Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

#3351 Re:

2015-03-08 22:34

#3326: ..... -  

 Mai important decât banii sunt oamenii și sufletul lor. 

Altfel, ajungem din cauza banilor, la comportamentul lui Iuda care deplângea faptul că s-au irosit bani mulți pentru mirul scump cu care o femeie a uns picioarele Mântuitorului. 

Oricum câți bani se duc pe lucruri daunatoare omului-arme, droguri?


Musafir

#3352

2015-03-08 23:06

Pe forumul asta numai popi si fanatici religiosi. Guantanamo va asteapta. Voi sunteti aia de au citit doar  vechiul testament si va dat voua cineva permis de "preadestept" ahh?Va tremura fusta pe voi ca lumea a inceput sa vorbeasca, vreti sa omorati rascoala in fasa, ca sa zic asa. Sa nu mai aibe nimeni tupeu sa ciripeasca in fata voastra. Dar ce faceti ma voi asa ...peste 10 ani cand vor muri toti bosorogii astia care stau astazi la coada sa pupe tacamuri imputite? Atunci cand capsunarii nu or sa mai vine in tara sa le "sfintiti" voi Audi-ul cu clima bizonica? Si cand astia mici de vreti astazi sa le aratati calea spre rai, vor petrece duminica dimineata la Bamboo. Cine va mai da voua bani? Va apucati de munca in sfarsit?


Musafir

#3353 Re:

2015-03-09 03:58

#3352: -  

 De ce nu iei tu o armă în mână și omoară'i pe toți boșorogi că nu gândesc ca tine?  Mâine fii-tu v-a face la fel ca tine.

Extremiști tot așa fac și se exprimă ca tine.

Altfel, educația ta este de mare nivel intelectual... ai ce învăța pe alții. .


Musafir

#3354

2015-03-09 08:26

Ccr o mizerie nenecesara....dusmanoasa unui Stat de Drept.

Musafir

#3355

2015-03-09 12:43

   Votati petitia ,, Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!


Musafir

#3356 Re: Re:

2015-03-09 16:23

#3353: - Re:  

 nah... de sa ii omor eu pe bosorogii astia carora le furati voi pensia? Mor ei oricum de batranete si prostie. Iar extremisti se comporta exact ca voi. Si ei zic ca sunt credinciosi...bla...bla...bla...bla... dumnezu le-a spus sa ii omoare pe toti care nu cred in el. Ring any bell? Iar aia care nu vor sa omoare, vor sa converteasca sau sa oblige la religie. Nu-s la fel ca voi?

Defapt singura deosebire intre talibani si voi este ca aia nu mananca porc iar voi nu puteti avea 4 femei. Voi sunteti in pierdere aici.

stefan

#3357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: REligie?!?!

2015-03-10 14:46

#292: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: REligie?!?!  

 Daca tie iti place sa crezi ca te tragi din maimuta, e treaba ta... si mai ziceti ca crestinii/credinciosii sunt primitivi...

stefan

#3358 Re: Re: Re: REligie?!?!

2015-03-10 15:04

#798: - Re: Re: REligie?!?!  

 Inchizitia a aparut in Biserica Catolica, nu in cea Ortodoxa.

Puneti mana pe carte!

Evghenie
Musafir

#3359

2015-03-10 15:26

”Eu sunt Calea, Adevarul și Viața...

Eu sunt Lumina lumii...

Lasați copiii să vină la Mine și nu-i opriti!
Societatea fără Dumnezeu naște numai imbecili și cerșetori.


Dă totul pentru Dumnezeu și pe Dumnezeu să nu-L dai pentru nimic în lume.
Sunt gata sa mor pentru Dumnezeu, Ortodoxie și Neam.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Tu cea mai dulce Mamă, ajută toate mamele să nască și să-și renască copiii în frica de Dumnezeu și păzește copilașii noștri de toți cei ce le vânează sufletul.

