Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 06:41


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 06:50


PT.A MI CRESTE GEMENELE[CAMPIOANELE LUI FOTA]

#27978 NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU

2014-10-23 06:56

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 07:00



Musafir

#27980 Re: NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU

2014-10-23 07:01

#27978: PT.A MI CRESTE GEMENELE[CAMPIOANELE LUI FOTA] - NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU 

 DAAAA...., AI FOST UN ANGAJAT IN COMBINATUL CHIMIC OLTCHIM RAMNICU VALCEA, ACTUALMENTE INSOLVENTA SE TRANSFORMA IN FALIMENT URGENT.

RESTUL REPET SI PENTRU TINE ESTE VALABIL.

TREBUIE SA NE PREOCUPE BANII DE AVEM DE LUAT AZI CREANTE DATORII, RESTUL E ISTORIE SI A TRECUT.

 OK.

FRATEE,NU MA MAI INTERESEZA DECIT SANATATEA MEA

#27981 Re: Re: NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU

2014-10-23 07:03

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 07:04



Musafir

#27983 Re: NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU

2014-10-23 07:04

#27978: PT.A MI CRESTE GEMENELE[CAMPIOANELE LUI FOTA] - NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU 

 DA BAI FOTA SI CATI CA TINE, ALTII INSA AU STAT CU UN SALARIU DE 5 ORI MAI MARE CA AL TAU PENTRU CA ERAU PROTEJATII LU DOMNU GENERAL, TOATE NEAMURILE LU DICULOIU SI PRISACARU SI MARCU SI MAI STIU EU CARE.LASA VRAJELILE ASTEA.SI ADEVARUL CONTEAZA,NU NUMAI BANII PENTRU A NU MAI REPETA GRESELILE SI PENTRU A SCAPA DE HOTI SI DE EXCROCI


Musafir

#27984 Re: Re: NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU

2014-10-23 07:06

#27983: - Re: NU UITA MAI RAHATULE CA FOTA A STAT 10 ANI CU UN SALARIU 

 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ALOOOOOO, PIPEREA VA FACE ACTELE SI VA TRIMITE ACASA, VOI STATI DE PACANELE, HAI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, CHIAR SI AICI PE PETITIE SUNTETI RIDICOLI, TOTI.

VA COMPORTATI CA NISTE ESCROCI ORDINARI, SE INCHIDE OLTCHIM, PA.

O SA VA DATI COATE LA AJOFM LA COADA LA AVIZAT CARNETUL DE SOMERI, VOI NU SUNTETI SANATOSI LA CAP..., SINGURI ATI DUS OLTCHIM IN FALIMENT, DA,DA, VOI.

Tu traiesti din alt film, alta istorie si alt decor. Vai de capul tau. Este valabil si pentru tine maimutoiule #27952

TREBUIE SA NE PREOCUPE BANII DE AVEM DE LUAT AZI, RESTUL E ISTORIE SI A TRECUT.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 07:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 07:19


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-23 07:52



Musafir

#27988 Re: Re: E ISTORIE LA MATA N GURA ,AZI NU MAI CONTEZA BANUL,CI ADEVARUL

2014-10-23 08:08

#27976: - Re: E ISTORIE LA MATA N GURA ,AZI NU MAI CONTEZA BANUL,CI ADEVARUL 

 Fals. Adevarul e ca erau restante salariale la momentul "revolutie 2012". Tot atat de adevarat este ca, fosta conducere a beneficiat de finantare de la stat de-a lungul anilor pana nu s-a mai putut. Tot adevarat este ca fosta conducere a lasat datorii colosale. Fostul director general a mai cerut 400 milioane euro de la guvern. De data aceasta imprumutul nu s-a mai acordat. Roibu a amenintat cu concediarea a 3100 de angajati. Hartia a fost semnata de toti cei in masura mai putin de Rodin Traicu. Guvernul Ponta a tinut mortis sa il indeparteze pe Roibu cu esalonul unu de directori, pe fondul nemultumirii muncitorilor. Bineinteles ca datoriile s-au rostogolit, productia a fost oprita din lipsa de materie prima pentru a carei aprovizionare era necesara o infuzie de capital. Promisiunile guvernantilor de finantare s-au dovedit a fi apa de ploaie. Practic UE a interzis finantarea Oltchim de catre stat, alte surse nemaigasindu-se (poate si datorita unor obstructii venite, sa zicem, din interior).

