Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post

Vanesa

#177 Re:

2016-11-16 12:04

#154: -  

 

da, e vorba de acei psihologi pe care colegiul ii compara artificial cu medicii, atunci cand e sa le mai impuna obligatii publicate in M.O. Comparatii santajiste, deoarece in realitate psihologul prin serviciile oferite e cu mult inferior medicului. In realitate psihologul e in subordinea medicului si nu numai...sefii si instructorii din scolile de soferi au facut din psihologi catei pe care ii dreseaza arucandu-le cate o bucata de paine - nu gratis ci pentru comisioane mari, procente din tarifele evaluarilor -  casa de sanatate le considera activitatea conexa si nicidecum independenta...in justitie sunt recunoscuti exclusiv noii aparuti ,,experti", preotii vad concurenti nepotriviti in psihologi...etc.

Medicii, preotii, au existat ,,dintotdeauna", psihologii nu. Colegiul santajeaza psihologii comparandu-le activitatea cu cea a medicilor. In realitatea romaneasca nu exista termeni de comparatie  reali psiholog-medic, nici profesional, nici financiar, nici macar prin raportare la pacienti... si culmea oricate specializari ar avea psihologul santajat cu denumirea...d-l, d-na... doctor. In aceste conditii ... sa fii nebun(a)...sa mai iubesti aceasta profesie, zis si ,,liberala,,.

Raspunsuri


Musafir

#184 Re: Re:

2016-11-17 08:50:35

#177: Vanesa - Re:  

 Un medic de familie de la tara cu CMI are in general 1-2 angajate asistente medicale si veniturile CMI sunt sustenabile pentru medic si asistentele angajate. Nu am auzit de cabinete psihologice care sa functioneze si sa fie si sustenabile la tara, multe cip de la oras au venituri foarte mici ce cu greu acopera cheltuielile de functionare.