Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#21676

2014-06-06 13:47

TINE LUCRURILE ASA PINA IN 2050 DOMNULE PIPEREA SI NU DA OLTCHIMU LA BAGABONTI CARE LA BAGAT IN MOCIRLA
ASTA CARE SARE IN SUS SI I SE MISCA PAMINTU SUB PICIOARE NU E ALTUL DECIT UNU DIN AIA PATRU CARE A FOST LA CIRMA
BUNA ASTA CU FINANTAREA , SINT BINE VENITI CEI 25 MIL EUROI CARE VIN SI DA DOAMNE CIT DE CIT VIATA OLTCHIM
PT AIA CU """SIF-UTE JOCU""" STI MATA CINE TRAGE SFORILE ......
IAR DESPRE STEFAN CEL MARE FA CEVA SI IAI CALU...LASAL PE JOS

Musafir

#21677

2014-06-06 14:07

CRIMA ESTE A TA BAI PANGLICARULE, TE-AI VANDUT PE UN LITRU DE ULEI TOATA VIATA, A VOASTRA CARE NU STITI CU CE SE MANANCA COMBINAT CHIMIC, ESTI FOMIST SI CU BANII LUATI, N-AI BANI DE BILET SI DORMI IN VESTIAR IN COMBINAT. CE VEZI TU EROIC IN A SE IMPRUMUTA LA IMPRUMUT, PESTE IMPRUMUT SI RESTANTA CU CREDITORI SI CREANTE IN EXCES? HAI ZI, CE SFORI SE TRAG ACUM? DACA TU CREZI CA PIPEREA TE MAI TINE SASE LUNI TARANDU-TI CURU PANA LA OLTCHIM ASA PE STOMACUL LA SFERT PLIN SA TE PUNA LA MUNCA SI IMPUTIT DE DATORII, SA CREZI TU CA O SA MAI AI CONTRACT DE MUNCA IN 2015, NU IN 2050, CAND IN 2015 VEI PLANGE SI VEI URLA, PE CAND BAGABONTII TAI O SA RADA CUM FAC SI ACUM MISTO DE TINE CA ITI FUGE PAMANTUL SUB PICIOARE.

 

PROSTOVANEEEE, MAI BINE IL VINDEA DECAT SA STAI TU AICI SA NE DAI LECTII DE INCULTURA.

 

p.s. SI PENTRU INFORMATIA TA DE INCULT, SUNTEM CETATENI AI VALCII, NU AVEM TREABA CU IMAGINATIA TA BOLNAVA CA ALTII SI NU VOI CARE VA BATETI CU PUMNII IN PIEPT SUNT DE VINA, VOI TREBUIE SA RASPUNDETI DE FAPTELE VOASTRE, ALTII DE ALE LOR. VOI SUNTETI AZI SI AZI FACETI DEMONSTRATIE DE FAPTE COMISE PRIN ILEGALITATI, FURTURI, DETURNARI DE FONDURI SI CRIME (PENTRU CA MULTI AU TRECUT IN NEFIINTA DIN CAUZA VOASTRA) SI MULTE ALTE FAPTE.


Musafir

#21678 Privatizarea Oltchim: Niciun investitor interesat sa cumpere

2014-06-06 14:28

http://www.business24.ro/oltchim/investitii/niciun-investitor-nu-s-a-inscris-in-cursa-pentru-privatizarea-oltchim-1546028

 

http://tb.bizwiz.ro/Privatizarea-Oltchim--Niciun-investitor-interesat-sa-cumpere...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciun investitor nu s-a inscris in cursa pentru preluarea Oltchim pana vineri, 6 iunie, cand a expirat termenul pentru depunerea ofertelor, insa autoritatile continua discutiile cu compania chineza care s-a aratat pana acum interesata de preluarea combinatului petrochimic, au declarat, vineri, surse din domeniu.

Ministrul Economiei, Constantin Nita, efectueaza in perioada 6 - 13 iunie o vizita oficiala in Republica Populara Chineza, potrivit unui comunicat al ministerului de resort.