Cam asta e pe scurt o relatare a adevarului, nu ca am avea ceva cu cineva.


Musafir

#27989 Membrii CA de la CET Govora vor răspunde PENAL!

2014-10-23 08:08

Membrii CA de la CET Govora vor răspunde PENAL!

Postat in 

Dacă mai blochează activitatea societății, Membrii CA de la CET Govora vor răspunde PENAL! 

În ultima perioadă au apărut unele disfuncţionalităţi în activitatea CET Govora privind asigurarea stocurilor de cărbune pentru producţia curentă de energie termică şi electrică, constituirea depozitelor aferente Rezervei de Stat, precum şi finalizarea programului prevăzut prin Ordonanţa de Guvern nr. 14/2014 în vederea preluării în gestiune a exploatărilor miniere de lignit de la Berbeşti şi Alunu.

Faţă de aceste situaţii acutizate şi de unele decizii pripite ale consiliului de administraţie de la CET Govora, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a solicitat sprijinul expres şi operativ din partea Ministerului Economiei prin participarea directă a ministrului Constantin Niţă la o analiză detaliată asupra celor trei probleme.

Pentru dezamorsarea stărilor de lucruri, factorii implicaţi în identificarea şi aplicarea celor mai potrivite soluţii au stabilit următoarele măsuri: livrarea de către Complexul Energetic Oltenia până la sfârşitul lunii octombrie a unei cantităţi de 160.000 tone cărbune care să acopere integral stocurile stabilite pentru constituirea Rezervelor de Stat; în vederea operaţionalizării şi încadrării în termen a acoperirii necesarului de cărbune pentru rezervele de stat s-a hotărât să fie obţinute avizele impuse de lege în scopul stocării cărbunelui direct în depozitele exploatărilor miniere.

În ceea ce priveşte preluarea, potrivit OG nr. 14/2014, a UMC Berbeşti de către CET Govora, s-a hotărât urgentarea obţinerii de către cele două entităţi economice a aprobării proprietarilor pentru realizarea transferului, scop în care s-a dispus încheierea unui acord care să prevadă concret etapele şi calendarul traseului ce trebuie parcurs până la preluarea efectivă de către CET Govora a celor două exploatări miniere, acceptându-se plăţile eşalonate, aşa cum au fost propuse, de către OLTCHIM, ca principal beneficiar de energie electrică şi termică.

Din rațiuni false economice, la ultima ședință a Consiliului de Administrație, politrucii de la PSD, PNL, PDL și PPDD au votat în mod inconștient sistarea aprovizionării cu abur tehnologic a combinatului chimic. Au fost invocate datoriile istorice ale Oltchimu-ului către CET. Cei 6 membri numiți politic în CA de către Consiliul Județean Vâlcea trebuie să știe că activitatea CET-ului este strâns legată de cea a combinatului.

Cu alte cuvinte, pe înțelesul tuturor: DACĂ MOARE OLTCHIM, MOARE ȘI CET-ul! Acești ipochimeni trebuie să mai știe că dacă este tăiat aburul combinatului are de suferit în mod direct și SC Uzinele Sodice Govora SA, unul dintre principalii clienți BUNI PLATNICI ai CET Govora.

Și o altă informație: Membrii CA de la CET Govora pot să răspundă PENAL dacă mai blochează activitatea societății!

http://ziaruldevalcea.ro/2014/10/22


Musafir

#27990 E ISTORIE! AZI NU MAI CONTEZA SI BANUL SI ADEVARUL.

