2016-09-15 12:34

Despre ce vorbim,adica in vant,au trecut 4 ani de la marea promisiune de relansare,doar minciuna ce conteaza ca pomana e pe 18 astia de acum habar nu au cand este ziua Oltchimului ptr ei oricum nu conteaza doar sa-si incaseze bani cat mai tine sandramaua,ati vazut din mai marii judetului ,prefect sau presedinte de consiliu(pe pacaliciul de costi radulescu il intereseaza acum doar matdanul firma de transport agreata preferential de consiliul judetean nu-i asa costi?)de prefect ce sa mai vorbim unul care a pus jandarmi sa bata mosi si babe si se muta in capatul celalaltde tara ,de sa-si piarda urma.Voi credeti ca mai intereseaza pe cineva soarta Oltchimului si al judetului,va faceti iluzi degeaba astia sunt in stare sa sarbatoreasca si cand o sa-si declare FALIMENTUL ca de este o mare realizare.

 

Remus Borza, în război cu miniştrii tehnocraţi Grigorescu şi Borc

#48577 Remus Borza, în război cu miniştrii tehnocraţi Grigorescu şi Borc

2016-09-15 14:08

DUPĂ CE ŞI-A ANUNŢAT INTRAREA ÎN ALDE
 

Remus Borza, în război cu miniştrii tehnocraţi Grigorescu şi Borc

BURSA 15.09.2016

* Borza: "Ar fi bine ca domnul Victor Grigorescu să mai rărească din postările zilnice pe Facebook, să fie mai puţin ipocrit, demagog, populist şi pseudojustiţiar"
     * Avocatul: "M-aş fi bucurat ca ministrul Borc să mă sune şi pentru Oltchim, nu doar pentru Uzinele Sodice Govora, care aparţin polonezilor"
       Avocatul Remus Borza, preşedintele Euro Insol, pare că a intrat în război cu miniştrii guvernului Cioloş, după ce şi-a anunţat, săptămâna trecută, intrarea în politică, în partidul ALDE.
     Ministrul energiei Victor Grigorescu a scris ieri, pe Facebook, că domeniul energetic trebuie depolitizat, făcând referire la intenţia Euro Insol de a prelua insolvenţa Hidroserv: "Este vizibil unde am ajuns din cauza jocurilor politice şi a intereselor conexe. Separarea apelor e necesară cu atât mai mult cu cât se trăieşte de cele mai multe ori din zvonistica bine ţintită. Ultimul caz e situaţia incertă din punct de vedere financiar de la Hidroserv. O posibilă insolvenţă, dacă s-ar pune problema, trebuie gestionată exclusiv pe principii economice de conducerea companiei. Zvonurile cum că cel care va administra posibila insolvenţă este Remus Borza nu fac decât să afecteze compania şi procesul economic dificil prin care trece aceasta.
     Sunt convins că domnul Remus Borza, care a ales o carieră politică, înţelege că e mai sănătos şi mai cinstit ca atunci când te implici politic să eviţi să faci afaceri cu statul. În ceea ce priveşte Hidroserv, aş vrea ca singurele interese care îi vor dicta alegerile să fie propriile interese, împreună cu cele ale acţionarului Hidroelectrica".
     În replică, Remus Borza a spus: "Referitor la ultima postare pe Facebook, a domnului Victor Grigorescu, fac următoarele precizări:
     1. Dreptul la muncă este garantat de Constituţia României şi de Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, orice limitare a acestui drept pe considerente politico-ideologice, de rasă sau religie fiind interzisă.
     2. Sunt peste 1,5 milioane de cetăţeni români membri ai unui partid politic. Ar fi absurd să le ceri fie să renunţe la politică (un alt drept fundamental câştigat la Revoluţie), fie să le refuzi dreptul de a munci la sau pentru o companie sau instituţie a statului.