† ” Spune-i celui ce lucrează răul că rău va petrece, iar celui ce lucrează binele, că va fi răsplătit și nu vei greși niciodată.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

† ” Omul ajunge cea mai cumplită fiară atunci când iese Dumnezeu dintr-însul.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

† ” Când eram copil credeam că există Dumnezeu, dar acum știu că există Dumnezeu.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

† ” Am păcătuit și ne-am luat răsplata. L-am defăimat pe Domnul Dumnezeu și ne-am primit pedeapsa. Ne-am întinat de toată fărădelegea și ne-am curățit prin sânge și lacrimi. Am călcat în picioare tot ceea ce era sfânt pentru străbunii noștri și de aceea am fost la răndul nostru călcați. Am avut școală fără credință, politică fără cinste, oaste fără dragoste de țară, stat fără binecuvântarea Lui Dumnezeu. De acolo ni s-au tras năruirea școlii, a politicii, a oastei și a statului. Douăzeci și cinci de ani ne-am străduit să nu fim noi înșine și de aceea străinii ne-au învăluit cu întunericul lor. Douăzeci și cinci de ani ne-am batjocorit strămoșii că se închinau împărăției cerești și de aceea am pierdut și împărăția pământească cea leproasă. Cu ce măsură i-am măsurat pe Dumnezeu și pe strămoși, cu aceea am fost măsurați.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

Să vă ajute Dumezeu!


Musafir

#3360

2015-03-10 16:36

Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc

SheDon'tWantTheWorld
Musafir

#3361

2015-03-10 17:11

Ma intristeaza, tot ce citesc aici si pe tot internetul.
Majoritatea ateilor, vorbesc despre religie, despre biblie, fara macar s-o cunoasca.
Se vorbeste intruna de Vechiul Testament, care prezinta, in cea mai mare parte istoria poporului evreu, razboaiele lor, precum si cuvantul proorocilor.
Pentru atei Dumnezeul V.T este un Dumnezeu care te indeamna sa ucizi, dar oare ati auzit de CELE 10 PORUNCI? Le-ati citit vreodata? Stiti ce spune porunca a sasea? Spune asa scurt:
"SA NU UCIZI".
De asemenea, ateii ignora, Noul Testament, Evanghelia Lui Hristos, cuvantul si invatatura desavarsita a Lui Hristos, ceva de genul, sa-ti iubesti vrajmasii, sa intorci si celalalt obraz, sa-ti iubesti si sa-ti ajuti aproapele, sa ierti,...nu are rost sa mai dau citate din Biblie, ca oricum pe atei nu-i intereseaza, ei trec peste N.T si peste Hristos ca si cum n-ar exista.
De fapt, constat, ca s-a descoperit sursa raului in tara asta si anume ora de religie din scoli, preotii, biserica. In rest toate sunt bune si frumoase in tara asta. Ateii se simt lezati de religie, de biserica, de preotii "care stau cu matura si alearga dupa ei sa-i bage in biserica". Ma rog...dar nimeni nu se simte lezat de ce se intampla in scoli, de cum se drogheaza copiii, cum isi incep viata sexuala la o varsta frageda, cum ajung sa se prostitueze etc.
Nimeni nu se simte lezat de faptul, ca Romania a ajuns sa fie vazuta in toata lumea, ca fiind tara cu cei mai multi criminali, hoti, violatori, proxeneti etc.
Spun englezii despre noi: "Sa plece romanii din tara noastra, caci au imputit locul".
Ateii se simt lezati de preoti si furati de preoti. Dar nimeni nu se simte lezat de cei care au condus Romania 10 ani de zile, si au furat, si au corupt, si au calcat pe cadavre, facandu-si averi inestimabile de milioane de euro, iar acum sunt luati la puscarie, dar va spun sincer, mie mi-e mila de ei si nu doresc raul nimanui. Oricum raul a fost facut, de tara asta s-a ales praful, iar majoritatea romanilor au plecat in strainatate sa munceasca, abandonandu-si copiii, in Romania, copii care in afara de bani ar fi avut nevoie de iubirea si de afectiunea parintilor lor, dar nu conteaza decat banii, nu-i asa?
Si acea mana de oameni, de romani cinstiti, care muncesc in strainatate, ca niste sclavi, sunt persecutati, de locuitorii tarilor respective, tocmai pentru acea majoritate de romani, care nu au muncit prea cinstit acolo. Dar nimeni nu se lezeaza de lucrurile astea.
In Romania toate merg bine, stam pe un covoras curat, cu steagul Romaniei in mana si ne mandrim ca suntem romani, fara sa ne uitam dedesubtul covorului si sa vedem mizeria.
Spunea cineva, mai sus, ca in anii 1989, in Romania nu se preda religia in scoli si oamenii erau mai buni. Da, stimate domn, dar in anii 1989, oamenii erau credinciosi, purtau credinta in suflet, chiar daca li se interzicea asta. Putea omul sa iasa pe strada si la ora 24:00 noaptea si nu i se intampla nimic rau, lucru care nu se intampla in ziua de azi. Tocmai de aceea era nevoie de invatatura Lui Hristos mai mult ca niciodata.
Dar nu conteaza, toate merg bine in Romania, cel mai mare rau este religia din scoli, biserica, preotii, pentru ca, vorba aia, ce ne trebuie noua invatatura Lui Hristos? Nu avem nevoie, tara asta este o tara perfecta.
S-a creat o lume in care conteaza doar legea junglei, Dumnezeu nu exista, iubirea nu conteaza ci doar banii, supravietuieste cel puternic si moare cel slab, ca spuneti voi: "o singura viata avem". Asta este...mergeti inainte tot asa, ca singuri va veti lovi...


