Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37576 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-13 07:02

 

Disponibilizaţii de la Oltchim nu-şi mai aşteaptă salariile compensatorii, unul dintre actualii directori ai combinatului a recunoscut că acordarea lor depinde doar de producţia internă, nu de ajutorul Guvernului sau al Ministerului Economiei.

Directorul a recunoscut, la presiunea disponibilizaţilor prezenţi, că banii lor, salariile compensatorii, au fost păpaţi de combinat încă din 2013, printr-un artificiu al Guvernului şi complicitatea prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, director al AJOFM Vâlcea la momentul cu pricina. Guvernul Ponta a virat salariile compensatorii pentru cei 969 de angajaţi, respectiv peste 9 milioane de euro, dar banii au ajuns prin AJOFM Vâlcea, după plata taxelor şi impozitelor aferente, în casieria combinatului. Practic, Oltchim a fost menţinut în viaţă o bună bucată de timp pe banii disponibilizaţilor, din cota lor au fost plătite salariile celor rămaşi şi materia primă. O parte din disponibilizaţi sunt hotărâţi să dea statul în judecată, deci şi pe prefectul Dumitru Cornoiu pentru deturnare de fonduri.

Disponibilizaţii de la Oltchim au descoperit în primăvara anului trecut, din greşeală, că statul le-a perceput taxele şi impozitele pe salariile compensatorii neîncasate. Respectivii au aflat din fişele fiscale pe 2013 că şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, şi şi-au plătit şi taxele către stat ...deşi ei n-au văzut un leu. O parte din foştii angajaţi figurează la FISC cu sume încasate în cuantum de 79.000 lei, bani care n-au ajuns în buzunarele lor. După incident, timp de un an de zile, au tot cerut explicaţii atât ANAF, cât şi prefectului Dumitru Cornoiu, dar nu au primit niciun răspuns, au primit tot felul de acte eliberate de Fisc, dar nimic concret, toate se bat cap în cap.
La începutul acestui an, conducerea combinatului le-a comunicat că se zbat degeaba, deoarece zarurile au fost aruncate în defavoarea lor pentru că salariile compensatorii, ca şi CAR-urile, au fost declarate credite negarantate, în traducere liberă îşi vor lua banii după privatizare... dacă mai rămâne ceva de la masa creditorilor garantaţi.
Foştii angajaţi au fost negociaţi pe minus, altfel Guvernul ar fi obligat să plătească, din nou, peste 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii.
La ultima descindere, la sediul Oltchim, organizată în urmă cu opt zile, unul dintre directorii combinatului a cedat presiuni şi a confirmat ceea ce disponibilizaţii ştiau ... că salariile lor au fost păpate de actuala echipă de manageri pentru asigurarea funcţionării combinatului, deci şi a salariilor nesimţite ale directorilor.
,,Noi am ştiut încă de atunci că prefectul Dumitru Cornoiu ne-a minţit, că a dat banii noştri combinatului, pentru că ministrul Mariana Câmpeanu spusese pe TV că a virat banii Agenţiei de Şomaj, iar femeia aia era femeie serioasă, nu ca prefectul. Ne-au lăsat fără bani, şi cu datorii la CAR. Mulţi dintre noi au acceptat deja plata în rate a banilor, pentru că la ora asta pare soluţia cea mai sigură, restul ne-am gândit să dăm din nou statul în judecată, chiar şi pe prefectul Dumitru Cornoiu, dacă va fi cazul, pentru deturnare de fonduri", a declarat unul dintre disponibilizaţi.
Afirmaţiile făcute la adresa prefectului Dumitru Cornoiu de disponibilizaţi, şi susţinute de directorul Oltchim, sunt extrem de grave.
Chiar dacă prefectul are în spate acordul premierului Victor Ponta, poate fi acuzat foarte uşor de deturnare de fonduri, de deturnarea salariilor compensatorii, şi în actuala conjunctură, când DNA ridică tot ce prinde, se poate lăsa lejer cu ceva ani de închisoare.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, înregistrează datorii istorice de aproximativ 800 milioane de euro, iar planul de reorganizare al combinatului depus de administratorul judiciar la începutul acestui an a fost întors de instanţa de judecată pentru că este mult prea general şi nu prevede nici sume exacte, nici sursele din care se va face plata datoriilor şi a salariilor compensatorii. Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizaţii au dreptul, în funcţie de vechime, la 7,12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv între 20 000 şi 50 000 de lei, bani existenţi doar în fişele Fiscului.

http://www.infopuls.ro/

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37577 BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM DNA:Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii

2015-05-13 07:04

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

Actuala conducere a societăţii Oltchim împarte salariile compensatorii pe pile. Săptămâna trecută, radicalii din grupul disponibilizaţilor de la Oltchim au aflat că administratorul judiciar i-a luat de fraieri,că bolnavii trecuţi pe listă s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, dar şi faptul că cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit banii.

Situaţie explozivă pe platformă. Disponibilizaţii de la Oltchim ameninţă noua conducere a combinatului cu măsuri majore de protest, chiar violente. Săptămâna trecută, reprezentanţii celor peste 500 de disponibilizaţi vâlceni au avut o nouă întâlnire cu ministrul Economiei Mihai Tudose, în vederea recuperării salariilor compensatorii. Cu excepţia aceloraşi promisiuni de amânare, ministrul Economiei n-a prea avut răspunsuri pentru grupul de la Vâlcea şi a transferat problema ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, care i-a informat la rândul său că situaţia este complicată  din cauza fostului ministru Darius Vâlcov, artizanul unor  inginerii financiare total greşite. Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”.Pe scu_rt, ministrul Economiei l-a acuzat pe Vâlcov de  deturnare de fonduri, drept urmare cele două ministere nu au cadrul legal pentru alocarea  altor fonduri  cu aceeaşi destinaţie.În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii. În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii.,,Ne întrebam cu toţii de ce tac cei 300 de oameni de la Piteşti, pentru că ei luau cu asalt porţile combinatului când Roibu întârzia câteva săptămâni cu salariile. Noi stăteam în şomaj tehnic câte o lună de zile, prin rotaţie, şi veneam la serviciu zilnic pe un sfert de salariu, dar ei erau cu salariile la zi, întregi. Ne-am dat seama că sunt foarte cuminţi pentru că ei şi-au luat banii. Asta e discriminare pe faţă!”, au declarat câţiva dintre cei prezenţi pe platformă.

