Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#24817 Re: Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

2014-07-31 21:05

#24812: - Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

Care-i problema ta ca ne spunem oful? Ce vrei sa facem? Sa nu mai spmunem nimic si sa acceptam situatia? Sa incepem sa ne sinucidem precum acei "pensionari pe caz de boala" somati sa returneze banii primiti?

Ai ceva de spus ... spune! Nu,  tu vrei sa te iei de fosti tai colegi disponibilizati. Probabil tu, esti unul dintre cei privilegiati care au ramas in campul muncii si care poate sa doarma linistit, cu capul pe perna, la serviciu. Probabil ca esti dintre ultimii veniti in combinat care trebuia sa se numere printre primii plecati si acum ne razi noua, disponibilizatilor in nas ca ai ocupat locul unuia dintre noi.

Sa-ti fie rusine, ca incerci tu sa ne spui si sa ne impui noua ce sa postam sau ce sa nu postam si ceri cu "ardoare" inchiderea acestei petitii. Te arde undeva? Te simti vizat de comentarile postate?

Cel mai simplu pentru tine: nu mai intra pe petitie; uitate mai bine la un film, la un meci; uita ca ai fost coleg cu disponibilizatii!

Raspunsuri


Musafir

#24818 Re: Re: Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

2014-07-31 21:53:25

#24817: - Re: Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

Diferenta dintre noi disponibilizati adevarati si drepturile noastre salariale care nu le-am primit si le vom primii pentru ca avem toate argumentele si dovezile, indiferent de situatie, nu putem fi comparati cu acei pensionari care prin fals  (multi din ei pacalati la momentul respectiv, nestiind ca n-au voie si impingandu-i altii in greseala pe sume de bani care nu ereau a lor) au beneficiat de niste drepturi care nu au fost ale lor.

 

Noi stim ca fiecare intarziere de plata aduce plus sumei si la fiecare secunda intarziata fata de noi, adeverinta aceea de spunea respectivul se inmulteste prin intarzierile voite ale statului roman sa nu achite totul conform deciziei art 6., nici pana azi n-am primit banii salariile noastre. Noi disponibilizatii avem drepturi legale, conform tututror  reglementarilor si legile in vigoare, garantiilor care exista si se confirma prin dovezile postate cat si actelor care le avem in posesia noastra la momentul disponibilizarii colective.

 

NOI FOSTII SALARIATI DISPONIBILIZATI, AM TRECUT SI REUSIT IN CLIPE MULT MAI DIFICILE SI MAI DURE, LA CARE AM FOST CALITI. STIM  VIATA ESTE MAI PRETIOASA PENTRU NOI CAT SI PENTRU FAMILIILE NOASTRE SI GARANTIILE CU CARE AM PLECAT O SA-SI GASEASCA LEGITIMITATEA SA FIE PUSE IN APLICARE CATRE NOI.

 

N-AU VINA NICI CEI ANGAJATI, DAR POATE PRIN PLECAREA NAOSTRA LE-AM LASAT LOR LOC SA NU PLECE EI ACASA, UNII DIN EI AVAND MARI PROBLEME CAT SI DINTRE CEI DISPONIBILIZATI, AM FOST ACELASI COLECTIV SI STIM, NE CUNAOSTEM INTRE NOI.

DINTRE DISPONIBILIZATI SUNT MULTI CARE CHIAR AU NEVOIE URGENTA DE SALARIILE LOR PLATI COMPENSATORII, IAR AJUTA IN TRATAMENTE, OPERATII, DIVERSE CAZURI SOCIALE, SUNT NISTE CAZURI SPECIALE SI MULTE ALTE CAZURI URGENTE, BANII LOR LE-AR AMELIORA SI AJUTA SA-SI REZOLVE PROBLEME, IN SPECIAL DE SANATATE.

LASATI PETITIA SA FIE PARGHIA DE LEGATURA INTRE VALCEA SI ARGES , CAT SI O BAZA DE INFORMARE CORECTA SI LEGALA, PENTRU TOATE PERSOANELE SI FAMILIILE ACESTORA SA-SI REZOLVE SITUATIA SI SA LAMUREASCA  PRIN SOLUTIONARE TOATE NELAMURIRILE LOR, CHIAR SI CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA SPECIFICA SA FIE TOTI INFORMATI SI SA LI SE PUNA LA DISPOZITIE SPRE SOLUTIONARE TOATE METODELE DE A FI IN POSESIA LOR SI SA FIE LAMURITI SPRE SOLUTIONARE SI DEFINITIVAREA LITIGIILOR DE MUNCA.

S-a  atins  aproape 95% din realitate si numai adevar (care au putut fi postate aici, restul dovezilor pana la 100% sunt acte private care fiecare le are in posesia sa) in ceea ce priveste neplata salariilor (disponibilizati si angajati) si situatia Oltchim in insolventa,  alte date si informatii, plus toate dovezile scrise si audio-video din presa si mass-media.

Tot ceea ce s-a discutat se dovedesc prin acte, documente si legislatie, nimic n-a fost scos din context.

Toti salariatii (disponibilizati si angajati), trebuie sa aibe lamurite problemele lor si posibilitatea de a-si solutiona litigiile de munca, fiecare cu probele ajutatoare si legislatia care le sta la dispozitie cat si dovezile care exista pe aceasta petitie.

SAU FOLOSIT NUMAI INFORMATII LA OBIECTUL PETITIEI SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM.

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

 

 

 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului

http://qmagazine.ro/wp-content/uploads/2013/04/nato-flag-w-istock.jpg...

 

 

 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkI4R-cum0YUU0bPLX2JpBHrH9...

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwBNTlHAde0euu6Kf0oM0zu-25...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQw1ViF6h5jVqhPmKuZPFxdjRkP...

 

 

 

 

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9gBnfWJ1yaMZboXeo5X3SLyC_...

 

http://www.aiud.ro/AplicatiiOnline/imaginionline/sigla_ue.gif...

 

 

 


Musafir

#24822 Re: Re: Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

2014-08-01 13:41:21

#24817: - Re: Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

Nu ai inteles nimic si nici nu poti intelege pentru ca tu nu doresti nimic altceva decat sa demonstrezi apropiatilor tai cat de important si de telectual esti tu.

Daca vrei sa stii sunt in aceiasi situatie ca si tine si iti sugeram ca nu asta e solutia. Cine a vrut sa citeasca legea a citit-o pana a posta-o tu la infinit pe aceasta petitie. Cine nu a citit-o anterior postarii, a avut destul timp sa o citeasca , dar daca nu au facut-o pana acum , nici de aici inainte nu o vor mai face,

De speriat nu sperii pe nimeni, dimpotriva. Tu nu vezi ca astia se pise pe noi pentru ca degeaba suntem multi , daca suntem prosti?

Te-au executat din toate partile, te-au/ne-au dat afara , te-au lasat dator si ti-au luat si banii prntru ca un lucru este clar si anume ca nu poti impozita ceea ce tu nu ai dat.

Ai actionat in instanta , ai facut plandere la DIICOT , ai castigat ceva? Chiar crezi ca ii sperii pe nemernicii astia postand cateva paragrafe dintr-o lege care de fapt e a lor si o interpreteaza cum vor ei?

Concluzie: solutia e alta, deci gandeste-te la ea