Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS :
Musafir

#36326 Avionul cu care premierul s-a întors de la Cluj a ratat iniţial aterizarea. Ponta: A fost chiar rău!

2015-04-19 10:50

Avionul cu care premierul şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors sâmbătă în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii, Ioana Avădani, director CJI, aflată în avion, spunând că 10% dintre pasageri "au borât", iar Ponta precizând că "într-adevăr a fost rău".

 

Directorul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Ioana Avădani, a relatat că avionul cu care premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii şi 10% dintre pasageri "au borât".

Avionul s-a întors de la Cluj-Napoca, unde Ponta şi Tăriceanu au participat, vineri, la Congresul UDMR, premierul având, sâmbătă, şi o acţiune la Zalău, şi a aterizat cu dificultate la Bucureşti, conform acestei relatări.

"The bumpiest flight I've ever had! Smucituri şi goluri de aer, derapaje (da, şi avioanele pot derapa pe aer), all that jazz. Cam 10% la sută din pasageri au borât. Pe bună dreptate, aş zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu "stimaţi pasageri, vă rugăm, păstraţi-vă calmul". Am ratat aterizarea din cauza vântului. În aceste clipe de restrişte, mă gândeam că, dacă e vreo vecinătate care să aducă un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. În fine, am aterizat şi, credeţi-mă, piloţii şi-au meritat aplauzele! La debarcare, delegaţia oficială s-a suit în microbuzul de protocol. Mai puţin premierul, care s-a alăturat pasagerilor de rând, borâtori, palizi şi râzând isteric, ca oamenii care tocmai au învăţat că viaţa e importantă. Pentru această decizie, premierul Ponta are de la mine un DA. Într-o notă mai personală: 1. delicioasă dilema doamnei de la Protocol, care nu ştia pe cine să urmărească cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om în stat, din microbuz ? 2. A dispărut aparatul de chemat taxiuri de la Sosiri Interne. Dacă vii de la Cluj, la ce-ţi trebă taxi? ", scrie Avădani pe Facebook.

Problemele au fost confirmate pentru MEDIAFAX de premierul Victor Ponta.

"Da, este totul adevărat", a spus Ponta, adăugând că zboară atât de mult încât poate să realizeze că într-adevăr "a fost rău".

http://www.mediafax.ro/politic/

CREANTELE OLTCHIM.

#36327 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:04

 PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA,

 

RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA

 

Raspuns: TOTI,

 

Victor-Viorel Ponta (n. 20 septembrie 1972, București)

 

 

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta

 

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

 

 

 

http://www.infopuls.ro/

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

 

http://www.viatavalcii.ro/index.php

 

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

 

http://www.impactreal.ro/

 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

 

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

 

 

 

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

 

 

 

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru

 

 

 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica

 

 

 

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 

 

 

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.

 

 

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

 

 

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

 

 

etc.

 

 

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

 

 

 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

 

 

 

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

 

 

 

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

 

 

 

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

 

 

 

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

 

 

 

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

 

 

 

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA 

 

etc.

 

www.oltchim.ro

 

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

 

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,

 

 

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

CREANTELE OLTCHIM.

#36328 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:21

Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

 

2014-02-09 14:05

http://ziaruldevalcea.ro/

Postat in 07:34, luni, 22 octombrie 2012

• Ce vrăji au mai făcut politicienii Cîlea şi Buican:
Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

• combinatul tinde să se transforme dintr-o afacere portocalie într-una uselistă
• noii directori: Laurenţiu şi Felicia Spiru Ciobescu, liberali de frunte. Anterior au lucrat pentru Dan Ploscă ÔÇô patron Magic Tic Tac, ca şefi de distribuţie cafea, ceai şi alte produse asemănătoare