A doua parte a vizitei, din intervalul 9-13 iunie, este dedicata intalnirilor cu reprezentantii mai multor companii chineze interesate sa investeasca in Romania, printre care si Junlun Petroleum, care s-a aratat pana acum interesata de preluarea Oltchim.

Nita: Guvernul nu va inchide niciodata Oltchim

Guvernul nu va inchide niciodata Oltchim, iar daca niciun investitor nu va depune oferte pana vineri, procesul de privatizare va fi prelungit, a declarat, marti, Constantin Nita, ministrul Economiei, prezent la o conferinta pe tema investitiilor in energie.

"Am un mesaj foarte clar: Guvernul nu va inchide niciodata Oltchim. Este o companie viabila, care are piata si care trebuie restructurata, lucru care este posibil", a spus Nita.

Potrivit acestuia, Guvernul are un plan B in cazul in care pana vineri, 6 iunie, niciun investitor nu se inscrie in cursa pentru achizitia combinatului.

"In acest caz, vom amana privatizarea pentru o perioada mai lunga pentru a face cateva restructurari. Vom cauta finantare pentru a pune in functiune o linie sau doua de productie, care sa permita combinatului sa nu mai inregistreze pierderi", a adaugat Nita.

El a mai spus ca sunt investitori care si-au manifestat dorinta de a cumpara Oltchim la pachet cu rafinaria Arpechim. Detinuta de Petrom, rafinaria este inchisa din 2009, insa este principalul furnizor de materii prime a Oltchim.

Oltchim este cel mai mare agent economic din Valcea si se afla in insolventa din ianuarie 2013. Termenul pentru depunerea ofertelor de catre investitorii interesati sa cumpere Oltchim este vineri, 6 iunie. Activele viabile ale combinatului au fost evaluate la 305 milioane de euro.


Musafir

#21679 Re:

2014-06-06 14:32

#21676: -

PROSTOVANEEEE, MAI BINE IL VINDEA DECAT SA STAI TU AICI SA NE DAI LECTII DE INCULTURA.

musafir

#21680

2014-06-06 14:33

FACETI CHEF MARE CA NU SA PRIVATIZAT OLTCHIMUL ,PE UNI VA MAI TINE 6 LUNI DAR PENTRU ALTIIIII E DE RAU

Musafir

#21681 Niciun investitor nu s-a înscris în cursa pentru privatizarea Oltchim; continuă discuțiile cu chinez

2014-06-06 14:33

Niciun investitor nu s-a înscris în cursa pentru privatizarea Oltchim; continuă discuțiile cu chinezii

 

http://www.agerpres.ro/economie/2014/06/06/alerta-niciun-investitor-nu-s-a-inscris-in-cursa-pentru-privatizarea-oltchim-continua-discutiile-cu-chinezii-15-26-01

Niciun investitor nu s-a înscris în cursa pentru preluarea Oltchim până vineri, 6 iunie, când a expirat termenul pentru depunerea ofertelor, însă autoritățile continuă discuțiile cu compania chineză care s-a arătat până acum interesată de preluarea combinatului petrochimic, au declarat, vineri, pentru AGERPRES, surse din domeniu.

http://www.agerpres.ro/agerpres/imageResize?path=%2Fmedia%2Fimages%2F2014-06%2F0...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: (c) Liviu POPESCU/AGERPRES ARHIVĂ

Ministrul Economiei, Constantin Niță, efectuează în perioada 6 — 13 iunie o vizită oficială în Republica Populară Chineză, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, remis, joi, AGERPRES.

A doua parte a vizitei, din intervalul 9-13 iunie, este dedicată întâlnirilor cu reprezentanții mai multor companii chineze interesate să investească în România, printre care și Junlun Petroleum, care s-a arătat până acum interesată de preluarea Oltchim.

Guvernul nu va închide niciodată Oltchim, iar dacă niciun investitor nu va depune oferte până vineri, procesul de privatizare va fi prelungit, a declarat, marți, Constantin Niță, ministrul Economiei, prezent la o conferință pe tema investițiilor în energie.

