Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

azi

#251 Re: Trezirea

2012-11-06 14:49

#249: Oltchimul de maine.... - Trezirea

" ...las ca ti-o repereaza dom'Tica"

Buduna N.

#252 Noua conducere este baza

2012-11-06 14:52

Nu mai tot criticati noua conducere !!!
Cei de dinainte cu Diculoiu in frunte au devalizat combinatul si domnul Cernev cu domnul Ghioca si domnul Dumitru Marian de la Pitesti s-au luptat sa va salveze de mafie.
Combinatul este acum salvat. Niciodata Oltchim si Petrochimia nu au avut asa conducere serioasa.
Se vor rezolva toate. Nu mai blamati noua conducere si noii lideri. Eu sunt speranta !!!
Tiberiu

#253 Mirelei

2012-11-06 14:54

Ai dreptate Mirela, Diculoiu nu mai are decat 300 de sustinatori in Oltchim. Sindictul Liber trebuie rebrenduit. Trebuie sa-l schimbam pe Diculoiu. Altfel vin cei care simt ca sindicatul a slabit si-l termina.
Buduna N.

#254 Noua conducere este baza

2012-11-06 14:54

Nu mai tot criticati noua conducere !!!
Cei de dinainte cu Diculoiu in frunte au devalizat combinatul si domnul Cernev cu domnul Ghioca si domnul Dumitru Marian de la Pitesti s-au luptat sa va salveze de mafie.
Combinatul este acum salvat. Niciodata Oltchim si Petrochimia nu au avut asa conducere serioasa.
Se vor rezolva toate. Nu mai blamati noua conducere si noii lideri. Ei sunt speranta !!!
Mirela

#255 Re: Mirelei

2012-11-06 14:56

#253: Tiberiu - Mirelei

Crezi ca e bine?

Vlad

#256 Petrochimia il sustine pe Dumitru

2012-11-06 14:58

De ce nu il alegeti la Valcea tot pe domnul Dumitru Marian.
Este singurul care va poate reprezenta. Pe noi ne-a reprezentat de ne-a rupt in relatia cu OMV. Tot timpul a facut blat cu OMV. El si-a tras foloasele (bilete de tratament de la OMV, prime, etc) si nu ai ramas ca fraierii si ne uitam in gura lui.
Acum vrea sa il lucreze din interior si pe Cernev si sa preia el fraiele la SLO. Umbla prin sectii la noi si ne spune ca el va fi noul lider.
Alegeti-l pe el si la Valcea si o sa fie ca la OMV.
Tiberiu

#257 Re: Re: Mirelei

2012-11-06 14:59

#255: Mirela - Re: Mirelei

S-a erodat. Si-apoi nu cred ca mai are chef si putere. Are peste 60 de ani.

Daca nu-l schimbam pe Diculoiu pierdem.

Punem unul tanar.

Impacati-va cu ideea daca vreti sa ne mentinem.

pepper

#258 Re: Noua conducere este baza

2012-11-06 15:00

#252: Buduna N. - Noua conducere este baza 

 DAR CINE ESTI TU ???? NOUL MANTUITOR?

Diana

#259 Dumitru

2012-11-06 15:01

Nu va luati dupa ce spun oamenii. Domnul Dumitru este o solutie si la Ramnicu Valcea. Numai el poate fi un reprezentant serios in relatia cu patronatul.
Propuneti-l pe domnul Dumitru Marian de la Pitesti sa preia conducerea SLO. Oricum dansul este pregatit.
Buduna N.

#260 Va fi bine !!!

2012-11-06 15:03

Ce stiti cel mai bine sa faceti misto de oameni asa cum va bateti joc si de domnul Ghioca.
In loc sa fiti multumiti ca ati fost salvati din mafia lui Roibu si a lui Diculoiu voi luati in bataie de joc noua conducere si noul sindicat.
Fara ei acum erati pe drumuri acum. Aveti rabdare ca o sa vina si salariile si totul o sa reintre in normal.
INDIGNARE

#261 Re: Noua conducere este baza

2012-11-06 15:14

#252: Buduna N. - Noua conducere este baza 

 Probabil ca esti retardat! Unde vezi tu salvare? Ce conducere serioasa e aia care nici macar nu are habar de activitatea de productie??????????????????????????????????????????????

