Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#47126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-15 09:06

#47123: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI 

 lasa l frate ca asta o sa moara de prostul si moistul [sogaciul]lui tacso cra cra,e unul manivela zis gaoaza retardata,acum se reprofileaza cu limba,linge nu mai soge.

DNA: Fostul ministru Constantin Niță, trimis în judecată

#47127 DNA: Fostul ministru Constantin Niță, trimis în judecată

2016-06-15 12:44

DNA: Fostul ministru Constantin Niță, trimis în judecată

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar pe cauțiune, a fostului ministru Constantin Niță, acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, în cursul anului 2013, Constantin Niță, deputat în Parlamentul României și, la data faptei, ministru al Energiei, i-a solicitat unui om de afaceri (denunțător) un comision de 5% din valoarea unui contract încheiat de societatea comercială a acestuia cu primăria unui municipiu.

''Comisionul a fost pretins de Niță Constantin în schimbul exercitării influenței sale asupra primarului de municipiu și a promisiunii că va interveni pe lângă acesta pentru a-l determina să agreeze semnarea și buna derulare a contractului cu firma omului de afaceri. Activitățile de exercitare a influenței pe lângă funcționarul public și de efectuare a promisiunii că-l va determina să îndeplinească actele ce intrau în atribuțiile sale de serviciu au fost înfăptuite de inculpatul Niță Constantin în cursul anului 2012. De asemenea, solicitarea sumei în cuantum de 5% din valoarea contractului a avut loc după inițierea procedurii privind proiectul respectiv, precum și după solicitarea, de către primar, cu titlu de mită, a unui procent de 10% din valoarea contractului, acțiuni ce au avut loc în prima parte a anului 2013'', precizează DNA într-un comunicat transmis AGERPRES.

Procurorii arată că, potrivit înțelegerii, suma reprezentând 5% din valoarea contractului (aproximativ 3,4 milioane lei) trebuia să îi fie remisă lui Niță în două forme — parțial în numerar și parțial printr-un contract de consultanță fictiv, ce urma a fi încheiat cu o persoană de încredere din anturajul inculpatului.

''În consecință, la data de 21 iulie 2013, Niță Constantin a primit 30.000 euro de la omul de afaceri, în incinta unui restaurant libanez, dintr-un hotel din București. De asemenea, la solicitarea lui Niță Constantin, a fost contactată persoana de încredere a acestuia, care a propus încheierea unui contract de consultanță cu o anumită firmă, la prețul de 5.000 euro + TVA/lună, care a și fost semnat la data de 2 mai 2013. În baza acestui contract fictiv (serviciile facturate nefiind, în fapt, prestate de firmă), reprezentanții omului de afaceri au remis firmei indicate de Niță Constantin, prin intermediul acestui mecanism, suma totală de 303.118 lei, în tranșe lunare, în perioada mai 2013 — iunie 2014'', se mai arată în comunicatul DNA.

Procurorii susțin că suma solicitată nu a fost achitată integral, ci două tranșe, de 30.000 euro, respectiv 303.118 lei, iar sumele au fost folosite, în mare parte, pentru diverse cheltuieli ale organizației județene de partid, la solicitarea fostului ministru.

În cauză, a fost instituită măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor imobile aflate în proprietatea lui Constantin Niță până la concurența sumei de 435.823 lei, reprezentând obiectul infracțiunii de trafic de influență reținute în sarcina sa.

Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunerea de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

http://www.agerpres.ro/justitie/2016/

DNA: Fostul ministru Constantin Niță, trimis în judecată

#47128 DNA: Fostul ministru Constantin Niță, trimis în judecată

2016-06-15 12:48

15 iunie 2016
Nr. 830/VIII/3

COMUNICAT


Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată,

sub control judiciar pe cauțiune, a inculpatului

NIȚĂ CONSTANTIN, deputat în Parlamentul României, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență,

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În cursul anului 2013, inculpatul Niță Constantin, deputat în Parlamentul României și, la data faptei, ministru al Energiei, i-a solicitat unui om de afaceri (denunțător) un comision de 5% din valoarea unui contract încheiat de societatea comercială a acestuia cu primăria unui municipiu. Comisionul a fost pretins de Niță Constantin în schimbul exercitării influenței sale asupra primarului de municipiu și a promisiunii că interveni pe lângă acesta pentru a-l determina să agreeze semnarea și buna derulare a contractului cu firma omului de afaceri.

