Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

nu e copy paste, ii readuc aminte lui clantoi

#41701 RAPORT postare Clantoi, pana ii vine mintea la cap, ca prea e ZEVZEC

2015-07-16 06:51

nu e copy paste, ii readuc aminte lui clantoi

RAPORT postare Clantoi, pana ii vine mintea la cap, ca prea e ZEVZEC

CLANTOI ZEVZECUL SCANDALAGIU

 

 dati RAPORT si dispare clantoi

 

Clantoi, eu doar iti rererererereamintesc

 

Tovarasu, ia-ti pastilele la timp, ca se acutizeaza problema ta

 

 Tu esti de BALACEANCA , Ba nebunule! 

 

 

 

 Du-te dracu si te trateaza, ca esti in stare sa dai foc orasului, ZEVZECULE!

 

 

Se buc ura Oltchimul ca a scapat de un nebun! Tu erai in stare sa pui combinatul in pericol de explozie.

 

 

 Si stai linistit, berea aia ce o bei la recomandarea medicului tau PSIHIATRU , nu e bere. Sunt calmante pentru nebunia ta. Stai linistit, si alea sunt bune pentru sanatatea ta mentala PRECARA.

 

 

 

Tu baga in continuare rahaturile tale si traieste in haosul tau mental, ca tu esti si NEBUN SI PROSTOVAN

 

 

 

Si fota bea, dar ala bea pana cade sub masa si incepe sa se bata cu stafii.

 

 

Tu, CLANTOI, lasa naiba tampeniile si ocupa-ti timpul cu ceva util, nu cu ca caturi afumate. 

 

 

 Fa spume la gura, fa apoplexie, fa ce vrei tu, ca eu te las in pace. 

 

 

 Cand iti spun toti ca esti nebun,  du-te ba la psihiatru, poate iti mai ofera vreo sansa, desi tu esti tulburat rau la dovleac. 

 

 

 Fa-ne un favor, ia-ți avânt si da-ti doi pumni în teasta, sa iti auzi neuronul cum se da de toti peretii. 

 

 

 Eu nu fac copy paste, doar readuc aminte CAT DE HALADIT esti, SCHIZOFRENICULE! 

 

Sunt speriat de am dat o basina, atat de panicat sunt.

 

EU DOAR ITI SPUN, ITI REREREREAMINTESC: 

 

 

BAAAAAA, IA-TI PASTILELE LA TIMP, CA UITE IN CE HAL AI AJUNS

 

Eu nu fac copy paste, readuc aminte GRAVELE TALE PROBLEME LA BOSTANUL ALA PROST DE II ZICI TU CAPATANA.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41702 Re: Re:

2015-07-16 06:52

#41699: - Re:  

 DACA TI SE RUPE SA-TI RAMANA RUPTA.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41703 Re: Re: Re:

2015-07-16 06:53

#41700: - Re: Re:  

 CAR sunt lunile octombrie,noiembrie,decembrie 2012 si ianuarie 2013, opera aciuta a lui Mihai Balan de  la CET Govora Ramnicu Valcea.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41704 Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim!

2015-07-16 07:05

#41612: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim! 

 

Rechinii mici de la Oltchim (IV)

