Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#24076 TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI DISPONIBILIZATILOR POT FI DATI IN JUDECATA

2014-07-18 07:41

Preşedintele Judecătoriei, Bogdan Mateescu, a reclamat-o la Parchet pe avocata şi mediatoarea Otilia Prooroc

http://ziaruldevalcea.ro/2014/07/16/presedintele-judecatoriei-bogdan-mateescu-a-reclamat-o-la-parchet-pe-avocata-si-mediatoarea-otilia-prooroc/
========================================================================================
TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI PRIN FAPTELE LOR, MERITA DATI IN JUDECATA LA FEL CUM A PROCEDAT SI PRESEDINTELE JUDECATORIEI CU AVOCATA SI MEDIATOAREA !!!!

ATENTIE!!!

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

 


 

 

NU VA LASATI PACALITI SI MINTITI ORI FURATI, DATII IN JUDECATA SI ESTE VALABIL PENTRU TOTI CARE INCEARCA SA VA PACALEASCA!!!!


 

STOP MINCIUNILOR SI INSELATORIILOR!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...


pai atunci un obsedat ca mine o freaca pe mata BINEEE

#24077 Re: baaa fututi mortiii matii si ai lu tacto,pe cine faci tu obsedat?

2014-07-18 07:43


Musafir

#24078 Re: Re: SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!!

2014-07-18 07:52

#24053: - Re: SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!!

BOGDAN STANESCU RECUNOSCAND CA EXISTA CADRUL LEGAL SA FIM PLATITI CU BANII PLATILOR COMPENSATORII, CEI 9 MILIOANE EURO, SI PIPEREA A ZIS CA NE DA BANI IN SECUNDA CAND ARE IN CONT SUMA .

=======================================================================================

NU MAI MINTITI, STOP MINCIUNII!!!!!!!


SA ACHITE BANII TUTUROR!!!!!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...


Musafir

#24079 Bogdan Hossu avertizeaza "Grupuri de interese vor ca Oltchim sa ajunga la fier vechi"

2014-07-18 07:55

http://www.monitoruldevalcea.ro/actualitate/44672/

http://www.monitoruldevalcea.ro/files/img/large_17-7-14--22-43-27DSCF6874.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


• liderul de la Cartel Alfa spune ca sunt multe erori voite in caietul de sarcini de vânzare a combinatului chimic







Ieri, presedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a fost prezent la Râmnicu Vâlcea unde a avut o intâlnire cu liderii de sindicat vâlceni, dar si cu oficialitatile locale. Hossu a fost invitat de vicepresedintele CNS Cartel Alfa – Filiala Vâlcea, Ionel Vâncea, iar temele "de lucru" au fost, asa cum era de asteptat, societatea Oltchim si Exploatarea Miniera Berbesti-Alunu. "S-a facut o prezentare a situatiei de la diferite societati vâlcene. Normal ca problema acuta este cea a dezindustrializarii, cu efecte in cascada, plecata de la situatia de la Oltchim, care afecteaza toata zona, inclusiv alte servicii care au efect in comunitate. Speram sa reusim sa implicam comunitatea si oficialitatile locale si sa deblocam situatia. Ne este teama insa ca termenul de vânzare a combinatului, pus in decembrie, dupa campania electorala, sa nu fie, de fapt, inchiderea si lichidarea Oltchimului. Am facut si o vizita la Hervil, unde exista interes al investitorilor pentru a continua proiectele. A crescut volumul de produse si s-a reflectat intr-o crestere a nivelului salariatilor. Au reinceput sa se dea tichetele de masa. Din pacate, avem o lipsa de informare in structura, am avut o discutie cu directorul general, se poate face o crestere a capacitatii de productie, marirea numarului de angajati de la o tura la doua, dar nu se cunosteau diferitele scheme de ajutor de stat care pentru un investitor sunt benefice. Am vazut ceva asemanator la Buzau. Acolo s-a beneficiat de o schema de ajutor de stat de 20 de milioane de euro, jumatate din suma investita.", a spus liderul de sindicat.".