     3. În ALDE s-a înscris acum cinci zile persoana fizică Remus Borza şi nu administratorul judiciar Euro Insol.
     4. În urmă cu două săptămâni, Euro Insol, liderul pieţei de reorganizări judiciare, a depus o ofertă în cadrul unei proceduri transparente şi competitive derulată de Consiliul de Administraţie al Hidroserv pentru desemnarea administratorului judiciar.
     5. Oferta financiară iniţială a Euro Insol avea un onorariu fix şi variabil de 0 lei. Ulterior fiind sesizaţi cu o posibilă faptă de concurenţă neloială, riscând excluderea din profesie, am solicitat un onorariu fix de 1.000 de euro/luna şi un onorariu variabil/succes de 0 lei, de câteva zeci de ori mai mic decât al celorlalţi ofertanţi din procedura.
     6. Euro Insol are o relevantă experienţă în managementul companiilor din domeniul energetic. Euro Insol şi implicit Remus Borza şi nu domnul Victor Grigorescu sunt cei care au restructurat şi profitabilizat cea mai mare companie din portofoliul Ministerului Energiei. Remus Borza şi nu Victor Grigorescu s-a luptat în toate instanţele din România timp de 4 ani cu băieţii deştepţi, câştigând toate procesele, Remus Borza şi nu Victor Grigorescu a denunţat sau renegociat 481 de contracte prejudiciabile pentru Hidroelectrica şi Statul Român, Remus Borza şi nu Victor Grigorescu a consemnat un record al plăţilor creanţelor într-un plan de reorganizare, respectiv 1 miliard de euro, Remus Borza şi nu Victor Grigorescu a adus o companie de la 170 milioane euro pierdere în 2011-2012 la peste 850 milioane euro profit în 2013 - iunie 2016. Remus Borza şi nu Victor Grigorescu a lăsat în conturile Hidroelectrica în 21 iunie 2016 peste 1,5 miliarde de lei în condiţiile în care în 2012 am preluat-o cu o trezorerie netă negativă de -763 milioane lei. Pe 21 iunie 2016 am redat ţării şi acţionarilor cea mai profitabilă companie din România cu o EBIDTA de 67%, consemnând la 6 luni un profit de 750 milioane lei mai mare decât profitul raportat de Romgaz, Petrom, Banca Transilvania şi creând premisele unui profit record pe întregul an de minim 1,3 miliarde lei. Este muncă, sacrificiul, determinarea, viziunea şi asumarea echipei de profesionişti de la Euro Insol şi nu meritul domnului Victor Grigorescu.
     7. Onorariul administratorului judiciar Euro Insol încasat de la Hidroelectrica a reprezentat 0,21% din veniturile suplimentare aduse de noi în companie, consemnând un alt record şi anume cel mai mic onorariu procentual încasat vreodată în România de către un practician în insolvenţă.
     8. Euro Insol este administrator judiciar şi la UCM Reşiţa, furnizorul strategic de echipament hidroenergetic şi hidromecanic pentru Hidroelectrica şi Hidroserv. În cei 5 ani de mandat la UCM Reşiţa, în care am reuşit profitabilizarea acestui important agent economic, preluându-l cu o pierdere de 760 de milioane lei, onorariul încasat de noi a fost 0 lei.
     9. Euro Insol şi Remus Borza au fost soldaţi credincioşi şi loiali Statului, generând încredere, stabilitate, performanţă şi plus valoare în companiile pe care le administrează.
     10. Euro Insol şi implicit Remus Borza au virat în numele firmelor pe care le-au administrat către bugetul de stat peste 2 miliarde de euro doar în ultimii 3 ani de zile.