Continuăm serialul SC Sistemplast SA, societate al cărei acţionar majoritar este Oltchimul, cu angajarea de către directorul general Ioan Mircea Pavelescu a fiicei sale. Astfel, în luna decembrie a anului trecut, a fost angajată Iulia Co_itan, cu un sa_lariu de 2.030 lei.  Sa_lariata Iulia Co_itan apare prezentă în fişa colectivă de prezenţă pe perioada decembrie 2014 – martie 2015 şi în statul de plată de salarii în perioada respectivă. Deşi apare prezentă, Iulia Co_itan nu a fost prezentă nici o oră în societate. Din discuţiile pe care contabilul şef le-a avut cu directorul general Ioan Mircea Pavelescu, în legătură cu această situaţie, acesta a afirmat că este fiica dumnealui şi că i-a făcut detaşare la o societate din Sibiu cu care SC Sistemplast SA nu are nici o legătură. Dovadă stau foile colective de prezenţă, statele sa_lariale, contractul colectiv de muncă al sa_lariatei Iulia Co_ian şi monitorizarea Oltchim. În luna martie 2015, au fost angajaţi mai mulţi sa_lariaţi, din care trei la compartimentele funcţionale din subordinea contabilului şef, care se afla în concediu de odihnă, deci nu a fost consultat dacă este nevoie de încă trei angajaţi acolo. În plus, la venirea în SC Sistemplast a lui Ioan Mircea Pavelescu, societatea a închiriat pentru acesta un autoturism Hyundai (se pare că ar fi un autoturism proprietatea dânsului sau al unui apropiat de-al dânsului, luat în leasing), cu care se deplasa de la şi la domiciliu zi de zi, până i s-a pus la dispoziţie un spaţiu de locuit. Apoi, a continuat să folosească maşina săptămânal. Bineînţeles, combustibilul era suportat de societate, deşi în contractul de mandat nu se prevede aşa ceva. În luna aprilie, când contractul de locaţie nu mai era în vigoare, pe banii societăţii s-a făcut revizia maşinii şi au fost înlocuite cauciucu_rile. (Va urma)


Musafir

#41705 LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM.

2015-07-16 07:07

 LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM.

C-urentul 15 Iulie 2015 17:32 Scris de Alexandru Panait

„Decerebratul” Liviu Pop, după cum, inspirat, l-a numit CTP s-a făcut remarcat de-a lungul timpului ca un politruc mincinos, incult și obraznic. Acest Pristanda modern a mințit din nou așa cum ne-a obișnuit. Nici nu ne mirăm: îl ascultăm la televizor, minte cum respiră. Îi citim pagina de facebook, minte cum tastează. Deși toată România știe că disponibilizările la Oltchim s-au făcut după eșuarea privatizării organizate în 2012 de guvernul PSD condus de Victor Ponta, întrebat de un disponibilizat de ce nu li se dau și lor banii, mitomanul Pop răspunde: „Pentru ca atunci când PDL-UL a făcut disponibilizarea nu a prevăzut legalitatea acestor bani. Noi avem sumele dar nu găsim baza legală alta decât pana la privatizare.”
Așa ce-o să zboare și mitomanul ăsta incompetent din funcțiile ocupate. Nici n-o să apuce salariul de ministru majorat. Cică PSD-iștii abia așteaptă să-l trimită la el la Vișeu. 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41706 Re: Re:

2015-07-16 07:32

#41699: - Re:  

 Sa intrebi pe Balan de la CET gOvora de ce a venit cu armata care ti-am aratat-o??? Si cum a inchis anul 2012-1013 la fel cum s-a inchis anul 2013-2014 in acte de catre Oltchim prin deturnare salarii!!!!!!!!!!


Musafir

#41707 Re: Re: Re:

2015-07-16 07:35

#41702: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re:  

 Corect, dar cand se rupe la tine in gura, CE SATISFACTIE, CE PLACERE!


Musafir

#41708 LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM.

2015-07-16 07:36

#41705: - LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM. 

Articolul din C_URENTUL a fost inspirat de dialogul purtat pe FACEBOOK (www.facebook.com/Pop.Liviu.Marian?fref=ts)  intre un disponibilizat OLTCHIM (bravo Bebe) si LIVIU POP.

Bebe Draghici
"da ceva pentru disponibilizatii de la OLTCHIM carora li s-au furat banii faceti ceva? L aceste intrebari de ce nu raspunzi niciodata? Eimplicat cumva si guvernul asta nenorocit? Ba sunteti un guvern de schiopi si h.., asta sunteti ba , lipitori. Sa ajungeti pana acolo incat sa se fure din buzunarul amaratilor , sa stiti si sa taceti . depaseste orisice imaginatie . Sa va fie rusine"
Îmi place · Răspunde · 14 iulie la 22:48

Liviu Marian Pop
"Pentru ca atunci când PDL-UL a făcut disponibilizarea nu a prevăzut legalitatea acestor bani. Noi avem sumele dar nu găsim baza legală alta decât pana la privatizare."
Îmi place · 14 iulie la 23:24