De ce nu ies oamenii in strada



Seful CNS Cartel Alfa a explicat de ce la protestele de strada organizate la Râmnicu Vâlcea de catre fostii angajati ai Oltchim au fost prezenti putini oameni:"Este o chestiune cumulativa pe mai multe elemente. Pe de-o parte este faptul ca s-a facut o asistenta sociala legata de salariile compensatorii. Nu s-a rezolvat aceasta problema, dar exista o anumita protectie sociala. Ei trebuiau sa fie primii care sa participe la o astfel de actiune de amploare, dar stiti cum e, oamenii se gândesc ce e de facut pe termen scurt, maximum mediu. O a doua problema este, probabil, lipsa de coordonare a sindicatelor. Nu e bine pentru ca sunt in dependenta, cei de la Oltchim de CET, cei de la CET de Berbesti si tot asa. De ce sa nu spunem, in România, pâna nu iti ajunge cutitul la os nu iesi in strada. In plus, oamenii spera ca se va gasi un cumparator.".



"Administratorul special nu si-a facut treaba bine"



Bogdan Hossu sustine ca nu este exclus ca grupuri de interese sa-si doreasca lichidarea combinatului chimic si vânzarea lui la fier vechi: "Caietul de sarcini de la Oltchim nu este coerent, nu este complet, nu sunt date toate detaliile. De exemplu, in ceea ce priveste terenurile, problema caii ferate. Sunt lipsuri voite daca este sa aplecam urechea la unul sau la altul. Nu este primul caiet de sarcini incomplet. S-au schimbat de trei ori in interval de doua luni aceste caiete de sarcini. Spun asta pentru ca eu am avut discutii cu trei fonduri de investitii, oamenii mi-au semnalat aceasta problema. Se pare ca ar exista interese pentru a nu se privatiza si a se ajunge la lichidare, adica taierea completa. Am mai intâlnit acest lucru, lichidarea este benefica pentru anumite grupuri de interese. Noi o sa facem in continuare presiuni asupra Ministerului Economiei pentru ca este un dezinteres general in ceea ce priveste Oltchimul. Oricum, trebuie vândut un flux, nu doar un produs separat si apoi sa depinzi de altele. Acum, pastrarea in conservare aduce costuri mari, aproximativ 8% costuri structurale. Mai este o problema, managementul administratorului special nu este unul fericit. Deciziile lui nu arata o imbunatatire a functionarii Oltchimului, ba chiar disfunctionalitati, vezi inchirierea unor instalatii.".



"Nu e normal ca liderii de sindicat sa intre in politica"



In fine, liderul de la Alfa spune ca nu i se pare normal ca sindicalistii sa fie inregimentati politic, cu trimitere la Mihai Diculoiu, ajus vicepresedinte al PDL Vâlcea: "Nu sunt de acord cu aceasta implicare politica, dar eu nu pot sa decid nimic, e decizia sindicatului respectiv. Daca ar fi dupa mine, ii dadeam afara pe toti liderii de sindicat care se implica politic. Noi avem un statut al militantului sindical. Nu noi l-am ales, ci membrii sindicatului. Ei i-au ales, ei ii pot da afara. Eu doar pot sa-i retrag acest statut. Ca o conclzie, aduce un prejudiciu institutiei de sindicat, dar eu nu pot sa-l sanctionez pe domnul Diculoiu, de exemplu. Oricum, daca are doua sepci in cap, un lider de sindicat nu mai are cum sa stie de sub care sapca vorbeste.".

"Preluarea de catre CET Govora a EM Berbesti-Alunu am propus-o de mult. S-au opus cei de la CET, cei de la Berbesti s-au opus. Initial, nu s-a dorit, desi e singura cale de stingere a datoriilor absurde care se muta de la o unitate la alta si de a salva structura industriala. Unificarea este solutia optima.".

SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!!
Musafir

#24080 Re: Re: ca sa va arat ca nu mint,chiar personal am vorbit cu oamenii din ;dof,oxo,el4 si pvc

2014-07-18 08:10

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3., Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

NICIUN ACT NU SCRIE..., LA PORNIRE OLCHIM SAU VANZARE OLTCHIM, NU ERXISTA ASA CEVA, SINGURUL ACT OFICIAL ESTE LEGEA INSOLVENTEI, CARE SPECIFICA DIN START, ACHITATI CREANTELE LA ZI, DACA NU AI DE UNDE..., VINZI DIN SOCIETATE BUNURI SI ACHITI TOT (S-A VANDUT DIN OLTCHIM, O SA SE VANDA IAR...), NOI CREDITORII PRIORITARI NU AM PRIMIT SUMELE SALARIALE!!!!!!!!!! JUDECATORUL-SINDIC STIE ASTA???????????????????!!!!!!!!!!!

