Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#42126 Re:

2015-07-21 06:17

#42125: -  

 A venit vremea sa scapam de coardele batrane pensionabile din sindicate. diculoiu s-a dus . urmeaza dumitru mai coarda decat diculoiu.  dar care acum incearca sa se puna in locul lui diculoiu  cu tot cu sindicat. mituind pe cei care vin in sindicatul URINA.

NEWS ALERTA:

#42127 România așteaptă în continuare banii chinezilor

2015-07-21 06:37

România așteaptă în continuare banii chinezilor

 

China e o ţară îndepărtată rău şi cam aşa par să fie şi investiţiile promise în România. Marile proiecte la care erau anunţate participări chinezeşti bat pasul pe loc, aşa, ca un regiment de gardă aflat doar la paradă. Sunt doar frumos de arătat, dar mai greu de concretizat. În toamna anului 2013, oficialii din România şi China nu mai pridideau să încheie acorduri şi memorandumuri la Bucu_reşti, însă a trecut mai bine de jumătate de an şi nu se văd semne vizibile ale parteneriatelor cu chinezii.

Una dintre colaborarile cu chinezii trebuia sa se concretizeze într-o investiție de un miliard de dolari la termocentrala Rovinari. Proiectul este blocat. România ar fi trebuit să participe prin Complexul Energetic Oltenia la această investiţie, cu o contribuţie în natură - un grup de producţie dezafectat în locul căruia se va construi cel nou, cu chinezii. Însă potrivit companiei, e o problemă cu garantarea acţiunilor pe care le va avea CE Oltenia, iar aprobarea acestora e de competenţa acţionarilor. Iar majoritar este statul român. Practic, societatea mixtă care ar trebui făcută cu China Huadian Engineering nu se poate face în acest moment.

Și un alt proiect uriaș, cel al hidrocentralei prin pompaj de la Tarniţa nu progresează așa cum s-ar dori. Este un proiect de 1,2 miliarde de euro, dar dincolo de manifestarea unui interes din partea unor companii chinezești, nu există ceva concret. E un proiect extrem de costisitor, care are șanse să aducă pierderi. Actualii administratori ai Hidroelectrica susţin că investitorii chinezi ar solicita statului un preţ de vânzare a energiei care să asigure profitabilitatea investiţiei. Greu de îndeplinit o asemenea cerere într-o piaţă care se dorește a fi liberă.

Proiectul hidroecentralei de la Tarniţa a fost prezentat chinezilor încă din 2011 și chiar dacă au trecut patru ani, nu s-a concretizat nimic. În jurul acestui proiect au roit mai multe companii chinezești, însă au fost mai multe piedici, inclusiv studii de fezabilitate expirate.

Proiectul reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă este în faza de intenţie. A scrisorilor de intenţie. Încă se mai negociază cu China General Nuclear Power Corporation pentru a avea o înţelegere. Nuclearelectrica va trebui să facă o companie de proiect cu cea chineză, în care investitorul străin să deţină pachetul majoritar în acest proiect care, după ultimele evaluări, ar fi trebuit să depășească șase miliarde de euro.

După forumul economic dintre Europa de Est și China desfășurat la Bucu_rești la final de 2014, pentru România erau anunţate, neoficial, investiţii cuprinse între 6 și 8,5 miliarde de euro.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/

NEWS ALERTA:

#42128 O companie chineză vrea să cumpere rafinăria Petrotel. Grupul rus a declinat oferta

2015-07-21 07:07

O companie chineză vrea să cumpere rafinăria Petrotel. Grupul rus a declinat oferta

O companie petrolieră chineză a contactat LukOil pentru a iniţia negocieri în vederea vânzării rafinăriei din România, dar grupul rus a declinat oferta de discuţii, afirmă surse citate de Reuters, precizând că scrisoarea de intenţie a fost adresată în martie.

Potrivit Reuters, Ion Epureanu, directorul general al companiei Kajel Holdings Limited, cu sediul în Insulele Virgine britanice a transmis Lukoil, într-o scrisoare din martie 2015, că există o oportunitate pentru iniţiarea discuţiilor în vederea vânzării rafinăriei Petrotel Ploieşti, informează Mediafax.ro

Kajel Holdings a fost mandatată de compania China Peace Petroleum Group, cu sediul la Beijing, specializată în importul şi exportul de produse petroliere.

Un purtător de cuvânt al LukOil a confirmat primirea scrisorii, reiterând că nu există niciun plan de vânzare a rafinăriei din România. Ion Epureanu a confirmat trimiterea scrisorii, fără însă a face comentarii. Reuters nu a putut lua legătura cu reprezentanţii China Peace Petroleum Group.

Thomas Muller, vicepreşedinte al LukOil, a confirmat săptămâna trecută că au existat oferte pentru rafinăria de la Ploieşti, subliniind însă că nu este de vânzare.

La începutul acestei luni, procu_rorii Parchetului de pe lângă Cu_rtea de Apel Ploiești au extins cercetările față de SC Petrotel Lukoil SA Ploiești și directorul acesteia, Bogdanov Andrey Iurevici, și sub aspectul infracțiunii de folosire cu rea credință a creditului societății și o nouă faptă de spălare de bani care ar fi dus la decapitalizarea societății, prejudiciul estimat fiind de aproape 1,2 miliarde euro și peste 1,5 miliarde dolari.

- See more at: http://stiri.tvr.ro/

NEWS ALERTA:

#42129 O companie chineză a contactat LukOil pentru vânzarea Petrotel. LukOil a declinat oferta

2015-07-21 07:10

O companie chineză a contactat LukOil pentru vânzarea Petrotel. LukOil a declinat oferta

O companie petrolieră chineză a contactat LukOil pentru a iniţia negocieri în vederea vânzării rafinăriei din România, dar grupul rus a declinat oferta de discuţii, afirmă surse citate de Reuters, precizând că scrisoarea de intenţie a fost adresată în martie.

