Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post


Musafir

#235 Re: Re:

2015-04-04 13:33

#232: - Re:  

 Jos pălăria : Petre , Maria si Craiova , Aurelia, Dan Brabete si multi care ne sprijină cu semnături si nu numai ! La secția dispensarizare hepatite Spit. de boli infecțioase si tropicale V. Babeș Buc., pe toate avizierele, ușile si pereții holurile se promovează aceasta petiție si este scris ca se strâng semnături pt bolnavii VHC, felicitari initiatorului si JOS PALARIA !

 APAH-RO raspundeti-ne pe acest topic, sa fie vizibil pt toți semnatarii, petiția a fost înaintată către instituțiile pt care a fost initiata (cred ca toți semnatarii stiu ca in asociație avem mai multa putere, fata de scrisorile si semnaturile trimise separat).......tineti-ne la curent, sa vedem daca ne reprezentați in afara de conferințe si...........

 Sper ca nu-mi ștergeți mesajul ! Așteptarea pt unii dintre noi este fatala, si aceasta petiție trebuie depusa mereu sa se vadă ca se semneaza si ca bolnavii VHC au nevoie de tratamentul fara interferon.

 Bafta si multa sănătate !

Raspunsuri


Musafir

#237 Re: Re: Re:

2015-04-04 15:06:42

#235: - Re: Re:  

 Am impresia ca te FELICITI singur ! Te dai de gol cu laitmotivul JOS PALARIA - Esti lipsit de inspiratie gaseste si alceva . Intr-adevar ai mentalitate de SINDICALIST - zice bine ala ca ii dai cu HEI RUP . Crezi ca ti-ai gasit vocatia de POSTAC , aici si in fiecare zi ?