În data de 16.10.12 prin decizia Consiliului de Administraţie al S.C. Oltchim S.A., consiliu condus de către Traicu Rodin, lider de seamă al PSD, s-a decis înlocuirea fostei conduceri a Oltchim cu o echipă, condusă de Mihai Bălan, fost director al CET Govora. Din nefericire pentru combinat echipa este formată în cea mai mare parte din politruci, oameni fără experienţă în domeniul activităţii petrochimice, toţi membrii simpatizanţi sau activi ai partidelor care compun USL. Realitatea este că lui Mihai Bălan i s-a impus această nouă componenţă a conducerii Oltchim. Oamenii lui Roibu erau pătaţi din punct de vedere moral şi unii dintre ei chiar penal, dar măcar aveau tangenţe cu obiectul de activitate al combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea! Aşadar, Oltchim tinde să se transforme dintr-o afacere portocalie într-una uselistă! Faptul că actualii directori din subordinea lui Mihai Bălan sunt implicaţi aproape toţi politic şi că nu au cunoştinţele şi experienţa tehnică necesară este grav. Ceea ce este însă şi mai grav este că şi-au generat un sistem clientelar în care şi-au numit membrii de familie lucru ilustrat clar prin comunicatul la bursă anexat la articol.ÔÇ¿

Politică de personal dictată de USL (Cîlea plus Buican)

ÔÇ¿Politica de personal de la Oltchim pare a fi dictată de către preşedintele Consiliului Judetean Vâlcea, Ion Cîlea (probabil cot la cot cu liderul PNL, Cristian Buican), exact aşa cum făcea şi la CET în sensul că a inclus în schema de manageri numai persoane implicate politic, rude etc.

Ion Cîlea are antecedente în acest sens: recent “Ziarul de VâlceaÔÇ£ a semnalat angajările făcute pe criterii politice la CET (numai membrii de partid USL fără nici un concurs pe posturi fără selecţie, strict pe sistem clientelar). Probabil că se doreşte ca Ion Cîlea să patroneze şi Oltchim şi să fie groparul acestui combinat, să-i desăvârşească astfel opera “ilustruluiÔÇ£ manager Roibu.

Revenim la noua conducere numită de curând pe criterii politice: Norocel Marinescu – Director Directia Tehnica Calitate Mediu, membru PNL Vâlcea; Mihai Tălpăşanu – Director General Adjunct Oltchim susţinător al Partidului Conservator împreună cu liderul de sindicat nou promovat Cornel Cernev; Marius Pîrvu – Director Direcţie Petrochimica unul dintre membrii de frunte ai Partidului Conservator Pitesti şi sponsor în campania electorală a candidatului Daniel Constantin, omul lui Felix, care candidează în colegiul din Pitesti. De asemenea, este un apropiat al preşedintelui Consiliului Judetean Argeş, Constantin Nicolescu. Pîrvu este bun prieten cu Dumitru Marian, liderul de Sindicat Unirea sindicatul de pe Platforma Arpechim Piteşti; Laurenţiu Spiru Ciobescu şi Felicia Spiru Ciobescu, liberali de frunte. Anterior au lucrat pentru Dan Ploscă ÔÇô patron Magic Tic Tac, ca şefi de distributie cafea, ceai si alte produse asemănătoare. Numai că trebuie să precizăm ca ambii sunt soţ si sotie la fel ca şi în cazul altui director; Valentin Popescu – Director Directia Energetica si Mecanica fost Director Mentchim este omul care a adus în insolvenţă firma S.C. Mentchim S.A. cercetat în anii 2006 şi 2007 pentru spălare de bani şi afaceri cu metalurgice împreună cu fostul director Mentchim Serbulescu în relaţia cu ţiganii de la Strehaia, cercetat de DNA şi DIICOT. Aşadar, este clar pe ce criterii şi cum a fost construită noua conducere de la Oltchim.

Nu înţelegem de ce se extinde structura de personal în loc să se reduca. Un exemplu în acest sens este că pe lângă Serviciul Aprovizionare, existent la Oltchim, s-a mai creat şi Departamentul Achiziţii.
“Ziarul de VâlceaÔÇ£ continuă să monitorizeze situaţia de la Oltchim, urmând ca în numerele următoare să revenim cu noi dezvăluiri.