Salariile compensatorii, împărţite pe pile


Pentru cei peste 500 de disponibilizaţi în vara lui 2013, o parte fiind trecuţi în pensie, joia trecută a fost ziua surprizelor neplăcute. Aşa zişii recalcitranţi, persoanele care refuză să-şi ia salariile în rate la calendele greceşti, au aflat cu stupoare că administratorul judiciar a dat salariile compensatorii pentru 40 de persoane cu afecţiuni mai mult sau mai puţin grave. Iniţial, disponibilizaţii au propus conducerii Oltchim ca cei 12 bolnavi de cancer să primească banii înaintea lor pentru achitarea tratamentelor medicale. După două luni de zile s-au trezit că Gheorghe Piperea a făcut o listă cu 40 de persoane, unii neavând probleme grave de sănătate.

,,Noi am convenit să dăm banii la cei bolnavi, am acceptat să-i primim mai târziu pentru că erau mulţi în fază gravă, nu să-i dăm unora care nu văd bine cu un ochi. Acum sunt 40 pe listă, toţi cu dosare medicale. De la 12- 13, au ajuns la 40. Am cerut listele să vedem şi noi cine sunt, pentru că noi ne cunoaştem, doar am lucrat 30 de ani împreună, dar am fost refuzaţi pe motiv că se încalcă deontologia. Au făcut asta ca să ne dezbine. Tot ca să ne încaiere, au propus să ne dea nouă câte 15 milioane din banii angajaţilor şi ai pensionarilor. Adică să-i lase pe ei fără bani câteva luni pentru a ne închide nouă gura. Am refuzat pentru că nu este corect, cei rămaşi nu au nicio vină. Ne tot spun că Victor Ponta a găsit un cumpărător prin ultimele lui  vizite şi că vom primi banii când se va vinde combinatul, adică peste trei ani. Ei îl tot vând de doi ani, în fiecare zi, dar nimeni nu vrea să-l ia. Sunt câţiva care s-au mulţumit cu plata banilor în rate, dar grupul nostru vrea toţi banii odată, pentru că ministerul i-a dat.”, au menţionat disponibilizaţii. Întâlnirea s-a finalizat cu promisiuni din partea conducerii Oltchim şi cu ameninţări din partea disponibilizaţilor, care au promis că se vor reîntoarce săptămâna viitoare, tot  joi, cu  ,,focu_ri de artificii”. 

http://www.infopuls.ro/index

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37578 DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati

2015-05-13 07:17

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

"Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu. 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea - 08.09.2014

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SALARIILE CREANTE PLATI COMPENSATORII DISPONIBILIZATII 2013 VALOAREA REALA DIN ACTE, 6,12,18 SUMA NETA IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI CONFORM PLANULUI DE REORGANIZARE APROBAT 100% DIN VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 85/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM SI TUTUROR LEGILOR PE CARE SE JUDECA OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI ALE OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA DISPONIBILIZATILOR 2013,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!  

 

CHENZINA PE LUNILE: OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2014 SALARIATII ANGAZATI CREANTE SALARIALE, IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI 100% VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 86/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI ALE OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA CELOR ANGAJATI,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA!!!SUNTEM PRADUITI!!!!!! 

LEGEA 85/2006:

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale.

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

DNA&DIICOT S.O.S. OLTCHIM VALCEA SI ARGES !!!!
Musafir

#37579 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

2015-05-13 07:19

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euroDisponibilizaţii de la Oltchim nu-şi mai aşteaptă salariile compensatorii, unul dintre actualii directori ai combinatului a recunoscut că acordarea lor depinde doar de producţia internă, nu de ajutorul Guvernului sau al Ministerului Economiei.

Directorul a recunoscut, la presiunea disponibilizaţilor prezenţi, că banii lor, salariile compensatorii, au fost păpaţi de combinat încă din 2013, printr-un artificiu al Guvernului şi complicitatea prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, director al AJOFM Vâlcea la momentul cu pricina. Guvernul Ponta a virat salariile compensatorii pentru cei 969 de angajaţi, respectiv peste 9 milioane de euro, dar banii au ajuns prin AJOFM Vâlcea, după plata taxelor şi impozitelor aferente, în casieria combinatului. Practic, Oltchim a fost menţinut în viaţă o bună bucată de timp pe banii disponibilizaţilor, din cota lor au fost plătite salariile celor rămaşi şi materia primă. O parte din disponibilizaţi sunt hotărâţi să dea statul în judecată, deci şi pe prefectul Dumitru Cornoiu pentru deturnare de fonduri.