Activitățile de exercitare a influenței pe lângă funcționarul public și de efectuare a promisiunii că-l va determina să îndeplinească actele ce intrau în atribuțiile sale de serviciu au fost înfăptuite de inculpatul Niță Constantin în cursul anului 2012.

De asemenea, solicitarea sumei în cuantum de 5% din valoarea contractului a avut loc după inițierea procedurii privind proiectul respectiv, precum și după solicitarea, de către primar, cu titlu de mită, a unui procent de 10% din valoarea contractului, acțiuni ce au avut loc în prima parte a anului 2013.

Potrivit înțelegerii, urma ca suma reprezentând 5% din valoarea contractului (aproximativ 3,4 milioane lei) să îi fie remisă lui Niță Constantin în două forme: parțial în numerar și parțial printr-un contract de consultanță fictiv, ce urma a fi încheiat cu o persoană de încredere din anturajul inculpatului.

În consecință, la data de 21.07.2013, Niță Constantin a primit 30.000 euro de la omul de afaceri, în incinta unui restaurant libanez, dintr-un hotel din București.

De asemenea, la solicitarea lui Niță Constantin, a fost contactată persoana de încredere a acestuia care a propus încheierea unui contract de consultanță cu o anumită firmă, la prețul de 5.000 euro + TVA/lună, care a și fost semnat la data de 2 mai 2013. În baza acestui contract fictiv (serviciile facturate nefiind, în fapt, prestate de firmă), reprezentanții omului de afaceri au remis firmei indicate de Niță Constantin, prin intermediul acestui mecanism, suma totală de 303.118 lei, în tranșe lunare, în perioada mai 2013-iunie 2014.

Suma solicitată nu a fost, așadar, achitată integral, ci două tranșe, de 30.000 euro, respectiv 303.118 lei. Sumele au fost folosite, în mare parte, pentru diverse cheltuieli ale organizației județene de partid, la solicitarea lui Niță Constantin.

În cauză, a fost instituită măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor imobile aflate în proprietatea inculpatului Niță Constantin până la concurența sumei de 435.823 lei, reprezentând obiectul infracțiunii de trafic de influență reținută în sarcina sa.

Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunerea de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

http://www.pna.ro/comunicat

 

multa stima de la PICASSO.

#47129 NU AVEM UN CREIER LA MIJLOCUL TERENULUI ...ORELE.. 20 00.PUNCT

2016-06-15 16:56

#47126: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI 

 nea PUIULEEE,daca nu l bagi pe SINMARTEAN a 2[doua] repriza o sa ai pe constiinta acest meci,ai nevoie de un CREIER ADEVARAT,daca nu...........s ar putea sa venim acasaaaa


Musafir

#47130 Re: NU AVEM UN CREIER LA MIJLOCUL TERENULUI ...ORELE.. 20 00.PUNCT

2016-06-15 16:57

#47129: multa stima de la PICASSO. - NU AVEM UN CREIER LA MIJLOCUL TERENULUI ...ORELE.. 20 00.PUNCT 

 AM UITAT SA SPUN CA IUBESC ROMANIA,DAR NU TOATA,NU SCIRBELE CERNEVISTE,NU TRADATORII OLTCHIMULUI.

NUMAI BISERICUTE SI LA NATIONALA BA KAKAT DE IORDANESCU

#47131 Re: TE N GITU MATI NEA PUIULE IORDANESCU,EU PICASSO.