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

P.S. BANII DISPONIBILIZATILOR TREBUIAU ACHIATI PE LOC !!!! CONFORM ART.6 DIN DECIZIE!!! NOI SUNTEM IN DATA DE17.07.2014

http://i.imgur.com/TpzlU7k.jpg...

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!

Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii


#22892 Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii

CU ACEEASI STIMA:

TIC-TAC PENTRU OLTCHIM

SINDICATUL NU DISCUTA CU DISPONIBILIZATII, DE CE???? TREBUIA SA AIBE IN SALA REPREZENTANTI DIN RANDUL DISPONIBILIZATILOR, NOI N-AM AVUT ACCES.

SINDICATUL TREBUIE SA REPREZINTE DISPONIBILIZATII PANA LA STINGEREA LITIGIILOR DE MUNCA.

Aveam si proces care este in instanta si sindicatul este cu toti salariatii (angajati si disponibilizati), PROCES IN SUSPENDARE, CU LITIGII DE MUNCA IMPOTRIVA OLTCHIM.

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 2999/90/2013
Data inregistrarii 21.03.2013
Data ultimei modificari: 05.10.2013
Sectie: I CIVILA
Materie: Litigii de muncă
Obiect: obligaţie de a face
Stadiu procesual: Fond
SINDICATUL LIBER OLTCHIM Reclamant
SC OLTCHIM SA Pârât
SC OLTCHIM SA PRIN ROM INSOLV Pârât
SC OLTCHIM SA - CU SEDIUL ALES LA BDO Pârât

SI NUME SI PRENUME SALARIATI                 Reclamant

http://portal.just.ro/90/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9000000000060807&id_inst=90

DE SALARII DISCUTAM SI NOI DISPONIBIZATII LA FEL CUM DISCUTA SI ANGAJATII, DOAR VENIM DIN ACEEASI COMPANIE S.C. OLTCHIM S.A RAMNICU VALCEA.

BLA, BLA, BLA, TIMP ARS SI REPETITII DE INTRUNIRI ( IAR IL APUCA PE VANCEA SA SE INTINDA SI SA CASTE IN TIMPUL SEDINTELOR FARA CONTINUT)...., FARA REZULTAT. PE DIALOG SOCIAL, ALOOOO...!!!!!

MINCIUNILE AU PLECAT CATRE GUVERN DIN SINDICATE, EI AU FOST LA INTALNIRI SI DOVADA STA HABARNISTUL DE MINISTRU NITA CU CONTRAZICERA SA, CA AVEM BANI LA MASA CREDALA ( NOI NU DISCUTAM DE SUMELE ACELEA), DAR EL NU SPUNE DE PLATILE COMPENSATORII SI BLA, BLA, BLA,... DUPA SPUNE CREDITORII, ADICA NOI DISPONIBILIZATII SI ANGAJATII , SUNT BANII LOR SI TREBUIE SA-I ACHITAM (ministrul Nita)...SI IAR BAL, BLA, BLA!!!!!!!

BAI NENE, CINE A DEZINFORMAT PE MINISTRU IN HALUL ASTA, EU, TU, ALTII CA NOI....???

BOGDAN STANESCU RECUNOSCAND CA EXISTA CADRUL LEGAL SA FIM PLATITI CU BANII PLATILOR COMPENSATORII, CEI 9 MILIOANE EURO, SI PIPEREA A ZIS CA NE DA BANI IN SECUNDA CAND ARE IN CONT SUMA . NU MAI MINTITI, STOP MINCIUNII!!!!!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...

SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!!
Musafir

#24081 Re: SINDICALISTILOR ATI FACUT RESTRUCTURARE FARA PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATOR-SINDIC???

2014-07-18 08:13

SINDICALISTILOR ATI FACUT RESTRUCTURARE FARA PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATOR-SINDIC???

