Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#32976 ASTA I ADEVARUL FRATILOR,MAI E FOTA UN NEBUN? ZI GAOAZA ZIII.

2015-02-02 18:47


Musafir

#32977 NE ATI TRADAT PESTE NOAPTE TALIBANILOR CERNEVISTIIIIIIII

2015-02-02 18:49

BREAKING NEWS:

#32978 Adrian Sârbu, reţinut pentru 24 de ore. Care sunt acuzaţiile care i se aduc patronului Mediafax

2015-02-02 19:07

Adrian Sârbu, reţinut pentru 24 de ore. Care sunt acuzaţiile care i se aduc patronului Mediafax


Adrian Sârbu, patronul Mediafax, a fost dus cu mandat luni seară la Parchetul General. Omul de faceri este urmărit penal, acesta fiind acuzat de spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală. UPDATE: Luni seară, Adrian Sârbu a fost reţinut în Dosarul Mediafax, pentru 24 de ore.
 

UPDATE: Adrian Sârbu a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să ceară arestarea preventivă în cazul său.

Sârbu nu a dorit să dea nicio declaraţie procurorilor, el explicând, conform REALITATEA TV, care citează surse apropiate anchetei, că răspunsul acestuia în faţa anchetatorilor a fost unul arogant, că "va face declaraţii marţi la ora 14, pentru că bioritmul nu îi permite" să procedeze altfel.

Adrian Sârbu a fost ridicat cu mandat de la sediul companiei Mediafax. Există informaţii conform cărora omul de afaceri ar fi încercat să distrugă probe importante în dosar.

Acuzaţiile care i se aduc lui Adrian Sârbu sunt de spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

În ultimele luni au avut loc câteva sute de percheziţii la mai multe firme din grupul Mediafax, acuzaţiile fiind cele de spălare de bani şi evaziune fiscală.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/adrian-sarbu-
Follow us: realitatea on Twitter
BREAKING NEWS:

#32979 Rudel Obreja, reţinut de procurorii DNA

2015-02-02 19:13

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost reţinut, luni, de procurorii DNA, în dosarul "Gala Bute", pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

Avocatul lui Rudel Obreja, Cătălin Dancu, a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că clientul său a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat marţi la instanţa supremă cu propunere de arestare preventivă.

Dancu a precizat că Obreja a dat o declaraţie amplă în faţa anchetatorilor în care a respins acuzaţiile ce i-au fost aduse, şi anume cele de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

Avocatul a mai spus că, din punctul său de vedere, faptele lui Obreja nu au nicio legătură cu Elena Udrea sau senatorul Ion Ariton şi că este posibil ca şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, să fie chemat la audieri.

Procurorii DNA au făcut luni 18 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul "Gala Bute". Nouă persoane au fost duse la audieri la sediul central al DNA, printre care primarul din Lupeni - Hunedoara, Cornel Resmeriţă, la Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea în perioada în care aceasta a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, la Gheorghe Nastasia, fost secretarul general al MDRT, şi la omul de afaceri Adrian Gărdean, care controlează SC Termogaz Company SA.

DNA a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea şi senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, în dosarul "Gala Bute", în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie.

"Faptele au legătură cu atribuirea şi folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului în perioada 2010 - 2012", potrivit DNA.

Potrivit procurorilor, Elena Udrea a luat decizia organizării Galei Bute, în urma unor discuţii cu Rudel Obreja şi le-a cerut subordonaţilor săi de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului să găsească soluţii de încheiere a contractului privind finanţarea evenimentului, urmărind obţinerea unor beneficii electorale, prin asocierea imaginii sale cu cea a lui Lucian Bute.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton este suspectat că a determinat reprezentanţii a zece companii de stat, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica şi Romgaz, să sponsorizeze ilegal, cu suma totală de peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute de către firma lui Rudel Oreja.

Primarul oraşului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă (PSD), a fost ridicat, luni la prânz, de către anchetatori, pentru a fi dus la audieri la sediul DNA, după ce la locuinţa sa au avut loc percheziţii. Anchetatorii au ridicat din locuinţa primarului o serie de documente.

Surse judiciare afirmă că la Lupeni au fost făcute percheziţii şi la casa şefului Biroului de Achiziţii Publice din cadrul Primăriei, Cristian Condoiu, care ar fi sprijinit atribuirea unui contract către firma Termogaz din Haţeg, contract care, potrivit primelor informaţii, se referă la asigurarea energiei electrice în staţiunea montană Straja şi care datează din decembrie 2011.

Termogaz Company din Haţeg este societatea care a câştigat proiectul de modernizarea a staţiunii Straja, printre acţionarii acesteia fiind Miron Gărdean, fratele lui Adrian Gărdean, cu 44 %, şi Miron Lupulescu, cu 1%. Sursele menţionate mai spun că Miron Lupulescu este, de altfel, cel care a semnat o notă de fundamentare prezentată la Primăria Lupeni în baza căreia se arăta necesitatea achiziţionării de lucrări suplimentare pentru alimentarea cu energie electrică a staţiunii.