2016-06-15 18:06

#47130: - Re: NU AVEM UN CREIER LA MIJLOCUL TERENULUI ...ORELE.. 20 00.PUNCT 

 IN GITU MATI SI AL MAMELOR VOASTRE DE RETARDATI COMUNISTO SECURISTII,TU IORDANESCULE KAKAT PSD ist,CE JOCURI FACI NEMERNICULE,JOCURILE SI OAMENII LUI BURLEANU IN TEREN?........CE A SPUS OAMENI BUNI PICASSO?............SI DACA MA INJURATI VREO CITIVA FRAIERII,SA MI SPUNE TI SI MIE PICASSO ,CITE ATACURI VERTICALIZATE SAU PERPENDICULARE PE POARTA ELVETIEI AM AVUT[3]ATIT  AM AVUT IN    REPRIZA SECUNDA.

Mihai Diculoiu pe facebook

#47132 Mihai Diculoiu pe facebook

2016-06-15 19:52

Mihai Diculoiu

Administratorul special de le SC Oltchim trebuie sa raspunda pt jaful de la SC Oltchim deoarece: -toate autoturismele sunt puse la dispozitia sefilor de sectii si a directorilor.Cine este acest Sofianu -fals sef serviciu productie care conduce VL 05 CCH? De ce acest personaj in fiecare an are CIM suspendat si lucreaza in strainatate? Cei care au autoturisme la dispozitie mai primesc 80 lei/luna pentru transport,dar in realitate cumpara guma de mestecat. -SC Oltchim nu este vaca de muls pt . Bogdan Stanescu ,care face chefuri in cantina Oltchim, are sofer la dispozitie si se plimba de buna voie in strainatate cu falsul director comercial-Arman Spiru Ciobescu si cu directorul general adj supus -Victor Avram -SC Sistem Plast nu este firma lui Bogdan Stanescu pt a-l aduce pe Mircea Pavelescu pe post de director la aceasta firma ,deoarece acesta i-a permis lui Bogdan Stanescu sa plimbe hartiile pe post de curier in AVAS in vremea cand Pavelescu era presedinte AVAS Iata ca Pavelescu a furat din Sistem Plast suma de 80 000 lei si a plecat ,dar Bogdan Stanescu doarme pt ca actionarii Oltchim nu-l trag la raspundere -nu a elaborat plan de reorganizare Oltchim din partea debitorului Oltchim -raporteaza profit fals fara sa achite salariile restante si platile compensatorii -aduce in Oltchim directori incompetenti din Bucuresti -creaza presiune pe salariati cu sprijinul sindicatelor existente in Oltchim, care apara grupuri de interese si nu drepturile tuturor salariatilor Oltchim -face abuzuri in serviciu si falsuri in inscrisuri fara a fi sanctionat conform legii Cer autoritatilor statului sa intervina pt a elimina jaful la Oltchim..Oltchim nu este firma lui Bogdan Stanescu.Victor Avram nu trebuie sa fie sluga lui Bogdan Stanescu pt ca primeste un salariu lunar net de 12 000 lei,trebuie sa apere interesele Oltchim,ale actionarilor Oltchim,care sun t companii de stat.Chiar nimeni nu intervine sa elimine acest jaf la Oltchi?/Cei responsabili din judetul Valcea trebuie sa elimine acesti impostori si profitori pe seama FALIMENTULUI OLTCHIM.Salariatii Oltchim trebuie sa reactioneze si sa nu mai admita aceste abuzuri si umilinte din parte acestor personaje rauvoitoare si cu interese exclusiv personale


Musafir

#47133 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-16 05:39

#47124: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI 

 Cand ti -a zis ala ca fumezi prostii,  ai sărit ca ars.

Tie iti trebuie un loc cu multa liniste si verdeata , ciripit de randunele .

Poate iti revii dracu !

Sau mai bine zis , ies dracii din tine .

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47134 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-16 07:59

#47133: - <= PCR = PILE, CURVE SI RELATII....