CREANTELE OLTCHIM.

#36329 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:24

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

#30226 Re: Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim (LISTA COMPLETA SI IN CURS DE COMPLETARE CU TOTI VINOVATII ) 

CE VREMURI...., CE TIMPURI!!!! SA MANANCI BANII ALTORA SI SA NU FACI NIMIC, PAGUBA LA MAXIM, CE BETIA TA... SPECIALISTULE...!!!! HAI CA SUS PE MUNTE E BUN VINUL SI TE-AM VAZUT SI NOI CA ESTI ACOLO. MAGIC TIC TAC.... ACUM VINE IARNA (OARE A  CATA IARNA PE BANII ALTORA FURATI) SI PARTIEEEEEEEE......HOTILOR!!!!!!!!!!

 

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII, ATI FURAT. VOI ERATI SUS PE MUNTE CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRIIIIIII?????? 

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand - Director General Adjunct Operatiuni
 
SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :
 
Spiru Ciobescu Elena Felicia - Sef Divizia Financiara

 CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

Prefectura si Primaria din Ramnicu Valcea asediate de protestatarii de la OLTCHIM

 https://www.youtube.com/watch?v=cxUb75l1Btw =>este si Nadolu si Francu si altii...se stiu ei. (se confirma si video-audio ca familia SPIRU A FUGIT CU AUTOTURISMELE OLTCHIM LA MUNTE )

Vineri, 29 martie 2013, angajaţii de pe platforma chimică vâlceană au protestat pentru a patra oară consecutiv la Oltchim şi în faţa instituţiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea.

=========

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK:

 Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

 

 https://www.facebook.com/

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea

 

Apar chiar si eu aici :) http://stirileprotv.ro/

 

 

 =============

 

si continuare....

Oltchim se extinde în cultivarea de plante

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor - Bursei de Valori. http://www.zf.ro/

 

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

CREANTELE OLTCHIM.

#36330 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:25

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

Circul Oltchim ajunge la Parchet

04 Octombrie 2012,

Privatizarea eşuată a combinatului siderurgic de la Râmnicu Vâlcea a scos la iveală fragilitatea actualului sistem de privatizare din România, iar acest scandalul creat în jurul încercării lui Dan Diaconescu de a prelua gigantul industrial Oltchim a ajuns, ieri, şi în atenţia procurorilor.

Înainte de a demisiona de la conducerea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, organizatorul licitaţiei pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, a anunţat public că îl va reclama la Parchet pe Dan Diaconescu, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, după ce acesta ar fi indus în eroare statul şi publicul că are banii necesari cumpărării gigantului industrial. În timp ce Vulpescu a susţinut că patronul de la OTV ar fi folosit acte false pentru a-şi atrage capital de imagine, Diaconescu i-a replicat, anunţând că, la rândul său, va formula plângeri penale împotriva premierului Victor Ponta, dar şi împotriva fostului şef al OPSPI, care ar fi refuzat să semneze contractul de cumpărare a Oltchimului, deşi el a arătat că are lichidităţi, scoţând din bancă mai mulţi saci cu bani.

Ponta vrea investitor strategic la combinat

Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie, a anunţat premierul Ponta. Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locurilor de muncă şi derularea negocierilor pentru Arpechim.

Noul director a ieşit cu şliţul desfăcut

Ieri, în prima zi de muncă, Mihai Bălan, noul director al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, a sosit la birou la ora 9.00. Elegant, parfumat şi uşor obosit, s-a dus să discute cu muncitorii în faţa pavilionului administrativ. Cu şliţul desfăcut la pantaloni, şarmantul director vorbea cu patos despre cum va pune pe picioare fabrica şi cum angajaţii îşi vor încasa salariile restante în maximum două săptămâni.

CREANTELE OLTCHIM.