Potrivit Reuters, Ion Epureanu, directorul general al companiei Kajel Holdings Limited, cu sediul în Insulele Virgine britanice a transmis Lukoil, într-o scrisoare din martie 2015, că există o oportunitate pentru iniţiarea discuţiilor în vederea vânzării rafinăriei Petrotel Ploieşti.

Kajel Holdings a fost mandatată de compania China Peace Petroleum Group, cu sediul la Beijing, specializată în importul şi exportul de produse petroliere.

Un purtător de cuvânt al LukOil a confirmat primirea scrisorii, reiterând că nu există niciun plan de vânzare a rafinăriei din România. Ion Epureanu a confirmat trimiterea scrisorii, fără însă a face comentarii. Reuters nu a putut lua legătura cu reprezentanţii China Peace Petroleum Group.

Thomas Muller, vicepreşedinte al LukOil, a confirmat săptămâna trecută că au existat oferte pentru rafinăria de la Ploieşti, subliniind însă că nu este de vânzare.

LukOil a cerut intervenţia Comisiei Europene în ancheta din România care vizează compania, argumentând că este vorba de măsuri impuse de "o instanţă judiciară relativ mică" dar care au un "impact european". Thomas Muller, vicepreşedintele LukOil, a atras atenţia că ar putea fi puse sub sechestru active în valoare de 2,2 miliarde de euro, inclusiv conturi bancare din Marea Britanie şi Olanda. Muller a admis că "nu există o linie directă între Comisia Europeană şi o instanţă judiciară din România", subliniind însă că acuzaţiile procu_rorilor români sunt "nejustificate". "Am vrea să vedem o implicare europeană în acest caz, deoarece avem de-a face cu o instanţă relativ mică dar care ia decizii uriaşe, care au impact nu doar asupra unor active din România, ci şi asupra unor active europene. Considerăm că nu este o situaţie corectă", spunea reprezentantul LukOil.

Preşedintele LukOil, Vagit Alekperov, i-a trimis acum două săptămâni o scrisoare lui Maroş Şefcovic, vicepreşedinte al Comisiei Europene responsabil de Energie, cerând "o investigaţie mai transparentă, dat fiind că activităţile constante ale rafinăriei (vizate de ancheta din România - n.red.) au impact asupra alimentării cu petrol în întreaga Uniune Europeană". Comisia Europeană a confirmat primirea scrisorii din partea Lukoil, precizând că analizează situaţia.

 Compania LukOil a contestat în justiţie măsurile asiguratorii dispuse de autorităţile române, reiterând că acuzaţiile de spălare de bani şi evaziune fiscală formulate de procu_rorii din România sunt "absolut nefondate". "Acuzaţiile (formulate de procu_rorii români - n.red.) sunt absolut nefondate", afectând afacerile, dar LukOil nu intenţionează să închidă sau să vândă rafinăria, a declarat Thomas Muller, vicepreşedintele LukOil. "Rafinăria este funcţională astăzi şi sperăm că vom putea continua activităţile", a declarat Muller, potrivit Reuters, într-o conferinţă de presă.

 LukOil a respins acuzaţiile de spălare de bani şi evaziune fiscală formulate de procu_rorii din România, anunţând că urma să conteste în instanţă măsurile asiguratorii dispuse de autorităţile române şi că aşteaptă o investigaţie "imparţială". Compania rusă LukOil a argumentat că este un contribuabil prompt la bugetul de stat din România şi un furnizor de produse la calitate pentru clienţii români. "LukOil intenţionează să conteste în instanţă ordinul Parchetului, conform procedurilor, şi mizează pe o investigare imparţială a incidentului, potrivit reglementărilor şi standardelor acceptate atât în România, cât şi în Uniunea Europeană", informa compania rusă.

"Petrotel-LUKOIL a creat aproximativ 1.000 de locu_ri de muncă la nivel regional. În ultimii nouă ani, s-au investit 540 de milioane de dolari în modernizarea rafinăriei. LukOil speră că orice obstacole în calea funcţionării acestei companii-cheie vor fi depăşite cu succes", preciza compania.

La începutul lunii iulie, procu_rorii Parchetului de pe lângă Cu_rtea de Apel Ploieşti care instrumentează dosarul Lukoil au extins măsurile asiguratorii, punând sechestru asupra unor bunuri ce aparţin companiei Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda până la concu_renţa sumei de două miliarde de euro. Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Parchetul de pe lângă Cu_rtea de Apel Ploieşti, procu_rorii acestei structuri au extins cercetările şi au dispus măsura controlului judiciar asupra a cinci persoane, între care doi cetăţeni ruşi, cu toţii angajaţi ai SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, a transmis corespondentul MEDIAFAX. Totodată, anchetatorii au dispus măsuri asiguratorii asupra unor bunuri deţinute de Lukoil Europe Holding Bvatrium Olanda şi SC Petrotel Lukoil SA, fiind puse sub sechestru conturi bancare, prime de emisiune şi acţiuni. "În cauză, în urma extinderii cercetărilor faţă de Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda şi faţă de S.C. Petrotel Lukoil S.A. Ploieşti au fost extinse şi măsurile asigurătorii. Acestea au fost aplicate asupra unor bunuri aparţinând Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, până la concu_renţa sumei de 2.007.103.675,74 euro, respectiv asupra conturilor bancare deţinute de această entitate juridică la bănci comerciale situate în U.K. şi Olanda, asupra primelor de emisiune în cuantum de 1.880.931,388 lei, precum şi asupra unui număr de 176.840.629 acţiuni, deţinute de aceasta în cadrul S.C. Petrotel Lukoil S.A. Ploieşti", se arată în comunicatul PCA Ploieşti.