Bebe Draghici
"Consider acest raspuns gluma lunii Iulie. Concluzia este ca de fapt si dacii au pierdut razboiul cu romanii tot din cauza nenorocitilor de PDL-isti, Mihai Viteazul a fost de fapt decapitat tot de PDL-sti ,N.Balcescu a fost exilat tot de nenorocitii de PDL-sti , din 1989 incoce numai PDL-istii au furat si supt tara asta. Voi sunteti niste c_urati dar aveti premier cercetat penal. Stiu ca ne considerati o natie de prosti si lasi si intr-adevar pe undeva aveti dreptate, dar v-as ruga sa nu ne luati chiar pe toti la pachet. Cum poti spune ca "atunci cand PDL-ul a facut disponibilizari" ca disponibilizarile le-a facut acest guvern, 14 Iunie 2013, chiar incerci sa ne prostesti in fata? "Nu a pregatit legaltatea acestor bani"? La ce legalitate te referi? La o legalitate stiuta numai de voi sau la ilegalitatea (pentru ca la asta sunteti profesionisti) neacordarii acestor drepturi? De OG 36*2013 Art 7 Lit C ai auzit? De legea 53- Codul Muncii Art.67 ai auzit? De legea 62 a dialogului social Art 229 alin.4 cred ca ai auzit. Nu trebuia decat sa fie respectate aceste legi si astazi nu mai trebuia sa fac aceasta postare. "Noi avem sumele dar nu găsim baza legală alta decât pana la privatizare." Foaie verde loboda , porcul creste in padure. Ce baza legala ? Ba voi sunteti nebuni? Ceea ce am spus eu mai sus e baza legala , ceea ce spui tu e ilegalitate. De unde dracului ai mai scos-o si pe asta cu privatizarea? In ce lege ai citit? Spune-ne si noua sa nu murim prosti. A, voi nu va ghidati dupa legile acestei tari, voi va ghidati dupa legile voastre de invractori. Cum iti explici ca noi figuram conform adeverintelor fiscale cu acesti bani incasati? Ma opresc aici, sunteti rusine acestei tari, ne hraniti cu circ iestin , imi e sila ."
Îmi place · 23 de ore
Îmi place · 11 ore

CLANTOI, TARE-N GURA, SLAB LA CREIER

#41709 Clantoi - papițoiul de serviciu

2015-07-16 07:38

nu e copy paste, ii readuc aminte lui clantoi

Dati RAPORT postare Clantoi, pana ii vine mintea la cap, ca prea e ZEVZEC

CLANTOI ZEVZECUL SCANDALAGIU

 

 dati RAPORT si dispare clantoi

 

Clantoi, eu doar iti rererererereamintesc

 

Tovarasu, ia-ti pastilele la timp, ca se acutizeaza problema ta. 

 

 Tu esti de BALACEANCA , Ba nebunule! 

 

 Du-te dracu si te trateaza, ca esti in stare sa dai foc orasului, ZEVZECULE!

 

Se buc ura Oltchimul ca a scapat de un nebun! Tu erai in stare sa pui combinatul in pericol de explozie.

 

 Si stai linistit, berea aia ce o bei la recomandarea medicului tau PSIHIATRU , nu e bere. Sunt calmante pentru nebunia ta. Stai linistit, si alea sunt bune pentru sanatatea ta mentala PRECARA.

 

Tu baga in continuare rahaturile tale si traieste in haosul tau mental, ca tu esti si NEBUN SI PROSTOVAN

 

Si fota bea, dar ala bea pana cade sub masa si incepe sa se bata cu stafii.

 

Tu, CLANTOI, lasa naiba tampeniile si ocupa-ti timpul cu ceva util, nu cu ca caturi afumate. 

 

 Fa spume la gura, fa apoplexie, fa ce vrei tu, ca eu te las in pace. 

 

 Cand iti spun toti ca esti nebun,  du-te ba la psihiatru, poate iti mai ofera vreo sansa, desi tu esti tulburat rau la dovleac. 

 

 Fa-ne un favor, ia-ți avânt si da-ti doi pumni în teasta, sa iti auzi neuronul cum se da de toti peretii. 

 

 Eu nu fac copy paste, doar readuc aminte CAT DE HALADIT esti, SCHIZOFRENICULE!

