Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#23054

2014-06-28 16:08

Problema nasoala este ca Roibu a angajat si promovat oameni mizeri si retardati din astia ca tine care nu au avut altceva in tartacuta decat capatuiala proprie (de exemplu Popescu,Talpasanu si ii mai cunoastem noi si speram ca vor plati).Un motiv in plus sa ne convingem ca petitia asta e departe de titlul si scopul propuse.Sunt sigur insa ca nu dl Roibu gestioneaza laturile astea.Gradul asta de demnitate sigur il are.Nu e cazul tau.

Raspunsuri

CERNEVEEEEEEE,TACI SI SUGE ACUM

#23056 Re: problema e ghioca ,ca tu chiar esti un cacat ,exact ca tacto cernev

2014-06-28 16:16:51

#23054: -

MIZERIOOOOO,ASCULTA LA FOTA,CA TU NU AI STIUT CE E AIA MUNCAAAAAAAA,D L ROIBU A FACUT DIN OAMENI TIMP DE 20 DE ANI MULTI MESERIASI,FAPT CONCRET SI LA VEDEREEEEE,IAR MULTI AU PLECAT IN ALTE TARI PE MESERIE NUMAI DE SCIRBA LUI TIGANU DE CERNEV,ASTA E PROBLEMA MUISTULEEEEEEE,DAR VEI CADEA LA ZAR EXACT CA TACTO,CA EU MA VOI INTERESA PERSONAL CE PRODUCI TU IN OLTCHIM,O SA VEZI MIZERIO CU ADEVARAT CINE I FOTAAAAAAAAAAAA


Musafir

#23066 Re:

2014-06-28 19:54:59

#23054: -

Cum va mai rabda pamantul. cand mintiti cu atata nerusinare.cum va mai priviti copii ori nepotii in ochi. cand va duceti acasa plin de ura si minciuna, Cand timpul a dovedit ca ati mintit cu nerusinare.

-daca ati fi avut dreptate . macar ati fi redus pierderile combinatului. macar cu un ban mai putin decat roibu. pe cand voi aproape ati dublat pierderile. ati distrus doua judete cu setea voastra de a fura,

De aia ati vrut sa scapati de roibu zdrentelor . ca nu va lasa sa furati cat voiati voi,

-Voi vorbiti de demnitate zdrentelor? care ne ati vandut la prima strigare. va vor ajunge blestemele noastre. ale celor vanduti si mintiti de voi.oameni fara suflet si mila.