Procu_rorii Parchetului Cu_rţii de Apel Ploieşti au extins cercetările în dosarul Lukoil faţă de alţi cinci angajaţi ai societăţii care controlează rafinăria de la Ploieşti şi aduc noi acuzaţii suspecţilor din acest dosar. Astfel, anchetatorii anunţă că în dosarul Lukoil sunt cercetate infracţiuni de folosire cu rea credinţă a creditului societăţii şi noi fapte de spălare de bani. Până în prezent, dosarul privea infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani. Procu_rorii susţin că, "urmare a politicii comerciale practicate de S.C.Petrotel Lukoil S.A., s-a realizat decapitalizarea societăţii, fapt relevat şi de rapoartele administratorilor societăţii, rapoarte aferente anilor 2012 şi 2013".

NEWS ALERTA:

#42130 Re: O companie chineză a contactat LukOil pentru vânzarea Petrotel. LukOil a declinat oferta

2015-07-21 07:18

#42129: NEWS ALERTA: - O companie chineză a contactat LukOil pentru vânzarea Petrotel. LukOil a declinat oferta 

 

Prejudiciul calculat până la acest moment în acest dosar este de 1.185.268.188,35 euro şi 1.526.293.530,93 dolari pentru infracţiunea de folosire cu rea credinţă a creditului societăţii şi în cuantum de 1.526.293.530,93 dolari şi 552.977.284,35 euro pentru infracţiunea de spălare de bani. Conform sursei citate, SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti "a rambursat în baza unor contracte, cu titlu de împrumut, acţionarului majoritar LUKOIL EUROPE HOLDINGS BV Olanda suma de 1.511.904.038,94 dolari SUA şi 552.977.284,35 euro cu justificarea restituire creditare" şi a primit ca investiţii, de la aceeaşi companie, care este acţionar majoritar al rafinăriei de la Ploieşti, suma de 32.476.926 euro şi 304.186.078,78 dolari SUA, "deşi conform bilanţurilor, balanţelor şi raportărilor către ANAF, activul societăţii este de 48.522.486 euro echivalent monedă naţională, diferenţa de 257.995.952 euro neregăsindu-se în activul patrimonial al societăţii". Procu_rorii susţin, de asemenea, că acţionarul majoritar Lukoil Europe BV Olanda a virat în contul Petrotel Lukoil, conform virajelor de cont, suma totală de 480.176.734,90 euro, echivalent monedă naţională, cu titlu de majorare capital social, dar, conform situaţiei raportate la Oficiul Registrului Comerţului pe baza documentelor financiar contabile ale societăţii, capitalul social este de 105.881.929,76 euro echivalent monedă naţională, diferenţa de 374.294.805,14 euro neregăsindu-se în aportul de capital.

"Cu toate că suma respectivă a fost primită cu titlu respectiv (n.red. - majorare de capital social), conform rulajelor de cont, aceasta a fost fracţionată şi rambursată cu titlu restituire creditare în aceeaşi zi în care a intrat în conturile bancare", arată anchetatorii. Procu_rorii anunţă că în acest dosar continuă cercetările pentru strângerea de noi probe "pentru stabilirea situaţiei de fapt în integralitatea ei, pentru identificarea altor persoane ce au săvârşit infracţiuni şi în vederea stabilirii răspunderii penale a acestora". În 2 octombrie 2014, procu_rorii au făcut percheziţii la sediile mai multor companii aparţinând Lukoil, inclusiv la rafinăria din Ploieşti, prejudiciul estimat fiind de 1,039 miliarde lei (230 de milioane de euro), din care 112 milioane de euro din evaziune fiscală şi restul din spălare de bani. Parchetul Cu_rţii de Apel Ploieşti anunţa că au fost făcute 23 de percheziţii la sediile Petrotel-Lukoil Ploieşti, Lukoil Energy&Gas România, Lukoil Lubricants East Europe, Agenţia Lukom-A-România şi TP LOG Services, toate din Ploieşti. În 3 octombrie, la o zi de la percheziţii, Lukoil a oprit producţia rafinăriei din Ploieşti.

De asemenea, Parchetul Cu_rţii de Apel Ploieşti a decis punerea sub sechestru asigurător a produselor rafinăriei Petrotel-Lukoil aflate în depozitele şi conductele Oil Terminal, până la concu_renţa sumei de 1,039 miliarde lei. Informaţia a fost transmisă luni de Oil Terminal Bursei de Valori Bucu_reşti. În acest context, Lukoil a anunţat că rafinăria Petrotel-Lukoil şi-a încetat activitatea de producţie şi comercială, ca urmare a sechestrului aplicat pe materii prime şi ţiţei de către organele de urmărire penală. În 7 octombrie, Lukoil a anunţat că sechestrul pe conturile bancare şi stocu_rile comerciale de produse ale Petrotel-Lukoil, dispuse ca măsuri asiguratorii zilele trecute, au fost ridicate, precizând că rafinăria va începe pornirea normală a instalaţiilor tehnologice. De asemenea, directorul general al SC Petrotel-Lukoil SA Ploieşti, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar, fiind urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO

clantoi - the only one

#42131 clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut

2015-07-21 07:18

poetul oltchimului - puiu

TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI.

 

 

DAR MIE IMI PLACE, CA ASA SUNT EU , O IAU LA BU CI.