 

 

Sunt speriat de am dat o basina, atat de panicat sunt.

 

 

EU DOAR ITI SPUN, ITI REREREREAMINTESC: 

 

 

BAAAAAA, IA-TI PASTILELE LA TIMP, CA UITE IN CE HAL AI AJUNS

 

Eu nu fac copy paste, readuc aminte GRAVELE TALE PROBLEME LA BOSTANUL ALA PROST DE II ZICI TU CAPATANA.


Musafir

#41710 Re: Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim!

2015-07-16 07:40

#41704: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim! 

Din cate ne prezinta acest serial nu este vorba despre rechini este vorba despre gainari si gainariile facute la Oltchim (Sistemplastul este falimentarul Mentchim, cu alta palarie) sub patronajul judiciarului Gheorghe Piperea. 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41711 Re: Re: Re: Re:

2015-07-16 07:42

#41707: - Re: Re: Re:  

 IN CLANTA TA SUGATIVIZATA SI BORHOT SUGACE SI SUGATIVA TOXINFECTIOASA SI IMPUTITA DEJECTIE  ITI RAMAN ACADELE IN BOT SI TE SUFOCI, AI MUUUUUUUUUUUULTE SUGACEE IN CLANTA OTRAVITA SI DEJECTA PE CARE O DETII, ASA  RAMAI CU "TI SE RUPE" HANDICAPATULE BABUINIZAT SI TOT CE AI IN BOTUL TAU INGHITIT SI SUFOCAT DE BABUINZARE SUFOCATA LA CATE ITI INDESI DE BOSTANUL TAU LIPSA CREIR ESTI CONFUZAT SI AMETIT DE  INCU_RCATURI LA CATE MICIUNI SI SCENARII AI, TOATE DOVEDITE CA ESTI DFEBIL MINTAL SINGURA TA SCAPARE SA MAI JUSTIFI PE CE AI LASAT IN URMA BAAA CERNEVISTULE...!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41712 Re: LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM.

2015-07-16 07:42

#41708: - LIVIU POP MINTE DIN NOU. DE DATA ASTA PE DISPONIBILIZAȚII DE LA OLTCHIM. 

 S-a gasit pe cine sa intrebe, pe pop liviu.

Ala e din alt film, ce i se dicteaza, aia spune.

Marioneta.

Ideea e buna din partea lui draghici. Sa ii ia la intrebari pe toti cei implicati. Poate se aplica si in cazul oltchim regula bulgarelui de zapada.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41713 Re: Re: Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim!

2015-07-16 07:45

#41710: - Re: Re: Re: Re: Deschidem un serial fulminant: Rechinii mici se înfruptă la greu din Oltchim! 

 Tot Oltchim sub mana consortiilor penale si care asa cum spunea Piperea a intrat de foarte multi ani in combinat si-n judetul Arges si Valcea prin interese ciudate " grupari si grupari grupuri ..." infractionale si a urmarit starea pe care a dus-o-n final la intrarea in faliment Mentchim, Sistemplast, Oltchim si altele pe care le are in circuit venind pe Arpechim, DPB Pitesti si tinand-o pe linie dreapta spre LICHIDARE asa cum este trecut in procesul insolventei / faliment Oltchim. Rominsolv si BDO sunt LICHIDATORI firesc, cu alti LICHIDATORI PE CIRCUITUL NUMITI  LA PRADUIALA SI JAF.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41714 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-16 07:46

#41711: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re:  

 REPET, sa intelegi: cand se rupe intre dintii tai, CE SATISFACTIE, CE EXTAZ, CE PLACERE!

SA MI - O INFIG PRINTRE CRE ANTE, RUPERI DE CONTEXT, LEGI EHEEE

ITI DAI SEAMA POULA MEA CE COMPANIE SELECTA ARE?

