Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#36653 Ipocrizia

2015-04-25 11:53

Cum poate Diculoiu sa spuna,  ca se bucura fiindca Judecatorul Sindic a confirmat Planul de Reorganizare, a uitat cand luna trecuta a dat tabele la liderii de nuclee SLO  in care oamenii sa nu fie de acord cu Planul , se pare ca Ii este frica de ce va urma .        Domnule Piperea sa nu va pacaleasca sa-l iertati cu dosarele cine a gresit sa plateasca.

Raspunsuri

RETINETI;NICI MONOMERUL CIND INTRA IN REPARATII NU DURA MAI MULT DE O LUNA DE ZILE,HAI PAAA,PAA

#36669 Re: Ipocrizia

2015-04-25 13:23:23

#36653: - Ipocrizia 

 MA RAHAT CERNEVIST NUMIT GAOAZA RETARDATA,POTI SA RETI CA ACEL PLAN DE REORGANIZARE [PRIMUL]A FOST O MIZERIE?..ITI DAU UN SINGUR EXEMPLU,OXO,AMI POTI SPUNE SI MIE CE GRESEALA A FACUT COCALARUL SI POPONARUL DE PIPEREA CU OXO?...ITI SPUN TOT EU PICASSO,TU VORBESTI MAI PIPEREA DE INVESTITII IN OXO CIND TU NEMERNICULE NE MINTI CA TREBUIE SA  L BAGI UN [1]AN DE ZILE IN REPARATII,PAI CINE MAMA DRACULUI A MAI VAZUT O SECTIE IN OLTCHIM BAGATA IN REPARATII ATITA TIMP,RASPUNDE TI FRAIERILOR DESTEPTI [CERNEVISTILOR],RASPUNDETI....APROPO,VORBESTI DE INVESTITII IN OXO SI TU ESCROCULE DE PIPEREA DAI  APROXIMATIV 1000 DE OAMENII AFARA,CU CINE MAI PORNESTI BOULE SECTIA,OXO SI DOF,,AI INCEPUT CA RAHATUL DE CERNEV,CONTINUATI MIZERABILILOR,CONTINUATI SA MINCATI RAHAT.


Musafir

#36707 Re: Ipocrizia

2015-04-26 08:05:56

#36653: - Ipocrizia 

 Judecatorul sindic a aprobat partial Planul de reorganizare a SC Oltchim mentionind pag.77 pt masurile de reorganizare si pag.83-90 pt functionarea instalatiilor,creind o mare problema pt ad.judiciari deoarece:

-Oltchim SPV nu se poate vinde deoarece atata timp cind nu este infintata ,nu va exista nici investitor

-instalatia Oxo nu poate fi repornita pt. ca nu sunt in stare sa vanda produsul finit octanol si Af-DOF  se porneste daca se  atrage finantare de 7 mil. euro

Singura sansa pt. salvarea Oltchim este conversia crentelor Oltchim in actiuni si aici judecatorul sindic a pus in mare incurcatura pe ad. judiciari.

Este momentul sa intervina Primul Ministru Victor Ponta si autoritatile din judetele Vl.si Ag. pentru  a pune in practica decizia jud.sindic de salvare a SC Oltchim de la faliment