Sustin Platforma Romania100

Quoted post


Musafir

#2327

2016-10-28 06:17

Presedintele si cu tehnocratii v-au spalat creierul ca vin rusii peste noi... timp de secole rusii au fost aliatii nostri altfel eram de mult pasalac turcesc sau eram condusi de austrieci. Dar vedeti voi "noua generatie" care nu stiti decat ce va baga in cap tehnocratii... va vindeti tara pe cacat promis din belsug, cacat pentru fraieri si TAXE pentru PROSTI ca voi...

Raspunsuri


Musafir

#2328 Re:

2016-10-28 14:19:37

#2327: -  

 Au fost... dar nu inseamna ca mai sunt... se mai schimba si rusii mai ales dupa un al II-lea razboi mondial cand au fost la un pas de anihilare. Cred ca Rusia a demonstrat ce are de gand sa faca cu Romania si nu e de bine. Cred ca anii de comunism a indepartat Romania de Rusia pe termen lung.

Cat despre vandut tara, te rog, uita-te la Dragnea in Teleorman sa vezi ce a ajuns judetul pe care 20 de ani la condus si acum ar vrea sa faca si cu toata tara la fel. Doar uita-te sa vezi ce e in Alexandria si in judet, zici ca anu trecut au trecut rusii pe acolo in drumul spre Berlin, numai devastare si oameni prapaditi si uitati de soarta.