 Babuinule sufocat si isterizat lipsa creier, nu te da ca esti altu' si nu mai trambita aiureli aici ca si asa esti batut in bostanul ala gol PCR = PILE, CURVE SI RELATII....., lingau si ...ue-ist ce esti!!!!! Leprosule si jagardea indobitocita, baaaa animalule maimutarit...., mai stai o tura si mananca tot, sufocatule de prostie si lipsa creier!!!!!!

PERCHEZIȚII ÎN VÂLCEA: Evaziune de 20.000.000 de lei în domeniul construcțiilor

#47135 PERCHEZIȚII ÎN VÂLCEA: Evaziune de 20.000.000 de lei în domeniul construcțiilor

2016-06-16 08:38

Percheziții în Olt, Vâlcea, București și alte trei județe într-un dosar de evaziune în domeniul construcțiilor au loc chiar în aceste momente. Peste 40 de mandate de percheziție domiciliară în Capitală și pe raza județelor Olt, Giurgiu, Buzău, Vâlcea și Ilfov, precum și 38 mandate de aducere sunt puse în aplicare de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Oamenii legii anchetează în acest dosar infrațiuni de de evaziune fiscală și spălare a banilor în domeniul construcțiilor, serviciilor de pază și consultanță. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 20.000.000 de lei.

”Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții au creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat având la bază înregistrarea în documentele de evidență contabilă și declararea fiscală a unor achiziții fictive în domeniul construcțiilor și materialelor de construcții, serviciilor de pază și consultanță, urmărind sustragerea de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin diminuarea bazei impozabile și deducerea frauduloasă a taxei pe valoare adăugată.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Poliția Sectorului 4.

Acțiunea beneficiază de suportul Inspectoratului General al Poliției Române — Direcția Operațiuni Speciale”, , informează un comunicat de presă al DGPMB.

http://www.voceavalcii.ro/3

IONEL VÂNCEA: Greva minerilor de la Berbeşti nu este exclusă!

#47136 IONEL VÂNCEA: Greva minerilor de la Berbeşti nu este exclusă!

2016-06-16 08:40

IONEL VÂNCEA: Greva minerilor de la Berbeşti nu este exclusă!

În cadrul unei conferinţe organizată cu ocazia alegerilor din cadrul filialei din Râmnicu Vâlcea, la care au fost prezenţi vicepreşedintele Cartel Alfa, Petru Dandea şi vicepreşedintele Cartel Alfa Râmnicu Vâlcea, Ionel Vâncea, s-a adus în discuţie şi situaţia CET Govora, care, în urmă cu ceva timp a intrat în insolvenţă.

La întrebarea legată de contractual colectiv de muncă, Ionel Vâncea susţine că toate sindicatele care fac parte din Cartel Alfa sunt de acord cu încheierea acestuia. S-a adus în discuţie şi greva minerilor de la CET Govora. Conform spuselor lui Ionel Vâncea, minerii vor aştepta ca administratorul judiciar, Remus Borza, să îşi intre în funcţie şi că o posibilă grevă încă este luată în calcul dacă Borza nu va fi de acord cu revendicările minerilor. Remus Borza intenţionează să facă restructurări la personalul supraîncărcat TESA şi să încheie contractual colectiv de muncă.

De asemenea, s-a menţionat faptul că temerile legate de faptul că Râmnicu Vâlcea ar putea să rămână fără căldură sunt nefondate, deoarece există suficient stoc de cărbune.

http://www.voceavalcii.ro/36728

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47137 Re: IONEL VÂNCEA: Greva minerilor de la Berbeşti nu este exclusă!

2016-06-16 08:45

#47136: IONEL VÂNCEA: Greva minerilor de la Berbeşti nu este exclusă! - IONEL VÂNCEA: Greva minerilor de la Berbeşti nu este exclusă!  

 

 

IONEL VÂNCEA

FOST " Liderul de sindicat al societăţii Mentchim " (FALIMENT)" şi totodată " (ACUM) " vicepreşedinte al Cartel Alfa, Filiala Vâlcea, Ionel Vâncea "  

Ion Vincea a ajuns la judet vicepresedinte CARTEL ALFA impins de politic. Mentchim unde era lider sindicat neales de salariati, a dat faliment.