 

 

 

AM SI UN DEX, CE O FI ALA????

 

 

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur.

 

 

 

Ce ma buc ur!

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi

 

NU MA SUPARATI, CA VA IAU CUCUL IN GURA SI MESTEC LA EL TOATA ZIUA.

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA

 

VA SPUN DE ACUM, NU INTRATI IN DUSCUTII CU MINE, CA IMEDIAT MA ENERVEZ SI VA FAC PROSTI, CA EU SUNT DESTEPTACIUNEA PAMANTULUI, MIEZUL, THE ONE!

DISPONIBILIZAT DPB

#42132 Re: Re:

2015-07-21 07:21

#42126: - Re:  

 Aveti grija ce votati si ce semnati dragi fosti colegi. dumitru sta cu fundul pe un sac de bani stransi din cotizatiile noastre de cand avea cateva mii de membri. apoi a scapat de noi prin disponibilizari . 

In 2013 cand am plecat eu avea in cont cel putin 2.5 miliarde  ROL. deci sigur are bani destui pentru mituit prostii . banii ramasi din cotizatia mea si a celorlalti disponibilizati. 

intreband-ul unii dintre noi in 2013 anul disponibilizarii noastre,de ce nu am primit  si noi prima de la sindicat asa cum au primit ceilalti. stiti ce replica a avut ?

ca a vrut sa ne dea banii . dar nu a stiut pe ce adresa sa nii trimita. de parca ne mutasem toti in china.

Deci aveti grija cu coarda batrana,


Musafir

#42133 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-21 07:21

#42113: - Re: Re: Re: Re:  

 Pe clantoi nu il intereseaza daca se dau sau nu aia 1000 de lei lunar.

El e haiducul care se opune oranduirii fanariote, el a refuzat sumele fractionate, el are avocat, se lupta pana in panzele albe.

El vrea toti baniu odata, si o sa ii ia, la sf asteapta.

NEWS ALERT OLTCHIM:

#42134 GURA PAGATOSULUI ADEVAR GRAIESTE VICTOR VIOREL PONTA OLTCHIM 2012

2015-07-21 07:24

12 noi, 2012 | Agerpres

Premierul Victor Ponta a afirmat luni că există "un interes foarte clar şi foarte concret din partea investitorilor pentru Oltchim".

"S-a repornit, s-au făcut nişte încasări. Din păcate, banii nu au putut fi folosiţi la salarii, pentru că i-au luat creditorii. Şi atunci, astăzi are loc o nouă întâlnire a ministrului Daniel Chiţoiu cu conducerea de acolo. Încep, încet, reuşim şi repornim", a declarat premierul la finalul reuniunii săptămânale a USL.

Potrivit acestuia, "problema este că unii nu doresc să rămână repornit Oltchimul şi că gândesc să obţină nu ştiu ce avantaje".

"Din fericire, şi ministerul Economiei şi Ministerul Finanţelor au această problemă, această prioritate absolută şi pot să o rezolve în continuare. Într-adevăr, în contextul decăpuşării Oltchimului, există din nou un interes foarte concret şi foarte clar din partea investitorilor pentru Oltchim. Mai mult nu pot să vă spun în acest moment", a spus liderul USL.


Informaţiile publicate de ECONOMICA.net http://www.economica.net/ponta-
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42135 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-21 07:27

#42133: - Re: Re: Re: Re: Re:  <=  CLANTA Premierul Victor Ponta :Potrivit acestuia, "problema este că unii nu doresc să rămână repornit Oltchimul şi că gândesc să obţină nu ştiu ce avantaje". Informaţiile publicate de ECONOMICA.net http://www.economica.net/ponta-

 CLANTA IMPUTITA TOXICA OTRAVA SI SPURCATA DEJECTA SI VITANJA PE CARE O DETIII HANDICAPATUL MINTAL OLIGOFRENIZATPARANOIDOSCHIZOFRENICADEBILMINTALAALZHEIMER CE ESTI, CREA_TE SALARII OLTCHIM SI TOATE DREPTURILE CREAN_NTE SALARII OLTCHIM SI TOT CE INSEAMAN DREPTURI OLTCHIM, SPECIFICA LEGILE SI ACTELE SI ALTE LEGI SI TOATE IN SUSTINERE SI COROBORAT CU TOT CEEA CE S-A SPECIFICAT PUBLIC DE CATRE CREAN_TE SALARII, ALTE POVESTI DE LE SPUI TU TOXICITATE BOLANGA SI ODIOASA BOALA, TOT CE BORHOTESTI TU SUNT NULE DE DREPT SI CAZURI PENALE.

<=  DISCUTIILE CARE SUNT IN AFARA LEGII SUNT PENALE, SE URMEAZA PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM INSOLVENTA 2013 DUPA PERIAOADA DE INSOLVENTA OBSERVATIE PENALA 2013-2015 SI ALTE ASPECTE SUNT CONDAMNATE DE LEGI INCEPAND CU ACCORDUL ILEGAL SI PENAL IUNIE 2013 PENAL DECLARAT NUL SI IN ILEGALITATE CONVENTIILE  PROTOCOLARE DECLARATE NULE PENTRU CA, NU EXISTA IN LEGI EXPRIMARE ESALONARE,FRACTIONARE, FIRMITURI, ALTE FORME DE ACHITARE SI NIMIC CARE SA SPECIFICE ALTE CAI DE PLATI CONDAMNATE DE LEGILE PENALE PUSCARII.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

CINE SE BUCU_RA AZI DE FAPTE PENALE SI ILEGALE PE CARE LE COMIT, VA FI HALIT DE TIMP SI RASPUND  DE TOT CE AU IN URMA LOR!!!!!!