Musafir

#3362 Re:

2015-03-11 00:27

#3361: SheDon'tWantTheWorld -  

 Aşa este. Ceea ce citim pe net mai ales, este de o agresivitate, o lipsă de argumente şi o obtuzitate de a percepe decent nişte lucruri normale. Totul este răstălmăcit, denigrat şi murdărit.

Este extrem, extrem de dureros ceea ce vedem. Şi mai mult decât atât, nu este nici pe departe respect şi toleranţă faţă de cei care au o credinţă. Culmea culmilor, se pare că Biserica este ceea care este de vină că această ţară este săracă. De parcă Biserica ar conduce această ţară şi ar avea pe mână averea ţării. Vândută, prăduită de alţii. 


Musafir

#3363 Re: "Răstignește-l!" aceasta este vocea dumnezeului vostru

2015-03-11 19:25

#3114: -  

 "Răstignește-l!" este vocea dumnezeului vostru, după cum scrie în biblie că s-a făcut voia lui ”dumnezeu tatăl”. Deci dumnezeu cel ”atotputernic și atotcunoscător” avea nevoie de niște oameni ca să se facă voia lui. Dacă dumnezeu nu poate să acționeze singur atunci el nu există, e ireal. Dacă dumnezeu nu poate să acționeze decât prin intermediul oamenilor atunci el nu există. Dacă cei care cred în dumnezeu acționează în numele lui înseamnă că îi iau numele în deșert, deci își încalcă propriile principii. Oricine acționează în numele lui dumnezeu, singur sau unit, se crede dumnezeu pe pământ și este un pericol pentru societate. Religia creștină trebuie scoasă înafara legii. Cei care cred într-un țap ispășitor nu-și vor asuma niciodată răspunderea pentru faptele lor, au tendința să învinuiască alte persoane pentru faptele lor și să învinuiască alte persoane decât cele vinovate iar comportamentul lor este agresiv și antisocial.

SheDon'tWantTheWorld

#3364 Re: Re: "Răstignește-l!" aceasta este vocea dumnezeului vostru

2015-03-12 00:47

#3363: - Re: "Răstignește-l!" aceasta este vocea dumnezeului vostru  

 "Rastigneste-L" este vocea oamenilor ca dvs, care n-au crezut in Hristos si a tuturor oamenilor din ziua de azi, care-L "rastignesc" pe Hristos, in fiecare zi, prin faptele lor rele.

Cei care L-au rastignit pe Hristos, nu au crezut ca este Fiul Lui Dumnezeu, altfel n-ar fi facut asta.

Sa stiti ca nu judeca nimeni pe nimeni, toti suntem pacatosi, nu exista om fara pacat. Si da, fiecare om este raspunzator de faptele sale, Dumnezeu i-a dat libertate omului.

Ca intotdeauna, dati dovada de intoleranta si lipsa de respect, fata de orice om, care are credinta in Dumnezeu si iar vorbiti fara sa cunoasteti. Asta faceti pe tot internetul de ani de zile. Voi sunteti cei care dati mesaje impotriva religiei, a preotilor, a Bisericii, care "va fura", adica nu cei care au condus tara va furau. Ma rog...si vreti neaparat sa convingeti pe toata lumea ca nu exista Dumnezeu, ca daca nu credeti voi, de ce sa creada altii...s.a.m.d.

