AMANAREA CONCURSULUI PENTRU DIRECTORI

Quoted post

un oarecare

#26 o parere

2016-09-27 04:02

Toți cei care doresc să se amâne concursul sunt actuali directori numiți  politic sau trepăduși ai PSD-ului, cel mai corupt partid din România. Nu le convin tehnocrații pentru că le sunt amenințate privilegiile. Ei vor totul doar pentru că ani au practicat fără rușine arta linsului, impostura și minciuna, au luat mită, au făcut doar ce au vrut fără nicio teamă de vreo consecință.

Raspunsuri


Musafir

#30 Re: o parere

2016-09-27 18:46:46

#26: un oarecare - o parere 

 Nene te cam imbeti cu apa rece


Musafir

#38 Re: o parere

2016-09-28 21:01:12

#26: un oarecare - o parere 

 Hoțul strigă : Hoții! 

PNL către PSD. 

elena

#58 Re: o parere

2016-10-09 14:04:50

#26: un oarecare - o parere 

 Nu mai generalizati ca nu este chiar asa.Nu am fost pusa politic,ci pentru munca desfasurata zi de zi.M-am luptat cu politicul care imi impunea contracte cu sume uriase...Voia sa ma schimbe pentru ca nu semnam acele documente. Lucrarea care s-a facut a fost de 10 ori mai mica in final.As fi cheltuit bugetul scolii pe un an financiar.Poate ca azi as fi fost in puscarie.A VRUT apoi sa ma schimbe cu alti colegi din scoala,dar acestia au refuzat.Vedeti- suntem o echipa de oameni cinstiti.Asta se intampla in 2011-2012!

  Nici cealalta guvernare n-a fost grozava,dar nu ne-au impus astfel.E greu sa-i convingi ca scoala este cea mai important in mediul rural!

 In scoala in care sunt cred ca s-au format oameni pentru a prelua functia.Nu concursul in sine ma nemultumeste,ci felul in care este facut,graba asta suspecta. Suntem oameni ,nu supraoameni sa rezistam atator situatii.

Adevarat ca in Occident este altfel,dar de ce nu s-a grabit nimeni pana acum?Ma tem ca este doar o campanie ieftina pentru a abate atentia de la marile probleme ale tarii.Astfel de agitatie a fost si la noi in localitate pana s-a ales primarul!apoi incet-incet focul s-a stins.

 POLITICA in scoala? cum sa-ti permiti sa manipulezi creierele in formare?noi avem misiunea de a le lumina mintea,de a sti sa aleaga sa nu fie masa de alegatori dependenta de mila politicienilor.Cu cat avem mai multi oameni luminati ,consider ca viitorul comunitatii va fi mai bun.Niciodata nu m-am gandit sa-i las in ignoranta,sa ramana asa neinstruti...Dimpotriva! unii asta vor,multa prostie pentru a putea fi supusa,manipulata.

 Sper ca va trece si acest val. Mai importanta este sanatatea omului inainte de toate.

 

 


Musafir

#62 Re: o parere

2016-10-09 15:35:58

#26: un oarecare - o parere 

Domnule "oarecare" chiar crezi ca toți directorii au fost numiti politic? Că nu există chiar nici un director de școală în România asta competent, apolitic, care a încercat să facă aproape tot ce s-a putut în activitatea sa, care să fie corect și obiectiv? Te înșeli amarnic. Află că nu sunt toți așa cum spui. Eu, unul, nu am ce să îmi reproșez. Sunt director la un club sportiv școlar de 6 ani, numit în 2010 fără să fi cerut eu acest lucru, NU SUNT membru sau simpatizant al vreunui partid și sunt convins că sunt destul de competent. Altfel nu puteam să elaborez peste 50 de programe școlare, să fac parte din anumite grupuri de lucru la nivelul ministerului în domeniul sportului școlar, să îmi fac cu responsabilitate datoria și ca profesor-antrenor, să fiu promovat ca antrenor la lotul național și să particip în ultimii doi ani la Campionate Mondiale si Europene cu sportivii mei.

Ba mai mult de atât am și o experiență nefericită cu implicarea politicului; în 2008, când eram pe o altă funcție, de director la Direcția pentru Sport, am fost schimbat de dna. Ritzi, de la PDL, daca iți aduci aminte, cu un portar (paznic), care nici nu știa să scrie. Așa că bănuiești de ce imi e SCÂRBĂ de toate partidele politice din România!

Te rog domnule "oarecare" nu mai băga pe toți în aceeași oală și dacă te intrebi de ce nu sunt de acord cu concursul am sa iți motivez.

În afară de motivele enunțate în Petiție, în ceea ce mă priveste pe mine:

1. Metodologia este ambiguă, incompletă și ilegală pe alocuri. Conform acesteia NICIUN  candidat nu va putea fi numit in functia de director de club sportiv scolar, CHIAR DACA PROMOVEAZA CONCURSUL, intrucat metodologia nu prevede cu cine semneaza contractul. Ce zici asta? Ce scăpare!

2. Bibliografia este de o maximă imbecilitate. Două carti de autori străini (!). Nu are nimic de a face cu învățământul românesc. Teorie abstractă despre management educațional și leadership. Deși poate sună adecvat nu este nimic practic, sute de definiții inutile, într-un domeniu în care toți autorii din respectivele cărți se contrazic.!!!! (aceste manuale circulă pe internet, poate ai curiozitatea să le citești, deși îți garantez 100% că nu o să ai răbdarea să parcurgi cele 200 de pagini!: "Leadership si management educational -     Tony Bush; Invatarea vizibila - John Hattie") Te rog să îmi scrii după ce le citești!

PS: Te rog din suflet să nu mai crezi că toți incompetenții și hoții s-au strâns la PSD, iar deștepții și corecții s-au strâns în alte partide... ai să fii dezamăgit!

 

... eu am curajul să semnez, domnule "oarecare",

prof. Marius Tătaru

Clubul Sportiv Școlar Călărași