Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DJ REMUS

/ #456 Pentru S MAX.

2012-12-16 23:07

In Ungaria la Borsodchem Alvarez a intrat cu titlu consultativ strict la sugestia FMI facuta guvernului maghiar.
Si acolo bateau campii cum fac si acum la Rm. Valcea cum ca PVC ul nu este profitabil si bla bla.......
Guvernul maghiar i-a tinut insa la gard si i-a obligat sa scrie un raport real care indica ca PVC poate aduce plus valoare.
ALVAREZ lucra pentru interesele altor companii mari din EU si USA de aceea sugera si in Ungaria ca la Oltchim ca absolut toate capacitatile de productie VCM si PVC trebuie inchise ca fiind neprofitabile.
Strategia este clara si daca facem o sinteza pas cu pas ea a inceput sa se materializeze imediat cu luna septembrie 2012.
Cine nu crede sa isi aminteasca clauzele documentului mult contestat aparut in presa in aceasta toamna, document disponibil pe
http://f1.corect.com/sites/www.corectnews.com/files/Contract%20Vulpescu%20PCC.pdf
Bine a zis cine a zis : " alea iacta est "
Ce inseamna fara PVC si VCM: circa 2800 de angajati acasa definitiv, Piroliza si Petrochimia fier vechi, VCM fier vechi, PVC urile amandoua fier vechi si rafinaria Arpechim disparuta din schema situatie sustinuta si de OMV de multi ani pentru a-si intari monopolul de piata in domeniul carburantilor.
Pe aceasta cale tinem sa multumim noi angajatii oropsiti si huliti tuturor oamenilor de bine in frunte cu DJ Remus si alti cativa pseudo limbisti supranumiti lideri de opinie ai salariatilor care de 3 luni de zile ne rad in nas ne aburesc, ne aduna sa ne mai lungeasca agonia si sa ne abureasca cu cateva franturi de chenzine platite pe spongi din bani directionati ilegal prin CEC BANK.
Solutiile reale nu sunt astea !!!!