Stai mai bine in banca ta, ca noi vrem sa muncim si ne vrem salariile, nu mincinosi ca cei 3 pe care ii mentionezi tu, si care sunt toti niste nulitati! 

deocamdata angajat

#262 noua conducere

2012-11-06 15:28

Daca mai avem cativa dintr-acestia ca Buduna ne meritam soarta. Repet: Acum nu ne intereseaza cine e la conducere, ci sa functioneze fabricile. Pentru asta trebuie protestat, unanim si urgent. Singura solutie viabila este ajutorul promis de guvern. Restul este o mare amageala pe termen scurt. Conducerea va avea ocazia sa-si demonstreze capacitatea numai cu fabricile in functiune nu cu ele oprite.
deocamdata angajat

#263 Politista blonda din Caracal

2012-11-06 15:40

Trebuie remarcat faptul ca pe un site dedicat salvarii unui judet posteaza mesaje lingusitoare niste personaje care ar putea candida cu succes la premiul "Politista blonda din Caracal" Precizam ca orice asemanare cu personaje gen Ghioca sau Buduna este pur intamplatoare.
deocamdata angajat

#264 Buduna este speranta!

2012-11-06 15:48

Dupa cateva vorbe dulci adresate cui trebuie, Buduna a avut o revelatie: EU SUNTE SPERANTA! Bravos cumetre! Probabil esti Ghicitoarea Speranta de pe Orhideelor nr.2, verisoara de la tara a lui Marean Vanghelie care este.
Macar ai corectat dupa ce ti-ai dat seama de enormitatile scrise. Pacat ca ai rectificat doar partial. Corect era sa stergi tot ce ai scris si sa-ti vezi de treaba .
Buduna Nicoleta

#265 Sansa este noua conducere si noii lideri de sindicat

2012-11-06 15:54

In primul rand faceti o confuzie. Nu sunt si nu am fost lingusitoare. Am intervenit pentru ca nu ma rabda sufletul sa ascult cum sunt denigrati niste oameni de bine.
Sunt sigura ca repornirea este garantata de noii sindicalisti si de domnul Director Balan restul au fost niste corupti care ne-au luat banii de la gura pentru a-si face aranjamentele personale.
Doina

#266 Re: doina

2012-11-06 16:54

#247: inca un angajat - doina

Nici una nici alta, am șters două comentarii fiindcă m-ați jignit foarte tare ; dacă n-am avut dreptate , puteați foarte bine să mă combateți cu argumente și nu să vorbiți în bătaie de joc, fiindcă nici nu mă cunoașteți.  Eu sunt din București , indirect lucrez cu Oltchim-ul și sunt interesată de tot ce se întâmplă aici. Tot ce am scris până acum am scris sincer, dar văd că asta nu se pune la dumneavoastră.

Îmi cer scuze că am intrat pe acest site ca să semnez petiția, nu mi-am dat seama că n-am voie să vorbesc  și că de fapt doar cei din Vâlcea pot  să-și spună părerea.

Încă o dată îmi cer scuze și n-o să mai intru aici niciodată, ca să nu vă deranjez.

 

oltchimist

#267 pentru viata noastra

2012-11-06 18:58

Opriti-va putin.
Va propun sa lasam o saptamana toate orgoliile.
Sa venim aici cu idei.
Dupa ce porneste Oltchimul dam startul la jigniri.
pepper

#268 Re: pentru viata noastra

2012-11-06 20:00

#267: oltchimist - pentru viata noastra

asta cerem toti cei de aici. sa vina cu idei noile minti luminate ale Oltchimului - de la ministrul economiei la directorasii sau sindicalistii nou numiti sau agreati de d.lui. orice alt cap luminat , daca are o idee stralucita, nu va fi apreciat la adevarata lui valoare. ca si dovada, nu ai fost membru de partid, a trebuit sa pleci daca erai mai luminat sau in cel mai bun caz nu erai luat in seama.

asadar luminatiile voastre - va asteptam inca ideile salvatoare - financiare si comerciale. experienta cu pesti si credite de consum in banci falimentare aveti din plin.

cat din partea noastra atat asteptam - semnalul vostru si vom porni la munca cu dorinta si ardoare

Noi vrem sa muncim .... Voi ce vreti?