Uniunea Sindicala Teritoriala Filiala VALCEA
Ramnicu Valcea, Calea lui Traian, Nr. 134, 240183
Tel/fax: 0250 733 949, 0350 412 428
filialavl@cartel-alfa.ro

Vicepreşedinte: Ion VÂNCEA 

http://www.cartel-alfa.ro/

 

 

SLO

#47138 Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa

2016-06-16 08:51

Conducerea Sindicatului Liber este plecata la mare pe banii membrilor de sindicat de aceea nu s-a acordat nimic de Paste membrilor de sindicat de saptamana viitoare vor face un alt sindicat cu  

[CHIMISTUL] aceeasi conducere.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47139 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. POMANAGII:

2016-06-16 08:54

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

    ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

AFLA SI TU PIPEREA CU CINE ACTIVEZI IN COMBINATUL CHIMIC, ITI ADUCEM AMINTE, CITESTE-I PE TOTI SI DIN #35193 SI...

 

http://www.oltchim.ro/

 

Conducerea societatii

 

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

 
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47140 Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa

2016-06-16 08:55

#47138: SLO - Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa <= SUNTETI TOTI PCR -ISTII  = PILE, CURVE SI RELATII.....,  FOMISTII CARE SCOATETI DEGETUL DIN KURRR SI  IL  BAGATI IN GURA CA PE ACADELE VI LE SUUUUGETI, HOOOOOTIIIILORRRR!!!!! SI LIMBILE LE INFIGETI IN KURURILE SEFUUUUTILOR LE FACETI NESS-UL CA MIXERUL SI CARE VA DAU LA ...UEEEEEEE....LUATI ...UEEEE!!!

 Au schimbat muntele cu marea. HUUUUUUUUUUUU HOTIIIIII!!!!!!!!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47141 Re: Re: ASA A INCEPUT TOTUL CU MASA SI DANSUL LA OLTCHIM

2016-06-16 09:00

ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, Spiru-Ciobescu si acum cauta tacamuri de aur la cantina sta sub masa mort de beat cu amicul lui Stanescu si pramatia betiva Avram, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

CE VREMURI...., CE TIMPURI!!!! SA MANANCI BANII ALTORA SI SA NU FACI NIMIC, PAGUBA LA MAXIM, CE BETIA TA... SPECIALISTULE...!!!! HAI CA SUS PE MUNTE E BUN VINUL SI TE-AM VAZUT SI NOI CA ESTI ACOLO. MAGIC TIC TAC.... ACUM VINE IARNA (OARE A  CATA IARNA PE BANII ALTORA FURATI) SI PARTIEEEEEEEE......HOTILOR!!!!!!!!!!

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII, ATI FURAT. VOI ERATI SUS PE MUNTE CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRIIIIIII?????? 

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

Spiru-Ciobescu CU CONSOARTA LUI HOTIII!!!!!

2013-12-05 14:35

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

 
SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012

Bun ii vinu sus pe munte !

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/

 

==================

 si continuare....

Oltchim se extinde în cultivarea de plante

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor - Bursei de Valori.
 

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS. 

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!


Musafir

#47142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-16 09:33

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47143 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-16 09:35

#47142: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI <= Vrei sa spui ca indesi in tine otravitule si bolanzitule. 

 Deee ma ati ramas cu substantele prin combinat, sigur aveti bostanul rosuu si limba verde. Marsss ...ue-istiulor ca muriti ca libarcile de dobitoace animalizate ce sunteti!!!!!


Musafir

#47144 Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa

2016-06-16 09:36

#47140: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa 

 Tu le su.gi  poola si lor tare le place .

Latrii ca prostul si le mirosi chilotii , ca pe ei oricum ii doare la bască , istericule .