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php

 

UNDE SUNT BANII????

 

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#42136 Re: GURA PAGATOSULUI ADEVAR GRAIESTE VICTOR VIOREL PONTA OLTCHIM 2012

2015-07-21 07:34

#42134: NEWS ALERT OLTCHIM: - GURA PAGATOSULUI ADEVAR GRAIESTE VICTOR VIOREL PONTA OLTCHIM 2012 

 Ni s-au lungit urechile nene. de cand asteptam indeplinirea promisiunilor chiţo-pontiste. ceva mai nou nu găsişi ? vii cu aceeaşi ciorba reincalzită.

Baga mai bine si tu ce au discutat reprezentanţii sal.ariaţilor la ultima intâlnire. de exemplu.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42137 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-21 07:37

#42136: -    <=  DISCUTIILE CARE SUNT IN AFARA LEGII SUNT PENALE, SE URMEAZA PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM INSOLVENTA 2013 DUPA PERIOADA DE INSOLVENTA OBSERVATIE PENALA 2013-2015 SI ALTE ASPECTE SUNT CONDAMNATE DE LEGI INCEPAND CU ACCORDUL ILEGAL SI PENAL IUNIE 2013 PENAL DECLARAT NUL SI IN ILEGALITATE CONVENTIILE  PROTOCOLARE DECLARATE NULE PENTRU CA, NU EXISTA IN LEGI EXPRIMARE ESALONARE,FRACTIONARE, FIRMITURI, ALTE FORME DE ACHITARE SI NIMIC CARE SA SPECIFICE ALTE CAI DE PLATI CONDAMNATE DE LEGILE PENALE PUSCARII.

<=  CLANTA Premierul Victor Ponta :Potrivit acestuia, "problema este că unii nu doresc să rămână repornit Oltchimul şi că gândesc să obţină nu ştiu ce avantaje". Informaţiile publicate de ECONOMICA.net http://www.economica.net/ponta-

- CLANTA IMPUTITA TOXICA OTRAVA SI SPURCATA DEJECTA SI VITANJA PE CARE O DETIII HANDICAPATUL MINTAL OLIGOFRENIZATPARANOIDOSCHIZOFRENICADEBILMINTALAALZHEIMER CE ESTI,

 

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

CINE SE BUCU_RA AZI DE FAPTE PENALE SI ILEGALE PE CARE LE COMIT, VA FI HALIT DE TIMP SI RASPUND  DE TOT CE AU IN URMA LOR!!!!!!

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php

 

UNDE SUNT BANII????

 

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#42138 Re: Re: Re:

2015-07-21 07:39

#42132: DISPONIBILIZAT DPB - Re: Re:  

 

 Aveti grija ce votati si ce semnati dragi fosti colegi. dumitru sta cu fundul pe un sac de bani stransi din cotizatiile noastre de cand avea cateva mii de membri. apoi a scapat de noi prin disponibilizari . 

In 2013 cand am plecat eu avea in cont cel putin 2.5 miliarde  ROL. deci sigur are bani destui pentru mituit prostii . banii ramasi din cotizatia mea si a celorlalti disponibilizati. 

intreband-ul unii dintre noi in 2013 anul disponibilizarii noastre,de ce nu am primit  si noi prima de la sindicat asa cum au primit ceilalti. stiti ce replica a avut ?

ca a vrut sa ne dea banii . dar nu a stiut pe ce adresa sa nii trimita. de parca ne mutasem toti in china.

Deci aveti grija cu coarda batrana,

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42139 Re: Re: Re: Re:

2015-07-21 07:42

#42138: - Re: Re: Re:   DISPONIBILIZATII COLECTIVI OLTCHIM 2013 :

 <=  DISCUTIILE CARE SUNT IN AFARA LEGII SUNT PENALE, SE URMEAZA PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM INSOLVENTA 2013 DUPA PERIOADA DE INSOLVENTA OBSERVATIE PENALA 2013-2015 SI ALTE ASPECTE SUNT CONDAMNATE DE LEGI INCEPAND CU ACCORDUL ILEGAL SI PENAL IUNIE 2013 PENAL DECLARAT NUL SI IN ILEGALITATE CONVENTIILE  PROTOCOLARE DECLARATE NULE PENTRU CA, NU EXISTA IN LEGI EXPRIMARE ESALONARE,FRACTIONARE, FURMITURI, ALTE FORME DE ACHITARE SI NIMIC CARE SA SPECIFICE ALTE CAI DE PLATI CONDAMNATE DE LEGILE PENALE PUSCARII.

DUPA CE IN 22 AUGUST 2012 A FOST DECLARAT INCHIS OFICIAL OLTCHIM  DE CATRE GUVERNUL PONTA SI DUPA CE S-A FORTAT REPORNIREA DANDU-SI SEAMA DE CRETINISMELE COMISE SI FURTURILE CREATE CA EXPLODEAZA, UITE CE FACE PONTA : <=  CLANTA Premierul Victor Ponta :Potrivit acestuia, "problema este că unii nu doresc să rămână repornit Oltchimul şi că gândesc să obţină nu ştiu ce avantaje". Informaţiile publicate de ECONOMICA.net http://www.economica.net/ponta-  

12 noi, 2012 | Agerpres

 SA BAGI IN BOSTANUL ALA CE A SPUS IN 12 NOIEMBRIE 2012 ( DOUA SURSE DE INFORMARE AGERPRES SI ECONOMICA.NET ) PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA IMPUS IN INCOMPATIBILITATE  LA OLTCHIM  SI GASCA DE PENALI CONTINUARE CU GRUPUL PENALILOR DE AZI DIN OLTCHIM:

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

CINE SE BUCU_RA AZI DE FAPTE PENALE SI ILEGALE PE CARE LE COMIT, VA FI HALIT DE TIMP SI RASPUND  DE TOT CE AU IN URMA LOR!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php 

 

UNDE SUNT BANII????