Disponibilizaţii de la Oltchim au descoperit în primăvara anului trecut, din greşeală, că statul le-a perceput taxele şi impozitele pe salariile compensatorii neîncasate. Respectivii au aflat din fişele fiscale pe 2013 că şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, şi şi-au plătit şi taxele către stat ...deşi ei n-au văzut un leu. O parte din foştii angajaţi figurează la FISC cu sume încasate în cuantum de 79.000 lei, bani care n-au ajuns în buzunarele lor. După incident, timp de un an de zile, au tot cerut explicaţii atât ANAF, cât şi prefectului Dumitru Cornoiu, dar nu au primit niciun răspuns, au primit tot felul de acte eliberate de Fisc, dar nimic concret, toate se bat cap în cap.
La începutul acestui an, conducerea combinatului le-a comunicat că se zbat degeaba, deoarece zarurile au fost aruncate în defavoarea lor pentru că salariile compensatorii, ca şi CAR-urile, au fost declarate credite negarantate, în traducere liberă îşi vor lua banii după privatizare... dacă mai rămâne ceva de la masa creditorilor garantaţi.
Foştii angajaţi au fost negociaţi pe minus, altfel Guvernul ar fi obligat să plătească, din nou, peste 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii.
La ultima descindere, la sediul Oltchim, organizată în urmă cu opt zile, unul dintre directorii combinatului a cedat presiuni şi a confirmat ceea ce disponibilizaţii ştiau ... că salariile lor au fost păpate de actuala echipă de manageri pentru asigurarea funcţionării combinatului, deci şi a salariilor nesimţite ale directorilor.
,,Noi am ştiut încă de atunci că prefectul Dumitru Cornoiu ne-a minţit, că a dat banii noştri combinatului, pentru că ministrul Mariana Câmpeanu spusese pe TV că a virat banii Agenţiei de Şomaj, iar femeia aia era femeie serioasă, nu ca prefectul. Ne-au lăsat fără bani, şi cu datorii la CAR. Mulţi dintre noi au acceptat deja plata în rate a banilor, pentru că la ora asta pare soluţia cea mai sigură, restul ne-am gândit să dăm din nou statul în judecată, chiar şi pe prefectul Dumitru Cornoiu, dacă va fi cazul, pentru deturnare de fonduri", a declarat unul dintre disponibilizaţi.
Afirmaţiile făcute la adresa prefectului Dumitru Cornoiu de disponibilizaţi, şi susţinute de directorul Oltchim, sunt extrem de grave.
Chiar dacă prefectul are în spate acordul premierului Victor Ponta, poate fi acuzat foarte uşor de deturnare de fonduri, de deturnarea salariilor compensatorii, şi în actuala conjunctură, când DNA ridică tot ce prinde, se poate lăsa lejer cu ceva ani de închisoare.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, înregistrează datorii istorice de aproximativ 800 milioane de euro, iar planul de reorganizare al combinatului depus de administratorul judiciar la începutul acestui an a fost întors de instanţa de judecată pentru că este mult prea general şi nu prevede nici sume exacte, nici sursele din care se va face plata datoriilor şi a salariilor compensatorii. Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizaţii au dreptul, în funcţie de vechime, la 7,12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv între 20 000 şi 50 000 de lei, bani existenţi doar în fişele Fiscului.

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

 La sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea a efectuat un control în domeniul relaţiilor de muncă la SC Oltchim SA, societate aflată în insolvenţă. Sesizarea Sindicatului Liber Oltchim, condus de preşedintele Mihai Diculoiu, a avut cinci puncte pe care inspectorii de muncă au trebuit să le verifice. Astfel, pentru primul cap de acuzare, neplata drepturilor salariale către angajaţii actuali ai Oltchim, ITM-ul a constatat că angajatorul nu a plătit drepturile salariale aferente chenzinei a II-a pentru luna octombrie 2014 şi lunilor noiembrie şi decembrie 2014, fiind încălcate prevederile Codului Muncii.Drept urmare, ITM a dispus ca măsură cu termen de realizare data de 25 februarie 2015, prezentarea dovezilor de achitare a acestor drepturi salariale. Al doilea capăt de acuzare al sindicaliştilor de la Oltchim a fost în legătură cu neacordarea plăţilor compensatorii către cei 969 de salariaţi disponibilizaţi în data de 14 iunie 2013. La această sesizare, ITM a informat Sindicatul Liber Oltchim că a efectuat un control în luna iulie 2013 şi a dispus măsură în acest sens. Angajatorul nu a realizat-o şi a fost sancţionat contravenţional. Însă, având în vedere conflictul de muncă creat prin neplata drepturilor salariale, ITM transmite salariaţilor că se pot adresa instanţei judecătoreşti în termen de 3 ani de la data naşterii dreptului întrucât: „întârzierea nejustificată a plăţii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului” – art. 166 alin 4 din Codul Muncii. O a treia solicitare de verificare făcută de sindicate a fost cea cu privire la detaşarea salariatului Marius Pârvu. ITM a verificat şi a transmis că aceasta a fost făcută în conformitate cu prevederile Codului Muncii. Şi „reducerea salariilor exagerat de mari ale celor 11 directori” a fost unul din capetele de acuzare ale sindicaliştilor. ITM-ul le-a transmis că în baza Codului Muncii, salariul individual se stabileşte prin negociere individuală între angajator şi salariat, oricare salariat beneficiind de dreptul la negociere individuală. Ultima solicitare de verificare a fost cea legată de „achitarea de către Oltchim către ANAF a impozitului aferent plăţilor compensatorii înainte de plata efectivă a acestora către salariaţii disponibilizaţi”. Faţă de această solicitare, ITM-ul a transmis Sindicatului Liber Oltchim că societatea a pus la dispoziţie documente/note de relaţii conform cărora „compensarea datoriilor la bugetul de stat consolidat s-a efectuat de organul fiscal, contribuţiile aferente salariilor compensatorii fiind compensate integral cu TVA de recuperat”. Aşa că, ITM-ul îi îndrumă pe sindicalişti să se adreseze organului fiscal competent. Joi, 5 ianuarie, administratorul judiciar de la Oltchim trebuie să depună planul de reorganizare, conform protocolului semnat în data de 16 ianuarie 2015 între o delegaţie de salariaţi disponibilizaţi, reprezentanţi ai consorţiului de administratori judiciari şi liderul SLO, Mihai Diculoiu. Planul de reorganizare trebuie să prevadă plata integrală a creanţelor cu_rente (deci şi a salariilor compensatorii) şi plata integrală a creanţelor salariale (sumele înscrise în tabelul creanţelor). Mai sunt trei zile şi vom vedea dacă administratorii judiciari se vor ţine de cuvânt.

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri    
Data publicarii: 25-03-14 http://www.impactreal.ro/
 

 

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37580 DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati

2015-05-13 07:25

NU POT EI MINTII, CAT PUTEM NOI DOVEDII!!!

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM 

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO, 38.164.916 LEI. OLTCHIM a avut  economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual )DIN FURTUL CREAT DISPONIBILIZATILOR 2013.

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#37296 Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

#28778 CE SPUNE CODUL FISCAL

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

OLTCHIM NU MAI ARE VOIE SA PRONUNTE " FLUXURI ADITIONARE DE NUMERAR SAU EXECEDENT DE NUMERAR " SAU ORICE METODA DE ILEGALITATE IMPOTRIVA CELOR DISPONIBILIZATI 2013, TREC LA MASURI DE ACHITARI TOT SI INTREG CAT AU FURAT CU MASURI SI DE PENALIZARI, ATATA TIMP CAT AU INGHITIT PRIN DETURNARE , SUBSTITUIRE PRIN FURT CELE 9 MILIOANE EURO, DISPONIBILIZATII OLTCHIM AU FOST FURATI, FARA A LI SE CERE ACORDUL SCRIS SI MULTE ALTE ABATERI GRAVE SI FOARTE GRAVE SI FOLOSIREA ACESTOR SUME IN SCOPURI OPUSE INTERESULUI DE  ACHITARE   DIN IUNIE 2013 - PANA AZI 2015, EI NU AU VOIE SA VORBEASCA DE LICHIDITATI PENTRU CA S-AU FOLOSIT DE ACESTE SUME ILEGAL SI CONFORM LEGILOR TREBUIESC ACHITATE, VALOAREA DIN ACTE, VALORILE SI SUMELE INTREGI CATRE CEI PRADUITI SI CU DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIILE CREATE TUTUROR DISPONIBILIZATILOR 2013!!!!