#36331 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:27

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

UNU MORT DEFINITIV, ALTU INCA VIU SI NEANTREBAT DE SUMELE DE BANI DETURNATE DE LA OLTCHIM...

CJ Ion Câlea și  CET Mihai Bălan => HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

 

 
 

DETURNAREA  FONDURI SALARII DE BANI CATRE CAR OLTCHIM 2012!!!!!!!!!! SI MULTE ALTE FAPTE COMISE SI ILEGALE.

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 

http://www.impactreal.ro/

 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE OLTCHIM.

#36332 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:36

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

#29833 Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

DIGI 24 TV:

 

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

 

URMARITI LINK SI IN JOS ARATA DECLARATIA LUI:

 

http://www.digi24.ro/

 

POZA ARATA EXACT CAND SE JURA, REPETITIV.....(SE OBSERVA SATISFACTIA SI BUCURIA....!!!)

 

 Pot sa-i postez si ce spunea Gerea (stia adevarul mai bine el decat Cernev), pentru ca era uluit un lider sindical sarea in aparea lui, in loc sa tina cu angajatii, conform CCM, atunci tot Diculoiu (SLO) a intervenit repede spunand realitatea pentru momentul respectiv insa a tacut cand a fost vorba de masa credala o ilegalitate pe lege..., probe sunt pe net si pe petitie suficente...

 

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI  SFARSITUL ANULUI 2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

 

Corneliu Cernev - liderul sindicatului VICTORIA - OLTCHIM - 19 martie 2013

A VORBIT IN NUMELE DISPONIBILIZATILOR ESTE O ILEGALITATE PE CCM, SUNTEM 929 DISPONIBILIZATI, TU NU NE-AI CERUT DREPT DE REPREZENTARE IN PRESA SI PESTE TOT, TU AI DECLARAT SI AI MINTIT ODIOS DESPRE NOI:

https://www.youtube.com/watch?v=QilFOhhqLfc , iar la intrebarea reporteritei a evitat raspunsul referidu-se la alte sume si FALS SI UZ DE FALS, LEGEA  85/2006 SPECIFICA ACHITA CREANTELE RESTANTE, NU PROFIT SI NICI CEEA CE MINTEA ACEST CERNEV IN  MEDIA.

 

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

 

#29835 JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!

CREANTELE OLTCHIM.

#36333 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:38

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

video http://www.digi24.ro uitati-va voi aici cine e Diculoiu pentru SLO.  Are si text scris acolo, daca nu se intelege in video discutia...

"
Salariat: - De ce nu scoti domnule oamenii afara ? Ca nu mai este sindicat !
Diculoiu: - Pai ce sa ii scot eu ?
Salariat: - Dar cine sa ii scoata ?
Diculoiu: Ies ei daca vor.
Salariat: - Dumneata, ca dumneata ai sindicatul !
Salariat: Face sindicatul ce vrea !
Salariat: Pai dumneata esti seful."


ASA CA SA MAI COTIZATI IN FLUTURAS LA ACEST INDIVID DICULOIU !!!!

ESTE CAM VECHE POVESTEA SI  ACUM ISI DA ARAMA PE FATA SI NU ESTE PRIMA DATA

CREANTELE OLTCHIM.

#36334 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:41

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

 

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

 

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru

 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica

 

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.

CREANTELE OLTCHIM.

#36335 Re: Directorul Victor Avram creează PREJUDICII DE MILIARDE DE LEI combinatului chimic!

2015-04-19 12:45

#26247: - Directorul Victor Avram creează PREJUDICII DE MILIARDE DE LEI combinatului chimic!  

 

http://ziaruldevalcea.ro/

Vinde energia electrică ieftină de la CET Govora gălățenilor de la Dinamic Selling!

 Directorul Victor Avram creează PREJUDICII DE MILIARDE DE LEI combinatului chimic!