2014-10-23 08:24

#27988: - E ISTORIE! AZI CONTEAZA SI BANUL SI ADEVARUL 

Esti dezinformat sau rau intentionat.

"Adevarul e ca erau restante salariale la momentul revolutiei din 2012" - spui tu si spun si eu. Singura diferenta consta ca nu spui ce restante au fost la "momentul revolutiei din 2012" si ce restante sunt in prezent.

Si hai sa vedem adevarul, scris si consemnat de presa lunii septembrie 2012, recunoscut si declarat de initiatorul "revolutiei din 2012":
"Toti salariatii Oltchim au primit la 13 septembrie 30% din lichidarea restanta pe luna iulie, urmand ca restul de 70% sa ii primeasca cel tarziu vineri, a declarat saptamana trecuta Corneliu Cernev, presedintele sindicatului "Unirea" din combinat si lider al recentelor proteste ale salariatilor companiei". (http://www.ziare.com/oltchim/combinat/).

Deci tine minte: in data de 13 septembrie 2012 erau restante trei chenzine salariale: lichidare iulie, avans august si lichidare august (nu sapte + salarii compensatorii cum sunt acum).


Musafir

#27991

2014-10-23 08:36

Ceaaa ce spui tu nu contrazice cu nimic ceea ce spun eu, dar se stie unde bati. Si o mica corectie: la momentul initierii revolutiei, Cernev era in concediu, nu el a fost initiatorul, nu ca ar fi ceva rau in asta. Vezi ca el a fost chemat de acasa, inclusiv de dl Roibu. Informeaza-te inainte!

 

Si imi amintesc foarte bine momentul hotarator, ca tot am ajuns la capitolul asta, si anume, cand inteligentul de Diculoiu a adunat oamenii in fata pentru sustinerea directorului general, care chipurile nu stia nimic de adunarea de sustinere. Total intamplator a aparut cam in doua-trei minute si era foarte "surprins" de prezenta muncitorilor. Muncitorii fusesera informati ca dl Roibu isi daduse demisia. Un reporter de la Prima, parca, il intreaba daca e adevarat. NU - raspusn sec.

Ei bine, cam dupa o jumatate de ora au inceput sa se auda si vociferarile oamenilor nemultumiti si.. a urmat "revolutia"

Morala: noi nu invatam nimic din istorie. S-a repetat o greseala similara cu cea din '89, la o alta scara, fireste! Tot la stadiul de "restante" este si faza cu Diculoiu presedinte pe viata!


Musafir

#27992 E ISTORIE! AZI CONTEZA SI BANUL SI ADEVARUL.

2014-10-23 08:37

#27988: - E ISTORIE! AZI CONTEZA SI BANUL SI ADEVARUL. 

"Tot atat de adevarat este ca, fosta conducere a beneficiat de finantare de la stat de-a lungul anilor pana nu s-a mai putut." 

FALS! Statul nu a bagat nici un leu in combinat.
Nici inainte de "revolutia din 2012" si nici dupa revolutia din 2012.

Singurul lucru pe care la facut statul pentru combinat este ca nu a cerut insolventa / falimentul pentru neplata datoriilor Oltchim catre AVAS, Electrica, CFR Marfa, etc. Si daca va uitati in zilele noastre acelasi lucru si chiar mai mult - prin stergerea datoriilor a facut statul pentru alte societati: CFR Marfa, CE Rovinari, CET Govora, ELCEN Bucuresti, etc.


Musafir

#27993 Re:

2014-10-23 08:39

#27991: -  

 Ai dreptate! Toti au fost chemati de acasa. Si Iliescu si Roman si Militaru ...


Musafir

#27994 Re: Re:

2014-10-23 08:40

#27993: - Re:  

 Treaba asta nu o stiu, dar ar fi bine sa se lamureasca si lucrurile astea.


Musafir

#27995 Re: E ISTORIE! AZI CONTEZA SI BANUL SI ADEVARUL.

2014-10-23 08:41

#27992: - E ISTORIE! AZI CONTEZA SI BANUL SI ADEVARUL. 