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47145 Re: Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa

2016-06-16 09:38

#47144: - Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa <= SUNTETI TOTI PCR -ISTII  = PILE, CURVE SI RELATII.....,  FOMISTII CARE SCOATETI DEGETUL DIN KURRR SI  IL  BAGATI IN GURA CA PE ACADELE VI LE SUUUUGETI, HOOOOOTIIIILORRRR!!!!! SI LIMBILE LE INFIGETI IN KURURILE SEFUUUUTILOR LE FACETI NESS-UL CA MIXERUL SI CARE VA DAU LA ...UEEEEEEE....LUATI ...UEEEE!!!

 Bagi limbuta in kur si te lingi pe degete dupa ce ai ramas cu ele infite-n kakat. Mortaciune crapi ca maimutoiii infantili lipsa creier si otravit de idiotenie!!!


Musafir

#47146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-16 09:38


Musafir

#47147 Re: Re: Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa

2016-06-16 09:40

#47145: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa 

 O tot dai cu limba in cu.r si alte alea , sunt amintirile tale de cand lingeai prin combinat ??:)))

Ca tare iti place cu ele in gura :))))

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-16 09:42

#47146: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI <- HAHAHAAAAHIIIIHIIIHIIHAAAA HAHA CAT DE INFANTIL MINTAL ESTI SI SUNTETI DE BOLANZI!!! MAI PUN 5 LEI SI VA TRIMIT LA TRATAMENT, SAU CATI BANI VA TREBUIE SA FITI TOTI TRATATI

 Babuinul stors de prostie, arati maimutoiule ca esti atat de infantil incat nici nu stii ce lasi scris!!!!!!!!!! Arati a maimuta cum lasi maimutarelile publicate aici. Booooolovane sugaciuleeeee, esti debil mintal. TRambita ta si altora e scoasa din context asa cum sunteti de infantili maimutariti si lipsa creier!!!!!!!! Dobitoacelor maimutarile si lipsa creier.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47149 Re: Re: Re: Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa

2016-06-16 09:47

#47147: - Re: Re: Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa <- HAHAHAAAAHIIIIHIIIHIIHAAAA HAHA CAT DE INFANTIL MINTAL ESTI SI SUNTETI DE BOLANZI!!! MAI PUN 5 LEI SI VA TRIMIT LA TRATAMENT, SAU CATI BANI VA TREBUIE SA FITI TOTI TRATATI

 TU ESTI MA MITOMANULE, BOLANZITULE, MAIMUTARIT SI CLANTAULE BABUIN LIPSA CREIER UN CERSETOR SUGATIVIZAT MAIMUTARIT CARE ESTI  LINGAU LA KUURURILE LOR ASTEPTI CARDUL SA FIE PLIN SI ALTCEVA NU STII NIMIC DECAT CAND BAGA BANII IN CARD, TU NU STII NICI DATA CAND INTRA BANII PE CARD NTREBI PE ALTII!!!!!!!!!! ESTI ALA DE BAGI DEGETELE IN KAKAT SI TE LINGI INTENSSSSSSS CA LE BELESTI CA PE  ACADELE   ..UE-ISTI, VOI MAAA MITOMANILOR!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47150 Re: Re: Re: Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa

2016-06-16 09:51

#47147: - Re: Re: Re: Re: Cotizati,cotizati si iar cotizati-caci veti pleca acasa <= SUNTETI TOTI PCR -ISTII  = PILE, CURVE SI RELATII.....,  FOMISTII CARE SCOATETI DEGETUL DIN KURRR SI  IL  BAGATI IN GURA CA PE ACADELE VI LE SUUUUGETI, HOOOOOTIIIILORRRR!!!!! SI LIMBILE LE INFIGETI IN KURURILE SEFUUUUTILOR LE FACETI NESS-UL CA MIXERUL SI CARE VA DAU LA ...UEEEEEEE....LUATI ...UEEEE!!!

 PARAZITULE, NICI NU GANDESTI SI NICI NU DOVEDESTI CA STII CEVA DECAT SA MAIMUTARESTI SI SA SCOATETI DIN CONTEXT. 

