Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Anton Paul

#35828 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-03-31 15:32

#35824: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 Nu intru in polemica cu tine. Citeste tu un pic textul scris de mine... Adica, la data la care colegii nostri au deschis actiunile in instanta, multe din veniturile solicitate NU ERAU PLATITE, printre care si banii de concediu. Nu este vorba de data de astazi, 31 martie 2015 ci de data de 10 iulie 2013. Daca totusi nu te convinge acest text, urmareste-ti extrasul de cont al cardului de salariu. O sa observi acolo la ce data ti-au platit drepturile.

Totusi raman la convingerea ca nu intelegi ce scriu eu. Asa ca o las balta.

 

Si, ceea ce nu intelegi este faptul ca toate sumele IN AFARA CELOR INSCRISE LA MASA CREDALA (ascunse voit dar eronat sun sintagma "drepturi salariale restante") trebuiau achitate la data de 10 iulie 2013.

Nu am contestat ca "sunt achitari creante curente si obligatorii la achitare cu prioritate, tinand cont ca in perioada de observatie, reorganizare si faliment aceste sume s-au generat si sunt obligatorii catre achitare catre destinatarii finali, drepturile salariale fiind protejate de legi si solid consolidate spre a fi achitate".

Dar ma intreb de unde scoti tu aceste texte. Dar nu mai astept raspuns pentru simplul motiv ca nu mai intru pe aceasta petitie.

Sa iti fie calea libera pentru "repetitio este mater studiorum" si pentru a umple inutil un spatiu creat pentru Salvarea Oltchimului si Arpechimului.

Promit ca o sa-mi vad de treaba mea si nu te mai incurc in incercarea ta de a ne face sa intelegem ca multi (sau poate toti) suntem rau intentionati sau poate chiar prosti de-a binelea.

De asemenea iti multumesc pentru curajul cu care iti exprimi opiniile si cu care te semnezi de fiecare data cu numele tau.

Anton Paul

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#35829 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-03-31 15:43:26

#35828: Anton Paul - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 De acord cu tine, nu intram in polemica, ti-am explicat ca au pornit achitarile in 2013 din Art. 5 CREANTE DIN DECIZIE SI DUPA S-A SPUS STOP, CEEA CE ESTE O ILEGALITATE PE LEGE ( achitari din articol 5 in insolventa 2013, (ii) indemnizatiile de concediu de odihna si prima de vacanta, asa ca acest articol a inceput achitarile si s-au OPRIT FRAUDULOS ), ce nu se intelege, este faptul ca tot de ceea ce este de la incepututul declansarii insolventei pana la faliment si in faliment, sunt OBLIGATII DE ACHITARE ALTFEL SE DECLANSEAZA FALIMENT DEOARECE NU SE ACHITA ACESTE SUME SAU SE EVITA SAU SE INTAMPLA ALTCEVA CU ELE... SALARIILE COMPENSATORII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE PE CCM 2011-2014 SUNT OBLIGATORII SA FIE ACHITATE IN INSOLVENTA, FARA DETURNAREA ACESTOR SUME, ALTFEL ESTE PENAL , CEEA CE S-A INTAMPLAT LA NOI, FARA ACORDUL NOSTRU SI MULTE ALTELE...., FAPTE COMISE.

Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

Stiu si multumesc ca nu ai contestat. Nici eu nu te contest, am adus lamuriri. Chiar mi-a placut abordarea si imi place, intr-adevar nu sunt avocati si mai sunt diversi care nu stiu, sau stiu si deviaza sau deturneaza, sau distorsioneaza, ori pur si simplu asa doresc ei sa spuna tot aiurea fata de ceea ce avem in acte, in decizii, documente, legi si toate legile. Tu sti si chiar am incredere in tine si mai sunt cati-va colegi bunicei care chiar stiu. Promite ca ne facem treaba si nu cedam in fata acestor nimicuri, acum trebuie accelerat si vor fi scosi toti la iveala pe limba lor si faptele lor.

Multumesc si eu si sper sa auzim numai de bine. Salut, cu stima un coleg.

#35761 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013

 Garantati sunt prin actele si TOATE documentele pe care le detinem toti cei disponibilizati 2013, probe, dovezi...s.a.m.d., chiar impozitul de la ANAF, ITM fiind garantie, prin CCM, Legea Insolventei 85/2006, toate legile si chiar ordonanta aia hulita de toti, sunt garantate pentru ca apar sumele celor deja disponibilizati acum in 2013-2015, suntem cei de nu ne-am primit drepturile in insolventa 2013 Oltchim acumulate ca si datorii creante neachitate in insolventa inscrise in plan de reorganizare, nu cei de urmeaza. Pentru cei de urmau, se putea face o alta incadrare si alt "scenariu" in plan  si nu incurcat cu noi, sau puteau  aparea ca disponibilizati noi 2015, nu exista niciun cuvintel de o alta disponibilizare colectiva...., pentru cei de urmeaza nu s-a spus un cuvintel nicaieri nicio litera decat din partea sindicatelor, iar in planul de reorganizare nimic, acestea sunt sumele noastre celor disponibilizati deja 2013-2015, deci cei care am fost disponibilizati 2013 apar in planul de reorganizare ca fiind achitari curente creante in insolventa observatie, reorganizare, faliment de la data de 30.01.2013 SUMA TOATA SI VALOAREA TOTALA CONFORM CU ACTELE PE CARE LE DETINEM SI LUAT IN CALCUL SI DAUNE-INTERESE CONFORM CU LEGEA si nu numai ca sunt garantate dar sunt si  protejate de toate alte interese ascunse de rauvoitori si create, intamplate cu multe alte fapte ... dar sunt si prioritate la achitari, sunt 100% si integral pentru achitare si valoarea totala din actele pe care le detinem...etc. NUMAI CA PENALII, au calcat in picioare TOT. Sa speram ca JUDECATORUL-SINDIC VA DECIDE CORECT SI O SA RESPECTE LEGILE  CAT SI FAPTELE CARE NI S-AU INTAMPLAT LE VA LUA IN CONSIDERARE SPRE REZOLVARE RAPIDA SI FARA COMENTARII DIN ALTE PARTI SI REZOLVAREA SITUATIEI CELOR DEJA DISPONIBILIZATI 2013.

#35761 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013