Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48839 Minciuna secolului ! Piperea a făcut din pix profitul de 2,3 miliarde de lei de la Oltchim

2016-09-28 08:01

Minciuna secolului ! Piperea a făcut din pix profitul de 2,3 miliarde de lei de la Oltchim

Revista Capital a obținut un audit realizat de unul dintre creditorii Oltchim, iar situația este absolut dezastruoasă. Asta în contextul în care ministrul Economiei Costin Borc a anunțat că Oltchim este scoasă la vânzare pe bucăți, prin nouă pachete de active, procesul de selecție fiind estimat a se finaliza până la finele acestui an, scrie evz.

 

Pe româneşte, profitul de aproape 2,3 miliarde de lei în 2015 este făcut din pix, printr-un transfer contabil prin care societății i se permite să înregistreze drept venit valoarea datoriei acceptate de creditori a fi tăiată. „Prin exluderea acestui venit, societatea este pe pierdere”, se arată în document. Mai explicit, administratorul judiciar Gheorghe Piperea a negociat cu cei care trebuie să recupereze sume de la Oltchim să reducă datoria. Aceştia au acceptat tăierea a 2,37 miliarde de lei din totalul de 3,45 miliarde de lei. Suma a fost trecută la venit, ca şi cum banii ar fi intrat în conturile combinatului.

 

Amintim că administratorii judiciari încasează procente importante din profitul firmelor aflate în insolvență.

 

Nu uităm nici faptul că muncitorii disponibilizați nu și-au primit nici până azi salariile compensatorii.

Raspunsuri

OAMENI STIU MAI DRAGA TIRFA GAOZARA,OAMENII STIU.

#48840 GHIOCAA,CIND AI LUAT ZLOTI CU TAMBALAGIUL,TE A DURUT DE VITELE DIN OLTCHIM?

2016-09-28 09:10:23

#48839: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Minciuna secolului ! Piperea a făcut din pix profitul de 2,3 miliarde de lei de la Oltchim 

 TUTI MORTI MATI DE GAOZAR RETARDAT DE CIND TE DOARE DE VITELE[ERBIVORELE] DIN OLTCHIM?  ALOOOOOO,GAOAZAAAA IAR ALUP IGUS CU PENALUL DE GUTA..U SI LARGA?..........MATA RAMINE SA SU..GA POOLA LUI CRA CRA TAMBALAGIUL,,HA HA HA SA MI ALUP IGUS?....APROPO,SA VA CUMPARATI LOCURI DE VECI CA DACA IA BANDITUL DE ZAREMBA OLTCHIMUL ATI BELIT BELENGHERUL,CHIAR FUGITI IN BULGARIA ZAU..AAAAAAAAAAAAAAA MAI ALUP IGUS INCA ODATA EMUILUSI?