 

 


CUNOASTETI PERSONAJELE??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://2.bp.blogspot.com/-HD2NcezfM-A/UE30VdrECmI/AAAAAAAAAQ0/Y57eT_Ltbng/s1600/...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNVGbEjljWAXPUlTWKgqDcpNDs...

http://tb.ziareromania.ro/Soarta-Oltchim-se-decide-pana-miercuri---Posibil-ajuto...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORESC?????? OLTCHIM IN INSOLVENTA SI LEGEA INSOLVENTEI CE SPUNE.....???? S-AU DAT OAMENI AFARA....(O FI LEGAL????, LEGEA INSOLVENTETI!!!! ATENTIE!!!, VOI UNDE ATI FOST...???), BANII SALARIILOR COMPENSATORII NU I-AM PRIMIT SI SUNTEM IN DATA DE 18.07.2014 DE LA DATA DE 15.05.2013 MAI EXACT 14.06.2013 INCETARE CCM. DISPONIBILIZATII AU DECIZII 15.05.2013, HARTII ANAF SI PILONUL II PENSII PRIVATE SI MUUULTE LEGI NEAPLICATE  PANA AZI!!!!!!!!!

 

SINDICATUL NU DISCUTA CU DISPONIBILIZATII, DE CE???? TREBUIA SA AIBE IN SALA REPREZENTANTI DIN RANDUL DISPONIBILIZATILOR, NOI N-AM AVUT ACCES.

SINDICATUL TREBUIE SA REPREZINTE DISPONIBILIZATII PANA LA STINGEREA LITIGIILOR DE MUNCA.

Aveam si proces care este in instanta si sindicatul este cu toti salariatii (angajati si disponibilizati), PROCES IN SUSPENDARE, CU LITIGII DE MUNCA IMPOTRIVA OLTCHIM.

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 2999/90/2013
Data inregistrarii 21.03.2013
Data ultimei modificari: 05.10.2013
Sectie: I CIVILA
Materie: Litigii de muncă
Obiect: obligaţie de a face
Stadiu procesual: Fond
SINDICATUL LIBER OLTCHIM Reclamant
SC OLTCHIM SA Pârât
SC OLTCHIM SA PRIN ROM INSOLV Pârât
SC OLTCHIM SA - CU SEDIUL ALES LA BDO Pârât

SI NUME SI PRENUME SALARIATI                 Reclamant

http://portal.just.ro/90/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9000000000060807&id_inst=90

DE SALARII DISCUTAM SI NOI DISPONIBIZATII LA FEL CUM DISCUTA SI ANGAJATII, DOAR VENIM DIN ACEEASI COMPANIE S.C. OLTCHIM S.A RAMNICU VALCEA.

BLA, BLA, BLA, TIMP ARS SI REPETITII DE INTRUNIRI ( IAR IL APUCA PE VANCEA SA SE INTINDA SI SA CASTE IN TIMPUL SEDINTELOR FARA CONTINUT)...., FARA REZULTAT. PE DIALOG SOCIAL, ALOOOO...!!!!!

MINCIUNILE AU PLECAT CATRE GUVERN DIN SINDICATE, EI AU FOST LA INTALNIRI SI DOVADA STA HABARNISTUL DE MINISTRU NITA CU CONTRAZICERA SA, CA AVEM BANI LA MASA CREDALA ( NOI NU DISCUTAM DE SUMELE ACELEA), DAR EL NU SPUNE DE PLATILE COMPENSATORII SI BLA, BLA, BLA,... DUPA SPUNE CREDITORII, ADICA NOI DISPONIBILIZATII SI ANGAJATII , SUNT BANII LOR SI TREBUIE SA-I ACHITAM (ministrul Nita)...SI IAR BAL, BLA, BLA!!!!!!!

BAI NENE, CINE A DEZINFORMAT PE MINISTRU IN HALUL ASTA, EU, TU, ALTII CA NOI....???

Cine MINTE???? BANII NU SUNT LA MASA CREDALA. BANII PLATILOR COMPENSATORII ALE DISPONIBILIZATILOR NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT). JUDECATORUL-SINDIC  A SPUS ESTE OBLIGATIE DE ACHITARE LA ZI CONFORM LEGII INSOLVENTEI. CCM , ITM, Codul Muncii SI TUTUROR LEGILOR. MINISTRUL ESTE HABARNIST SAU MINTIT.

inregistrarea video-audio: " Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html "


http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...