     11. Ar fi bine ca domnul Victor Grigorescu, ca înalt demnitar al Statului Român să mai rărească din postările zilnice pe Facebook (mijlocul de comunicare predilect al domnişoarelor singure), să fie mai puţin ipocrit, demagog, populist şi pseudojustiţiar. În schimb, îl îndemn să muncească mai mult şi mai bine, să-şi susţină oamenii din minister şi din managementul companiilor din subordine, să fie mai pragmatic, vizionar şi asumat, să impună măsuri de eficientizare a activităţii companiilor din portofoliul Ministerului Energiei care pe mandatul domniei sale au intrat pe pierdere. Mai puţin Hidroelectrica, care a fost pe mandatul lui Borza".
     Încleştarea de ieri dintre Remus Borza şi Victor Grigorescu vine după ce, marţi, avocatul a spus că ministrul economiei Costin Borc l-a sunat ca să se intereseze de contractul dintre CET Govora şi Uzinele Sodice, companie care aparţine acum polonezilor, însă nu l-a interesat ce se întâmplă cu negocierile dintre CET Govora şi Oltchim, companie din portofoliul ministerului economiei.
     Avocatul a explicat, la DC News, că imediat după deschiderea procedurii insolvenţei CET Govora, a demarat discuţii şi negocieri cu cei doi parteneri stategici Oltchim şi USG (Uzinele Sodice Govora) în vederea obţinerii unor preţuri corecte şi echitabile care să genereze venituri suplimentare - condiţie esenţială în promovarea cu succes a unui plan de reorganizare. Oltchim, o societate cu capital de stat şi în insolvenţă, a acceptat o creştere de preţuri semnificativă de la 94 de lei Gcal la 106 lei Gcal abur industrial de 13 bari, a mai spus Remus Borza, adăugând că, ulterior, Euro Insol a notificat şi USG că, începând cu data de 1 august 2016, opreşte furnizarea de abur industrial. Acest lucru s-a întâmplat după mai multe negocierei eşuate în care conducerea USG nu a acceptat să plătească preţul cerut de CET Govora, chiar dacă era unul mai mic în comparaţie cu cel cerut de la Oltchim, a mai spus avocatul, menţionând că decizia de denunţare a contractului a fost luată pentru a reduce pierderile CET Govora care anul trecut au ajuns la 97 milioane de lei.
     Remus Borza a declarat: "Întotdeauna, după "90, am stat în poziţia de drepţi în faţa unui ambasador. M-aţi întrebat de Uzinele Sodice. Au venit ministrul Energiei, ambasadorul Poloniei şi premierul să întrebe de nebunul care şi-a permis să închidă robinetul, pentru că eu asta am făcut. (...) Ani de zile, am pierdut 67 milioane de euro subvenţionând doi agenţi economici, polonezii şi Oltchim. CET Govora a dus în spate doi elefanţi: Oltchimul şi Uzinele Sodice. Prima dată am negociat contractul cu Olchim şi le-am crescut preţul. (...) Nu m-a sunat nimeni pentru Oltchim, în schimb, când le-am închis robinetul polonezilor şi i-am chemat să dea preţul măcar în al 12-lea ceas... mi s-au înroşit telefoanele, m-a sunat inclusiv vicepremierul Borc. M-a sunat îngrijorat pentru că polonezii au lins clanţa la cabinetul vicepremierului şi la cabinetele altor ministere".
     Remus Borza a mai menţionat că i-a spus ministrului Borc că se bucură că l-a sunat ca să afle ce se întamplă în relaţia dintre CET Govora şi Uzinele Sodice, dar că s-ar fi bucurat şi mai mult dacă Borc s-ar fi interesat şi de relaţia dintre CET Govora şi Oltchim, o companie a statului român şi din portofoliul Ministerului Economiei. 
 
