Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#1486

2014-11-23 14:12

Doar pentru ca inveti religie nu inseamna neaparat ca esti un om bun.

E usor sa faci greseli apoi sa dai vina pe satana, spui o rugaciune si dormi bine noaptea.

Uitati-va cat de agresivi sunteti. Nu ma refer la petitia aceasta, ci in general. Faceti marsuri anti-gay, anti-contraceptie etc. Cine naiba sunteti voi sa judecati pe altii si sa va bagati in viata altora? In biblie scrie ca nu aveti dreptul sa va judecati aproapele. Ipocritilor! Cati dintre voi barfiti in post, sunteti invidiosi pe altii care o duc mai bine si mai ales cati dintre voi v-ati inceput viata sexuala dupa casatorie si nu ati folosit medote contraceptive! Mincinosilor! Ipocritilor!

E fapt stiut ca religiile lumii au fost mereu motiv de razboi si ura intre popoare. Religia e cea care spala oamenii pe creier. In evul mediu erau arsi oameni bolnavi mintali(epilepsie, schizofrenie) pe motiv de posedare. Biserica a facut din Ioana d'Arc o razboinica pentru clauza lor, apoi au  ars-o, apoi au canonizat-o ca sfanta.

Uitati-va la tarile arabe unde religia a devenit o arma. Ea conduce. In tarile arabe femeile violate sunt ucise pe motiv ca religia nu impune decat aceasta metoda pentru a curata familia de rusine.

Si biblia e plina de povesti. Daca o fata e violata sa fie cumparata de violator de la tatal ei, platind o camila si niste arginti.

 

Crizatilor! Nu va interzice nimeni religia. Nici macar nu intelegeti despre ce este vorba. Nu va bagati religia pe gat la altii. Nu va bagati in viata altora. In biblie spune clar ca nu aveti dreptul sa judecati.  Cine va credeti? Sa va fie rusine! Sustineti ca religia e dragoste si sunteti primii care injura si se cearta ca la usa cortului. Halal crestini!

 

Aveti peste 18000 de biserici. Aveti destule locuri in care sa invatati religia. Nu va opreste nimeni sa  luati o carte de religie si sa invatati ce va intereseaza.

Religia este o alegere personala. Nu aveti dreptul sa o impuneti celor care nu o vor. Faceti o cerere si copil dumneavoastra poate studia religia.

12 ani am fost fortat sa pup icoane si sa spun rugaciuni, sa invat crezul si sa ma prefac a fi religios. Doamnele profesoare pe  care le-am avut se crizau si adesea reactionau prin violenta verbala si prin articularea la note.

Raspunsuri


Musafir

#1493 Re:

2014-11-23 16:27:33

#1486: -  

 cred ca crizat esti tu omule nu te uiti ce scrii aici??

 

"Faceti marsuri anti-gay, anti-contraceptie"

ai citit si tu god delusion si acum gata, ce  propaganda ateista o folosesc ateii in occident copy/paste in Romania. Ce poate fi mai evident ca esti un frustrat spalat pe creier ateu.

 

"In biblie spune clar ca nu aveti dreptul sa judecati.  Cine va credeti?"

Dar tu cine esti de  judeci? Si cine iti da dreptul sa vii aici sa faci scandal ??

 

 

"Sa va fie rusine! Sustineti ca religia e dragoste si sunteti primii care injura si se cearta ca la usa cortului. Halal crestini!"

 

Cred ca tu esti primul care injura, citeste comentariile si hulele scrise de ateii tai. Vin aici si posteaza fotografii jignitoare la adresa crestinilor. Sa va fie rusine. Daca traiati in Arabia Saudita erati de mult morti. Noi suntem toleranti si va iubim. Nu va alearga nimeni cu cutitul pe strada. Invatati sa respectati si mai ales educati-va. Tu vorbesti ca esti injurat...nu te-a injurat nimeni copilule spalat pe creier, ci invers.

"Religia este o alegere personala. Nu aveti dreptul sa o impuneti celor care nu o vor. Faceti o cerere si copil dumneavoastra poate studia religia."

 

Pe langa faptul ca esti agramat mai vorbesti si prostii. Legea este facuta pentru toti romanii. Si suntem 98% crestini intr-o tara faurita de crestini. Este ateu? Este ok. Ia-ti plodul si plimbate cu el. Insa in tara noastra suntem crestini. Asa suntem, asa vom fi asa vom muri. Si noi platim 98% din impozite si taxe. In Europa civilizata se face religie. Masura aceasta este o masura-razbunare data de securista si sluga lui Soros, Monica Macovei preferata ateilor din Romania, fondatoare ACCEPT. Nu va iesi cum vreti voi.

 

 

TREZESTE LA REALITATE SPALATULE PE CREIER!