Musafir

#24082 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-07-18 08:20

Cine MINTE???? BANII NU SUNT LA MASA CREDALA. BANII PLATILOR COMPENSATORII ALE DISPONIBILIZATILOR NU SUNT LA MASA CREDALA(PUNCT). JUDECATORUL-SINDIC  A SPUS ESTE OBLIGATIE DE ACHITARE LA ZI CONFORM LEGII INSOLVENTEI. CCM , ITM, Codul Muncii SI TUTUROR LEGILOR. MINISTRUL ESTE HABARNIST SAU MINTIT.

inregistrarea video-audio: " Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html "

#23479 Re: Re: Re: Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

#23507 Re: Re: ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS:

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale

MINISTRUL INCURCA BORCANELE INTENTIONAT????? SUNT ALTE SUME CARE EXISTA DAR NU NE INTERESEZA ACUM ACEI BANI DE LA MASA CREDALA. NOI CEREM  PLATILE COMPENSATORII DE LA DATA deciziei din15.05.2013 ( incetarea CCM 14.06.2013),  NU DE  LA DATA INTRARII IN ISOLVENTA S.C.OLTCHIM S.A. 30-31.01.2013 LA CARE AU INTRAT ( DESCHIS) MASA CREDALA CU ALTE SUME CONFORM INSOLVENTEI.

http://i.imgur.com/TpzlU7k.jpg...

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

Decizia din data de 15.05.2013

Dispozitiile art.86 alin.6 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei coroborat cu art.65 si 66 din Codul Muncii - republicat si art. 36 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

Prevederile art.60 alin.2 din Codul Muncii- republicat si art.44 alin 2 din Contractul Colectiv de Munca la nivelul S.C. Oltchim S.A.

DECIDE:

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!

Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii


#22892 Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii

CU ACEEASI STIMA:

TIC-TAC PENTRU OLTCHIM

AI ACI http://m.bursa.ro/s=companii_afaceri&articol=240278.html , CONFIRMAREA CELOR DECLARATE CU PRECIZIE AZI IN TEXT 23.06.2014

"De asemenea, în 2-3 săptămâni, este posibil să fie aprobat şi tabelul final al creanţelor, după care va fi supus avizării şi planul de reorganizare"."

SI ATUNCI 18.06.2014, DUPA IESIREA DIN SALA DE JUDECATA, NU INAINTE http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://i.imgur.com/URfMkHQ.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...

PE AUTORUL ACESTEI PETITI;TE ROG MULT DE TOT,SCOARE L PE NEMERNICU DE cernev,DIN CADRU

#24083 Re: Re: SINDICALISTILOR ATI FACUT RESTRUCTURARE FARA PLAN DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATOR-SINDI

2014-07-18 08:35


Musafir

#24085

2014-07-18 09:45

Ii spune Hosu lui Vancea ca sunt interese obscure la Oltchim. Vai, vai, vai. Vai de noi in ce hal am ajuns. In ce tara de KKT traim. Astia sunt aia de prin emisiuni gen Devalizare Sidex care ridica din umeri si ei spun ca altii au prapadit industria. O veni ea si vremea lor a celor care au supt tot ce se putea suge din industria asta pe care au pus-o pe butuci. Platesc ei si dupa 10 ani...
GEO

#24086 STIRE DE ULTIMA ORA

2014-07-18 13:44

Astazi Ghioca a depus demisia din sindicatul Victoria la Registratura,Cernev este suspendat din functie iar acum presedinte este Murcoase si vice Radu-adio Sindicatul Victoria.



asa si? deaia nu mai ploua?

#24087 Re: STIRE DE ULTIMA ORA

2014-07-18 14:32


Musafir

#24088 Re: STIRE DE ULTIMA ORA

2014-07-18 14:53

#24086: GEO - STIRE DE ULTIMA ORA

Sindicatul Victoria => R.I.P.


Musafir

#24089

2014-07-18 16:07

PAI S-A DUS DRACU LUPTA SINDICALA.S-A TERMINAT CU OLTCHIM.SIGUUUR.

