Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post

Razvan

#179

2016-11-16 13:59

N-am auzit de clienti care sa dea atentii si plicuri la psihologi>>>))).La medici .....daaaaaaaa !!!!! Deci nu se pot compara>>> din contra>>> psihologii sunt cei obligati de piata (pe cale de disparitie) sa dea spaga la sefii locali ca acestia sa ii bage in seama.

 

Raspunsuri

Gabriela

#180 Re:

2016-11-16 14:42:41

#179: Razvan -  

 Unii psihologi practicieni mai intuitivi au devenit formatori in asociatiile copsi. Piata cabinetelor si a societatilor psihologice e inghitita de clinicile medicale care fac regulile pe piata medicala si slaba piata- in curand aproape inexistenta- a psihologiei.Corabia practicii psihologice prin cabinete si societati e naufragiata si e doar o chestie de timp pana o sa vorbim despre aceasta la timpul trecut ca amintire din legea 213-2004.

Mircea

#202 Re:

2016-12-15 13:09:02

#179: Razvan -  

 Daca tot suntem comparati cu medicii cand e vorba de obligatii atunci care e Burnei al psihologilor?

"Pentru a-i determina pe părinţii pacienţilor să-i să dea sume de bani sau alte foloase pentru efectuarea intervenţiilor chirurgicale Burnei Gheorghe îi internează pe copii pentru perioade îndelungate de timp, nejustificate medical, sau îi internează în mod repetat, fără a le efectua nici o intervenţie chirurgicală. Se prezintă părinţilor, direct sau prin alte cadre medicale, ca fiind o persoană foarte ocupată, creând astfel impresia unui privilegiu pentru pacienţi că beneficiază de serviciile sale medicale. Alte justificări pentru amânarea intervenţiilor chirurgicale sunt legate de dificultatea obţinerii protezelor medicale. Tot acest comportament este apt să inducă părinţilor ideea că pentru aceste ”beneficii” trebuie îi ofere inculpatului sume de bani. Pentru a-i convinge să urmeze calea aleasă de el, inculpatul le prezintă părinţilor o altă situaţie decât cea reală cu privire la sănătatea copiilor lor, situaţie care impune folosirea unor proteze sau dispozitive medicale", se arată în referatul obţinut de agenţia MEDIAFAX.