Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#47122 Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-14 19:58

#47120: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI 

 CE FUMEZI , CA VREM SI. NOI .

 STIM CA TRAGI SI PE NARI , CA NUMAI UN TAMPIT POATE FI ATAT DE CRETIN .

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-14 20:08:02

#47122: - Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI <= Mai pun eu 5 lei si va trimit la detoxificare , sunteti otraviti si prizati de atata ..ue cat luati! Pupa tot, papa tot si mai stati o tura....

 Ma pramatie, sau pramatiilor, va luati  limbile intre voi si va stoarceti ca morcovul in sucurile  proprii de ...ue cat luati, ramaneti frencangii la ness-uri in kururi si libidinosi pupincuristi si lingai fonfaniti de atata zeama de ...ue cat luati. Sorcova ta si altora ca tine arata cat de ametiti sunteti si afumati rau in bostanul vostru gol lipsa creier. Saltimbancilor!!!! 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47124 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI

2016-06-14 20:30:33

#47122: - Re: Re: Re: Re: Re: Va dam 5 LEI <= PCR = PILE, CURVE SI RELATII....

 ...UE, pramatiilor PCR, astia sunteti maaa PILE, CURVARIE SI  RELATII, uite  asa ati ramas multi la SUGATIVIZARE astia voi care nu munciti si sunteti lepre in Oltchim sau sefii vostri de partide politice penale si pramatiile ca voi care ATI LINS SI IN TRECUT SI AZI CUM MANCATI KAKAT SI STATI LA ..UE CA FETITELE PE CENTURA VALEA OLTULUI, MAI PRIMITI O TURA, MAI STATI SI MANCATI, PAPATI TOT JAGARDELELOR PCR. In Oltchim  javrele care au stat ascunse si fugeau de munca au glascior azi, pramatiile si .. ..ue-istii. SUGACILOR si MOLFAITORILOR, se plang toti ca sunteti cretini  multi foarte prosti si aburiti ramasi. Foarte multe scursuri ati ramas angajati ( unii ) , scursurile vietii, HABARNISTI INDOBITOCITI SI BABUINI LIPSA CREIER CU FUMURI MULTE IN BOSTANE. PCR!

Ii respectam si ii vom aprecia mereu pe cei care chiar muncesc si sunt cei mai buni in Oltchim, tot respectul!!! Pana cand va vor tine ma in carca pe voi aia din pavilioane si care mai sunteti imprastiati prin sectii sau la Bucuresti, unii chiar in strainatate isi fac veacul  si doar apareti si voi pe listele de stat de plata la incasari salarii ( nemeritate pentru ca nu va justificati nici prezenta sau sunteti de ochii cititorului de la poarta ca bagati cartela doar  atat) .PENTRU ALTII CARE MUNCESC SI ISI VAD DE TREABA SI PROGRAM LA SERVICI DATI CU BICIUL SI-I INFIERATI, II CONSTRANGETI SI-I UMILITI , ZI MARDARE CUM E TREABA PSIHLOGICA, AIA DE O APLICI CA LA ANIMALE SI LASI PCR SA ZBURDE???? Pe voi aia care incingeti net-ul in timpul serviciului, stati prin bude la fumat, fugiti ca lichelele de munca  sau  la .. sexat, pe voi cei care puneti de sindicate ca sa scapati de a muncii, pana cand ma babuinilor sufocati si inapti lipsa creier????  De aia dispera Oltchim ca, nu mai are cu cine  muncii in Oltchim??? Voi nu munciti javrelor, poluati si sunteti otraviti si inapti mintal. Nici legea nu o stiti sa o cititi multi din voi. pentru ca va depaseste limba romana. Parazitii si parazitarii Oltchim, asta ati fost si ramaneti aia de plimbati timpul prin Oltchim ori aici pe net.