 

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 


Musafir

#42140 Re: Re:

2015-07-21 07:54

#42126: - Re:  

 

Aveti grija ce votati si ce semnati dragi fosti colegi. dumitru sta cu fundul pe un sac de bani stransi din cotizatiile noastre de cand avea cateva mii de membri. apoi a scapat de noi prin disponibilizari . 

In 2013 cand am plecat eu avea in cont cel putin 2.5 miliarde  ROL. deci sigur are bani destui pentru mituit prostii . banii ramasi din cotizatia mea si a celorlalti disponibilizati. 

intreband-ul unii dintre noi in 2013 anul disponibilizarii noastre,de ce nu am primit  si noi prima de la sindicat asa cum au primit ceilalti. stiti ce replica a avut ?

ca a vrut sa ne dea banii . dar nu a stiut pe ce adresa sa nii trimita. de parca ne mutasem toti in china.

Deci aveti grija cu coarda batrana,

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42141 Re: Re: Publicitate! Sa nu spuna domnu Piperea ca noi nu-i apreciem activitatea:

2015-07-21 07:59

#35304: HOTIII... - Re: Publicitate! Sa nu spuna domnu Piperea ca noi nu-i apreciem activitatea: 

 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

 

http://www.rominsolv.ro/

Societatea profesională cu răspundere limitată RomInsolv a fost înfiinţată  în jurul unuia dintre cei mai renumiţi specialişti în domeniul insolvenţei, Gheorghe Piperea.

https://www.fairsolve.com/despre-noi

Vinzi sau cumperi?

FAIRSOLVE.com permite atât participarea la o licitaţie în calitate de cumpărător, cât şi deschiderea de licitaţii în calitate de vânzător. Platforma noastră este liantul dintre piaţă şi participanții la procedurile prin care bunurile trebuie transformate în bani.

MEMBRI FONDATORI:

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)

 

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

LUCIAN DESPOIU

Fondator şi Managing Partner Kondiment, unul dintre pionierii marketingului online din România
 

DRAGOŞ STANCA

Managing Partner Thinkdigital, specialist în comunicare media şi antreprenor
 
https://www.facebook.com/Rominsolv

JAF OLTCHIM DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF OLTCHIM CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

CINE SE BUCU_RA AZI DE FAPTE PENALE SI ILEGALE PE CARE LE COMIT, VA FI HALIT DE TIMP SI RASPUND  DE TOT CE AU IN URMA LOR!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php 

 

UNDE SUNT BANII????

 

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#42142 clantoi schizofrenicul

2015-07-21 08:07

 clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut

poetul oltchimului - puiu

TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI.

 

DAR MIE IMI PLACE, CA ASA SUNT EU , O IAU LA BU CI.

 

 

AM SI UN DEX, CE O FI ALA????

 

 

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.

 

 Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur.

 

 

 

Ce ma buc ur!

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi

 

 

NU MA SUPARATI, CA VA IAU CUCUL IN GURA SI MESTEC LA EL TOATA ZIUA.

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

ASA CA BA CLANTOI, BELESTE OCHII SI CITESTE:

 O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA

 

 

 

EU SUNT CLANTOI SCHIZO, VA SPUN DE ACUM, NU INTRATI IN DUSCUTII CU MINE, CA IMEDIAT MA ENERVEZ SI VA FAC PROSTI, CA EU SUNT DESTEPTACIUNEA PAMANTULUI, MIEZUL, THE ONE!

SUNT NEBUN, SUNT ISTERIC, TOATA ZIUA SCRIU ABERATII.


Musafir

#42143 “Davai Lama, sa ne facem sama!”!

2015-07-21 08:08

http://www.monitoruldevalcea.ro/arhive/1113

Trei ceasuri rele

OPINII | PETRINEL STEFANESCU | 21 IULIE 2015 8:29

PRIMUL – Câtiva dintre colegii nostri din presa locala au propus organizarea unui referendum care sa stabileasca cine sa fie primar interimar pâna la alegeri: Ion Gigi Matei sau Eduard Vârlan. Fiind, evident, vorba de o gluma, ne simtim datori sa plusam. Daca asa se va ajunge la deblocarea situatiei din Primaria Râmnicu Vâlcea, propun ca urmatorul pas sa fie ctitorirea unei moschei in groapa situata peste drum de CJ, care sa comemoreze momentul istoric când ne-am facut intelesi de turco-tatarii Primariei. In cazul in care vor fi refractari si la vocea târgului, nu ne mai ramâne altceva de facut decât sa-i trecem cu anasâna la Mahomedanism, prin taierea imprejur in piata publica, apelând la serviciile parintelui State Burlusi in chip de hogea. Poate ca o asemenea perspectiva ii va indupleca in cele din urma.