"M-a sunat Costin Borc. S-au înroşit telefoanele. Polonezii au lins clanţa la cabinetul vicepremieru

#48578 "M-a sunat Costin Borc. S-au înroşit telefoanele. Polonezii au lins clanţa la cabinetul vicepremieru

2016-09-15 14:15

REMUS BORZA:
 

"M-a sunat Costin Borc. S-au înroşit telefoanele. Polonezii au lins clanţa la cabinetul vicepremierului"

Avocatul Remus Borza, preşedinte Euro Insol, a explicat că imediat după deschiderea procedurii insolvenţei împotriva CET, a demarat discuţii şi negocieri cu cei doi parteneri stategici Oltchim şi USG (Uzinele Sodice Govora) în vederea obţinerii unor preţuri corecte şi echitabile care să genereze venituri suplimentare - condiţie esenţială în promovarea cu succes a unui plan de reorganizare, potrivit dcnews.ro.
     Oltchim, o societate cu capital de stat şi în insolvenţă, a acceptat o creştere de preţuri semnificativă de la 94 de lei Gcal la 106 lei Gcal abur industrial de 13 bari.
     Ulterior, Euro Insol a notificat USG-ul că începând cu data de 1 august 2016 opreşte furnizarea de abur industrial. Acest lucru s-a întâmplat după mai multe negociere eşuate în care conducerea USG nu a acceptat să plătească preţul cerut de CET Govora, chiar dacă era unul mai mic în comparaţie cu cel cerut de la Oltchim. Decizia de denunţare a contractului a fost luată pentru a reduce pierderile CET Govora care anul trecut au ajuns la 97 milioane de lei.
     "Întotdeauna, după '90, am stat în poziţia de drepţi în faţa unui ambasador. M-aţi întrebat de Uzinele Sodice. Au venit ministrul Energiei, ambasadorul Poloniei şi premierul să întrebe de nebunul care şi-a permis să închidă robinetul pentru că eu asta am făcut. (...) Am pierdut 67 milioane de euro subvenţionând doi agenţi economici, polonezii şi Oltchim. CET Govora a dus în spate doi elefanţi: Oltchimul şi Uzinele Sodice. Prima dată am negociat contractul cu Olchim şi le-am crescut preţul. (...) Nu m-a sunat nimeni pentru Oltchim, în schimb, când le-am închis robinetul polonezilor şi i-am chemat să dea preţul măcar în al 12-lea ceas... mi s-au înroşit telefoanele, m-a sunat inclusiv vicepremierul Borc. M-a sunat îngrijorat pentru că polonezii au lins clanţa la cabinetul vicepremierului şi la cabinetele altor ministere", a zis Remus Borza la interviurile acordate DC News. 


Musafir

#48579 Re: Este pe 17 sau este pe 18 septembrie pomana porcilor din OLTCHIM?

2016-09-15 14:23

#48575: - Este pe 17 sau este pe 18 septembrie pomana porcilor din OLTCHIM? 

  http://i.imgur.com/9ScxmTB.jpg

In poza asta sunt cele 9 bucati de OLTCHIM scose la vanzare.
Bucati de 1 leu, de 5 lei ...


Musafir

#48580

2016-09-15 14:56

Nu stie nimeni mare mirare daca nu o sa o faca cu usile inchise si poate pe 15 ca sa nu vina toti pomanagii. La linge blide toti se duc.Gaoaza vezi ca au si c. acat in meniu stiu ca iti place emorm analfabetule. Apropo sa nu-l uitati pe tigan. 


Musafir

#48581 Re:

2016-09-15 15:09

#48576: -  

 BAAAA,SA NE INTELEGEM BINE,PE CIT E ZIUA OLTCHIMULUI PE 17 SAU 18,VA INTREABA FOTA...A.R.U.


Musafir

#48582 Re:

2016-09-15 15:13

#48580: -  

 LASA I FRATE CA AU SU.PT APROAPE 3 ANI ACADEAUA LUI PICASSO TRADATORI SI NEMERNICII DE GAOAZA SI CRA CRA TAMBALAGIUL,NU MA SUPAR DACA VOR MINCA SI CAKAT,POFTA BUNA RETARDATILOR,PAPATI SI VOI TUGURINE , BIDINE SI KURVA DE MARCELA,POFTA BUNA LINGAILOR


Musafir

#48583 Re: Acuzaţii grave la adresa conducerii SC OLTCHIM SA: Au jefuit COMBINATUL!