ESTI UN FRECANGIU DE INTINDE SI AIURESTE TIMPUL PRIN COMBINAT SAU UN RATACIT IN SCRIERI CARE HABAR NU ARE CE LASA SCRIS  SI SA NU-MI SPUI CA ESTI IN TIMPUL SERVICIULUI PE NET HAHAHAAAAA, MAIMUTELOR BABUINIZATE. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA  DOBITOACELOR MURITI CA ANIMALELELE  DE PADUCHIOSI SUGACI CE SUNTETI.

MARDARE UITE UNDE-TI STAU PADUCHIOSII PE NET  IN ORA DE PROGRAM ARTISTIC HAHAAHAAAA, SUGATIVIZEAZA SI PORCAIESC MAIMUTARII AICI!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUUUUUUUUU PCR = PILE, CURVE SI RELATII...... PE ASTIA II TI TU MARDARE SI TE BUCURI CA O MIMOZA SI LA UN LINS DE LA EI.

 

RECITESTE DOBITOACA, ASTIA SUNTETI VOI SI ALTII CARE SCOATETI DIN CONTEXT, VA DAU CU RE: RE: RE...REPETITIE:

 ...UE, pramatiilor PCR, astia sunteti maaa PILE, CURVARIE SI  RELATII, uite  asa ati ramas multi la SUGATIVIZARE astia voi care nu munciti si sunteti lepre in Oltchim sau sefii vostri de partide politice penale si pramatiile ca voi care ATI LINS SI IN TRECUT SI AZI CUM MANCATI KAKAT SI STATI LA ..UE CA FETITELE PE CENTURA VALEA OLTULUI, MAI PRIMITI O TURA, MAI STATI SI MANCATI, PAPATI TOT JAGARDELELOR PCR. In Oltchim  javrele care au stat ascunse si fugeau de munca au glascior azi, pramatiile si .. ..ue-istii. SUGACILOR si MOLFAITORILOR, se plang toti ca sunteti cretini  multi foarte prosti si aburiti ramasi. Foarte multe scursuri ati ramas angajati ( unii ) , scursurile vietii, HABARNISTI INDOBITOCITI SI BABUINI LIPSA CREIER CU FUMURI MULTE IN BOSTANE. PCR!

Ii respectam si ii vom aprecia mereu pe cei care chiar muncesc si sunt cei mai buni in Oltchim, tot respectul!!! Pana cand va vor tine ma in carca pe voi aia din pavilioane si care mai sunteti imprastiati prin sectii sau la Bucuresti, unii chiar in strainatate isi fac veacul  si doar apareti si voi pe listele de stat de plata la incasari salarii ( nemeritate pentru ca nu va justificati nici prezenta sau sunteti de ochii cititorului de la poarta ca bagati cartela doar  atat) .PENTRU ALTII CARE MUNCESC SI ISI VAD DE TREABA SI PROGRAM LA SERVICI DATI CU BICIUL SI-I INFIERATI, II CONSTRANGETI SI-I UMILITI , ZI MARDARE CUM E TREABA PSIHLOGICA, AIA DE O APLICI CA LA ANIMALE SI LASI PCR SA ZBURDE???? Pe voi aia care incingeti net-ul in timpul serviciului, stati prin bude la fumat, fugiti ca lichelele de munca  sau  la .. sexat, pe voi cei care puneti de sindicate ca sa scapati de a muncii, pana cand ma babuinilor sufocati si inapti lipsa creier????  De aia dispera Oltchim ca, nu mai are cu cine  muncii in Oltchim??? Voi nu munciti javrelor, poluati si sunteti otraviti si inapti mintal. Nici legea nu o stiti sa o cititi multi din voi. pentru ca va depaseste limba romana. Parazitii si parazitarii Oltchim, asta ati fost si ramaneti aia de plimbati timpul prin Oltchim ori aici pe net.

 

P.S. va luati rau " c.oita " asa cum iti sta tie si altora ca tine pe buzite ca asa va alintati, va luati rau in ...ue-ita.