AL DOILEAAvocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al Oltchim, a facut cunoscut faptul ca gigantul industrial va incheia anul 2015 pe profit, acest reviriment economic inlesnind vinderea companiei de stat la inceputul anului viitor, cel mai probabil unui licitator din China, care dupa vizita efectuata pe platforma chimiei vâlcene si-a manifestat interesul mai ales ca dispune de tehnologia necesara extragerii celor 65 de procente de petrol vâscos, ramas in depozitele din subsol dupa exploatarea neeficienta. Oricum ar fi, sunt indicii clare ca Oltchim, functionând azi cu 30% din capacitate, aduce profit, urmând ca prin interventia chinezilor sa sara la 65% (daca nu mai mult), cu consecinte economice dintre cele mai bune pentru ocuparea fortei de munca inalt calificate de care dispune Vâlcea in domeniul industriei chimice. Peste gargara de Caracal a lui Dan Diaconescu si punga cu bani din care urma sa plateasca salariile celor vii si cosciugele grevistilor foamei, se asaza colbul uitarii, la fel de periculos in timp ca si depunerea prafului resemnarii ca Oltchim trebuie sa fie neaparat vândut, chiar daca, asa cum am spus, dovedeste ca produce profit lucrând cu numai 30% din capacitate. Ca si in cazul moscheii pentru turco-tatarii de la Primarie, trebuie sa gasim un loc si pentru inaltarea unei pagode, cu speranta ca Marele Buda se va indupleca la rugaciunea noastra adresata in limba rusa: “Davai Lama, sa ne facem sama!”

AL TREILEA – La Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Dragasani a avut loc festivitatea de acordare a gradului de sergent major absolventilor promotiei 2015, eveniment unic in cariera tinerilor militari. La ceremonie au luat parte Printul Paul si Printesa Lia care au recompensat seful promotiei si ocupantul locului secund cu bani din partea Fundatiei Printul Paul. Noroc ca proaspetii absolventi, dupa repartizarea in ordinea mediilor, vor intra direct in miezul evenimentelor specifice misiunii asumate in calitate de subofiteri si nu vor mai avea timp sa isi aminteasca de cele doua personaje caraghios-solemne, costumate ca pentru vodevil, care pândesc asemenea ocazii pentru a le arunca in desuetudine cu prezenta lor inoportuna…

Petrinel Stefanescu

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42144 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-21 08:15

UITE SA NU SPUI CA TE MINT EU:

https://www.fairsolve.com/

SI NU VA MERS SI ATI FURAT SALARIILE, SALARIILE COMPENSATORII 9 MILIOANE EURO ALE OAMENILOR. ATI PRADUIT SI FURAT SALARIILE CARE NICI PANA AZI NU LE AVEM ACHITATE. CE  E GHEORGHE...??? CUM ESTE.....????

JAF OLTCHIM DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF OLTCHIM CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

CINE SE BUCU_RA AZI DE FAPTE PENALE SI ILEGALE PE CARE LE COMIT, VA FI HALIT DE TIMP SI RASPUND  DE TOT CE AU IN URMA LOR!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php 

 

UNDE SUNT BANII????

 

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42145 Re: Re: PAS CU PAS.

2015-07-21 08:17

#36553: PAS CU PAS NE-A FAULTAT: - Re: PAS CU PAS. 

 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

 Daca va uitati https://ro-ro.facebook.com/gheorghe.piperea toti cei care-l critica sunt "stersi" din comentarii si "interzisi" pe aceasta pagina.

CAT TUPEU MAI AVETI BAAAA, NENOROCITILOR...!!!!!!!!!!!! VA MAI RABDA PAMANTUL ASTA???? SA VA MANANCE DNA:

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Re: Re: Re:

CU DEDICATIE, DEDICATIE...EEEEE..EEEEE..EEEEEE.......DEDICATIE ,

Re: Re: Re:

MANEAUA PREFERATA SI CU REPETETIE SI RE:RE; PENTRU AUTORUL COMENTULUI

#36554 de la bidinu....multa sanatate la bolnavi care au mai ramas pe aici

 

 SA FIE PRIMIT SI SANATATE MULTA.... MANEAUA TA....EEE PLIN DE ZLOTI, ZLOTI, ESTE PLIN DE ZLOTI , ZLOTI:, ZLOTI....:

 Deci, luati de la Zaremba ... un "pumn" in "botul" guvernului Ponta si al consortului de administratori judiciari condus de Piperea & Balan.

http://www.bursa.ro/

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2015-07-21 08:24

#27918: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA! 

 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

 

ACESTEA SUNT PIERDERILE LOR, IAR PANA AZI ITI DAI SEAMA UNDE AU AJUNS...:

200 milioane euro - cresterea datoriei OLTCHIM in trimestrul IV al anului 2012.PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
220 milioane euro - pierderi la OLTCHIM (societate aflata in insolventa incepand cu data de 30.01.2013) in anul 2013.PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOATE SUMELE ACESTEA SUNT PENALE IN INSOLVENTA, NEJUSTIFICATE PIERDERILE SI OBSTRUCTIONAND LEGEA 85/2006 SI TOATE LEGILE. VOIT, CU PARTICIPARE DIRECTA LA OBSTRUCTIONAREA JUSTITIEI SI LEGILOR TARII SI TUTUROR LEGILOR.

VEZI CE SPUNEAM, S-A FURAT CU USL. S-A FURAT CU PSD, CEEA CE AU FACUT SI INAINTE DE EPOCA TRECUTA, PANA CAND S-AU SUPARAT SI AU VENIT EI SA INCHIDA DEFINITIV TOT. HOTIA A FOST MAI IMPORTANTA PENTRU USL ( PSD+PNL+PC+UNPR SI ALTE MICI PARTIDE...) SI PDL = HOTI !!!!!!!!!!!