'Am un mesaj foarte clar: Guvernul nu va închide niciodată Oltchim. Este o companie viabilă, care are piață și care trebuie restructurată, lucru care este posibil', a spus Niță.

Potrivit acestuia, Guvernul are un plan B în cazul în care până vineri, 6 iunie, niciun investitor nu se înscrie în cursa pentru achiziția combinatului.


Musafir

#21682 Fuge pamantul de sub voi: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!!

2014-06-06 15:01


Musafir

#21685

2014-06-06 16:49

se mai doarme la dispecerat?

Musafir

#21686

2014-06-06 17:04

E adevarat ca a murit Belivac?
Popescu Alexandra

#21687 INCA 6 LUNI ???????????

2014-06-06 17:30

http://vtv.ro/termen-de-privatizare-prelungit/


Termenul de privatizare a Combinatului Oltchim a fost prelungit cu şase luni. 6 iunie era ultima zi in care statul trebuia sa vanda pachetul de actiuni pe care le detine in companie, de 54,7%. Administratorul judiciar al Combinatului Chimic Oltchim, Gheorghe Piperea, a anuntat ca termenul de privatizare al companiei a fost prelungit.
musafir

#21688

2014-06-06 17:53

Disponibilizati veniti pe 10 iunie 2014 la ora 9 in fata pavilionului este valabil si pentru cei de la Pitesti luati cu voi si vuvuzele ca sa fim auziti mai bine de cei care conduc acum Oltchimul

Musafir

#21689 Investitorii pentru Oltchim lipsesc

2014-06-06 18:06

http://www.romania-actualitati.ro/investitorii_pentru_oltchim_lipsesc-62742

 

http://www.romania-actualitati.ro/files/oltchim-fabrica-agerpres-1.png...


Astăzi a expirat un nou termen pentru privatizarea Combinatului Oltchim, fără ca vreun investitor să fi depus aşa-numitele oferte angajante prin care să îşi exprime intenţia fermă de a prelua pachetul majoritar de acţiuni

Reprezentanţii angajaţilor au aflat că s-ar fi stabilit un nou termen, de şase luni, transmite corespondentul Radio România la Râmnicu Vâlcea, Ana-Maria Cârstea.

La nivel oficial, însă, nu s-a luat încă o decizie.

Despre prelungirea termenului de privatizare vorbea şi ministrul economiei, Constantin Niţă, în urmă cu câteva zile, la un forum al investitorilor în energie, unde dădea asigurări că nu se pune problema închiderii combinatului chimic.

Victo Ponta este optimist

Unul din administratorii judiciari ai societăţii a arătat astăzi că urmează discuţii cu autorităţile pentru a se lua o decizie cu privire la viitorul Companiei Oltchim.

Şi premierul Victor Ponta spunea astăzi că nu a fost luată încă o decizie, însă se arată optimist cu privire la viitorul combinatului.

"Din câte ştiu eu de la ministrul economiei, m-a informat încă o dată că Oltchimul nu mai are pierderi în acest moment, sunt cele din trecut. În acest moment nu are pierderi, este consierată eligibilă pentru credite şi are piaţă de desfacere. Şi toate măsurile de restructurare pentru a o face viabilă au fost aplicate" , afirmă Victor Ponta.

Interes există pentru preluarea Oltchim, spun autorităţile şi administratorii judiciari ai companiei aflate în insolvenţă.

Unul dintre ei a fost zilele trecute în China, de unde provine şi finanţarea care să asigure capitalul de lucru necesar producţiei până la noul termen de privatizare.

Chinezii vor fi preferaţi la cumpărarea Oltchim, la pachet cu Arpechim.

Pentru aceasta dau banii, spune avocatul Gheorghe Piperea pentru site-ul economica.net.


Musafir

#21690 Oltchim, în derivă: niciun investitor nu vrea combinatul

2014-06-06 18:09

http://www.dcnews.ro/oltchim_445253.html

http://media.dcnews.ro/image/201305/w670/oltchim-dece.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termenul pentru depunerea ofertelor privind preluarea Oltchim a expirat vineri, 6 iunie, dar niciun investitor nu s-a înscris în cursă. Cu toate astea, autoritățile române continuă discuțiile cu compania chineză care s-a arătat până acum interesată de preluarea combinatului petrochimic, potrivit surselor citate de Agerpres.

