Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Alain

#1954 lamuriri

2013-03-16 07:55

@curiosul : uiti un lucru esential fara capital de lucru nu poti face nimic; s-a promis pornire si a fost pornire, la o capacitate foarte redusa, altfel crede-ma, acum era cruce pusa pe platforma;

am vrut sa spun ca, de bine de rau, salariile sunt aproape la zi, nu a plecat nimeni acasa deocamdata;

@calaul : spre informarea ta sa stii ca dl Stanescu a participat la acea sedinta cu sind Victoria; cel ce nu a participat a fost dl Piperea;

@studentul: problema mare este ca, acea rafinarie care trebuie sa genereze lantul de materii prime, merge pe pierderi si la o capacitate de 100%... ; o alta problema foarte mare este ca dl R stia (asa cum si noi stiam) ca nu se va lipi de acea rafinarie - si cu toate astea s-a apucat de cheltuieli in Arpechim;

mai exact: Arpechim-ul a fost o gaselnita pentru cheltuirea unor bani - si s-au organizat foarte bine in a duce la bun sfarsit acest lucru - am fost implicat intr-o oarecare masura in aceste evenimente si crede-ma ca stiu ce vorbesc;

 

cu atat mai mult cu cat si-a luat toate masurile de precautie, adica, audit-uri platite, decizii ale CA controlate si, tot asa


Apoi intreb si eu, daca stie cineva sa sintetizeze, eu nu am priceput un lucru : de ce a devenit Zaremba inamicul public numarul unu pe platforma Oltchim?

Raspunsuri


Musafir

#1955 Re: lamuriri

2013-03-16 09:18:28

#1954: Alain - lamuriri


LAMURIRI PENTRU ALAIN SI PRIETENUL SAU TAMBALAGIUL.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

D-LUI PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI TRAIAN BĂSESCU



SINDICATUL LIBER OLTCHIM, prin vocea celor 3.300 de salariaţi din cadrul SC OLTCHIM SA RM. VÂLCEA, vă adresează rugămintea ca în regim de urgenţă, să analizaţi situaţia societăţii OLTCHIM SA RM. VÂLCEA, într-o şedinţă CSAT şi a dispune măsurile ce se impun într-o astfel de situaţie .

Considerăm că instituţii şi oameni politici de înalt rang acţionează cu bună ştiinţă, pentru DISTRUGEREA ACESTEI SOCETĂTI COMERCIALE CU CAPITAL MAJORITAR DE STAT, creând mari probleme economice şi sociale în cele două judeţe Vâlcea şi Argeş cât şi pentru România.

SINDICATUL LIBER OLTCHIM – ca reprezentant al salariaţilor, nu s-a opus şi nu se opune unei PRIVATIZĂRI, atât timp cât se desfăşoară în mod legal şi corect. Dar nu putem să acceptăm ca ACŢIONARUL MINORITAR PCC (acţionar majoritar la o societate cu acelaşi profil de activitate ROKITA- POLONIA) care s-a opus la toate proiectele de investiţii şi reorganizare şi care a acţionat în judecată atât SC OLTCHIM cât şi Statul Român, blocând astfel bunul mers al societăţii, să devină el PROPIETAR, doar pentru a elimina un concurent mai puternic de pe piaţa internaţională.

Considerăm că MINISTERUL ECONOMIEI, prin decizia de a declara INSOLVENŢA LA SC OLTCHIM SA, şi-a derogat răspunderea ca acţionar majoritar, către o societate privată de INSOLVENŢĂ (mai mult sau mai puţin impaţială).

Nu se poate ca o societate ca SC OLTCHIM SA, integrată cu Rafinăria de la PITEŞTI, care ar aduce anual 1,5% din PIB-ul României, aşa cum demonstrează studiile făcute anterior actualului guvern de firme străine de specialitate şi, în care s-a investit 400 mii. euro să ajungă FIER VECHI, doar pentru a satisface lăcomia unor demnitari şi a lăsa pe drumuri mii de salariaţi împreună cu familiile lor.

Credem că această tentativă de LICHIDARE a SC OLTCHIM SA nu este altceva decât un „ACT DE SUBMINARE A ECONOMIEI NAŢIONALE” şi trebuie analizată la cel mai înalt nivel şi cu cea mai mare responsabilitate.

De aceea vă solicităm ca împreună cu organele statului – SIE, SRI şi ceilalţi factori de răspundere să analizaţi acest caz care nu este altceva decât un posibil „CAZ GRAV DE CORUPŢIE”.

Cu deosebită consideraţie,

Biroul Executiv al SINDICATULUI LIBER OLTCHIM

• Preşedinte Ing. Mihai Diculoiu;

• Vicepreşedinte Sing. Mircea Prisăcaru

curiosul
Musafir

#1956 Re: lamuriri

2013-03-16 11:19:00

#1954: Alain - lamuriri

capitalul de lucru a fost promis de iubitul tau conducator , conditia fiind sa isi dea roibu demisia.

-roibu a plecat ei de ce nu isi tin promisiunile ?