Promovarea examenului de definitivat cu nota 7

Quoted post

xulescu

#4

2013-04-13 10:06

Acum 30 de ani, nota minima era 7. Nu vad nici o discriminare. Dimpotriva. Oricum aveti dreptul la mai multe sesiuni. Daca nu luati din prima, aveti o motivatie de a invata si de a va perfectiona. Meseria de dascal cere chemare, pasiune.

Raspunsuri


Musafir

#5 Re:

2013-04-13 15:50:52

#4: xulescu - Pai, daca acum 30 de ani nota de promovare era 7,  inseamna ca este discriminare. Anul acesta de ce sa fie 8??? Va simtiti mai speciala fata de noi? Perfectionarea profesionala nu consta in repetarea examenului de definitivat!!!! Eu daca dau examenul pt invatatori cu ce ma ajuta literatura  pt invatamantul liceal si matematica pt gimnaziu??? SUNT CURSURI DE PERFECTIONARE MULT MAI EFICIENTE DECAT REPETAREA DEFINITIVATULUI, STIMATE XULESCU!

un profesor mai tanar

#8 Re:

2013-04-14 13:40:09

#4: xulescu -

Da, unii dintre noi avem daruire si pasiune. Dar trebuie sa ne pastram demnitatea si, mai ales, sa supravietuim. Altfel, chemarea, pasiunea si daruirea nu folosesc.

"La sedinta de Consiliu profesoral în vederea titularizarii, prof. Stefan Procopiu a votat contra numirii lui Grigore Moisil, "candidatul fiind prea tânar" pentru a ocupa postul de profesor.
- E un defect de care ma corectez în fiecare zi, a replicat Moisil.
"

 

Marta Ioana

#135 Re: Daa..?..si acum 30 de ani pe cate plocoane luati examenul ??

2013-07-19 13:53:35

Cristi Duca

#203 Re:

2014-06-05 03:39:23

#4: xulescu -

BRAVO! Eu propun sa se mareasca nota de promovare la 10 iar daca nu promovezi, sa ti se faca dosar penal si sa se taie la jumatate chestiile alea ce se numesc "salarii"! Nu mai vorbiti fara sa cunoasteti manariile infecte ale acestui sistem. Nu se mai doreste promovarea si gata. Aici s-a ajuns si nu suntem in stare sa facem nimic. Stam ani buni si ne rupem mintile prin facultati ca sa rada un portar si-un salubritar de noi ca avem salariul mai mic decat ei. Tot pe profesori se da vina ca nu se ia bacul, ca notele la titularizare si definitivat sunt mici...dar nimeni nu se uita la salariul lor si nimeni nu incearca sa se puna in locul lor sa vada si sa inteleaga cum e sa educi o clasa de 30 de elevi si ce presupune materia de invatare. O sa se ajunga ca scoala si educatia sa fie un hobby!

o persoana corecta, nu o baba lesinata

#242 Re:

2014-07-16 16:20:32

#4: xulescu -

Daca ati sustine acum acest examen sunt sigura ca ati lua sub 5 in conditiile in care punctajul maxim la materia pe care o predam este 3....nu ati fi luat nici nota 3 ....inainte se dadea si examen oral unde se luau note MARI si se adunau notele ...acum cand conteaza doar scrisul s-a mai ridicat si la 8. Asta se urmareste, scopul este sa ramaneti voi PENSIONARII si peste varsta in care ar mai trebui sa lasati si altora locul.....iar tinerii sa moara  de foame. Cate metode moderne cunoasteti sau cata psiho-pedagogie stiti? ZERO BARAT.....va cunosc comportamentul si la clasa si pe la examene...interpretati baremul cum vreti voi, corectati lucrarile la numar fara sa va pese daca sunteti corecti sau nu, iar la contestatii va uitati la geam la nota anterioara si nu va mai obositi sa corectati nimic. Pentru cine este interesat pot da si nume si centre de examinare unde s-a procedat asa.