În dosarul "Gala Bute", prin rechizitoriului din 6 noiembrie 2013, procurorul de caz a dispus trimiterea în judecată a fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, pentru fapte corupţie, precum şi scoaterea de sub urmărire penală sau neînceperea urmăririi penale, după caz, faţă de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ministerului Economiei, companiilor naţionale şi ai Federaţiei Române de Box implicaţi în săvârşirea faptelor din acest dosar.

În decembrie 2013, procurorul şef adjunct al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din DNA a infirmat acest rechizitoriu, considerând că este nelegal în privinţa soluţiei de neurmărire dispuse cu privire la funcţionarii implicaţi, dar şi a calificării faptelor reţinute în sarcina lui Obreja.

http://www.gandul.info/

 

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-02-02 20:12


musafir

#32981 Re: Re: AGITATORI

2015-02-02 20:54

#32951: 2012-10-01 - Re: AGITATORI 

 Sa aveti grija de el si sa-l menajati ca e cel mai bun ,poate il puneti sef de sectie la Propen ca tot este postul liber.Oamenii cu caracter si buni meseriasi pleaca o sa ramana doar pupincuristii . Vai de capul nostru praful se va alege de acest Oltchim!

      

amintiri

#32982 DNA - ai uitat ????

2015-02-02 21:12

Ponta: Videanu şi Roibu tot pornesc executări silite la Oltchim prin firme controlate. Am sesizat DNA

 

360 afisari din 21.02.2013 | Nu exista comentarii

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că democrat-liberalul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, şi fostul director Oltchim Constantin Roibu "tot pornesc aşa zise executări silite, prin firme off-shore" pe care le controlează împotriva combinatului, potrivit Mediafax.

 

"În aceste zile, prin firmele controlate de domnul Roibu şi domnul Videanu, se tot pornesc aşa zise executări silite, firme off-shore, cu care domnul Roibu a încheiat contracte şi în spatele cărora se află Videanu. Domnul Chiţoiu a depus deja plângeri penale, vom depunde în continuare şi după ce domnul Morar termină cu interviurile şi cu lansările de cărţi la un moment dat, când va avea timp, se va ocupa şi de devalizarea Videanu-Roibu a Oltchim-ului", a declarat Ponta.

Premierul declara, vineri, la Iaşi, că şeful DNA Daniel Morar ar trebui să dea informaţii despre neregulile de la Oltchim, după ce termină cu "mascarada" de la CSM privind audierile celor care aspiră la funcţiile de procuror general şi de şef al DNA.

Premierul preciza că nu ştie de ce fostul director al societăţii Oltchim Constantin Roibu a ipotecat echipamente şi instalaţii în valoare de 40 de milioane de euro, pentru o datorie de zece milioane de euro.

"Trebuie să-l întrebaţi pe domnul Daniel Morar, care are plângeri pentru toate actele întocmite de vechea conducere de la Oltchim. Sau să-i întrebaţi pe domnii Videanu şi Boureanu de ce a garantat domnul Roibu zece milioane de euro cu 40 milioane de euro", a spus Ponta.

PROBLEMA E CA VOI VETI DISPAREA PRIMII

#32983 sa ti minte gaozarule,ca toti ,da, toti vor peri pe limba lor, fie cioara, fie nagit,etc.

2015-02-02 21:42


Musafir

#32984

2015-02-03 03:28

Ba cretinilor i-a duceti-va la banca si cereti un credit ipotecar si vedeti cat este suma garanta.


Musafir

#32985 neata d le ghioca,mai pupi poalele lui vosganian ,piperea,talpasanu si bin la den?

2015-02-03 03:29


Musafir

#32986

2015-02-03 03:31

Cine vorbeste prostul de Copy Paste.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 04:05


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 04:52


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 08:00



Musafir

#32990 Pentru cei interesati: Recrutare 50 de ingineri pentru telecomunicatii

2015-02-03 08:56

Pentru cei interesati: Recrutare 50 de ingineri pentru telecomunicatii

Numele firmei: TASC Flexi Staffing & Outsourcing

Sediul firmei: DUBAI – UAE

Telefon: 00971.4.3588500, mobil: 00971.557624236

Fax: 00971.4.43546709

E-mail: anil@tascoutsourcing.com

Site: www.tascoutsourcing.com

Persoana de contact: Anil Kumar

Relatii suplimentare si sprijin Biroul de Promovare Comercial Economica Dubai:

- Ovidiu Costea - Consilier economic Dubai

- Tel: 00971.4.346.3334

- Fax: 00971.4.346.3335

- Mobil: 00971.50.4550737

- Email: romcons@emirates.net.ae

 


Musafir

#32991 Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

2015-02-03 09:00



Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 09:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 09:20


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 09:22


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 09:53


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 10:00


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 10:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 10:05


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-03 10:11



Musafir

#33000 CRA CRA CRA, BULGARIA E CASA TA,SA TE DUCI INVIRTINDUTE

2015-02-03 10:19