Managementul defectuos de la Oltchim al directorului Victor Avram creează prejudicii de miliarde de lei combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea. Conducerea CET Govora a reușit, prin înlăturarea unor costuri suplimentare de distribuție, dar și prin eliminare unor taxe, să micșoreze semnificativ prețul energiei furnizate către Oltchim.

Dintr-o cantitate de 37 MW, necesarul de energie al combinatului, s-a obținut reducerea prețului la 33 MW, diferența fiind achitată la vechiul preț. Pe de altă parte, din stațiile de alimentare ale SC Oltchim SA se furnizează energie electrică și altor societăți comerciale de pe platforma chimică, dintre care amintim Linde Gas și Dinamic Selling Galați (fosta fabrică Ramplast). Problema este că directorul Victor Avram a decis, în mod dubios și în defavoarea combinatului, să le furnizeze energie electrică ieftină de la CET Govora gălățenilor de la Dinamic Selling.

Avram produce astfel un prejudiciu de mai multe miliarde de lei Oltchimului, care este nevoit să plătească și energie electrică mai scumpă, în condițiile în care o mare parte din energia electrică IEFTINĂ provenită de la CET este furnizată șmecherilor din Galați.

La finalul acestui articol îl întrebăm pe musiu Avram: De ce le furnizează energie gălățenilor de la Dinamic prin linia de alimentare de rezervă, care vine direct din CET Govora, și nu distribuie energia electrică prin alimentarea principală SRA 3? Bogdan Stănescu, administratorul combinatului, cunoaște această situație? Dar administratorii judiciari? Înainte de a fi promovat, Victor Avram coordona Direcţia Energetică – Mecanică, așadar cunoaște foarte bine cum stă treaba cu distribuția de energie electrică la Oltchim.

CREANTELE OLTCHIM.

#36336 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:51

SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!!!!!!!!!

(pentru a marii apasati pe imagine )

CREANTELE OLTCHIM.

#36337 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 12:58

CREANTELE OLTCHIM.

#36340 Re: Re:

2015-04-19 13:11

#28569: - Re:  

 

Succes in alegeri, tovarasi...

CREANTELE OLTCHIM.

#36341 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 13:18

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

CREANTELE OLTCHIM.

#36342 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-19 13:21

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


Musafir

#36343

2015-04-19 13:52

Doamne mare este prostia si profitabilitatea ,sa ajungi acum sa blamezi pe "fosti" chiar este prostie,oare acum dupa aproape 3ani situatia este mai buna decat in aug.2012 nu ,acum situatia este aproape falimentara si ca oameni de bun simt trebui sa va puneti intrebarea la ce am schimbat ca sa punem o sleahta de adevarati profitori incompetenti si adevarati penali care au pacalit 939 de disponibilizati,macar acum putea-ti sa-i trageti la raspundere pe "fosti" ,acum actuali ,tot pe fosti se da vina pe situatia actuala ,nici macar curajul sa-si recunoasca incompetenta si prostia nu au curajul sa recunoasca actuali,doar mai incasam niste salarii babane cat se mai poate si pe urma dumnezeu cu mila.
utilitati

#36344 tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-19 16:57

Rusine liderilor de sindicat de la Sindicatul Liber care au tradat Domnul Baboi esti un las um um de nimic care nu gindesti ce face Diculoiu si ai votat sa ramana lider in continuare ti-ai tradat colegii sati fie rusine.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-04-19 17:37


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-04-19 17:43



Musafir

#36347 OLTCHIM - LUNGUL DRUM AL "PIPERULUI" DE LA NEPUTINTA LA DEZASTRU.

2015-04-19 17:58

 

RETROSPECTIVĂ 2014.
Un an de amânări şi aşteptări la Oltchim.
Chinezii nu au mai venit, iar combinatul chimic nu va mai fi privatizat.


http://adevarul.ro/economie/afaceri/retrospectivA-2014

În 2014 nu mai puţin de patru licitaţii pentru Oltchim s-au încheiat fără ca vreo ofertă să fie depusă, deşi foarte mulţi investitori s-au arătat interesaţi.
Guvernul pregăteşte din nou conversia datoriilor în acţiuni, iar compania va fi restructurată, fără a mai fi scoasă la mezat.