Ministrul Economiei, Constantin Niță, efectuează în perioada 6 - 13 iunie o vizită oficială în China, potrivit unui comunicat de presă.

Cea de-a doua parte a vizitei, din intervalul 9 - 13 iunie, este dedicată întâlnirilor cu reprezentanții mai multor companii chineze interesate să investească în România, printre care și Junlun Petroleum, care s-a arătat până acum interesată de preluarea Oltchim.

"Am un mesaj foarte clar: Guvernul nu va închide niciodată Oltchim. Este o companie viabilă, care are piață și care trebuie restructurată, lucru care este posibil", a spus Niță.

El a adăugat că procesul de privatizare va fi prelungit dacă până la expirarea termenului limită nu se va depune nicio ofertă.

"În acest caz, vom amâna privatizarea pentru o perioadă mai lungă pentru a face câteva restructurări. Vom căuta finanțare pentru a pune în funcțiune o linie sau două de producție, care să permită combinatului să nu mai înregistreze pierderi", a spus Niță.

Oltchim este cel mai mare agent economic din Vâlcea și se află în insolvență din ianuarie 2013.

Activele viabile ale combinatului au fost evaluate la 305 milioane de euro.
- See more at: http://www.dcnews.ro/oltchim_445253.html#sthash.cviyKhwh.dpuf

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-06 18:29


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-06 19:00


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-06 19:03


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-06 19:20



Musafir

#21695 Privatizarea Oltchim a esuat: nici o oferta depusa pentru combinatul din Ramnicu Valcea.

2014-06-06 19:30

#21690: - Oltchim, în derivă: niciun investitor nu vrea combinatul

Privatizarea Oltchim a esuat: nici o oferta depusa pentru combinatul din Ramnicu Valcea.

de Red. Economic HotNews.ro

Combinatul Oltchim, un pacient in coma
Foto: AGERPRES
Nici o companie nu a depus oferte pentru privatizarea Oltchim la finalul termenului-limita, anunta Ministerul Economiei. Termenul limita a fost vineri, 6 iunie a.c., ora 11,00.

Oltchim SA este administrata de un consortiu de administratori judiciari: RomInsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL.

Ministerul arata intr-un comunicat de presa ca unii dintre investitorii care au achizitionat Caietul de sarcini au cerut amanarea datei de depunere a ofertelor angajante. Ca atare, consortiul de administratori judiciari va convoca Adunarea creditorilor pentru a cere repetarea procedurii de privatizare.

Pentru ministrul economiei, Constantin Nita, acest lucru nu ar fi o problema. "Daca privatizarea nu reuseste pe 6 iunie, vom reusi alta data", a declarat Constantin Nita, in cadrul conferintei Energy Investors Summit.

Acesta sustine ca in ciuda amanarilor repetate ale privatizarii, Oltchim nu va fi inchis niciodata. "Tot primesc semnale ca Oltchim trebuie inchis. Guvernul nu va inchide niciodata Oltchim". Potrivit acestuia, este nevoie de o restructurare a companiei pentru a nu mai fi pe pierderi. "Daca nu vor fi oferte termenul va fi amanat pentru repornirea unor linii", a precizat Nita.

"Este important sa nu mai faca pierderi si sa gasim finantare pentru repunerea in functiune a unor linii de productie. Sunt investitori care doresc sa preia Oltchim la pachet cu Arpechim. Ne aflam in negocieri cu Petrom pentru acest lucru", a mai spus Nita.

Termenul anterior de depunere de oferte a fost 28 martie, insa atunci niciun investitor nu s-a angajat sa cumpere actiunile detinute de Oltchim SA la Oltchim SPV. La sfarsitul lunii ianuarie 2014 a mai avut loc o amanare a depunerii de oferte. Atunci, administratorii judiciari au decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor angajante de la 31 ianuarie la 28 martie 2014.