Stiti cum e: Daca esti ateu si esti om, iti vezi de treaba ta, daca nu, "calci" pe toti cei, care nu fac voia ta. Si dupa aceea veniti si spuneti ca sunteti persecutati. Cine va persecuta? Ideea ca nu sunt toti ca voi, adica atei? Comportamentul vostru este agresiv si antisocial, dar nu va dati seama. Nu mai vorbim de faptul ca nu respectati libertatea si drepturile omului. In lumea asta trebuia sa fie loc si pentru credinciosi, si pentru atei. Nu puteti sa aveti doar o lume a voastra.

Dar nu-i nimic, tineti-o tot asa, si consecintele faptelor voastre, se vor vedea... Cu siguranta tot ce se intampla acum in scoli, in licee, si-n Romania ca tara, este bine. De ce-ar fi nevoie de invatatura Lui Hristos, nu-i asa?Traim intr-o tara "perfecta".

Ora de religie nu mai este obligatorie, fiti fericiti!

 


Musafir

#3365

2015-03-12 19:22

Daca am cere elevilor sa semneze pt orice alta materie precum matematica, lb.romana, chimie, fiziczpa, biologie daca o doresc sa fie obligatorie sau optionala, cred ca vom avea surpriza ca MAJORITATEA le vor dori optionale... Asa ca nu este decat o lupta din umbra a celor impotriva lui Dumnezeu ideea aceasta cu Religia la lalitudinea elevilor si parintilor. Motive am nenumarate, cine doreste sa le ceara!

Musafir

#3366 Re: Re: Re:

2015-03-13 04:28

#3356: - Re: Re:  

 Șanse la logică, bun-simt și cultură,  slabe. O gândire amalgamata, din piese disperate fără esență și discernământ. 

Progresati pe această cale...


Musafir

#3367

2015-03-15 08:43

  Semnați petiția Tratamente pentru hepatita C astăzi , nu mâine! .....avem nevoie si de ajutorul vostru!


Musafir

#3368

2015-03-18 10:15

Pentru ca doresc mentinerea religiei in scoli. Avem nevoie de Dumnezeu!

Musafir

#3369

2015-03-18 13:23

Pe vremea mea nu am putut beneficia de nici un fel de educatie religioasa sau spirituala, nici acasa, nici la scoala. Acest lucru a avut repercursiuni la nivel personal si mi-a ingreunat foarte mult viata. Dar repercursiunile sunt din pacate si la nivel de societate, perioada comunista lasandu-si profund amprenta asupra noastra, a tuturor, inclusiv a noii generatii.

Musafir

#3370

2015-03-28 10:18

Pt ca asa doresc

Musafir

#3371

2015-03-28 10:19

Pt ca asa vreau

Musafir

#3372

2015-04-23 15:06

sa se predea o lectie de religie reala ,(nu facatura )....legata de pamant- viata ,vibratie,energie cristica .....cine este DUMNEZEU si cum sunt ordonate cele noua ceruri ,spre care ne v-om duce in cealalta dimensiune ...sa inteleaga elevul ca viata pe pamant este o ..scoala ...pe care fiecare dintre noi o desavarsim impreuna cu DUMNEZEU ..sau cu .. SATANA ..si multe -alte exemple !

Musafir

#3373 Re:

2015-04-26 21:59

#3332: ..... -  

 Crestinismul nu este un grup iar Fiul lui Dumnezeu intrupat nu este un ins, este Dumnezeu adevarat!

Călugării Ghelasie şi Felasie

#3374

2015-04-27 18:09

Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri referitoare la viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În curând va apărea un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când a înviat, Iisus a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai bun ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă, motor ce respectă standardele Euro 666.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există femei frigide sau lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Conchita Wurst este fiica lui Arsenie Boca pentru că, la fel ca tatăl său, are barbă, cântă pe nas şi se îmbracă în rochii lungi şi negre.
► Arsenie Boca practica sporturi full-contact anąl cu Iustin Pârvu, Ilie Cleopa şi Arsenie Papacioc folosind mirul pe post de lubrifiant.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.


Musafir

#3375 Re:

2015-04-29 01:06

#3374: Călugării Ghelasie şi Felasie -  

 Zero barat este prea puţin pentru a te caracteriza...

Ai mari probleme! Fără glumă.