Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post


Musafir

#232 Re:

2015-04-03 15:06

#231: Cu capul pe umeri si mintea limpede -  

 Domnule ,, Cap pe umeri si mintea NU prea limpede'' , NU MAI DEZINFORMA ! Important este sa intre pe piață din Romania - compensate de CNAS si sigur, prioritate au cazurile avansate F3, F4, si nu numai, costurile nu le stabilim noi, important este ca Ministerul Sănătății sa ajungă la o înțelegere cu producătorii de molecule : AbbVie ( medicamentul Viekira Pak ), Gilead ( medicamentul Sovaldi) Important este sa scăpam de interferon, sa nu se aprobe tripla terapie si sa se aprobe compensat ,, Interferon free " ( adică fara interferon, tratament oral, fara reacții adverse cu 98% rata de succes, FREE-LIBER, nu fara bani !)

 Trebuie sa luptam cu pasi mici, dar importanti ! .......Lasa-ne! daca capitulezi așa ușor!

 Daca ai capul pe umeri si mintea cum te lauzi promovează in continuare, scrie si lupta ca Petre, mobilizeaza ca Aurelia, indeamna-i pe cei de la APAH-RO sa fie mai virulenți si mai comunicativi cu semnatarii, .....sa spună daca au mai făcut demersuri către autoritățile decizionale

 Bravo, Craiova ! JOS PALARIA, tuturor semnatarilor si celor care cred in aceasta petiție.......vom reuși !

Raspunsuri

VALLI

#234 Re: Re:

2015-04-04 11:23:46

#232: - Re:  

 Bine spus,sa speram ca sunt multi ca dvs .


Musafir

#235 Re: Re:

2015-04-04 13:33:06

#232: - Re:  

 Jos pălăria : Petre , Maria si Craiova , Aurelia, Dan Brabete si multi care ne sprijină cu semnături si nu numai ! La secția dispensarizare hepatite Spit. de boli infecțioase si tropicale V. Babeș Buc., pe toate avizierele, ușile si pereții holurile se promovează aceasta petiție si este scris ca se strâng semnături pt bolnavii VHC, felicitari initiatorului si JOS PALARIA !

 APAH-RO raspundeti-ne pe acest topic, sa fie vizibil pt toți semnatarii, petiția a fost înaintată către instituțiile pt care a fost initiata (cred ca toți semnatarii stiu ca in asociație avem mai multa putere, fata de scrisorile si semnaturile trimise separat).......tineti-ne la curent, sa vedem daca ne reprezentați in afara de conferințe si...........

 Sper ca nu-mi ștergeți mesajul ! Așteptarea pt unii dintre noi este fatala, si aceasta petiție trebuie depusa mereu sa se vadă ca se semneaza si ca bolnavii VHC au nevoie de tratamentul fara interferon.

 Bafta si multa sănătate !