In luna martie s-au aratat cativa investitori interesati, insa niciunul nu a depus oferta angajanta. Investitorii interesati au fost un consortiu chinez format din Baota Petrochemical Group si Junlun Petroleum, omul de afaceri Stefan Vuza care detine Chimcomplex Borzesti, SIF Transilvania si un fond de investitii elvetian.

Reamintim ca Oltchim se afla in insolventa incepand cu 30 ianuarie 2013. Strategia de reorganizare judiciara propusa de consortiul de administratori judiciari a presupus crearea unei societati comerciale noi, respectiv Oltchim SPV, precum si procedura de selectie a ofertei angajante in vederea achizitiei partilor sociale ale Oltcim SPV. Oltchim SPV ar trebui sa preia activele viabile de la Oltchim SA, insa nu este clar care sunt aceste active viabile.

O tentativa de privatizare a Oltchim esuat in septembrie 2012, iar de atunci statul tot cauta solutii sa mentina combinatul in activitate.


adaugare comentariu
[6 comentarii
+9 (9 voturi) pai Diaconescu acum are alte prioritati (Vineri, 6 iunie 2014, 17:47) misa2002_2006 [utilizator] nu? raspunde trimite +1 (1 vot) cum ar zice Dragnea sau chiar Geoana (Vineri, 6 iunie 2014, 20:10) Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui misa2002_2006 decat o alta realizare a guvernului Ponta raspunde trimite +9 (9 voturi) Aha (Vineri, 6 iunie 2014, 17:47) dan63 [utilizator] Deci de aceea a intrat pp-dd (da, fără MAJUSCULE) la guvernare! raspunde trimite +11 (11 voturi) unde sint chinezii lui ponta??? (Vineri, 6 iunie 2014, 17:49) sachei [utilizator] e clar. o sa fie taiat si asta la fier vechi raspunde trimite -5 (5 voturi) ... (Vineri, 6 iunie 2014, 18:42) cartograful [utilizator] i-a raspuns lui sachei +4 (4 voturi) privatizati pe un leu. asta ati vrut (Vineri, 6 iunie 2014, 18:27) jackalphonse [utilizator] noi nu mai iesim din ciclul anilor 90? raspunde trimite
[
6 comentarii

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-06 19:35


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-06 20:25



Musafir

#21699 Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

2014-06-06 20:37

#21675: - Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut       =>  Administrator Special


Avram Danut-Victor                            =>  Director General Adjunct


Talpasanu Mihail                               =>  Director Directia Productie


Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand    =>  Director Directia Comerciala


Smeu Alin-Ion                                   => Director Directia Economica


Munteanu Dana Maria                      => Director Directia Resurse Umane


Pirvu Marius                                     => Director Directia Petrochimica Bradu


Ultima actualizare 09 aprilie 2014

http://i1276.photobucket.com/albums/y462/staffpicks/Animated_GIFs/tumblr_myan6bE...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

 

http://i.imgur.com/FMRfNgt.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-

statiunile-din-elvetia-si-austria.html

 

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

http://i.imgur.com/ZDqTEdI.jpg...

DA EU SINT FOTA SI NU MINT,spun adevarul

#21700 VA M SPUS ADEVARUL OAMENILOR DE RIND,NU INFRACTORILOR SI TAMBALAGIILOR

2014-06-06 20:41

NE ATI VINDUT CERNEVEEE,TSALPASENEEE,CHITOIULEEEEE,PIPEREAEEEE,ETC,DAR D ZEU NU A DORMIT,,,ACUM VETI DORMI VOI ,IN CELULE LA PITESTI[COLIBASI],VEZI CAZUL VOZJGANIAN, URMARIT PENAL[PRIORITATE OLTCHIM?],DAR NU SPUN BANDITIIIIII CA SAU INPLICAT IN DOSARUL[ZAREMBAAAAAAAAAAAAAAAAAA],oare de ce Ponta nu iese cu adevarul la suprafata?tineti minte cind a recunoscut despre escecul privatizari?oare de ce>?MA INTREB SI EU FOTAAAAAAAAAAAAAAAA