Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#10652 clica cernevista de la logistica

2013-10-27 13:20

SECTIA LOGISTICA ESTE MAI NOU CONDUSA DE SUDORUL GHIOCA.
DUPA CE CERNEV SA URCAT IN SPINAREA LUI ORASANU (VECHI FAN VICTORIAN),FRAIELE SECTIEI AU FOST PRELUATE DE GHIOCA.ASTFEL SOFERII DE FRICA INCEP SA FIE AMENINTATI SI OBLIGATI SA INTRE IN RAHATUL ALA DE SINDICAT PE NUME victoria.PE ORASANU NU IL VEDE NIMENI IN SECTIE SINGURA CARE SE PLIMBA CU CIELO PRIN COMBINAT ESTE NEVASTA-SA.
A FOST ADUSA IN SECTIE VESTITA 'MARCELA',CARE TINDE SA OBTINA FUNCTIA DE TEHNICIAN CU O PREGATIRE DE SCOALA PROFESIONALA=CU CEA A LUI GHIOCA.
IN BARCA CERNEVISTILOR A TRECUT SI INGINERUL BADESCU URMAND SA "ADERE" SI INGINERII COMAN SI ZAPUC.ASTFEL SECTIA A FOST ACAPARATA DE ACESTI TRADATORI CU AJUTORUL TRADATORILOR.

UNDE ESTI BICA ????

Raspunsuri


Musafir

#10655 Re: clica cernevista de la logistica

2013-10-27 14:44:44

#10652: - clica cernevista de la logistica

Sectia logistica!!! poate doar masinile directorilor se pot incadra la o asa titulatura, in rest(cu mici exceptii) ,numai epave inclusiv "saracii soferi. "SUNTfortati sa intre in victoria", pai oameni buni din cei ramasi ,imi ajung degetele de la o mana pt a-i enumera pe cei care aveau alte convingeri sindicale. Pt unii ghioca devenise mesia le garanta locuri de munca nepieritoare, functii ramase vacante,mariri de salarii ,iar unii il credeau ,altii il divinizau,in functie de bruma de materie cenusie din dotare.PACAT domnilor s-a distrus un colectiv frumos,asta denota faptul ca pana si traseistele de pe centura au mai multa demnitate, decat unii de la "LOGISTICA"


Musafir

#10660 Re: clica cernevista de la logistica

2013-10-27 16:05:24

#10652: - clica cernevista de la logistica

baaaa bica;daca se va demonsra ce vor vorbi cu mine luni soferii in legatura cu ghioca,te voi scuipa n gura ,zau,stai degeaba sau il lingi si tu pe cernev;ia masuri bica cu acest ciochist de ghioca;te saluta fota si date la natarau