Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

OMV

#5269 NU INTELEG NIMIC !

2013-08-07 11:03

Cand se reducea temporar activitatea (2-3 ani la rand) pe vremea vechii conduceri nu era nici o problema. Cand se trimetea cu lunile in somaj tehnic nu era nici o problema. Cand aveau majoritatea salarii de mizerie nu era nici o problema. Cand se faceau lucrari de mantuiala cu firme de mantuiala nu era nici o problema. Cand se taiau prime si se platea salariul 80% ca nu se indeplinea maretul plan nu era nici o problema pentru domnul Diculoiu. Si nici pentru Hossu .Cand nu existau telefoane de serviciu decat pentru sefi, cand nu existau auto decat pentru Directori, cand nu existau programe informatice (nici elementare de contabilitate) nu era nici o problema.
Cand se intoxicau sau mureau oameni in Oltchim nu era nici o problema. Cand se fura di fabrica nu era nici o problema. Cand ieseu muncitorii si coseu, vopseau sau maturau nu era nici o problema. Cand se venea de acasa din somaj tehnic nu era nici o problema. Cand nu se dadeau prime de Pasti sau de Craciun nu era nici o problema. cand se investea haotic de dragul de a face imprumuturi nu era nici o problema. Toate problemele au aparut de la Piperea. Si voi sperati ca cineva sa va creada ? Da, va crede domnul Roibu......................

Raspunsuri


Musafir

#5271 Re: NU INTELEG NIMIC !

2013-08-07 13:21:39

#5269: OMV - NU INTELEG NIMIC !

AM SCRIS MAI SUS , DAR VAD CA  INSISTI CU PROSTIA. TI-AM SCRIS, DACA BONA A FOST INCOMPETENTA SI A FOST TRIMISA LA PLIMBARE, DE CE ACUM STATUL ROMAN A ADUS O BONA CRIMINALA, CU CARE-SI OMOARA PROPRIU COPIL, CUM PUTEM SA-I LASAM SA NE DISTRUGA SI SA ASISTAM LA O CRIMA ???


Musafir

#5272 Re: NU INTELEG NIMIC !

2013-08-07 15:59:56

#5269: OMV - NU INTELEG NIMIC !

VREI BANI, FA PE DRACU-N PATRU SI PORNESTE OLTCHIM CHIAR SI 80% SA BUBUIE, SA SE AUDA SI LA BUCURESTI, VINZI = CASTIGI, STAI= PIERZI. DEPUNE TOT EFORTUL SA FUNCTIONEZE. SI POTI SA-L PRIVATIZEZI LA PRET IDEAL SI NIMICITOR, CASTIGATORI TOTI, 100 % .

ANTITEPARI

#5277 Re: NU INTELEG NIMIC !

2013-08-07 19:56:13

#5269: OMV - NU INTELEG NIMIC !

Nu intelegi pentru ca nu vrei sa intelegi sau poate pentru ca esti din alt film!

Ce, acum merge productia la capacitate si noi nu stim?
Ce, acum noi nu suntem in somaj tehnic si noi nu stim?
Ce, acum se fac lucrari ca la carte si noi nu stim?
Ce, acum se dau prime iar noi nu stim?
Ce, acum se plateste salariul 100% si noi nu stim (vezi cat rezulta salariul in somaj tehnic si in saptamana de lucru redusa)?
Ce, acum sunt telefoane de serviciu pentru toti muritorii si noi nu stim? Tu ai telefon de serviciu sau ai iPhone?
Ce, acum sunt masini de servicii pentru toti muritorii si noi nu stim? Tu ai masina de serviciu la scara?
Ce, nu existau programe informatice? Existau programe informatice atunci dar se pare ca nu mai exista acum sau rapoartele se masluiesc mai ceva ca pe vremea comunistilor.
Cati oameni se intoxicau si mureau? Ce s-a intamplat cu incendiul de la polieteri din 05.08.2013? De ce se sinucid oamenii care lucreaza in Oltchim?
Ce, acum nu se mai fura? Mai cerceteza fenomenul si intreaba-i pe "lupii pusi paznici la oi".
S.a.m.d. ... pentru ca oricum nu vrei sa intelegi ci doar vrei sa canti ode "iubitilor conducatori ai Oltchim" incepand cu Piperea, Stanescu, Talpasanu, familia Spiru si terminand cu familia Cernev!