Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

DNA Bradu

#18954 Mariusica Pirvache te-a dibuit Tibi Pirnau Ziarul de Valcea

2014-03-30 21:03

Mariusica Pirvache candva candva trebuia sa iti vina si tie randul ca mult ai mintit dezinformat si pizmuit in stanga si dreapta cu sleahta ta de mancatori de seminte Budunisti, Opristi, Udristi si Dumitristi si tare mult iti placea prea marirea fara munca si parvenitismul.
De altfel tu erai un prooroc inca din vara lui 2012 ne spuneai ca tu vei fi noul Directpr General la Oltchim ca te sustine Varanul. Cat ai cotizat la Felix??? Si de unde letcaiele?? Din somajul tehnic de la DPB????
Colegii de la Bradu stim despre ce vorbim.
Pirvulica tu chiar crezi ca noi "suptalternii tai" cei pe care nu ai reusit sa ii bagi sub talpa bocancului tau nu stiu ce mangle ai instrumentat cu acolitii tai.
Stai calm Puiu ca unii din noi nu estem retarzi de tot asa cum crezi tu.
Ne punem si noi intrebari cum ti=au aparut BMW-uri prin curte si case peste case si mai mult niste zeci de mii de EUR in cont in declaratia de avere in anul 2012 (dupa ce ne-ai fost numit politic mare sef) poate din 2011 cand noi eram in somaj. Sigur sigur stim raspunsul tau ca esti un om de afaceri prosper si ai luptat sa il rapui pe Roibu. Cum sa nu !!! Stim explicatia ta vesnica pe care o spuneai la locul de fumat de la Pavilionul Administrativ DPB sigur ca da !!! Vinzi trei conserve la firma ta prospera in statia de autobuz din supermarket-ul tau din baraca si asa ies miile de EUR.
Hai te pupam pe cheliuta noi colegii tai din Bradu si in curand zarim niste transpiratii reci. Oare de la inoxuri, oare de la piesele compresoarelor de la PIP sau de la amicul tau vasnicul maistru Chisca. Naspa Bre !!!
Asteptam sa ne cheme DNA noi "suptalternii tai" din Bradu nesubjugati sa spunem ce stim sa aratam docomentele pe care nu a apucat sa le ascunda Budunica sefa ta de cabinet si despre tine si despre Udrica fara frica si despre sefa de cabinet de a ta buldoaga Buduneta.
Mult a fost putin a ramas !!!
Cum spunea un ilustru in viata Mariusica nici nu stii cat de mic incepi sa fii !!!
Pazea cu BMW-urile si casoaiele ca s-ar putea sa nu prea le poti justifica si ESTE CAM NASPA....... DNA nu accepta povesti cu SRL-ul tau profitabil care vinde conserve.............. si curg miile de EUR.

Da apropos de ce oare incasezi acum salariu de doua ori cat Roibu???? Ce faci pentru asta??? Ne intrebam si noi..........

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-31 16:03:10


BM sau CM

#19033 Re: Mariusica Pirvache te-a dibuit Tibi Pirnau Ziarul de Valcea

2014-03-31 17:28:13

#18954: DNA Bradu - Mariusica Pirvache te-a dibuit Tibi Pirnau Ziarul de Valcea  

 DNA Bradu sa fie oare egal Mihai sau Mihaela????????????????????