2016-09-15 15:17

#48573: Acuzaţii grave la adresa conducerii SC OLTCHIM SA: Au jefuit COMBINATUL! - Acuzaţii grave la adresa conducerii SC OLTCHIM SA: Au jefuit COMBINATUL!  

 ASA ASA NEA MIHAI,BAGA TI POOOLICICA IN GURILE LOR DE TRADATORII,ORICUM  FOTA LE A DAT NUMAI MOOOOIEEE SI CU UN PIC DE SARE DE LAMOIEEE,CRED CA SI UN CUB DE GHEATA SA NU LE FIE GREATA.

Ery

#48584 Re:

2016-09-15 15:20

#48576: -

 Ai dreptate ,din păcate așa este.


Musafir

#48585 Re: Re:

2016-09-15 16:21

#48584: Ery - Re:  

 tank you,te pupa picasso frate.


Musafir

#48586 Re: Re: Re:

2016-09-15 16:23

#48585: - Re: Re:  

 AM FOST PREA DESTEPT FATA DE TIGANIIIII CERNEVISTIIII.


Musafir

#48587

2016-09-15 18:07

Ba daca chemati tiganii si aia care au manancat c. acat in frunte cu sudoro-sofeur,eu mai vin. Ma pis pe pomana voastra.

GHIOCA PE FACEBOOK SUUUGEEE ACADEAUA

#48588 Re: GHIOCA PE FACEBOOK SUUUGEEE ACADEAUA

2016-09-15 18:42

#48115: GHIOCA PE FACEBOOK SUUUGEEE ACADEAUA - GHIOCA PE FACEBOOK SUUUGEEE ACADEAUA 

 

GHIOCA PE FACEBOOK SUUUGEEE ACADEAUA PE CARE O SI RONTAIE

https://www.facebook.com/photo.php  suuuugeee acadeaua si o rontaie, voi deschideti link daca nu credeti http://imgur.com/a/x136U   

 

PARNAIASUL  DE SERVICIU, PUSCARIASUL, POFTA BUNA SI CERINTA ITI ESTE INDEPLINITA!!!!!

HALIT.

 

SALVAREA OLTHIM ARPECHIM..GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE

#48589 SALVAREA OLTHIM ARPECHIM..GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE

2016-09-15 18:55

MAI PE INTELESUL TUTUROR CE E SCRIS A FOST PREZIS DIN 2014 

SALVAREA OLTHIM-ARPECHIM....GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE

"Dupa discutia de astazi de la Pitesti cu dl.Stanescu se trag urmatoarele concluzii:
1.Se taraganeaza problema pana la alegeri. Functie de cine "iese" la alegeri "scoate dl ministru Nita asul din maneca,daca mai ramane"...sau nu! (pleca cu AS cu tot), mai vedem....(deci cu alte cuvinte aveti grija pe cine votati!)Oricum chiar daca iese sau nu, cine trebuie, se pare ca decizia este luata deja din alte considerente (PCC, firme de fier vechi,FMI,etc.,-deci supunere totala pentru interesele NOASTRE!!!!!!!!!!!!) si noi tot vom pleca acasa.
2.Salarii restanta ANGAJATI si ordonanta DISPONIBILIZATI la Sfantul ASTEAPTA!
3.Se calca in picioare toata legislatia din Romania iar tot aparatul judecatoresc, avocati, procurori si servicii de orice gen, au o tema clara:nu trebuie sa se dea dreptate salariatilor si disponibilizatilor si trebuie sa apere STATUL (STAT SUB UMBRELA CARUIA SE ASCUND INTERESE PERSONALE SAU DE GRUP!).
4.Se asteapta pe langa alegeri si expirarea CCM din decembrie a.i. sa nu se mai plece cu salarii compensatorii (SINDICATELE STIU DE CE!).Nu mai are rost sa comentam deoarece cine a inteles si vede ce se intampla a tras clar o concluzie.Nici macar forurile politice din Valcea si Arges nu se mai intereseaza de problema OLTCHIM-ARPECHIM.Minunata industrializare a Romaniei promisa de GUVERN si marirea numarului de locuri de munca s-a uitat si a ramas la nivel de promisiune electorala si minciuna!
5.Sindicatele care cf.legislatiei in vigoare ar trebui sa apere drepturile salariatilor si ale fostilor salariati de pe urma carora au ros un ciolan, sunt partase cu conducerea, indiferent care este ea.Unii apara interesele Petrom si PSD (indepartarea concurentei), iar altii apara interesele PDL pentru a demonstra ca PSD nu face nimic. Din aceasta lupta perdantii suntem noi:salariati,disponibilizati si POPORUL ROMAN! Si daca ne gandim ca toate aceste se fac pentru interese obscure de grup si personale, cum sa nu iti versi focul pe ei?