 


Musafir

#37581

2015-05-13 08:13

nici un disponibilizat de la pitesti nu a primit nici un leu in afara de luna trecuta unde ne-am trezit pe card cu 500 de lei...astia sunt toti banii.in rest numai si numai minciuni

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#37582 BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM DNA:Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii

2015-05-13 08:16

#37581: -  

 Pitestiul tace, restul informatiilor din presa sunt foarte reale si confirmate pe dovezi, este foarte real ceea ce s-a scris. Noi mai stim ceva, lasam timpul sa arate si ce stim.

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

Actuala conducere a societăţii Oltchim împarte salariile compensatorii pe pile. Săptămâna trecută, radicalii din grupul disponibilizaţilor de la Oltchim au aflat că administratorul judiciar i-a luat de fraieri,că bolnavii trecuţi pe listă s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, dar şi faptul că cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit banii.

 

Situaţie explozivă pe platformă. Disponibilizaţii de la Oltchim ameninţă noua conducere a combinatului cu măsuri majore de protest, chiar violente. Săptămâna trecută, reprezentanţii celor peste 500 de disponibilizaţi vâlceni au avut o nouă întâlnire cu ministrul Economiei Mihai Tudose, în vederea recuperării salariilor compensatorii. Cu excepţia aceloraşi promisiuni de amânare, ministrul Economiei n-a prea avut răspunsuri pentru grupul de la Vâlcea şi a transferat problema ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, care i-a informat la rândul său că situaţia este complicată  din cauza fostului ministru Darius Vâlcov, artizanul unor  inginerii financiare total greşite. Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”.Pe scu_rt, ministrul Economiei l-a acuzat pe Vâlcov de  deturnare de fonduri, drept urmare cele două ministere nu au cadrul legal pentru alocarea  altor fonduri  cu aceeaşi destinaţie.În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii. În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii.,,Ne întrebam cu toţii de ce tac cei 300 de oameni de la Piteşti, pentru că ei luau cu asalt porţile combinatului când Roibu întârzia câteva săptămâni cu salariile. Noi stăteam în şomaj tehnic câte o lună de zile, prin rotaţie, şi veneam la serviciu zilnic pe un sfert de salariu, dar ei erau cu salariile la zi, întregi. Ne-am dat seama că sunt foarte cuminţi pentru că ei şi-au luat banii. Asta e discriminare pe faţă!”, au declarat câţiva dintre cei prezenţi pe platformă.

 

Salariile compensatorii, împărţite pe pile

 


Pentru cei peste 500 de disponibilizaţi în vara lui 2013, o parte fiind trecuţi în pensie, joia trecută a fost ziua surprizelor neplăcute. Aşa zişii recalcitranţi, persoanele care refuză să-şi ia salariile în rate la calendele greceşti, au aflat cu stupoare că administratorul judiciar a dat salariile compensatorii pentru 40 de persoane cu afecţiuni mai mult sau mai puţin grave. Iniţial, disponibilizaţii au propus conducerii Oltchim ca cei 12 bolnavi de cancer să primească banii înaintea lor pentru achitarea tratamentelor medicale. După două luni de zile s-au trezit că Gheorghe Piperea a făcut o listă cu 40 de persoane, unii neavând probleme grave de sănătate.

 

,,Noi am convenit să dăm banii la cei bolnavi, am acceptat să-i primim mai târziu pentru că erau mulţi în fază gravă, nu să-i dăm unora care nu văd bine cu un ochi. Acum sunt 40 pe listă, toţi cu dosare medicale. De la 12- 13, au ajuns la 40. Am cerut listele să vedem şi noi cine sunt, pentru că noi ne cunoaştem, doar am lucrat 30 de ani împreună, dar am fost refuzaţi pe motiv că se încalcă deontologia. Au făcut asta ca să ne dezbine. Tot ca să ne încaiere, au propus să ne dea nouă câte 15 milioane din banii angajaţilor şi ai pensionarilor. Adică să-i lase pe ei fără bani câteva luni pentru a ne închide nouă gura. Am refuzat pentru că nu este corect, cei rămaşi nu au nicio vină. Ne tot spun că Victor Ponta a găsit un cumpărător prin ultimele lui  vizite şi că vom primi banii când se va vinde combinatul, adică peste trei ani. Ei îl tot vând de doi ani, în fiecare zi, dar nimeni nu vrea să-l ia. Sunt câţiva care s-au mulţumit cu plata banilor în rate, dar grupul nostru vrea toţi banii odată, pentru că ministerul i-a dat.”, au menţionat disponibilizaţii. Întâlnirea s-a finalizat cu promisiuni din partea conducerii Oltchim şi cu ameninţări din partea disponibilizaţilor, care au promis că se vor reîntoarce săptămâna viitoare, tot  joi, cu  ,,focu_ri de artificii”. 

 

http://www.infopuls.ro/index

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.
Musafir

#37583 BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM DNA:Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii

2015-05-13 08:22

Pitestiul a trecut la ostilitati si ironii impotriva noastra pe alte cai, oficial ei au bagat capul in pamant (stim si de ce, trebuie sa justifice ceva...)...,  au trecut la mizerii cu ceea ce s-au ocupat tot timpul de cand au venit in Oltchim si impotriva celor disponibilizati din Valcea care nu am primit suma reala si totala din actele pe care le detinem si conforme cu legile se achita tot si valoarea intreaga conforma cu tratament corect si echitabil fara discriminare si alte ilegalitati.

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

 

 

LEGEA 85/2006:

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale.