 

Anul 2014 a fost un an de amânări pentru combinatul chimic Oltchim, aflat în insolvenţă din ianuarie 2013, în condiţiile în care nu mai puţin de patru licitaţii publice au fost făcute pentru găsirea unui investitor, însă nimeni nu a depus ofertă, deşi o sumedenie de investitori roiau pe lângă companie. Aceştia sunt consorţiul chinez Baota Petrochemical – Junlun Petroleum, gigantul azer SOCAR, grupul petrolier maghiar MOL, traderul rus de materii prime Oil Gas Trade (Neftgazbyt în rusă – n.r.) – despre care se spunea că acţionează în numele Gazprom, şi până la SIF Transilvania şi omul de afaceri Ştefan Vuza, care controlează Chimcomplex Borzeşti şi care a participat şi la privatizarea din 2012.

 

Visul lui VV Ponta - chinezii sunt speranta - spulberat

Începutul de an a demarat sub emoţiile generate de Forumul China-Europa de Est, unde investitorii din China au anunţat o grămadă de investiţii în ţara noastră, ba chiar şi-au asumat şi respectarea normelor europene privind ajutorul de stat şi licitaţiile. De Oltchim s-a interesat în acel moment consorţiul Baota Petrochemical – Junlun Petroleum, care a anunţat că doreşte inclusiv preluarea rafinăriei Arpechim, pentru a exploata cele două unităţi într-un mod integrat. Cele două semnaseră chiar şi o scrisoare de intenţie cu autorităţile române în data de 25 noiembrie 2013. „Ne-am întâlnit undeva la mijloc, această scrisoare de intenţie fiind un gest simbolic, dar cu o încărcătură foarte mare în ceea ce priveşte relaţiile noastre cu partea chineză. Există un interes major pentru privatizarea Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte. În perioada următoare, ne vom întâlni şi cu alţi investitori, care şi-au manifestat interesul pentru participarea la procesul de privatizare. Procedura de privatizare a intrat, de altfel, pe ultima sută de metri“ anunţa, în noiembrie 2013, Andrei Gerea, ministrul Economiei de atunci.
Primul termen de depunere a ofertelor a fost 17 ianuarie, după cum declara atunci Gheorghe Piperea, administratorul judiciar. Numai că autorităţile şi-au dat imediat seama că data este prea aproape de Sărbători, iar potenţialii ofertanţi ar avea prea puţin timp la dispoziţie pentru a întocmi documentele.
Aşa că data a fost, ulterior, mutată pe 31 ianuarie. Numai că, deşi combinatul avea peţitori, nimeni nu a depus ofertă.
Următorul termen a fost fixat 28 martie, iar deznodământul a fost acelaşi. La fel şi în data de 6 iunie. Ministrul Economiei de la acel moment, Constantin Niţă, afirma atunci că „Guvernul nu va închide Oltchim niciodată“.
Ultimul termen de privatizare a trecut de curând, investitorii trebuind să depună ofertele până pe 12 decembrie, dar şi acesta a trecut fără succes.

 

Incompetenta avocatului Piperea - niciun sfanţ de la Astra Asigurări

Combinatul s-a confruntat pe tot parcursul anului cu lipsa de finanţare, care a făcut ca societatea să nu poată să lucreze la o capacitate mare de producţie. Cu cât producţia este mai mare, cu atât scad costurile, deci Oltchim ar putea face şi mai mulţi bani. Gheorghe Piperea, administratorul judiciar, a identificat o poliţă de asigurare pentru management defectuos, în valoare de 10 milioane de euro, încheiată cu Astra Asigurări, dar Oltchim nu a putut să o încaseze. Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) a instituit în luna februarie intrarea în administrare specială a Astra Asigurări. KPMG – administratorul delegat pentru firma de asigurări – anunţa în luna aprilie că dosarul de despăgubire înaintat de administratorii judiciari ai Oltchim S.A nu indică un eveniment asigurat, produs în intervalul asigurat şi care să descrie şi să cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de poliţa de asigurare a răspunderii civile emisă de Astra.