Oare ce fac Serviciile Secrete daca nu se iau masuri de catre cei care au acces la informatii? De ce nu se schimba legislatia ca aceste Servicii sa poata informa popu.latia sau DNA-ul despre faptul ca au anuntat si nu s-au luat masuri de forurile carora li s-a adus la cunostiinta despre starea de fapt, pana nu este prea tarziu ca in cazul PETROM?

Ar fi multe de spus dar vad ca degeaba se spun pentru ca "APA TRECE, PIETRELE RAMAN!", iar noi ramanem cu punga goala pe drepturile constitutionale si legale."

===

 Si pentru ca se pregateste o mare pomana , iata si pomana, luati-o serviciile secrete si voi astia din Oltchim puscariasii, mancati-va dejectiile,

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48590 Re: 50 de ani de existenţă a combinatului Oltchim, sărbătoriţi cu acuzaţii grave

2016-09-15 19:02

#48551: 50 de ani de existenţă a combinatului Oltchim, sărbătoriţi cu acuzaţii grave - 50 de ani de existenţă a combinatului Oltchim, sărbătoriţi cu acuzaţii grave 

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA OLTCHIM 2013-2016.OLTCHIM INCHIS. ARPECHIM INCHIS DE MULTI ANI!!!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48591 Re: Re: Este pe 17 sau este pe 18 septembrie pomana porcilor din OLTCHIM?

2016-09-15 19:03

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48592 SIDICATELE PERMIT SI DORESC POMANA, IAR GROAPA LE ESTE FACUTA SI VOR FI ARUNCATI TOTI SI INGROPATI!

2016-09-15 19:13

#48580: -  <= UNDEE POOOLAAA NOASTRA SUNT SINDICATELE DIN 2012 PANA  ACUM IN 2016?????? PUSCARIASIII...

 

SINDICATE VA MANCATI CACAATUL CU TOTII SI VETI FI INGROPATI CU TOTII, ODIHNA VESNICA!!! VETI LINGE SI LA MUSULMANI.

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA, CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR, AFARA DIN OLTCHIM !!!!!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN #30014 SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48593 SINDICATELE OLTCHIM SUNTETI IN PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM ?NU, VOI N-ATI FOST SI NU EXISTATI!

2016-09-15 19:18

#48293: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: SINDICATELE OLTCHIM SUNTETI IN PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM ?NU, VOI N-ATI FOST SI NU EXISTATI ! 

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA OLTCHIM 2013-2016.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. PENALI!!!!!!!!!!!!!

AICI TREBUIAU SA FIE TOTI SINDICALISTII, TOTI SINDICALISTII SA SE LUPTE PENTRU OLTCHIM, LA TRIBUNAL PENTRU A APARARA SALARIATII SI INTERESELE SOCIETATII PE LEGILE CARE VA STAU PE PETITIE,

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

http://portal.just.ro/ 

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 04.04.2016
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 


Musafir

#48594 Re: Re: Re: SINDICATELE OLTCHIM SUNTETI IN PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM ?NU, VOI N-ATI FOST SI NU EX

2016-09-15 19:25

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48595 Re: OLTCHIM 2013 PANA AZI SUNT CAZURI PENALE!!!!!!