 

SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM 

 

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: 

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO, 38.164.916 LEI. OLTCHIM a avut  economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual )DIN FURTUL CREAT DISPONIBILIZATILOR 2013.

 

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37584 OLTCHIM A MURIT DIN VINA CELOR DIN ARGES

2015-05-13 08:33

OLTCHIM RAMNICU VALCEA ARE DE SUFERIT SI DIN VINA CELOR DIN JUDETUL ARGES , CEI MAI CORUPTI SI CORUPTIBILI CARE AU CONTAMINAT SI LA VALCEA. OLTCHIM,  ARE DE SUFERIT SI SUPORTA NEMERNICIILE CREATE, SUNT DOUA TEVI MARI SI LUNGI PANA IN JUDETUL VALCEA, ACELA ESTE OMBILICUL CARE TRANSPORTA MATERIA PRIMA ETILENA SI PROPILENA IN OLTCHIM . OLTCHIM DACA PORNEA LA CAPACITATE ISI ACOPEREA LEJER PIERDERILE, VENISE DUPA PLUS SI PROFIT MAXIM FARA SA AIBE MARIRE SI INVESTITII DE CAPITAL, PIPEREA INVOCA PIERDERILE PE MARIREA CREATA PRIN INVESTITII MANAGERIALE. VA DATI SEAMA, NUMAI  DACA PORNEA LA MARIREA CREATA, OLTCHIM ADUCEA CEI 2% POATE MAI MULT LA PIB-UL TARII. VA STAU CIFRELE LA DISPOZITIE SI CE AU CREAT EI 2013- 2015 ACTUALIZAT FINANCIAR IN LINK OLTCHIM :

OLTCHIM SA. CREANTELE OLTCHIM. CREANTELE SALARIALE OLTCHIM SI TOATE CREANTELE...:

 Ultima actualizare: 18.09.2012


Nume companie: Oltchim S.A.

CUI: 1475261

Registrul comerţului: J38/219/1991

Simbol bursier: OLT

Domeniul de activitate: Industrie

Prezentare companie: Compania a fost înfiinţată în anul 1966 şi este deţinută de Statul Român iar din 1997, un pachet de acţiuni a fost listat la Bursa de Valori Bucu_reşti. Produsele Oltchim se găsesc în peste 80 de ţări fie ca e vorba de policlorură de vinil (PVC), sodă caustică, propenoxid, propilenglicol, polieteri polioli sau materiale de construcţii.

Anul înfiinţării: 1966

Structură acţionariat:

Acţionari Procent
Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri 54,81%
PCC SE Duisburg Germania 18,32%
Polyolt Holding Limited Cipru 14,02%
Persoane fizice 11,26%
Persoane juridice 1,59%

 

Produse / Servicii: Fabricarea produselor anorganice, macromoleculare şi a produselor organice de sinteză.

Sediu central: Str. Uzinei nr. 1, cod 240050, Râmnicu Valcea, jud. Vâlcea

Contact de presă: Iuliana Furtună - E-mail: iuliana.furtuna oltchim.com

Contact relaţii cu publicul: Tel: 0250-701.200, Fax: 0250-736.188, E-mail: oltchim oltchim.ro, Web: www.oltchim.ro

Linkurile companiei:
-site-ul companiei
-comunicate de presă
-relaţii cu investitorii
-informaţii financiare
-profil / istoricul companiei
-produse / servicii

Management:
Mihai Bălan - Director General, E-mail: oltchim oltchim.ro
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, E-mail: felicia.spiru oltchim.com
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional, E-mail: mihail.talpasanu oltchim.com
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing, E-mail: armand.spiru oltchim.com
Ion Coclet - Director Resurse Umane, E-mail: ion.coclet oltchim.com

Date financiare (lei):

Anul Capital social Cifră de afaceri   Profit net      Număr de angajaţi
2005 354.695.600 1.442.065.098    22.643.128        5.432
2006 354.695.600 1.731.805.193    8.779.523          5.048
2007 32.358.864   1749871975           -                     4.836
2008 32.358.864   1.946.943.238  - 234.001.449      4.199
2009 34.302.386   1.077.518.784  - 209.887.210      3.468
2010 34.302.386   1.309.544.085  - 223.315.891      3.573
2011 34.321.138   1.533.016.194  - 278.342.623      3.383
2012 34.321.138   765.442.904     - 569.443.477      3.318
2013 34.321.138   497.955.215     - 946.867.190      2.744

 Sursa: Ministerul Finanţelor.

Cu_rsul valutar BNR - serii anuale (link)

http://www.zf.ro/wikizf/oltchim-s-a-10089024

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37585 Re: HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA ! JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM

2015-05-13 08:38

#28788: - HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA ! JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM

 OLTCHIM RAMNICU VALCEA ARE DE SUFERIT SI DIN VINA CELOR DIN JUDETUL ARGES , CEI MAI CORUPTI SI CORUPTIBILI CARE AU CONTAMINAT SI LA VALCEA. OLTCHIM,  ARE DE SUFERIT SI SUPORTA NEMERNICIILE CREATE, SUNT DOUA TEVI MARI SI LUNGI PANA IN JUDETUL VALCEA, ACELA ESTE OMBILICUL CARE TRANSPORTA MATERIA PRIMA ETILENA SI PROPILENA IN OLTCHIM . OLTCHIM DACA PORNEA LA CAPACITATE ISI ACOPEREA LEJER PIERDERILE, VENISE DUPA PLUS SI PROFIT MAXIM FARA SA AIBE MARIRE SI INVESTITII DE CAPITAL, PIPEREA INVOCA PIERDERILE PE MARIREA CREATA PRIN INVESTITII MANAGERIALE. VA DATI SEAMA, NUMAI  DACA PORNEA LA MARIREA CREATA, OLTCHIM ADUCEA CEI 2% POATE MAI MULT LA PIB-UL TARII. VA STAU CIFRELE LA DISPOZITIE SI CE AU CREAT EI 2013- 2015 ACTUALIZAT FINANCIAR IN LINK OLTCHIM :

Linkurile companiei:
-site-ul companiei
-comunicate de presă
-relaţii cu investitorii
-informaţii financiare
-profil / istoricul companiei
-produse / servicii

Date financiare (lei):

Anul Capital social Cifră de afaceri   Profit net      Număr de angajaţi
2005 354.695.600 1.442.065.098    22.643.128        5.432
2006 354.695.600 1.731.805.193    8.779.523          5.048
2007 32.358.864   1749871975           -                     4.836
2008 32.358.864   1.946.943.238  - 234.001.449      4.199
2009 34.302.386   1.077.518.784  - 209.887.210      3.468
2010 34.302.386   1.309.544.085  - 223.315.891      3.573
2011 34.321.138   1.533.016.194  - 278.342.623      3.383
2012 34.321.138   765.442.904     - 569.443.477      3.318
2013 34.321.138   497.955.215     - 946.867.190      2.744

 Sursa: Ministerul Finanţelor.

