Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31645 Re:

2015-01-02 14:51

#31644: -  

 Salariile compensatorii toti disponibilizatii le luam si toate drepturile...la fel si cei angajati vor primii toate drepturile, dupa, fiecare in parte cerem in instanta la judecatorul-sindic sau dupa caz la instante superioare, daune-interese (conform legii 85/2006, CCM, ITM, Codul muncii si toate legile in sustinere cu toate actele pe care le detinem ) prin calcularea lor de penalizari si confiscarea averilor acolo unde si-au insusit ei banii nostri, justitia va decide..., iar vinovatii sa fie cercetati pentru faptele lor si sa raspunda in fata justitiei de tot ceea ce ne-au facut ei noua, fostii si actualii salariati. Vinovatii sa raspunda pe lege in fata instantelor de judecata. Sunt drepturi LEGALE SI CONFORME CU ACTELE SI TOATE LEGILE.

Raspunsuri


Musafir

#31652 Re: Re:

2015-01-02 17:05:25

#31645: - Re:  

Salariile compensatorii toti disponibilizatii le luam si toate drepturile...la fel si cei angajati vor primii toate drepturile, dupa, fiecare in parte cerem in instanta la judecatorul-sindic sau dupa caz la instante superioare, daune-interese (conform legii 85/2006, CCM, ITM, Codul muncii si toate legile in sustinere cu toate actele pe care le detinem ) prin calcularea lor de penalizari si confiscarea averilor acolo unde si-au insusit ei banii nostri, justitia va decide..., iar "

Daca tot le stii asa bine , intrebarea e cand, cum si cat? Au trecut aproape 2 ani , de ce nu am primit nimic? De ce nu ai cerut in instanta , judecatoor sindic sau dupa caz la instantele superioare pana acum? Oare pana acum ce am cerut? Mai vrei si penalitati, asta chiar e culmea nerusinarii.

Codul muncii si toate legile te sustin pe tine? Cine dracu oi fi tu? Probabil un naiv sau unul de-al lor . Confiscarea averilor? Ba esti dus rau, traiesti in Romania.

Nu intelegi ca tot ceea ce s-a intamplat cu tine, cu noi a fost o decizie politica neoficiala? Nu intelegi ca atata timp cat nu vei fce ceva care sa intoarca acea decizie in favoarea ta nimic nu se va intampla? Instantele si institutiile statului abilitate au batut palma pentru un compromis si nu mai pot lua alta hotarare?

Fraierica ghiozdan , banii tai au fost transformati in salarii pentru Talpasan, Popescu V., Alinut Smeu, sotii Spru si multi altii ca ei.

Singura ta sansa e sa continui sa speri, somn usor disponibilzatulei