TACI SI SU GE IN CONTINUARE, NU MI-O DISTURBA, CA SE SUPARA SI ITI OMOARA ESOFAGUL.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41715 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-16 07:52

#41714: - Re: Re: Re: Re: Re:  <= ESTI O MOSTRA DOVEDITA SI MONUMENTALA A LIPSEI CREIERULUI PE BOSTANUL DE-L DETII NI-L TOT EVIDENTIEZI, I-A DE AICI SI PAAPA TOT, NU MAI DA FIRMITURI PE JOS,

 CLANTA SPURCATA SI TOXINFECTIE OTRAVITA SI DEJECTA!!!!!!!!! STI CARE E DIFERENTA INTRE CREAN_TA SALARII OLTCHIM SI CLANTA TA UZATA SUGACE SUGATIVIZATA MIZERA SI  EUEHHH PTIU FI-RA-SA-L DRAC' CA NICI SA MAI SCRIU NU-MI MAI ...UEHHHH HHHHHHHHHHHHH, LA TINE RAMANE CLANTA SPURCATA SI ABJECTA DEBIL MINTALA A VIETII  INABUSITE DE HAOS SI INCU_RCA TOT, LA NOI RAMANE CREA_NTA DIN ACTE SI LEGILE SI ACTELE SI DOVEZILE PE CARE TI LE INDESAM PE BOTUL TAU RAMAI CU ELE INFIPTE SI MORI PE LIMBUTA TA OTRAVITA SI SUFOCAT FARA AER DE CARE UZEZI CA ASTA TI-E TIE MESERIE SUGATIVIZARE, MAIMUTAREALA, PORCISME, ANIMALIZARE ZOOO GROHAIALA...ETC....UEHHHHHH PTIUUU, RONTAIALA SI SUPTUL LA GREU, SUG_E TARE PTIUUUU MESTECAT NU AI ..., POATE CU GINGIILE CA,  TU DINTI NU MAI AI..., PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS CA TI LE INDESAM SUFOCATULE.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

clantoi nebunul

#41716 doar iti reamintesc clantoi

2015-07-16 08:06

nu e copy paste, ii readuc aminte lui clantoi

#41629 RAPORT postare Clantoi, pana ii vine mintea la cap, ca prea e ZEVZEC

CLANTOI ZEVZECUL SCANDALAGIU

 

 dati RAPORT si dispare clantoi

 

Clantoi, eu doar iti rererererereamintesc

 

 

Tovarasu, ia-ti pastilele la timp, ca se acutizeaza problema ta. 

 

 

 Tu esti de BALACEANCA , Ba nebunule! 

 

 Du-te dracu si te trateaza, ca esti in stare sa dai foc orasului, ZEVZECULE!

 

Se buc ura Oltchimul ca a scapat de un nebun! Tu erai in stare sa pui combinatul in pericol de explozie.

 

 Si stai linistit, berea aia ce o bei la recomandarea medicului tau PSIHIATRU , nu e bere. Sunt calmante pentru nebunia ta. Stai linistit, si alea sunt bune pentru sanatatea ta mentala PRECARA.

 

Tu baga in continuare rahaturile tale si traieste in haosul tau mental, ca tu esti si NEBUN SI PROSTOVAN

 

Si fota bea, dar ala bea pana cade sub masa si incepe sa se bata cu stafii.

 

Tu, CLANTOI, lasa naiba tampeniile si ocupa-ti timpul cu ceva util, nu cu ca caturi afumate. 

 

 Fa spume la gura, fa apoplexie, fa ce vrei tu, ca eu te las in pace. 

 

 Cand iti spun toti ca esti nebun,  du-te ba la psihiatru, poate iti mai ofera vreo sansa, desi tu esti tulburat rau la dovleac. 

 

 

 Fa-ne un favor, ia-ți avânt si da-ti doi pumni în teasta, sa iti auzi neuronul cum se da de toti peretii. 

 

 

 Eu nu fac copy paste, doar readuc aminte CAT DE HALADIT esti, SCHIZOFRENICULE!

 

 

Sunt speriat de am dat o basina, atat de panicat sunt.

 

EU DOAR ITI SPUN, ITI REREREREAMINTESC: 

 

 

BAAAAAA, IA-TI PASTILELE LA TIMP, CA UITE IN CE HAL AI AJUNS

 

Eu nu fac copy paste, readuc aminte GRAVELE TALE PROBLEME LA BOSTANUL ALA PROST DE II ZICI TU CAPATANA.