Cu_rsul valutar BNR - serii anuale (link)

http://www.zf.ro/wikizf/oltchim-s-a-10089024

JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!

#25081: - HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!  TOP MINCIUNI !!!

#17988

 TOP MINCIUNI !!!

#4718 Nesimţire şi aroganţă!

HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

TOP MINCIUNI !!!

#25090

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53  TOP MINCIUNI !!!

#25091

http://adevarul.ro/   TOP MINCIUNI !!!

 ...s.a.m.d.

2014-08-13 08:45

 NU A MAI AVUT CAND SA DUDUIE LA CAPACITATE :

 


Musafir

#37586 Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!!

2015-05-13 08:39

Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii

http://www.infopuls.ro/index.php/economic/1417

Actuala conducere a societăţii Oltchim împarte salariile compensatorii pe pile.
Săptămâna trecută, radicalii din grupul disponibilizaţilor de la Oltchim au aflat că administratorul judiciar i-a luat de fraieri, că bolnavii trecuţi pe listă s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, dar şi faptul că cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit banii.

Situaţie explozivă pe platformă. Disponibilizaţii de la Oltchim ameninţă noua conducere a combinatului cu măsuri majore de protest, chiar violente.
Săptămâna trecută, reprezentanţii celor peste 500 de disponibilizaţi vâlceni au avut o nouă întâlnire cu ministrul Economiei Mihai Tudose, în vederea recuperării salariilor compensatorii.
Cu excepţia aceloraşi promisiuni de amânare, ministrul Economiei n-a prea avut răspunsuri pentru grupul de la Vâlcea şi a transferat problema ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, care i-a informat la rândul său că situaţia este complicată  din cauza fostului ministru Darius Vâlcov, artizanul unor  inginerii financiare total greşite.
Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”. Pe sc_urt, ministrul Economiei l-a acuzat pe Vâlcov de  deturnare de fonduri, drept urmare cele două ministere nu au cadrul legal pentru alocarea  altor fonduri  cu aceeaşi destinaţie.

În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Buc_ureşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică.
Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii.
,,Ne întrebam cu toţii de ce tac cei 300 de oameni de la Piteşti, pentru că ei luau cu asalt porţile combinatului când Roibu întârzia câteva săptămâni cu salariile. Noi stăteam în şomaj tehnic câte o lună de zile, prin rotaţie, şi veneam la serviciu zilnic pe un sfert de salariu, dar ei erau cu salariile la zi, întregi. Ne-am dat seama că sunt foarte cuminţi pentru că ei şi-au luat banii. Asta e discriminare pe faţă!, au declarat câţiva dintre cei prezenţi pe platformă.

Salariile compensatorii, împărţite pe pile
Pentru cei peste 500 de disponibilizaţi în vara lui 2013, o parte fiind trecuţi în pensie, joia trecută a fost ziua surprizelor neplăcute. Aşa zişii recalcitranţi, persoanele care refuză să-şi ia salariile în rate la calendele greceşti, au aflat cu stupoare că administratorul judiciar a dat salariile compensatorii pentru 40 de persoane cu afecţiuni mai mult sau mai puţin grave. Iniţial, disponibilizaţii au propus conducerii Oltchim ca cei 12 bolnavi de cancer să primească banii înaintea lor pentru achitarea tratamentelor medicale. După două luni de zile s-au trezit că Gheorghe Piperea a făcut o listă cu 40 de persoane, unii neavând probleme grave de sănătate.

,,Noi am convenit să dăm banii la cei bolnavi, am acceptat să-i primim mai târziu pentru că erau mulţi în fază gravă, nu să-i dăm unora care nu văd bine cu un ochi. Acum sunt 40 pe listă, toţi cu dosare medicale. De la 12- 13, au ajuns la 40. Am cerut listele să vedem şi noi cine sunt, pentru că noi ne cunoaştem, doar am lucrat 30 de ani împreună, dar am fost refuzaţi pe motiv că se încalcă deontologia. Au făcut asta ca să ne dezbine. Tot ca să ne încaiere, au propus să ne dea nouă câte 15 milioane din banii angajaţilor şi ai pensionarilor. Adică să-i lase pe ei fără bani câteva luni pentru a ne închide nouă gura. Am refuzat pentru că nu este corect, cei rămaşi nu au nicio vină. Ne tot spun că Victor Ponta a găsit un cumpărător prin ultimele lui  vizite şi că vom primi banii când se va vinde combinatul, adică peste trei ani. Ei îl tot vând de doi ani, în fiecare zi, dar nimeni nu vrea să-l ia. Sunt câţiva care s-au mulţumit cu plata banilor în rate, dar grupul nostru vrea toţi banii odată, pentru că ministerul i-a dat.”, au menţionat disponibilizaţii.
Întâlnirea s-a finalizat cu promisiuni din partea conducerii Oltchim şi cu ameninţări din partea disponibilizaţilor, care au promis că se vor reîntoarce săptămâna viitoare, tot  joi, cu  ,,foc_uri de artificii”.  
D.N.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37587 Re: Re: CUM ESTE PIPEREA,....???? GARANTAT PIPEREA....!!!!!

2015-05-13 09:22

#28783: - Re: CUM ESTE PIPEREA,....???? GARANTAT PIPEREA....!!!!! 

 

 https://www.youtube.com/  MIN. 1,26  " Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., VA POT GARANTA CA LA SFARSITUL LUNII AUGUST AVEM UN PLAN DE REORGANIZARE LA OLTCHIM... " => PIPEREA&CO 18 iun. 2014

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37588 Re: Re: Re: CUM ESTE PIPEREA,....???? GARANTAT PIPEREA....!!!!!