 Eu zic sa dai un rev de la momentul instaurarii dlui Roibu ca director general, adica prin 92 daca nu ma insel.


Musafir

#27996

2014-10-23 08:50

Ma scuzati ca ma bag si eu in discutie, sunt  altul si va urmaresc. CE ROL MAI AU DISCUTIILE ACESTEA??? PE NOI TREBUIE SA NE INTRERESEZE URGENT SITUATIA OLTCHIM IN INSOLVENTA (PLANUL FINAL DE REORHANIZARE JUDICIARA ) SI SALARIILE NEACHITATE ACUM, AZI...!!!! EU STIU CA AVEM MEMORIILE BUNE SI STOCAT DATE, DAR ASTA SE DISCUTA SI O SA FIE DEFINITE IN JUSTITIE PE PROCESUL DE INSOLVENTA CARE DOMNUL PIPEREA IL ARE CU NUMITUL ROIBU SI RESTUL.. ( NU ESTE UN ATAC LA NIMENI SI NICI O SUSTINERE, A UNEI PARTI ), VOI ACUM FACETI PROCESELE DE MEA CULPA PE PETITIE SI SITUATIA A ANUNTAT-O PIPEREA PE FACEBOOK, VINE CU " SOLUTIA DECISIVA" PE DATA DE 19 NOIEMBRIE 2014 PE REORGANIZARE JUDICIARA....


Musafir

#27997 E ISTORIE! AZI CONTEZA si BANUL,CI ADEVARUL

2014-10-23 08:56

#27988: - E ISTORIE LA MATA N GURA ,AZI NU MAI CONTEZA BANUL,CI ADEVARUL 

"Tot adevarat este ca fosta conducere a lasat datorii colosale."

Ce inseamna datorii colosale pentru tine?
- Cele 600 de milioane euro, datorii inregistrate de combinat la data de 30.09.2012 (vezi pe site-ul Oltchim situatiile financiare) intr-o perioada de peste 20 de ani si intr-o perioada in care s-a construit ceva in combinat?
- Cele 200 de milioane euro, datorii inregistrate de combinat in perioada 30.09.2012 - 31.12. 2012 (vezi pe site-ul Oltchim situatiile financiare) intr-o perioada de 3 luni si intr-o perioada in nu s-a facut nimic in combinat?
- Cele 220 de milioane euro, pierderi inregistrate de combinat - societate aflata in insolventa in anul 2013, (vezi pe site-ul Oltchim situatiile financiare, raportul PKF Finkota si presa zilelor trecute) in perioada in care au fost disponibilizatii 1000 de salariati?
- Cele 107 de milioane euro, obligatii de mediu ale combinatului  - societate aflata in insolventa, pentru anul 2014?


Musafir

#27998

2014-10-23 08:57

Chiar acum s-a terminat la vl 1 tv o emisiune cu domnul Diculoiu si Vincea....


Musafir

#27999 Re: E ISTORIE! AZI CONTEZA si BANUL,CI ADEVARUL

2014-10-23 08:59

#27997: - E ISTORIE! AZI CONTEZA si BANUL,CI ADEVARUL 

 Asta inseamna o proasta gestionare a resurselor pe care le detii.

Asta inseamna ca ii bagi pe altii in mizerie mai tarziu pentru ca nu te mai poti finanta.

Alea da, sunt datorii care te impiedica sa supravietuiesti

 


Musafir

#28000 Re: E ISTORIE! AZI CONTEZA si BANUL,CI ADEVARUL

2014-10-23 09:01

#27997: - E ISTORIE! AZI CONTEZA si BANUL,CI ADEVARUL 

 Acesta e adevarul domnilor, acum vedeti voi cei care va intereseaza in mod special situatia, sa va uitati ca mortul mai are un pic si i-se pune tarana pe cosciug, anuntata de Piperea, PLANUL FINAL DE REORGANIZARE...., DE CE NU VA INTERESEAZA, ASTA SALVA OLTCHIM, PANA AZI !!!