 Baaa omulee, daca esti OM, SAU PLANTA IN CONSERVA, TU PRICEPI CEVA DIN CEEA CE AM SCRIS EU MAI SUS.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

  ATENTIE! CE SPUNE PKF FINCOTA - AUDITORUL INDEPENDENT ANGAJAT DE PIPEREA:
- "La data aprobării situaţiilor financiare consolidate, SC Oltchim SA nu avea un plan de reorganizare care să indice măsuri de redresare"
- adica, Piperea nu are pana acum, la un an si patru luni de la intrarea OLTCHIM in insolventa si preluarea acestuia in "administrare judiciara" de catre ROMINSOLV & BDO, un PLAN DE REORGANIZARE A OLTCHIM;

- "Situaţia indică existenţa unei incertitudini semnificative care ar putea pune la îndoială capacitatea SC Oltchim SA de a-şi continua activitatea" - adica, FALIMENT scrie pe OLTCHIM;
-"La data de 31 decembrie 2013, Grupul a inregistrat capitaluri proprii negative în sumă de 2,29 miliarde de lei, o pierdere contabilă aferentă exerciţiului în sumă de 947,6 milioane de lei (cca. 211 MILIOANE de EURO).

Si sa vedem documentele (RAPORTUL transmis catre BURSA DE VALORI BUCU_RESTI) site BVB.

#20928 Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

 

JAF OLTCHIM DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF OLTCHIM CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

CINE SE BUCU_RA AZI DE FAPTE PENALE SI ILEGALE PE CARE LE COMIT, VA FI HALIT DE TIMP SI RASPUND  DE TOT CE AU IN URMA LOR!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php 

 UNDE SUNT BANII????

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#42147 Re: Re: Re: PAS CU PAS.

2015-07-21 08:31

#42145: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: PAS CU PAS. 

 Ai dreptate. pina si ce mai slabi de minte vad ca aici pe forum, cum postezi un articol cu acuzatii la adresa lui pipierea. cum apar imediat cateva  articole care bat campii. care au rolul de a acoperi acuzatiile ,

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42148 Re: Re: Re: Re: PAS CU PAS.

2015-07-21 08:46

#42147: - Re: Re: Re: PAS CU PAS. 

 Sunt personaje care daca le explici ca cerul este albastru, acestia iti impun " educand " "zic ei" sa spui ca e negru si constati ca asa si au ei in bostanul lor lipsa creier, negreala, o pacla si un nimic ca acestia precum bidinu, piperea & balan cu  altii ca ei manjiti etc., etc, etc .....etc., de si DNA ARE  DE MUNCA PENTRU ACESTIA... EHEEE PAS CU PAS... CATRE PUSCARII SI CONFISCAREA AVERILOR PANA LA ULTIMUL CONT AL NEAMULUI LOR PENTRU RECUPERARE PAGUBE SI DAUNE CREATE DE ACESTIA.

JAF OLTCHIM DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF OLTCHIM CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

CINE SE BUCU_RA AZI DE FAPTE PENALE SI ILEGALE PE CARE LE COMIT, VA FI HALIT DE TIMP SI RASPUND  DE TOT CE AU IN URMA LOR!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php 

 UNDE SUNT BANII????

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

BREAKING NEWS ALERT :

#42149 Fiscul a pus poprire pe conturile TVR şi RATB. Urmează marii contribuabili care au datorii la buget

2015-07-21 09:17

Fiscul a pus poprire pe conturile TVR şi RATB. Urmează marii contribuabili care au datorii la buget

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a instituit propriri pe conturile Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi ale Regiei Autonome de Transport Bucu_reşti (RATB) pentru recuperarea datoriilor, urmând toţi marii contribuabili datornici la bugetul de stat, a anunţat marţi autoritatea.

"În urma inventarierii creanţelor bugetare de recuperat de la marii contribuabili, ANAF a instituit popriri pe conturile TVR şi RATB. Precizăm că, în perioada următoare, ANAF va institui popriri pe conturile tuturor marilor contribuabili care înregistrează datorii către bugetele de stat, în funcţie de vechimea arieratelor", a transmis ANAF printr-un comunicat.

MEDIAFAX a scris luni seară că Fiscul a blocat conturile TVR, potrivit mai multor surse din Televiziunea Română, din cauza datoriilor pe care le are SRTv la bugetul de stat şi a faptului că sub conducerea lui Stelian Tănase, preşedintele - director general al TVR, instituţia nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis eşalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioadă de şapte ani.

Această situaţie, care ar putea duce la blocarea activităţii televiziunii publice, urmează să fie analizată în şedinţa de marţi a Consiliului de Administraţie (CA) al TVR, conform aceloraşi surse.

Societatea Română de Televiziune a încheiat anul 2014 cu o pierdere de 81,5 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Română a avut anul trecut venituri totale de 544,2 milioane de lei şi cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei, potrivit cifrelor furnizate în aprilie de reprezentanţii instituţiei.

Datoriile totale ale TVR se cifrau la 700 milioane lei, dintre care 440 milioane de lei la bugetul de stat.

MEDIAFAX.RO

clantoi care le stie pe toate. doar banii lui nu stie sa si-i ia

#42150 clantoi schizofrenicul

2015-07-21 09:18

clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut

poetul oltchimului - puiu

 

TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. 

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI.

 

 

 

 

 

DAR MIE IMI PLACE, CA ASA SUNT EU , O IAU LA BU CI.

 

 

 

 

 

 

 

AM SI UN DEX, CE O FI ALA????

 

 

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

  

 

Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.

 

 

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur.

 

 

 

 

Ce ma buc ur!

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi

 

 

 

NU MA SUPARATI, CA VA IAU CUCUL IN GURA SI MESTEC LA EL TOATA ZIUA.

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA

 

 

 

VA SPUN DE ACUM, NU INTRATI IN DUSCUTII CU MINE, CA IMEDIAT MA ENERVEZ SI VA FAC PROSTI, CA EU SUNT DESTEPTACIUNEA PAMANTULUI, MIEZUL, THE ONE!