 

Ghioca Emil

#269

2012-11-06 21:01

Mai am de facut o completare care cred ca este suficient de rationala: daca fosta echipa manageriala era atat de competenta, de ce s-au acumulat datorii uriase? Daca erau suficient de buni, de ce Oltchimul a ajuns o societate cu portile inchise si cu personal neplatit? Toate aceste "realizari" ne-am ramas mostenire din era "Roibu-Diculoiu". Noua formatiune sindicala are ca scop revenirea cu salariile la zi si repornirea Oltchim, astfel incat angajatii sa-si poate desfasura activitatea si sa fie platiti conform contractelor. Cum am mai spus, pluteste dezinformarea. In ultima faza, oamenii au inceput sa vada ce jocuri s-au practicat in Oltchim pana in luna septembrie. Dovada sta valul de angajati care au solicitat cereri de retragere din Sindicatul Liber Oltchim - Diculoiu.
Talpa iute

#270 Ghioca Emil

2012-11-06 22:16

Daca tot va dati rotunzi voi astia de la noua sindicalime de ce nu ati repornit combinatul la minim 60% asa cum ati promis acum o luna cand ati preluat puterea??
V-ati dat rotunzi ca voi faceti si dregeti si s-a vazut ce ati reusit !!!
Daca esti asa de erudit si ai raspunsuri la toate spune cand vedem combinatul la 60% capacitate si cand ne primim salariile.
Astea sunt raspunsurile pe care le asteptam toti nu povesti cu valuri care dezerteaza din SLO si pleaca catre Sindicatul nenascut al noii gasti care ameninta in stanga si dreapta ca da oameni afara.
Dezinformarea si minciuna o promovati cu sarg in tot combinatul de cand ati preluat puterea si tu si Cernev si Toanta.
Tu in loc sa iti vezi de promisiunile facute impreuna cu Balan si gasca ta de grataragii ai un fix cand nu poti raspunde la doua intrebari cruciale anume: cand pornim la 60% din capacitate si cand dati salariile sari cu gura si arunci cu rahat pe Roibu.
Lasa-l bah pe Roibu a fost si s-a dus !!! Daca a facut nasoale cu zice cineva o sa-l salte DNA.
Voi priviti in viitor si vedeti cum satisfaceti ce ne-ati promis ca altfel te alergam cu frigaruile prin combinat.
Nu vezi ca ai devenit un obsedat ridicol !!! Bai ne este foame !!! Cand ne dati salariile ???
Stim ca ai inceput sa iti arogi drepturi in discutiile cu Balan sa decizi tu si sa propui trimiterea noastra in somaj. Sa te fereasca Sfantul de furia multimii care te va fugari !!!
Cine esti tu mai nulitate sa iti permiti sa sugerezi trimiterea in somaj a celor care nu te ling bine??
Zici ca sunt valuri care dezerteaza din SLO pai mai nulitate de ce nu spui adevarul pe care il stim toti ca ati facut pariu cu Diculoiu ca strangeti semnaturi de la 2/3 din combinat ca nu il mai vor pe Diculoiu si nu ati fost in stare.
V-a ras Diculoiu inca odata in nas BAHH !!!! De ce ca sunteti fraierici !!!
Cernev inloc sa isi faca o echipa de sindicalisti adevarati s-a inhaitat cu tine si Toanta si v-ati facut de rahat !!!
Pleaca valuri de la SLO si se duc unde??? La Sindicatul vostru neinfiintat???
Vai steaua voastra mah !! Spuneti mai bine ca vreti sa spargeti sindicatul nostru ca sa anulati CCM -ul cu planul social si sa ne dati picior in cur dupa alegeri in frunte cu Balan si uite asa USL a mai rezolvat un combinat.
Du-te mah la UNPRistii si PNListii tai si stai acolo pana te-om chema noi inapoi.
Mariana

#271 Ghioca

2012-11-06 22:22

Ce sa mai credem in Ghioca ??? Asteptam din 17.10.12 sa primim salariile si primim rabdari prajite!!!!
Noii sindicalisti s-au dat cu administratia stim toti asta.
Emile ne stim de multa vreme. Nu uita ca noi v-am ovationat noi o sa va luam la bete.
Merge combinatul???? Salariile s-au dat??? Bonurile de masa s-au dat??
Dai din gura ca o moara stricata ai impresia ca facand monolog pe internet iti ridici nivelul de cultura. Tot oportunist ramai !!!
Lasa-ne ca avem probleme acasa din lipsa banilor si tu ne freci ca va napadesc valuri de dezertori din Sindicatul Liber.
Ati zis ca il dati jos pe Diculoiu??? Nici pe asta nu ati fost in stare sa il infrunatati !!!
Sunteti ca Antonescu cu Basescu la referendum.
Rusineeee !!!! Asta va este valoarea.
Andrei