2016-09-15 19:30

#48482: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - OLTCHIM 2013 PANA AZI SUNT CAZURI PENALE!!!!!! 

 

   

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

http://portal.just.ro/ 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 04.04.2016
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

12.10.2016

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:   



 

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA SI ESTE VALABIL PENTRU TOTI, INCLUSIV SALARIATII AN

#48596 Re: PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

2016-09-15 19:43

 

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA SI ESTE VALABIL PENTRU TOTI, INCLUSIV SALARIATII ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM. DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO. Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CURENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

"Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu.

 Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

http://www.impactreal.ro/

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,   

etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan   Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special 

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA 

 etc.oltchim.ro

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA SI ESTE VALABIL PENTRU TOTI, INCLUSIV SALARIATII ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48597 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-15 19:49

#48477: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 

 

Remus Borza, administratorul judiciar CET Govora,  a specificat  pe VALCEA UNU TV si a declarat ca OLTCHIM prin HOTII din combinatul chimic,  AU FURAT BANII CREANTE CURENTE OLTCHIM PRIN REFUZUL ACHITARILOR SI SUSTRAGEREA  BANILOR CREANTE CURENTE OLTCHIM!!!!!!! PENAL!!!!!!!!! PENAL!!!!!! PENAL!!!!! PENAL!!!!! PENAL!!!!!!!!

 CAZURI PENALE LA OLTCHIM CONFORM LEGII INSOLVENTEI PRIN  FURTUL BANILOR CREANTE CURENTE ACHITARI!!!!!PENAL!!!!!! PENALLLLLL............!!!!!!!!! PENAL!!!!!!!!! PENAL!!!!!!!

PENALLLL!!!!!!!!

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA OLTCHIM 2013-2016.

 

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CURENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

 

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!! UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

 JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2014-2015-2016:UNDE SUNT BANII???? " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

 "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!... PENALE !!!!!! PENALE !!!!!! PENALE !!!!!! PENALE !!!!!! 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48598 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2016-09-15 19:51

#48597: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CURENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CURENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015-2016:UNDE SUNT BANII????

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

 

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01.2015

 

link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

     
Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

  http://www.impactreal.ro/

DISPONIBILIZATII DE N- ORI PAGUBITI:

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI 2013;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM 2013  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM 2012 SI PENALIZARI CU DOBANZI DIN 2013 PANA AZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI SALARII  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN anul 2012,CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII 2013 CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI SI N-AU AJUNS LA DESTINATARII DISPONIBILIZATI 2013;

4. BLOCATI SI DETURNATI VOIT FARA ACORDUL SCRIS DE CATRE DISPONIBILIZATI  2013, ILEGAL FIIND BLOCATI CATRE MASA CREDALA 2013-2014,SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME..., DOVEDITE ACUM CA NU AVEAU CE CAUTA ACOLO BLOCATE;

5. ANAF IMPOZITATI, PILONUL II PENSII PRIVATE SI CASEI DE PENSII STATUTUL ROMAN, APAREM CU SUME DE BANI  PE CARE NOI NU-I AVEM NICI PANA AZI;

6. INCALCAREA LEGII INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE CATRE PIPEREA CU ASOCIATII &CO SI  NICULAE BALAN BDO Business Restructuring SPRL si restul participantilor....!!!!!!

7.

8.

9.

10.

-

-

-

N.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!! S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CURENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48599 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2016-09-15 20:51

#48598: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER 

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CURENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA OLTCHIM!!!  JOS CENZURA ROMANIA!!! 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. PENALI!!!!!!!!!!!!!

Creantele salarii in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecereacreantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior. 

LEGEA 85/2006

 Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie: 

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidataABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

CREANTELE SALARII CURENTE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 


Musafir

#48600 Re: Re: O SA TE F.UT..T IN GURA TALPASENE,ROIBULE,CERNEVEE,TRADATORILOR,DALE MU..IE RADUTOIULE

2016-09-15 22:11