Musafir

#24090 Sa ales prafu

2014-07-18 16:12

Sa ales prafu de miscarea sindicala din Jud.Valcea daca un om cu 10 clase ca Vancea a ajuns sa ne reprezinte-Adio miscare sindicala.

Musafir

#24091 VAI DE CAPUL VOSTRU

2014-07-18 16:16

Pai cine la sustinut si Il sustine in continuare nu Dixi?Sindicatul Liber este de vina.



SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!!
Musafir

#24092 Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

2014-07-18 16:27

#24091: - VAI DE CAPUL VOSTRU

Vina este comuna si a tuturor sindicatelor. SUNT IN CULPA TOATE SINDICATELE. Au ajuns alti lideri din alte companii sa se autosesizeze de ilegalitatile  sindicatelor din Oltchim ..., pentru ca au constatat reaua vointa, instigarea aiurea, dezinteresul fata de salariati si interesele oculte cu care se ocupa aceste sindicate, care iata afecteaza toata industria din judet, CULMEA MAI SUNT SI PENSIONARI MEMBRI DE PARTID SI PROPANGANDISTI PENTRU CINE...??? SA CONSTATAM CA VINE BUCURESTIUL SI NE SPUNE IN OCHI, BAI N-ATI FACUT NIMIC, GATA, AJUNGETI FIER VECHI.


Musafir

#24093

2014-07-18 16:59

Mi se pare ciudat ca Hosu nu a atras atentia in ceea ce priveste abuzul asupra lui cernev. Cel putin dubios. Dubioasa este si atitudinea lui vancea, de diculoiu nu are rost sa mai discutam. El a fost aservit si in continuare joaca acelasi rol de aservire acelorasi persoane, si bineinteles intereselor proprii.

Musafir

#24094 Re: STIRE DE ULTIMA ORA

2014-07-18 17:06

#24086: GEO - STIRE DE ULTIMA ORA

"Astazi Ghioca a depus demisia din sindicatul Victoria la Registratura,"

Nu mai e mult si va venii la Diculoiu sa-si ceara iertare. Asta e Ghioca. Saptamana viitoare o sa-l vedeti si pe sticla , ceranu-si iertare la Roibu. Asta e Ghioca. Intrebatii pe fostii lui colegi de la Bujoreni , cine e Ghioca.

RASPUNS: O hahalera



Musafir

#24095 Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

2014-07-18 17:09

#24091: - VAI DE CAPUL VOSTRU

"Pai cine la sustinut si Il sustine in continuare nu Dixi?Sindicatul Liber este de vina."

 

Iar voi sustinetil in continuare pe Dixi , pana la ultima rasuflare , oricum nu mai e mult.

Cotizati pentru cateva luni e pacat sa pierdeti continuitatea si nu ar fi frumos din partea voastra.


Musafir

#24096 Re: Re: STIRE DE ULTIMA ORA

2014-07-18 17:19

#24094: - Re: STIRE DE ULTIMA ORA

"Astazi Ghioca a depus demisia din sindicatul Victoria la Registratura,"

RASPUNS: O hahalera

Raspuns eronat: O mare hahalera



Musafir

#24097 LASILOR

2014-07-18 17:22

Astazi la Oltchim la intalnirea cu dl. Bogdan Hossu majoritatea liderilor de sindicat au fost muti, au venit,,de poza'' a vorbit in locul lor marele Ilinescu.

Musafir

#24098

2014-07-18 17:26

Pai au facut activitate sindicala in timpul programului? :-D

Musafir

#24099 Re: Re: Re: ca sa va arat ca nu mint,chiar personal am vorbit cu oamenii din ;dof,oxo,el4 si pvc

2014-07-18 17:44


Musafir

#24100 Re: Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

2014-07-18 17:52

#24095: - Re: VAI DE CAPUL VOSTRU

"Pai cine la sustinut si Il sustine in continuare nu Dixi?Sindicatul Liber este de vina."

 

Iar voi sustinetil in continuare pe Dixi , pana la ultima rasuflare , oricum nu mai e mult.

Cotizati pentru cateva luni e pacat sa pierdeti continuitatea si nu ar fi frumos din partea voastra.

 

--------------------------------------------------

ai tu alternativa ?