#272 Teroarea promovata

2012-11-06 22:31

Dle Ghioca daca stiati sa va purtati cu muncitorii si sa nu-i mai ameninitati cum o faceti in ultimele doua saptamani erati vazut ca un lider.
Eu am fost printre putinii din sefii din combinat care am iesit in fata pavilionului cu multimea.
V-am sustinut si pe dumneavoastra si pe Cernev.
Ne-ati mintit cu nerusinare si nu mai avem incredere in nimic.
Vedeti-va de lungul nasului si daca cineva vrea sa vina in noul sindicat pe care inca nu l-ati creat dar va scremeti atunci bine, daca nu nu mai amenintati si nu mai dezinformati.
Va vaitati ca oamenii sunt dezinformati !!! Dumneavoastra ati creata aceasta dezinformare si o promovati !!!! Ati spus oamenilor sa ia piulite in buzunare si cand intalnesc angajati care sunt cu Diculoiu sa ii ia la pietre si piulite. Asta nu este democratie !!! Suntem intr-o tara europeana si democratica. Cine are incredere si convingere vine singur la voi nu trebuie sa terorizati lumea. De asta v-ati pierdut credibilitatea pentru ca ati incercat sa aplicati aceleasi metode staliniste ca si Diculoiu.
Lasati lumea in pace si vedeti-va de treaba voastra.Altfel furia multimii se va intoarce impotriva voastra exact asa cum s-a intamplat in cazul Diculoiu.
deocamdata angajat

#273 Ghioca

2012-11-07 08:04

Tovarase, noi nu vrem sa ne dam cu pararea nici despre vechea nici despre actuala conducere asa cum procedezi tu. Noi vrem combinatul pornit ca sa muncim si suntem gata oricand sa reluam protestele pentru asta. Noua conducere nu-si poate demonstra valoarea si competenta decat cu fabricile in functiune.
Pana la urma, chiar si tu esti un sofer bun cat timp masina este trasa pe dreapta in garaj! In trafic insa...e altceva! Stii tu mai bine!
Cititor

#274 Prosti am fost si prosti am ramas

2012-11-07 08:17

Bravo Oltchim! Ce logica aveti, sa se fure cate un miliard dar sa aveti si voi salarii. Pai voi sunteti doar paravan pentru furt acolo. Sa fiti siguri ca in stilul asta ajungeti la faliment. E doar o chestie de timp. Si cine da miliardul, restul fraierilor din tara asta?
angajat

#275 lamuriri pentru Dl. Ghioca

2012-11-07 08:25

Stimabile,
Orice entitate economica de pe pamantul asta este finantata cu capitaluri proprii si capitaluri atrase (credite, imprumuturi,etc). In cazul Oltchim-ului era esential sa functioneze. Pe langa bubele din cap, vechea conducere are meritul de a fi gasit aceste capitaluri atrase, care au asigurat functionarea combinatului pana la momentul la care Vupescu a ordonat furnizorilor de stat ai Oltchimului (Electrica, Salrom,...) sabotajul. Functionarea redusa a generat insa costuri uriase care nu puteau fi acoprite de preturile de vanzare. Orice copil stie ca nu poti cheltui mai mult decat produci decat daca iti faci datorii. In aceeasi situatia suntem si astazi. Sau ai cumva impresia ca acum soda se vinde cu profit? Nimic mai fals! Datorita functionarii reduse, costurile sunt imense si se acumuleaza in continuare pierderi. Care va fi sursa ta de salarii? Iti raspund eu: niciuna! Ca sa repornim celelate sectii este nevoie din nou (surpriza!) de capitaluri atrase adica pe intelesul tau: sa ne facem datorii. Ramane de vazut daca vom fi in stare sa gasim aceste surse. Deocamdata nu le-am gasit. Degeaba ai ca scop revenirea cu salariile la zi si repornirea combinatului daca nu ai nici o solutie pentru asta. In cazul tau insa este mai important sa ai scopuri (de regula altele decat cele declarate) decat solutii.
Vin-o cu cateva solutii concrete de finantare a activitatii si jos palaria! Te asteptam!