 


Musafir

#41717 VICTORIEEEE! SA DESCHIS DIANA PE PLATFORMA. SA I DEA VARUS O NUMAI UEEEE

2015-07-16 08:48

#41557: - Re: SA I DEA VARUS O NUMAI UEEEE 

CRED CA ATI INTELES CE V A SPUS FOTA DESPRE VARUL SAU MUISTUL NUMIT CHITOIU,SA I O SU...GI GAOAZAAAAAAAAAAAAA.

Se duce Remul la Diana pe platforma si intra in dialog cu o vanzatoare. 
Doamna GHIOCA, stiti ca sotul dvs. va inseala?
- Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cand, dar nu mi-am dat seama cu ce...!


Musafir

#41718 Re: Re: Re:

2015-07-16 08:58

#41700: - Re: Re:  

 Ai inclinatii de astea ? te astept daca nu ai carii. ca la cat de rau esti de gura. puti de la distanta a tomberon uslamistule.

da-i cu apa de gura

#41719 Re: Re: Re: Re:

2015-07-16 09:04

#41718: - Re: Re: Re:  

 Poula mea nu e pretentioasa, daca a poposit in gura lui clantoi, se va obisnui ea si in ciocul tau.

Totul e sa ai o minima igiena bucala, in rest face ea totul, stai linistit.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41720 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-16 09:07

#41719: da-i cu apa de gura - Re: Re: Re: Re:  <= PENTRU IGENIZARE CA  ASTIA NESPALATI INCLINATI  CUM ESTI DOVEDIT CLANTA UZATA OTRAVITA, NOI UTILIZAM  SODA CAUSTICA CU LESIE ABUNDENTA PENTRU NEINITIATI CA TINE SI COMPLETAM CU CAVALERIA...:

  UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, Convenţia europeană a drepturilor omului

Crean_tele sa_lariale in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor sa_lariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 
 

Musafir

#41721 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-16 09:09

#41719: da-i cu apa de gura - Re: Re: Re: Re:  

 Esti prea inclinat pentru noi. si asta se numeste defect profesional perversule. Bafta la supt.


Musafir

#41722 Re: Re:

2015-07-16 09:53

#41699: - Re:  

 Adevarul iese la suprafata ca undelemnul din apa chioara a uslamistilor chitoilor si vosganienilor, ati redresat combinatul voi. nu asa va laudati? 

V-ati redresat buzunarele si burtile voastre. iar combinatul l-ati ingropat de tot. nu v-ar mai rabda pamantul de lifte spurcate ce sunteti. va vor ajunge blestemele oamenilor napastuiti de voi. sa nu credeti ca scapati. pacat de urmasii vostri care va vor mosteni . nu incetati sa ne mintiti nici in ultimul ceas.

O tot dati cu roibu e vinovat .normal e vinovat pina la un punct. dar voi care v-ati angajat ca reparati ce a stricat roibu. de ce nu va dati demisia pentru ca sunteti incompetenti ?

 


Musafir

#41723 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-16 09:54

#41721: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nu ai cum, deja esti in urma.

Ai supt-o deja cu pasiune.

Nu te opri, nu mai da din clonț, du treaba pana la capat.

Doare cand ti-o dau peste bot, flescaitule.


Musafir

#41724

2015-07-16 09:55

Pe 10 august mai primim 1000 De lei? """"Sau primim toti banii""""'" :))))))))


Musafir

#41725 Re: Re: Re:

2015-07-16 09:59

#41722: - Re: Re:  

 Nu am zis coa ie ca oltchimul e pe val. Aia enumerati de tine sunt niste jigodii (chitoi, vozganieni, pop, etc).

Dar sa vi sa indrugi ca roibu e deja sfant, hai ca macane.

Era inconjurat de toate rapandulele, cum sunt astia inconjurati de ghioca, bidini, marcele, cornesti etc.

Are o gramada de bube in cap.

Daaaaaa, o sa indrugi iar placa aia ca se judeca dosarul.

Nu ma intereseaza ce verdict i se da, eu stiu mult mai multe decat stii sau te faci ca nu stii, ca esti ombilical legat de roibu.

Repet, sa iti intre in dovleac, si astia sunt toti o apa si un pamant.

Dar oricum tu o tii pe a ta.