 

Incompetenta administratorului judiciar Piperea - guvernul s-a întors la conversia datoriilor în acţiuni

Totuşi, Oltchim şi-a crescut constant producţia. Creditorii companiei au aprobat în vară contractarea unui credit de 15 milioane de euro de la consorţiul de companii chineze interesat de Oltchim, dar şi asocierea în participaţiune cu operatorul de cablu şi internet RCS&RDS, controlat de către omul de afaceri Zoltan Teszari. În conferinţa de bilanţ, Niţă a declarat data de 15 decembrie că societatea nu va mai fi scoasă la privatizare şi că există soluţii de a fi restructurată, cum ar fi conversia datoriilor către stat în acţiuni. Oltchim datorează 250 de milioane de euro către Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) şi 150 de milioane de euro către Electrica, pentru energia preluată şi neplătită. Niţă a afirmat că cifra de afaceri a societăţii s-a triplat, de la 5 milioane de euro pe lună la 16 milioane de euro, iar compania înregistrează un profit operaţional de un milion de euro. „Oltchim a avut un profit operaţional de un milion de euro. În condiţiile în care nu vine niciun investitor, sunt soluţii de transformare a datoriilor Oltchim în acţiuni ale statului. Nu se pune problema ca această companie să fie dată la fier vechi, să fie falimentată“, a spus Niţă.

 

Noul ministru al Economiei este Mihai Tudose, însă Niţă a afirmat că acesta va continua politicile sale.

 

EU

#36348

2015-04-19 18:18

Cu ce se ocupa directorii vostri??? ca de produs mai nimic


Musafir

#36349 Re:

2015-04-19 19:00

#36348: EU -  

 Directorii si sefii de formatii cu salarii grase tot de directori  "mascati" sefi si muuuultii cata ceata / cap de muncitor, se ocupa cu  furtul, catering papica, evenimente mondene, somnul si lenea, whiskey-uri si alte alcoolice scumpe, achizitionarea de toale scumpe, petreceri, excursii, cu latratul la angajati ca-i dau afara si sperie investitorii aia care nu exista  si chiar si asa ei continua sa dea afara muncitori, NU SI DIN RANDUL LOR DE "CONDUCATORI" LA CARE INGROASA NUMARUL, se mai ocupa  cu sex- appeal very strong, cu nevestele altora, cu amantele altora, cu amantele lor, cu nevestele altora mai putin sau deloc cu nevestele lor, sau ele cu sotii lor, cu bau-bau, cu hau-hau, cu cutu-cutu, cu nebunia functiei de nu  constientizeaza ce cauta ei pe scanul ala, cu nebunia si isteria ca stim, ca stim, ca ne fura, cu escrocherii de borfasi si cu faliment Oltchim. Astia sunt ei, conducerea, valabil si pentru  sindicate,... bine,  ar mai fii..., numai ca nu suporta nici petitia sa se spuna chiar tot....

Este tipic romanesc, sa nu va speriati voi cei din alte tari sau sectoare de munca. Oltchim duduie de cand a venit USL= ACEEASI MIZERIE COMPLETATA CU PSD=FSN=PCR si aliatii sai, la capacitate maxima, este inchis si are activitate de genul evenimentelor de sus descrise.


Musafir

#36350 TRADATORULEEE,TU VORBESTI? IA SI LINGE DE LA PICASSO.

2015-04-19 20:48

#36344: utilitati - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

 CIOCUL MIC PAPAGAL CERNEVIST SI SOBOLAN JEGOS NUMIT GHIOCA[GAOAZA],CIOCUL MIC RETARDATULEEEE