Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#47718 Mama proştilor a rămas din nou gravidă… de această dată cu unul dintre directorii Oltchim. Ghici?

2016-07-18 13:25

Micoze şi reduceri de cheltuieli la Oltchim! Angajaţii obligaţi să-şi facă „poştă” cizmele de cauciuc

 

Mama proştilor a rămas din nou gravidă… de această dată cu unul dintre directorii Oltchim. Specimenul a găsit o soluţie ingenioasă de reducere a cheltuielilor cu echipamentele de lucru: a dat o directivă prin care muncitorii îşi vor face „poştă” cizmele de cauciuc. O adevărată binecuvântare ţinând cont că mare parte din activitate se desfăşoară în trei schimburi. Micozele vor zburda din cizmă-n cizmă şi din om în om până când tot combinatul va ajunge la dermatologie.

„Geniul” care a clocit scenariul, adus probabil din zona „uscată”,  nu s-a gândit că mediul din combinat este unul umed, cu tot felul de agenţi care facilitează propagarea unor afecţiuni specifice. A transmis sec anunţul şi s-a dus la casierie să-şi încaseze suta de milioane de lei vechi, salariu lunar pentru munca prestată… execrabil.

Nu ştim cine va plăti tratamentul angajaţilor, un tratament destul de îndelungat, sau ce sumă va economisi Oltchim prin aplicarea acestei „idei micozomiale”, dar angajaţii au ajuns deja la capătul răbdării. Conducerea combinatului ar putea să-şi micşoreze salariile nesimţite şi să aloce suma obţinută pentru achiziţonarea cizmelor de cauciuc. Cum numărul salariaţilor de a scăzut sub 2.000 investiţia va fi minimă. Informăm conducerea societăţii că pe piaţa liberă o pereche de încălţăminte de protecţie variază între 10,73 lei şi 22,73 lei. O nimica toată în comparaţie cu bugetul alocat conducerii societăţii. Ne întrebăm cu ce vor înlocui caschetele… dacă vor înregistra noi pierderi…

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47721 Re: Mama proştilor a rămas din nou gravidă… de această dată cu unul dintre directorii Oltchim. Ghici

2016-07-18 14:33:57

#47718: - Mama proştilor a rămas din nou gravidă… de această dată cu unul dintre directorii Oltchim. Ghici? 

 BABUINUL SUFOCAT DE IDIOTENIE SI LIPSA CREIER, A INCALCAT SI LEGEA ITM CAT SI LEGEA SANATATII, LEGEA CCM SI MUUULTE ALTE LEGI...!!!! BABUINULE, DACA AI SEMNAT ASTA, SA DORMI LINISTIT DACA AI CUM PENTRU CA AI PLAPUMA ASIGURATA LA ARHIVELE NEBUNILOR SI NEBUNIILOR, SUNTETI MOLIPSITI IN INDOBITOCIRE SI NEBUNIE COMBINATA CU LIPSA CREIERULUI DE BABUINI SUFOCATI SI INAPTI IN PROSTIE ACESTI DIRECTORI BABUINI ACIUITI IN OLTCHIM.

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#47722 Re: Mama proştilor a rămas din nou gravidă… de această dată cu unul dintre directorii Oltchim. Ghici

2016-07-18 14:46:09

#47718: - Mama proştilor a rămas din nou gravidă… de această dată cu unul dintre directorii Oltchim. Ghici? 

 Daca mama prostilor din OLTCHIM a ramas gravida atunci tatal prostilor din OLTCHIM este Talpasanu sau Spiru!