2015-05-13 09:23

#28784: - Re: Re: CUM ESTE PIPEREA,....???? GARANTAT PIPEREA....!!!!! 

 

 https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0

PIPEREA - 18 iunie 2014

 https://www.youtube.com/  MIN. 1,26  " Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., VA POT GARANTA CA LA SFARSITUL LUNII AUGUST AVEM UN PLAN DE REORGANIZARE LA OLTCHIM... " => PIPEREA&CO 18 iun. 2014

 

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37589 CUM ESTE PIPEREA,....???? GARANTAT PIPEREA....!!!!!

2015-05-13 09:29

GHEORGHE PIPEREA:


BURSA 11.02.2015
 Avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, ne-a declarat, în urmă cu puţin timp, că datoriile combinatului către salariaţii disponibilizaţi în anul 2013 se ridică la circa 9 milioane de euro şi că reprezintă creanţe care vor fi plătite cu prioritate, conform planului de reorganizare finalizat recent.
     Domnia sa a dezminţit informaţiile potrivit cărora aceste creanţe sunt chirografare şi ne-a explicat că, fiind datorii generate în timpul procedurii insolvenţei, legea stipulează că trebuie achitate cu prioritate. Avocatul ne-a spus că salariaţii disponibilizaţi vor începe să-şi primească banii după aprobarea planului de reorganizare.
 
--- cum este piperea cu asociatii & co ???
 

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM????? CREANTELE SALARIALE INSOLVENTA OLTCHIM ACHITARILE CU_RENTE PE LEGEA 85/2006

 

SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

 

 Fapta se numeste DETURNARE DE SALARII SI FURT, SPALARE DE BANI SI FOLOSIRE IN SCOPURI ILICITE

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37590 Re: Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!!

2015-05-13 09:51

#37586: - Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!! 

Este ceea ce stiam de doi ani de zile. Marca fratiei Ponta & Piperea. Adica ... si f_ututi si cu banii luati!
"Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37591 Re: Re: Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!!

2015-05-13 10:03

#37590: - Re: Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!! 

Fapta se numeste DETURNARE DE SALARII SI FURT, SPALARE DE BANI SI FOLOSIRE IN SCOPURI ILICITE  CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!

 

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

SE INCALCA TOATE LEGILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM 

 

ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: 

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO, 38.164.916 LEI. OLTCHIM a avut  economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual )DIN FURTUL CREAT DISPONIBILIZATILOR 2013.

 

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37592 Parvuleee, Dumitreee, unde sunteti mai baieti? Mai traiti? Traiti ma si traiti bine, mama voastra ..

2015-05-13 12:04

#37586: - Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!! 

Parvuleee, Dumitreee, unde sunteti mai baieti? Mai traiti? Traiti ma si traiti bine, mama voastra de nemernici!

Au dreptate astia de la Valcea! Cand Roibu intarzia, nu cateva saptamani ci o zi, plata salariilor noi ne urcam in autocare cu porta vocea si trompetele si luam cu asalt portile combinatului.

Acum ce se intampla cu voi, ce se intampla cu noi? Avem salarii restante de 3 luni si jumatate colegii nostri disponibilizati nu si-au primit (desi astia de la Valcea spun ca le-au primit) salarile compensatorii de 2 ani de zile si noi stam sa si asteptam. Ce asteptam? Ca or sa ne dea astia pe toti afara.

Parvuleee, Dumitreee, unde sunteti mai baieti? Ce faceti? Mai miscam si noi ceva?
Cand mergem sa reincepem lupta la Oltchim, sa reluam "asaltul la portile combinatului" cum spun astia.
Aaaa ... am uitat! Voi v-ati atins scopurile.
Tu Parvule ai fost "uns" mare director la Oltchim.
Tu Dumitre ti-ai luat tainul, cum se vorbeste prin sat, cu prietenul tau Cernev.

Ca bine zicea Adrian Paunescu, referindu-se la specia voastra de profitori, de nemernici. Citez:
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!

aforic4you

#37593

2015-05-13 12:08

si eu sunt disponibilizata Pitesti si nu am niciun coleg(a)  de care sa stiu ca a incasat salariile compensatorii pana acum ...luna trecuta au intrat pe card 531 ron la cei care nu au completat acele fituici cum ca nu vor banii esalonati...si da, am colegi care nici macar acel flustuc de 531 nu l.au primit...si atunci de unde comentarii ca Pitestiul de asta tace ? tace pentru asta face de 2 ani , cand vor cativa sa faca ceva restul asteapta... si cu o floare nu se face primavara...tace pentru ca la Pitesti oricum nu rezolva nimic , atata timp cat majoritatea de la Valcea sta linistita... tace pentru ca nu mai pune sindicatul la dispozitie autocare sa vina la Valcea...tace pentru ca oamenii sunt imprastiati, unii au plecat din tara, altii s.au angajat.... tace pentru ca nu au un  lider care sa ii organizeze ... dar Valcea de ce tace ?

 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37594 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-13 12:32

#37593: aforic4you -  

 Se pare ca asa s-a transmis de Oltchim, ai dreptate, ne incaiera sa ne razboim intre noi, s-a specificat si-n ziar asta, confirm si eu cei 531 ron cel din Valcea, astia  am primit si eu. Valcea nu tace si este maine iar a nu stiu cata oara..., am pierdut sirul la Oltchim, se merge a se ..., pentru ca NEMERNICII DE ACOLO SUNT NEMERNICI INCLUSIV CU CEI ANGAJATI, NU NUMAI CU DISPONIBILIZATII 2013.

Specific, eu n-am solicitat cei 531 ron ci suma reala din acte pe care o am la disponibilizare VALOAREA TOTATA SI REALA CONFORM LEGILOR SI IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA CU SOCIETATEA PRIN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM SI CONFORME CU LEGEA 85/2006.

MARDARE PAPUSA, MAI PAPUSICA, CE FACI PUICUTA, ASA TE DISTREZI TU CU NOI?

"Au făcut asta ca să ne dezbine." http://www.infopuls.ro/index

CREANTELE OLTCHIM. Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Anexa nr. 3 –Evolutia soldului datoriilor nete acumulate in insolventa (SCENARIUL A) SCENARIUL A - Evolutia soldului datoriilor nete acumulate in insolventa MII EURO T1 T2 T3 T4 T5 T6 T7 T8 T9 T10 T11 T12

DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA 15.05.2013 -14.06.2013.

 Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699 <= ~9,000000 EURO CARE PIPEREA A DECLARAT CA-I PLATESTE LA SECUNDA.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/ 

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din LINK:PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Art. 3. 22. prin program de plata a creantelor se întelege tabelul de creante mentionat în planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care  cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

"1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

4.Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37595

2015-05-13 14:06

Cei de la pitesti tac pentru ca nu are cine sa ii scoata in strada.  Mai mult nimeni de la pitesti nu a primit platile compensatorii.certativa in continuare ca vetiTI CASTIGA SIGUR .........DUMITRU NU MAI SCOATE PROSTI IN STRADA CA STIE CE SA MAI MINTA SI CE SA MAI PROMITA ,ADUNA LIDERII DE SINDICAT SI ATAT NIMIC MAI MULT .          DACA VA DEZBINA SIGUR PLECATI TOTI ACASA  SI CU CE ATARNA .  UNDE SUNT MOTOARELE SI CABLURILE DIN DEPOZITUL PJP DE LA PITESTI ? Cine a incasat banii ?nu salariatii de la pitesti poarta vina ,intrebati conducerea Oltchim  mai bine .certativa linistiti !

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37596 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-13 14:24

#37595: -  < = AVEM DREPTATE SI VOI SI NOI SI INTRE NOI N-AR FI ATATA HAOS DACA ASTIA N-AR FURA SI AR "ASCUNDE" FURTURILE, ASA CRED EI CA SUNT PSIHOLOGI CUM NE AMENINTAU SI AICI PE ACEASTA  PETITIE, NUMAI CA ACESTA E COMBINAT CHIMIC SI FABRICA CU UZINE DE PRODUCTIE, NU POTI SA DISPARI CA MAGARUL IN CEATA...EI ASTA AU  DORIT SA DISPARA CA MAGARII IN CEATA..., SA-I MAMANCE PUSCARIILE!!!!!!

 CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

MARDARE PAPUSA, MAI PAPUSICA, CE FACI PUICUTA, ASA TE DISTREZI TU CU NOI?

"Au făcut asta ca să ne dezbine." http://www.infopuls.ro/index

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

 

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

TINETI MINTE ZIUA ASTA : joi, 7 Mai 2015

 

CCR a hotarat ca un articol din Codul Penal, privind arestul la domiciliu, este neconstitutional

 

PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA

 

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

 PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

 


Musafir

#37597 Re:

2015-05-13 15:16

#37595: -  
Cei de la pitesti tac pentru ca nu are cine sa ii scoata in strada - ZICETI VOI SI NU CONTEST ACEST LUCRU.

CE VAD EU? CEI DE LA PITESTI "CANTA OSANALE", CA SU NU FOLOSESC O ALTA EXPRESIE, MAI MARILOR OLTCHIM. SI MAI JOS VEDETI UN EXEMPLU DE "TACERE": POSTAREA LUI PIPEREA SI COMENTARIUL "UNUI BRAV SALARIAT" DE LA PITESTI.
 

A fost confirmat planul de reorganizare judiciara la Oltchim!
Cei ce isi doreau falimentul pt a li se acoperi responsabilitatile cauzarii insolventei Oltchim pot sa isi faca alte planuri. De exemplu, planuri de aparare in dosarul de coruptie deschis contra fostului management al Oltchim in 6 aprilie 2015 de DNA Pitesti si in actiunea in raspundere pt acoperirea pierderii cauzate de acelasi management de creditorilor (inclusiv statului). P-asta am facut-o noi, administratorii judiciari. Are termen in 17 iunie... Paguba nu este decit de 500 mil euro...
Acesta este cel de-al doilea cel mai important si tensionat proiect profesional al meu, devenit acum realitate.
Primul, cel privind urita poveste a bancilor delincvente si recalcitrante care si-au ruinat clientii persoane fizice prin clauze abuzive si speculatie valutara, mai are un pic de asteptat. Dar va veni si vremea lui, fiti convinsi


Nicoleta Buduna Felicitari!

Musafir

#37598 Re: Re: Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!!

2015-05-13 15:38

#37590: - Re: Sariti fratilor! Hotiiii! Conducerea Oltchim împarte pe pile salariile compensatorii!!! 

Este ceea ce stiam de doi ani de zile. Marca fratiei Ponta & Piperea. Adica ... si f_ututi si cu banii luati!
"Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”.

Cum sa va folositi de banii nostri TICALOSILOR? Cum de va mai rabda pamantul asta?

Daca sunteti asa de destepti siasa de competenti cum va dati si cum va credeti de ce nu faceti ceea ce ar face orice manager competent ... de ce nu sunteti in stare sa atrageti capital de lucru? De ce nu sunteti in stare sa deschideti linii de creditare fie de la institutii bancare fie de la detinatori de la investitori. Piata este suprasaturata, de fonduri inactive care zac depozitate si nu "lucreaza" iar voi "furati" banii disponibilizatilor.

Sa va fie rusine!
Sa-ti fie rusine Gheorghe Piperea!
Sa-ti fie rusine Victor Avram!
Sa-ti fie rusine Mihail Talpasanu!
Sa va fie rusine celor din familia Spiru Ciobescu, Armand si Felicia!
---------------

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37599 Re: Re: AI FOST SI RAMAI UN SPOLIATOR, MAI PIPEREA:

2015-05-13 15:39

#35030: CREANTELE OLTCHIM. - Re: AI FOST SI RAMAI UN SPOLIATOR, MAI PIPEREA: 

 

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!  INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

 

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA Gheorghe PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986)

 

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.: www. oltchim.ro

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

BAAAA ESTE INSOLVENTA OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI, SA VA MANANCE PUSCARIILE.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

AFLA SI TU PIPEREA CU CINE ACTIVEZI IN COMBINATUL CHIMIC, ITI ADUCEM AMINTE, CITESTE-I PE TOTI SI DIN #35193 SI...

http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37600 disponibilizat pitesti

2015-05-13 15:43

La Pitesti nu sa luat nici un ban in afara de cei 531 de lei,luna trecuta....Asteptam semnal de la voi dar nu stiu cati din pitesti citesc aceasta petitie,cati din pitesti mai au net acasa..