Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#3363 Re: "Răstignește-l!" aceasta este vocea dumnezeului vostru

2015-03-11 19:25

#3114: -  

 "Răstignește-l!" este vocea dumnezeului vostru, după cum scrie în biblie că s-a făcut voia lui ”dumnezeu tatăl”. Deci dumnezeu cel ”atotputernic și atotcunoscător” avea nevoie de niște oameni ca să se facă voia lui. Dacă dumnezeu nu poate să acționeze singur atunci el nu există, e ireal. Dacă dumnezeu nu poate să acționeze decât prin intermediul oamenilor atunci el nu există. Dacă cei care cred în dumnezeu acționează în numele lui înseamnă că îi iau numele în deșert, deci își încalcă propriile principii. Oricine acționează în numele lui dumnezeu, singur sau unit, se crede dumnezeu pe pământ și este un pericol pentru societate. Religia creștină trebuie scoasă înafara legii. Cei care cred într-un țap ispășitor nu-și vor asuma niciodată răspunderea pentru faptele lor, au tendința să învinuiască alte persoane pentru faptele lor și să învinuiască alte persoane decât cele vinovate iar comportamentul lor este agresiv și antisocial.

Raspunsuri

SheDon'tWantTheWorld

#3364 Re: Re: "Răstignește-l!" aceasta este vocea dumnezeului vostru

2015-03-12 00:47:42

#3363: - Re: "Răstignește-l!" aceasta este vocea dumnezeului vostru  

 "Rastigneste-L" este vocea oamenilor ca dvs, care n-au crezut in Hristos si a tuturor oamenilor din ziua de azi, care-L "rastignesc" pe Hristos, in fiecare zi, prin faptele lor rele.

Cei care L-au rastignit pe Hristos, nu au crezut ca este Fiul Lui Dumnezeu, altfel n-ar fi facut asta.

Sa stiti ca nu judeca nimeni pe nimeni, toti suntem pacatosi, nu exista om fara pacat. Si da, fiecare om este raspunzator de faptele sale, Dumnezeu i-a dat libertate omului.

Ca intotdeauna, dati dovada de intoleranta si lipsa de respect, fata de orice om, care are credinta in Dumnezeu si iar vorbiti fara sa cunoasteti. Asta faceti pe tot internetul de ani de zile. Voi sunteti cei care dati mesaje impotriva religiei, a preotilor, a Bisericii, care "va fura", adica nu cei care au condus tara va furau. Ma rog...si vreti neaparat sa convingeti pe toata lumea ca nu exista Dumnezeu, ca daca nu credeti voi, de ce sa creada altii...s.a.m.d.

Stiti cum e: Daca esti ateu si esti om, iti vezi de treaba ta, daca nu, "calci" pe toti cei, care nu fac voia ta. Si dupa aceea veniti si spuneti ca sunteti persecutati. Cine va persecuta? Ideea ca nu sunt toti ca voi, adica atei? Comportamentul vostru este agresiv si antisocial, dar nu va dati seama. Nu mai vorbim de faptul ca nu respectati libertatea si drepturile omului. In lumea asta trebuia sa fie loc si pentru credinciosi, si pentru atei. Nu puteti sa aveti doar o lume a voastra.

Dar nu-i nimic, tineti-o tot asa, si consecintele faptelor voastre, se vor vedea... Cu siguranta tot ce se intampla acum in scoli, in licee, si-n Romania ca tara, este bine. De ce-ar fi nevoie de invatatura Lui Hristos, nu-i asa?Traim intr-o tara "perfecta".

Ora de religie nu mai este obligatorie, fiti fericiti!